Metal Gear Solid 3: Snake Eater
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem is tudom hogy mondjam... kicsit csalodtam a jatekban.. kozelebe se er az mgs1nek vagy a kettonek.. oke oke.. nem szar a jatek kozel se.. nagyon fasza igy is.. jo a zene meg jo kis atvezetok vannak..viszont neha meg alig van atvezeto.. pl fear halal.. 5 mpnyi video.. ehelyett lehetne azert tobb is es faszabb😞((
eddig sajna meg nem birt ugy megfogni ahogy az mgs2 es ketto tudott...
hogyan lehet dog cedulakat gyujteni???
a bekak nem csak arr avalok hogy elcsalhassuk vele az enemyt???
1. Állítsd elõre a PS2 óráját két héttel és az öreg meghal végelgyengülésben.
2. Amikor a a vizben gyalogolva megérkezel a bázisra és jön a videóbejátszás, hogy Fear betolja egy tolószéken TheEnd-et, amikor visszakapod az irányítást, van 4-5 másodperced, hogy egy sniperrel lelõdd az öreget.
Igaz, ezt korábban kellett volna megtenni, ha mentettél utána, akkor csak egy újrakezdéssel tudod megcsinálni.
Ne add fel, egy sniperrel és a hõszemüveggel könnyen kiiktatható, lõdd le a papagáját és akkor ideges lesz. 😊)
az ameriaki oldalon secret trailersnél eléritek
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
PSN ID.: Beegabor
Ha van link ide is bekopizom. Kb este 8 fele lesz ha jol halottam.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
neten kerestem rá MGS3-ra, és ezt dobta ki...
áhh, na mind1<#banplz>#banplz>
Úgyanis a környezetemben nem hogy eredetit nem lehet venni (10000+ Ft-ért), de még letölteni sem nagyon tudnak honnan...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem fogják.
de csak a tisztánlátás végett ez MGS2 video😉
nemhiszem hogy meg lattattok... 😊
mentes maskent!!
esetleg toltsetek a letolto progitokkal
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ha szilárdan megvetetted a lábad megerősített állásaidban, és készen állsz az ellenség rohamára, az egyszerűen megkerül.
alapmû!!!!!
meg igy elsõ nekifutásra mintha jóval nehezebb lenne mit a többi rész volt legalábbis nekem ugy tünik
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/