1762
-
ae #1442 Amikor veget er a motoros uldozes, akkor ugyis visszasirod majd - kellemetlen lesz szembesulni a ket labon torteno kozlekedessel es a tulerovel jaro hatranyokkal.
Ja, hogy ez spoiler? :D -
#1441 rakétával megy, köszi.
Azért mit ne mondjak, azthittem már rég vége a játéknak, de ez a motoros üldözés:))))))) Hát ez földöhöz basz barátaim .)) -
#1440 "távcsövessel, simával meg mégegy fegyverred"
Itt nagyban kell játszani, rakétát neki! :-) -
#1439 Én próbáltam azt lőni de semmmi...
fegyver mindegy??
Gondolom ami forog arra a részre gondoltál, azt lőttem, távcsövessel, simával meg mégegy fegyverred de meg se moccan az életsáv.. -
#1438 Köszi, megpróbálom -
#1437 A hernyotalp nyilt reszeit, a "furofejekhez" hasonlo cuccot kell loni. -
#1436 Sziasztok..
Segítség kellene...
Volgint meg csodaszekerét lelöttem a hídon két C3 as bombát kilöttem, és ugye felrobbant a híd.. de nem halt meg...
Most egy olyan rész van ahol egy nagy placc van, és lő rám Volgin a csodamasinájával, közben Eva-val motoron kolbászolunk..
A kérdésem, hogy hol kell eltalálni a masinát hogy az életereje csökkenjen... Mert már vagy 1 órája nyomom és a makkom kivan hogy nemtudok egyszerüen rájönni, gondolom ez már nagyon a vége a játéknak..
Előre köszi. -
Kindgrind #1435 oké köszi.
Ezt nem is tudtam. -
ae #1434 Javaslom, hogy keresd meg a mocsaras resznel - ahol a krokodilmaszk is van - a terep eszakkeleti reszen a viz alatt levo GA-KO uniformist, amit felveve hallani fogod, hogy brekegnek a bekak, amint a kozelukbe ersz. -
Kindgrind #1433 Köszi szépen de ez a leirás meg van nekem is -
hiei14 #1432 Viszont itt egy link ahol leírja minden béka lelőhelyét: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/metal_gear_solid_3_frog.txt -
hiei14 #1431 Én viszont nem törődtem velük soha. Néha megláttam egyet és gondolom nem pazarlom rá a töltényt. (max EZ Gun-t, de az nem volt me' Normal-on mentem) -
Kindgrind #1430 Dehát most már nem fogom abba hagyni eddig meg van mind1ik béka hármat nem tok hol van -
hiei14 #1429 Az összes béka kilövése nem érdemes. Ha mind mevan megkapod a végén a Stealth Camo-t ami mindenhol 100%-ot ad kivéve boss fightoknál, Alertben, és ha valakit folytogatsz amikoris 95%. De ezt meg lehet szerezni akkoris ha végigviszed 0 Alert-el. Hidd el sokkal egyszerűbb. -
Kindgrind #1428 valaki össze tudta gyüjteni az összes békát? ha igen akkor lenne egy kérdésem.
annál a résznél ahol motoral megyek és üldöznek a repülötéren ott hol van pontosan a béka? nem találom -
Kindgrind #1427 Köszi szépen majd megnézem -
ae #1426 Melyik krokodil? Ha az elejtett allatra gondolsz, akkor azt lehetetlen.
Letezik egy krokodilmaszk, de azt csak egy helyen lehet felvenni: annal a hatalmas mocsarnal, ahova akkor jutsz el, amikor lenyomtad a GRU csapatat, es Ocelot csunya bealazasa utan EVA "kinyitja" a kaput. Ott, a tuloldalon, a partra vezeto ut mellett van egy kis, magas, a vizbe benyulo felsziget, annak a tetejen van a doboza. A terkep nyugati reszen van egy jarat a viz alatt, ket faronk alatt tudsz atuszni, majd kimaszni a szarazra. Massz fel a fa torzsen, massz ki az agra, kussz vegig a kotelen, amig nem latsz egy masik agat magad alatt. Ott engedd el a felso kotelet, es nyomogasd a Haromszoget, akkor elkaphatod az also agat. Azon tovabbmaszva feljuthatsz a kis felsziget tetejeig, es akkor felveheted a krokodilfejet. Nincs mit. -
Kindgrind #1425 Üdv.
Hogy lehet a krokodil fejét Snake fejére rakni? Ha lehet egyeltalán -
#1424 Így van. Jól mondod :=) -
joe79 #1423 köszi,megprobálom -
#1422 mikor lehalsz nyomj L2-t és használd a Revival Pill-t. -
joe79 #1421 megprobáltam de nem jött össze,mert nem engedte a gép. -
joe79 #1420 Köszike! -
#1419 semmit. de tényleg, csak éleszd fel magad mikor meghalsz. -
joe79 #1418 Hello.
Mit kell csinálni SHARROW-val a mocsárban? -
#1417 -
#1416 Ez kinek küldöd? -
Gott #1415 -
imei1 #1414 Köszi !!!!!! -
#1413 sajnos a game most nincs nálam és már régen nyomtam ,de ha jól emlékszem azt a gombot amivel elkapog (talán kör) ne nyomd le teljesen, mert azok is nyomásérzékelős. -
imei1 #1412 Sziasztok !Most kezdem a játékot és nem tudom az ellent ugy elkapni,hogy csak fogom és nem ölöm meg.Segítsetek. -
#1411 Az atom Rumble Roses-ból a csajok ha jól látok:-) -
#1410 Az első kép alapján én is Meryl-re gondoltam de ez alapján tényleg nem az. Plusz ha a másik Boss, akkor egyébként sem, mert nem egy időben éltek. :-) -
#1409 Itt a másik csajszi.
Háát, nem egy Meryl.... :)) -
#1408 Igen, arra gondoltam. Viszont fura, hogy a katonákon és a szőke csajon is van kék karszalag. :-) -
#1407 az egy kígyó-tetkó és a lábán is ott tekereg. Amúgy szvsz eltévedtek a csajok:D -
#1406 Ergo lehet, hogy ő The Boss fiatalabban? -
#1405 A szőke csajszin olyasmi tetkó van, mint The Boss-on volt (már ha jól látam és az tényleg a hasán van és nem a fegyver vagy a ruha tartozéka). :-) -
#1404 Ezek meg kik??
-
#1403 pcre sztem komolyabban kéne kinéznie....főleg textúrák