1762
  • ae
    Amikor veget er a motoros uldozes, akkor ugyis visszasirod majd - kellemetlen lesz szembesulni a ket labon torteno kozlekedessel es a tulerovel jaro hatranyokkal.
    Ja, hogy ez spoiler? :D
  • TAMÁS_19!!
    rakétával megy, köszi.
    Azért mit ne mondjak, azthittem már rég vége a játéknak, de ez a motoros üldözés:))))))) Hát ez földöhöz basz barátaim .))
  • Al Age
    "távcsövessel, simával meg mégegy fegyverred"

Itt nagyban kell játszani, rakétát neki! :-)
  • TAMÁS_19!!
    Én próbáltam azt lőni de semmmi...
    fegyver mindegy??
    Gondolom ami forog arra a részre gondoltál, azt lőttem, távcsövessel, simával meg mégegy fegyverred de meg se moccan az életsáv..
  • TAMÁS_19!!
    Köszi, megpróbálom
  • CrucifX
    A hernyotalp nyilt reszeit, a "furofejekhez" hasonlo cuccot kell loni.
  • TAMÁS_19!!
    Sziasztok..

Segítség kellene...
    Volgint meg csodaszekerét lelöttem a hídon két C3 as bombát kilöttem, és ugye felrobbant a híd.. de nem halt meg...
    Most egy olyan rész van ahol egy nagy placc van, és lő rám Volgin a csodamasinájával, közben Eva-val motoron kolbászolunk..
    A kérdésem, hogy hol kell eltalálni a masinát hogy az életereje csökkenjen... Mert már vagy 1 órája nyomom és a makkom kivan hogy nemtudok egyszerüen rájönni, gondolom ez már nagyon a vége a játéknak..
    Előre köszi.
  • Kindgrind
    oké köszi.
    Ezt nem is tudtam.
  • ae
    Javaslom, hogy keresd meg a mocsaras resznel - ahol a krokodilmaszk is van - a terep eszakkeleti reszen a viz alatt levo GA-KO uniformist, amit felveve hallani fogod, hogy brekegnek a bekak, amint a kozelukbe ersz.
  • Kindgrind
    Köszi szépen de ez a leirás meg van nekem is
  • hiei14
    Viszont itt egy link ahol leírja minden béka lelőhelyét: http://db.gamefaqs.com/console/ps2/file/metal_gear_solid_3_frog.txt
  • hiei14
    Én viszont nem törődtem velük soha. Néha megláttam egyet és gondolom nem pazarlom rá a töltényt. (max EZ Gun-t, de az nem volt me' Normal-on mentem)
  • Kindgrind
    Dehát most már nem fogom abba hagyni eddig meg van mind1ik béka hármat nem tok hol van
  • hiei14
    Az összes béka kilövése nem érdemes. Ha mind mevan megkapod a végén a Stealth Camo-t ami mindenhol 100%-ot ad kivéve boss fightoknál, Alertben, és ha valakit folytogatsz amikoris 95%. De ezt meg lehet szerezni akkoris ha végigviszed 0 Alert-el. Hidd el sokkal egyszerűbb.
  • Kindgrind
    valaki össze tudta gyüjteni az összes békát? ha igen akkor lenne egy kérdésem.
    annál a résznél ahol motoral megyek és üldöznek a repülötéren ott hol van pontosan a béka? nem találom
  • Kindgrind
    Köszi szépen majd megnézem
  • ae
    Melyik krokodil? Ha az elejtett allatra gondolsz, akkor azt lehetetlen.
    Letezik egy krokodilmaszk, de azt csak egy helyen lehet felvenni: annal a hatalmas mocsarnal, ahova akkor jutsz el, amikor lenyomtad a GRU csapatat, es Ocelot csunya bealazasa utan EVA "kinyitja" a kaput. Ott, a tuloldalon, a partra vezeto ut mellett van egy kis, magas, a vizbe benyulo felsziget, annak a tetejen van a doboza. A terkep nyugati reszen van egy jarat a viz alatt, ket faronk alatt tudsz atuszni, majd kimaszni a szarazra. Massz fel a fa torzsen, massz ki az agra, kussz vegig a kotelen, amig nem latsz egy masik agat magad alatt. Ott engedd el a felso kotelet, es nyomogasd a Haromszoget, akkor elkaphatod az also agat. Azon tovabbmaszva feljuthatsz a kis felsziget tetejeig, es akkor felveheted a krokodilfejet. Nincs mit.
  • Kindgrind
    Üdv.
    Hogy lehet a krokodil fejét Snake fejére rakni? Ha lehet egyeltalán
  • Kaplan
    Így van. Jól mondod :=)
  • joe79
    köszi,megprobálom
  • Afe
    mikor lehalsz nyomj L2-t és használd a Revival Pill-t.
  • joe79
    megprobáltam de nem jött össze,mert nem engedte a gép.
  • joe79
    Köszike!
  • Afe
    semmit. de tényleg, csak éleszd fel magad mikor meghalsz.
  • joe79
    Hello.
    Mit kell csinálni SHARROW-val a mocsárban?
  • musha
  • petyka2
    Ez kinek küldöd?
  • Gott
  • imei1
    Köszi !!!!!!
  • Afe
    sajnos a game most nincs nálam és már régen nyomtam ,de ha jól emlékszem azt a gombot amivel elkapog (talán kör) ne nyomd le teljesen, mert azok is nyomásérzékelős.
  • imei1
    Sziasztok !Most kezdem a játékot és nem tudom az ellent ugy elkapni,hogy csak fogom és nem ölöm meg.Segítsetek.
  • DoNorBi
    Az atom Rumble Roses-ból a csajok ha jól látok:-)
  • Al Age
    Az első kép alapján én is Meryl-re gondoltam de ez alapján tényleg nem az. Plusz ha a másik Boss, akkor egyébként sem, mert nem egy időben éltek. :-)
  • UNREG
    Itt a másik csajszi.

Háát, nem egy Meryl.... :))
  • Al Age
    Igen, arra gondoltam. Viszont fura, hogy a katonákon és a szőke csajon is van kék karszalag. :-)
  • Seth
    az egy kígyó-tetkó és a lábán is ott tekereg. Amúgy szvsz eltévedtek a csajok:D
  • Al Age
    Ergo lehet, hogy ő The Boss fiatalabban?
  • Al Age
    A szőke csajszin olyasmi tetkó van, mint The Boss-on volt (már ha jól látam és az tényleg a hasán van és nem a fegyver vagy a ruha tartozéka). :-)
  • UNREG
    Ezek meg kik??

• mohus
    pcre sztem komolyabban kéne kinéznie....főleg textúrák