1762
  • xido
    6 éves megvan már a tévém,nem is a képmérettel van bajom ma már,hanem a frekvenciájával csak:)..megszoktam a monitornál a 85hz-t,annál alacsonyabb hosszabb idő után már kiüti a szemem:))
  • Dajin
    akko mgs-el sem jáccá, alacsony felbontás? vegyé normális tv-t, egy csomo game van ami nagyobb tv-n sokkal szebb, élvezetesebb, a kisebb fajta tv-k eléggé tudják rontani a játékélményt, énis ha tehetem átmegyek szüleim szobájába jáccani mer ottvana nagy tv, nálam egy kisebb fajta
  • xido
    eleve nem akarok ps2-t venni...megint:))..volt egy ps1-em,aztán sok porosodás után lecseréltem ps2-re...pont mgs3 meg spiderman 2 miatt..aztán az is csak porfogó lett,mert nem játszottam vele a tévé alacsony felbontása miatt..eladtam..még egyszer nem veszek konzolt,az tuti:)
  • Dajin
    yáyy, sory:)
    amugyis amire kijönne pc-re az mgs3, adigra fillérekért lehet majd ps2-őt kapni
  • Dajin
    xido olvasd el amit irtam, max bokszra jön, de nagyon kétlem
  • xido
    hmmmm.....elszomorít a meglátásod,de jogos a pont:)
  • xido
    á ne aggódj..a 2 esetében is úgy rémlik a Subsistance-től ketyegett a 1.5 év és pc-re ez a fajta "bővített" kiadás került át...lehet itt is ellesznek jövő áprilisig...de bízom bennük:)
  • Dajin
    3 már nemjön másra, pc-re meg 100% hogy nem fog, megis mondom mi miatt(azonkívül hogy pc-n alig játszottak vele aki akart vele az ps2-őn)
    ez nem más mint a cqc, ugye aközelharc amia van a gameban ami it elég fontos, és nyomásérzékeléssel van felszerelve, magyarul ha csak simán nyomjuk a kört akkor csak fogja az a másikat késsel a nyakánál, ha erősen nyomjuk akkor elvágja a torkát,
    mellesleg még ennek a gombnak van naon sok funkcioja(összes cqc fogás(kb 6), sima verekedés, "accept")
    nameg ugye stb stb, és nem várhatják el hogy emiatt mindenki gamepadet vegyen, és abbolis csak az analgokaros jo, mert ps2-őn is ha benyomjuk a job analgókart akkor vallat, szoval abbolse mindegy hogy miylen.
    szal itt ugylett megoldva hogy gamepad nélkül lehetetlen.. és nemsok ember vesz gamepadot
  • lele
    aha vágom köszi!
    de én is nagyon örülnék ha lenne már 3 pcre vagy xboxra de az istenért nem jön... Pedig már eltlet egy kis idő nem? félek h nem lesz most elvannak foglalva a psp-ve és a ps3-al de mondjuk egy nyamvatt emulátor lenne..
  • xido
    MGS3-ban bízok..1 is 2 is kijött PC-re,pedig nem hitt benne senki elsőre..igaz eltelt ott is vagy 1.5 konzol és pc között....a 2-t meg csináld úgy,hogy kiírod
    rar-ozva...legyen elég helyed a gépen,oda csomizd ki mikor telepítenéd,durr bele dameon-ba és telepítsd fel..tisztább,mint rippelgetni..ebből vétek lenne..vagy tedd a polcra eredetiben és a dvd-ről telepítsd...vagy duallayeresre irasd ki:)
  • lele
    akárcsak az ennyém én mgs3-at akaork xboxra vagy pc-re
    jeéenleg a 2-vel küszködök h feltehessem a 6.8 gbos packot valahogy ugy hogy a vr mission meglegyen de még tötöm rajta a fejemm h hogyan mert kiirni nem tudod:( sztem nekem kell majd rippelni valahogy
  • xido
    hogy lehet annak nem tetszenie?:.én pl máig azon imádkozok,hogy törjön meg az exkluzivitása és kapjon pc-portolást is,mert nagyon szeretnék MGS2-vé upgrade-lt MGS1-el játszani és a polcra tenni...de süket fülekre talál az imám:))
  • lele
    ejnye bejnye a nagy xes havernek nem tetszik a twin snakes ??? :D:D:D:D
  • Balintka1
    Ma kaptam egy használt MGS: The Twin Snakes GC játékot. Mivel nem tetszik, ezért lehet eladnám. PAL, angol. Mivel használt, így a lemezeken van némi karc, de szerintem nem lesz gond vele. Ki mennyit ajánlana érte?
  • Solidus
    Én is az új kameranézet miatt szereztem be.De sajna az enyém sem eredeti.Az existence lemez van még de az csak videók.A 3. a multi(az nekem nincs meg)?Én is újrakezdtem.Nameg a Shadow of the Colossust is.
  • Dajin
    network adaptert veszek a nyáron meg a a sima 3 mellé megveszem énis akko a subsistance-ot azt mehet a mutli:D
  • Afe
    nincs net a ps2-höz, de ha lenne biztos beszerezném eredetibe, mert állítólag nagyon jó a multi része..
  • ps two
    eredeti a subsistance?
  • Afe
    én már csak a GOW2 meg a FFXII miatt se adnám el, de most elkeztem ezt a MGS3-at ujra (substance).
    qrwajo ez az uj kameranézet, végre azt látom amit akarok és nem csak a snaketől 5m-re lévő terepet.
  • Solidus
    Eeeegen csak PS2.Te eladtál egy PS2-őt?Ember,te nem tudtad hogy mit cselekszel!:D
  • lele
    csak ps2-re ugye?
    az x-esek szovnak mi? kár volt eladni azt a ps2-őt...
  • CrucifX
    Július első hetén.
  • ps two
    HI
    mikor jelenik meg a MGS3 Subsistence Magyarországon?
  • Dajin
    ok, de már mindegy, a gyerek akkorse látott még mgs3-at
  • CrucifX
    Volt normalis demo, PSM magazinhoz jart, 2004 szeptemberi szamhoz.
  • Dajin
    mer mint késöbb kiderült nincs tejesen magánál....
  • Seth
    ha ismered miért nem kérdezted meg őt?? -_-*
  • Dajin
    jo de a gyerek 100% hogy csak dühből irta, ismerem
  • Seth
    volt egy kiszivárgott e3-as demó
  • Dajin
    Tudjátok mit hallotam az egyik forumozotol?
    "MGS3mal játszottam a demoval kurva szar!"
    Én ugytudtam nincs is demoja a játéknak...de vki egészitsen ki ha tévedek, amugy meg nagy valoszinüséggel azér irta mer felcseszte az idegeit
  • UNREG
    Van a menüben egy olyan, hogy "specials", ahol az összes mozdulatot, köztük a CQC-ket is egy kis videóval bemutatják, és hogy mit kell nyomni. Ha jól emlékszem, a megragadás a kör, de csak ha a kezedben van a pisztoly és a kés.
  • lele
    valszeg mind1iknél nbár nekem nincs meg a játék de az előző résszek megvoltak
  • Dévids
    de melyik fegyvernél lehet ezt csinálni?
  • Afe
    ha jol emlékszem csak kicsit kell lenyomni és ugy tartani a 4zetet. mert ha erősebben nyomod kitekeri a nyakát.
  • Dévids
    nem tudjátok hogy lehet a csávókat megfogni mert mindig megpróbálom de vagy le..asza a földre vagy meglövi lécci írjátok le hogy hogyan kell!
  • Lumixxx
    ELADÓ! KIFOGÁSTALAN ÁLLAPOTBAN EREDETI PS2 JÁTÉKOK:
    a lemezek karcolásmentesek, de még némelyiken a borító is, egyik sem Platinum!

- GRAN TURISMO 4 - 5.000 FT
    - SPLINTER CELL CHAOS THEORY - 7.000 FT
    - METAL GEAR SOLID 3 SNEAK EATER - 5.000 FT
    - METAL GEAR SOLID 2 THE SONS OF LIBERTY +making of MGS2 dvd - 3.000 FT
    - SPY FICTION - 3.000 FT
    - TEKKEN 5 - 4.000 FT
    - COMMANDOS 2 - 3.000 FT

EGYBEN 27.000 FT

E-mail: [email protected]

• Solidus
    A kajás megoldásra én is rájöttem de ezt a pörgetős módszert még nem hallottam!Ki is próbálom!:D
  • Agent Z
    én meg moderáltam magam egy balfarok jelzővel mikor itt faszozni is lehet :)
    köszönöm a segítséget kedves ae.
    messzemenőkig részletes volt...
  • ae
    Ha az or bedobja neked a kajat, hajitsd vissza, es jatszd el ezt haromszor. Ekkor kapsz egy bonus videobejatszast, na, ott mar ne felejts el figyelni, amikor a csaladi kepet mutogatja - a hatuljara fel lesz irva a kod. Igy meg kapsz tole egy Cigarette Gas Spray-t is, amivel szukseg eseten ki tudod utni.
    Nem vagyok biztos benne, de azt hiszem, az is mukodik, hogy Snake-et addig porgeted a menuben (20-25 kor mar biztos eleg neki), amig el nem rokazza magat a jatekba visszalepve, akkor pedig bejon az or - fej bucira ver, csik elhuz.

De ha vegkepp balfasznak tetszik lenni, akkor: 144.75. Asszem :)
  • Agent Z
    help me vki!
    balfarok módon nagyon hülye helyen mentettem el a gémet.
    épp a sítten csücsülök amikor is ugye kéne egy rádiófrekvencia amivel nyílik az ajtó. amikor szarrá pofoztak megjelent a háttérben egy fazon táblával és rajta a kóddal. ez egyszer már müködött is, csak most ujra gép elött ülök és elfeledtem.
    vki írja meg nekem. thx elöre is