4315
-
#168 Na, akkor lennel olyan aranyos Freak, hogy eljuttatod valhogy hozzam azt a filet?:)) -
#167 nekem megvan közben, köszi a segítséget! -
#166 Ha meglesz, valhogy at kene nyomnod nekem a 7es filet a 2. cdrol, mert minnya megorulok... -
#165 Zoli van ICQ-D? -
#164 Nincs ilyenem!
A 7-esért lehet, hogy este TS-en hat után majd rinyálok!!! :)
De FENT VAN DC-n is, ha valaki még keresi!!! (MATRIX)! Egyelőre csak az első CD, de gondolom párhuzamosan szdei a srác, így felkerül a következő is ... -
#163 A 7 es file a cd2-n szar! Basszer, begorcsolok, ha nem tom kicsomizni:( -
pedro870 #162 wazze, itt is szar a 7es....és még nincs másik hely -
#161 Tök ue van nekem is! :) Sőt, szombattól talán már még jobb! Meg nem szarozom tovább a memóriával. Veszek egy vadi új modult jövő héten ... (Tudod, ami miatt mindig puffogok, ha fel kell lépnem egy RvS szerverre ...) -
#160 viszont ciki hogyha wingombbal kilépsz utána nem lehet visszamenni:( -
#159 letöltöttem egy masik helyröl egy 7est és az mar jó volt -
#158 kurva nehéz hozzászokni az irányitáshoz,de hangulatra,grafkóra,hangokra 10est adnék. -
#157 Hogyan oldottad meg? Csak, ha felmerülne a srácnál is ez a probléma, mai felmerülhet, mert FREAK-nél is előjött ... -
#156 vártam -
#155 crc hibas volt a 7es,amugy gef 4 ti4200ön,1700+ proci,512ram,fullon megy de ezt el is varta:) -
-
#153 Ezt tudtuk! :) Már nem keresem, egy haver leszedi. Mi volt a baj a 7. fájlal? -
#151 kib******** szép a grafkó,üti a gothic 2 külsö tereit!!!!! -
#150 not found -
#149 checkin' -
#148 Meggyujtom neked a lámpást a sötétségben! :D
DCC: Settings->General->és ott Passive (Behind Firewall) ra kell kattani. -
#147 megyek IRC-re :D -
Kou #146 de egyszerűbb ha hozzád megy rögtön -
Kou #145 igen, de szvsz az uw le is törli rögtön bár próba szerencse
-
#144 és UW-s tárhelyre tudsz fxp-zni? -
Kou #143 szerintem igen -
#142 gondolod, az működne? -
Kou #141 ja nem olvastam eleget
akkor át fxpzem
csak csinálj ftp-t a gépedből -
#140 na ehhez kéne megoldani a LAN/DCC problémát :/ -
Kou #139 gyere fel mircre átküldöm -
#138 nincs, de már regeltem uw tárhelyet, csak geci freemail még nem kézbesítette a mailt....... -
Kou #137 megvan már a file? -
#136 Igen.....és... -
#135 mindig sejtettem, hogy van kiút a sötétből :D csak nemtom merre induljak :D -
#134 érdekes az irányitás.. -
#133 Működik az, csak be kell állítani én is Routerről vagyok. Ami lénygegében olyan mint LAN. -
#132 anyahajó nincs benne :D
amúgy jelszófelejtésben világklasszis vagyok :D -
#131 Már alig várom , hogy egy MAN-O-WAR boldog tulajaként graszáljak 1000 fős legénységemmel a carib tenger lágy vizein.... és ha már graszálok akkor egy két szigetecskét is elfoglalok.... -
#129 elég komoly képeket mutat install közben,ha ilyen helyszinek lesznek a jatekban akkor.... -
#128 Ha kibirsz még 1-2 órát felrakom a saját FTP-mre...csak majd arra kérlek, hogy a belépő kódokat feljetsd el valahogy :))) -
#127 Jah, látom már neked is:)