4315
-
pedro870 #209 Nyugati szél kövessen utadon!! :) -
#208 köszi, közben túl vagyok rajta
most működött, fene se érti..... -
Sanca #207 ip: 193.110.61.221
user: sd2
pass: sd2 -
Sanca #206 De a cd2/7-es fenn lesz 6-7 perc mulva. -
#205 Settingset megnyomod ott fent (egy kis notepad za ikonja) es att van egy olyan szekció, hogy Connection Settings (a nicknév email, stb alatt) na ott van 3 választási lehetőség Active, Passive, és asszem SOCK5, na itt kapcsold át PASSIVE (behind firewall)-ra. -
Sanca #204 Mondjuk meg csak most kezdtem el tolteni ezt a szart. Meg 6 ora az egesz:( -
Sanca #203 Na en mindjart felteszem -
#202 De, jó ötlet!! :DDD
Majd átküldök egy csónakot valami diplomatával, igaz, 10 mp alatt kell az egészet kivitelezni :D
Az a szitu, hogy franciák támadják meg a szigetet, és csak a te bárkád menekül meg. Valahogy.... -
pedro870 #201 Én még a 7esfile szindrómát próbálom kezelni...itt nincs még francia hajó...de nem lehet, hogy nem menekülni kell, hanem mondjuk tárgyalni? :) -
#200 miért, nálatok nem ez a szitu? -
pedro870 #199 reinstall :) -
#198 na itt is a köcsög franciák szopatnak....... -
#197 most komolyan, én baszok el valamit?? megpróbáltam tizedszer is..... végignézem azt a köcsög videót, után kezdődik az action, de mire belső nézetre kapcsolok, utánam lőnek egyet és ennyi, azonnal elsüllyed a hajó -
jó csaj #196 HM????? -
jó csaj #195 Comment t' appelles-tu???? -
#194 mindig is volt egy alap szála a cselekménynek, de nem kell követned -
#193 --------MINDENKI AKI A 7-S FILE-AL SZOP----------
17-UTÁN KOLI VAGY A INDEPENDENCE HUB-ON FENN LESZEK, AKINEK KELL AZ A NYAMVADT 7-S FILE. KANDUREX95 NÉVEN.
CSÁ -
#192 hát nekem nem megy
rögtön egy hadihajó mellett kezdek, és mire szélirányba fordulok, egyet lő, és végem... -
#190 persze, sztem max 1.4 es pixel shaddert tamogat, bar lehet csak 1.0 at, de igy is jol nez ki:) -
Sanca #189 Ugye ezek a sederek nem csak 2.0-as pixel sederbe vannak. Mer nekem csak gef4ti4600-om van. Azzal meg jo? -
#188 Egyebkent a grafik telleg uber, a viz meg pixel shadderrel az igazi:) -
#187 Neked volt a new game utan valmi intro?? A sea dogs egyben volt egy kis tortenetmeselos intro, itt meg eddig meg semmi... -
Sanca #186 Amugy van vmi koze Morrowindhoz? Pl karaktergeneralasban jo lenne ha lenne. -
Sanca #185 Hu bazmeg. Vegre. Kar hogy nem korabb keltem, almomba sem remeltem volna hogy kijon ma. Asszem kicsit felreteszem a gothic 2-ot:) -
#184 ha a franciákra gondolsz én simán otthagytam öket,kicsi kis csalódás hogy picit irányitva van a cselekvés,értesitsd a kormányzót,stb...
ja a viharban meg tuti halál,soha nem tudok kijutni belöle:( -
#183 na, kipróbáltam
a grafika über, bár nincs pixel shaderem, de így is tükröződik valamennyire a víz, meg le is lehet látni, és akadás nélkül fut
az irányítás elég művészi, jobban hasonlít programkódoláshoz a külső szemlélő számára (szerintem ez a konzolok miatt van), de meg lehet szokni :D
ja, és emberek is vannak a hajón külső nézetben, szóval mindenképpen pozitív a változás
árulja már el valaki, hogyan kell meglógni az első csatából? -
pedro870 #182 mátrix, koli jó lenne, nekem csak a 7es kellene -
fucko #181 Matrix jo lenne.Vagy te csak a 7es fajlra gondoltal? -
fucko #180 En megvarom,marcsak azer is mer nincs mas valasztasom:) -
#179 kozben megoldodott a problem:) -
#178 Na emberek legyütt, hova menjek? Melyik HUB-ra? Nekem jó a hetes file. Halkan megjegyzem közbe még töltök ezt-azt így egyszerre csak 1 ember jöjjön az is max 12-16k húzhat, viszont ha meg várjátok a este 17-18at akkor akár többen is.... -
#177 nem hasznalom a dct:( -
fucko #176 Matrixon en nem talalom,a srac nevet megtod mondani,mer lehet en lamulok csak. -
#175 Mert esetleg dc++on tudnam letolteni... Tarhelyem sajna nincs... -
#174 Valami hubon nem vagy fent?? -
#173 Kapcsold ki és nem fog. Én is csak akkor kapcsolom be, ha csevegek! -
#172 Ha van ICQ-d keress rám: nick: ANULU -
#171 van csak nem hasznalom mert allandoan bevillog nekem akármit is csinalok:( -
#170 valaki irjon valami helyet ahova fel tudom tölteni!!! -
#169 Sajnos még nincs meg! :(
Ha tudok, majd segítek!