732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
#38 Igen sikerult egy kicsit szaroztam vele,de meglett :o) -
#35 koszike szepen -
#32 Lenne egy olyan kerdesem,hogy az lehetseges,hogy a flasben mondjuk egy negyzetet elore megadott utvonal alapjan mozgatni?? -
#31 Character > Enable Font Outlines For > All characters
Így eltárolja a fontokat az swf fájlban, de vigyézz, a méret is nő! -
#28 Ahol a Single line van, ott válaszd ki a Multilinet. -
#25 Passz. Bocsi, de sajnos nem tudok mást :( -
freddy #24 2XP: Az astalavista.box.sk volt az első hely ahol kerestem crack-et a progihoz, de a sok adatbázisból egyetlen egyet sem talált. Próbáltam átírni a SWF-ben a linket, de ilyenkor teljesen bedöglött az animáció. -
#21 A szövegdobozt inputra állítod, és a scrollbart csak egyszerűen ráhúzod. -
#19 astalavista.box.sk -
freddy #18 2XP: Köszi a segítséget, de az animációból csak az első 5 frame-et szedi ki. Nincs hozzá valami crack? Vagy valami más progi ami teljesen visszafejti? -
#16 http://www.supergamez.hu/listazas.php3?id=1037802726#183 -
#14 Nekem az UW jön be a legjobban, bár egyesek szerint megbízhatatlan. De szerintem 1 próbát megér. -
#13 Ok akkor keresek mas servert vagy esetleg te tucc ajanlani eggyet??orulnek neki :o) -
#12 Szerintem legyen másik server, mert ez sem jön be, csak az "egérkövetőig" jut. -
#11 az erdekes,hogy nem megy akkor probizd meg ezt a cimet ha ez se megy akkor keresek masik szervert :o) http://suti.host.sk/menu.htm -
#10 Honlap: szerintem keress msáik servert, mert nekem csak 3%-ig jutott, pedig v 10 percet vártam. -
#9 http://www.swftools.com/tool-details.php?tool=6321677933&PHPSESSID=e663ecaf2b8f5a0a24166c8ae71b2736 -
#8 getUrl {mailto:[email protected]} -
freddy #7 Sziasztok. Lenne egy kérdésem, hogy egy már meglévő Flash animációt, hogyan tudok visszafejteni. Ugyanis a flash-ben lévő link nem jó helyre mutat! Van erre egy segédprogram? -
#6 igen koszike a segitsegedet es bocsi,hogy ilyen hulyeseggekkel zavarlak folyton :o) es meg meg szeretnem kerdezni,hogy ha szeretnem hogy egy gombon mondjuk az legyen ha rakattintanak akkor az outlook nyiljon,hogy emailt kuldhessenek
ja es ha netan erdekel nezd meg az oldalam es persze lehet kritizalni nem sertodom meg :o) www.suti.host.sk
-
#5 ctrl+alt+shift+r >> a bal oldali és a felső vonalzóból húzod ki őket
View | Grid >> "négyzetrácsot" mutat. -
#4 Lenne meg egy kerdesem tudom,hogy a macromedia flashben van segedvonal csak azt nem,hogy hogyan tudom azt bekapcsolni??? :o)) -
#3 Nagyon szepen koszonom -
#2 Beteszel a főmovie-ba egy stop-ot, a movie clip végébe pedig egy with _root {play} parancsot.
Itt van flash-es fórum, meg minden egyéb cucc, ott gyorsabban is válaszolnak neked: SWF -
#1 Sziasztok nekem lenne egy olyan kerdesem,hogy azt hogyan tudom megoldani,hogy kulon legyartok egy movi clipet es berakom a fo moviba de mikor eler ahhoz a framehez ahova ezt a bizonyos elore legyartott movi clipet teszem eloszor futtassa vegig majd aztan mennyen tovabb?????Elore is koszike a segitseget