732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
nenad #172 mondom csak ird be amit beirtam... -
Van ITT egy bemutató de nekem nem jelenik meg az Actions/Movie Control lehetőség. Miért, vagy én nem találom?
A hibaüzenet pedig a következő:
**Error** Scene=Scene 1, layer=Gomb, frame=1:Line 2: Statement must appear within on handler
gotoAndStop(25);
Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1
-
nenad #170 talan ha beszurnad a hibauzenetet :))
egyebkent jelold ki a butoont a scenen
nyomj F9et es szurd be ezt.
on(release){
gotoAndStop(25)
}
-
Hi! Kellene egy kis HELP! Gombot szeretnék készíteni ami megnyomás esetén az animáció végére ugrik. Egy leírásban olvastam, hogy be kell szúrni egy GOMB szimbólumot, megrajzolni a gombot valamint a hozzá tartozó szöveget, külön rétegre. Ha ez kész akkor meg kell rajzolni a gomb különböző állapotait: UP, OVER, DOWN, HIT. Na ez meg lenne. Visszaváltottam a SCANE-re, és a gomb megjelent a Library-be. Csináltam egy új réteget, és behúztam rá a gombat. Na most azt szeretném megcsinálni, hogy a GomB megnyomásának hatására az animáció amit csináltam a végére ugorjon. Úgy próbáltam, hogy ACTION BUTtON / Global Functions / Timeline Control / gotoAndStop (frame 25); (azért 25, mert 25 fram-es az animációm) de valami hibaüzenetet küld. HELP PLEASE! -
De vannak progik amivel az swf-be is bele tudsz kutyulni :) -
nenad #167 megneztem, swf-ben vannak benne, azt meg nemigen lehet modositani.
egyszerubb ha ujat csinalsz. Egyebkent a gomboknal nem feltetlen kell flashnek lenni, hiszen ugyis csak ket fazisa van, konnyel elkszitheted egy kepszerkesztovel, ha csinalsz egy shotot, szimplan leszeded az egyik gombrol a szoveget es onnan mar siman csinalhatsz olyan felirattal amilyennel csak akarsz. -
Innen leszedheted
Bocs, félreértettelek. -
jaaaa
pill
-
nenad #164 egyebkent ezt nem lehet megvaltotztani fixek a menuk.. -
nenad #163 nincs na, innen nemtom neked megvaltotzatni, ha talan a linket adtad volna a templatehoz amit letoltottel.. -
na??? -
DaneeWeb -
nenad #160 tedd fel valahova megnezhetem neked.
de ha *.swf a file akkor azzal nem tudsz semmit sem csinalni maximum urja elkesziteni...
-
2003-as megvan, de azzal se tom átirni a gombok nevét, nem tudok linket rakni a gombra....stb
-
nenad #158 elmeletileg ami dreamweaverhez keszult azt lehet modositani.
Ha jol emlekszem.
Egyebkent Flash MX 2004 trilat le tudod szedni a macromedia.com -rol
-
Sziasztok
Letöltöttem egy weblap kinézetet, aminek a gombjai flash-el vannak megcsinálva. Namost, a Macromedia Dreamweaver-rel ezt a menüt nem tudom módosítani. Kérlek mondjátok meg, hogy milyen programmal és milyen módon tudom ezt megoldani! Előre is kösz! -
flashX #156 thx -
tutorok -
flashX #154 Hi!
Ma szedtem le a progit és hát... érdekes, szeretném megtanulni bár elég nehéznek látszik...
Nem tud valaki egy tutorialos oldalt? -
UGA!!! :) -
ZsirosKenyer #152 megoldottam.. -
ZsirosKenyer #151 énpedig video-ból szeretnék swf-et :)
vki help? -
Én aszt szeretném + tudni,hogy hogy lehet mp3file-bol swf-et csinálni a flash-el?előre is kösszi. -
izb #149 "Tanuljuk meg a Flash MX 2004
használatát 24 óra alatt"
Ezt a könyvet nem tudja valaki pdf hivatkozásban a számomra letölthetővé tenni??
Megköszönném! -
már nem érdekes, megoldódott
-
Sziasztok!
Egy flashben készült menüben az egyik gombhoz hogy kell azt megcsinálni, hogy a kedvencek közé betegye az oldalt?
Köszi! -
davidos #146 Sziasztok! Egy nagyon egyszerűnek tűnő, alapjában mégis nehéz kérdéssel fordulok hozzátok. Egy pálcikaember animációt szeretnék rajzolni és be kéne hajlítanom az egyik karját, de nem frame by frame szeretném, hanem tween el... valami megoldás? Nem hiszem, hogy a neten lévő ilyen animációkat mindenki kockánként megrajzolja -
mert nem jaw az elérés! -
hi!
nem tom hogy jó helyre irok-e de ha tudtok segíteni az megköszönném!Szóval nem tudja vki hogy a flashget letöltés vezérlő mért tölt le néha a kijelőlt 15mb-s fájl helyett 35bájtos php kiterjesztésű szarokat. Help!kössz
-
Akkor szépen megnézed az oldal forrásában a pontos linkjét. De tessék:
Jobb egérgomb, cél mentése...
Viszont ez jóval magasabb, mint a képernyő, szóval mindenképp be kell ágyazni egy html oldalba, hogy le tudj menni az aljáig, simán Flash Playerrel szerintem használhatatlan. -
Sorry! Nem müxik! Ezt akarom leszedni: egy játék. -
htx!! ekkora hülye vok, erre nem is gondoltam.. :DD htx! -
Miért, az Ideiglenes Internetes fájlok közt nem marad meg a gépen? -
Flash animációt hogyan lehet Lmenteni ill leszedni weboldalakról??
(vmi tuti kéne mert már sok mindent kipróbáltam s nem müxik semmi :( -
Nézd meg a PE explorert, evvel dllben is tudsz kutatni.. a demo verzió 30napig érvényes -
up
naszóval, az egyik cd-n találtam egy multmiédiás baromságot, de nem swf fájlba van, hanem exebe. ebből a multimédiás kütyüből kellene nekem egy-két dolog, konkrétan a dalszövegek, de mivel a flash decompiler nem lássa a fájltö, ezért nem tudok vele mit kezdeni...nincs vmi más feltörő progi, ami az exebe belepakolt flasheket is lássaö? -
blackgamer #136 azt FlashGet is letölti
közben a problémám megoldódott (asszem) -
Állítólag vannak jó flash letöltő progik, de nekem még egy sem működött.
(Én pl játékokat töltenék le.) -
blackgamer #134 szóval adott .swf file-ból visszafejthető a benne lévő url hivatkozások? -
gondolom már nem aktuális a kérdésed, mert különben segítenék :)