Flash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Noninnyó
Eddig még nem használtam, de maradi vagyok, megmaradnék az explorer mellett. Jó lenne, ha menne.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Probáld ki a firefoxot!!

Noninnyó
Üdv!

Problema a következõ: az a gondom, hogy a flash-es dolgok nem mozognak sem explorerben, sem netscape-ben, pedig fel van telepítve flash player is és shockwave player is. Például itt a fórumon sem mozognak a nickek helyén álló mozgó bannerek, amik régen mozogtak. Valami még nincs feltelepítve talán? Asszem régebben sem kellett egyéb dolgokat telepíteni. De most valamiért nem megy a mozgás. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete?
Elõre is köszönöm.

Norb

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Atika :o)
pl Action Script Viewer nezz korul neten mert le tudod tolteni valahonan de meg akad mas is ami kepes erre

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Danee
Tudsz nekem küldeni ilyen progit Vandit??

Sziasztok nekem lenne egy olyan gondom hogy azt szeretnem megcsinalni hogy van egy negyzet ami ha kimegy a kepbol akkor mennyen tovabb a kovetkezo idosikra a negyzetre a kovetkezo scriptet alkalmaztam

var speed = 4;

preloader_mc.onEnterFrame = function(){
this._y += (this.targetY-this._y)/this._parent.speed;
this.targetY = 200;
};

es nem tudom hogy hogyan tovabb hogy miutan kiment aztan lepjen tovabb valaki esetleg tudna segiteni???
Elore is megkoszonnem

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Danecay
Bocs, én értettem félre az amit csinálnom kellet, de már megoldottam. THX!

ha azt akarod hogy a vegetol, ujra az eljere ugorjon es kezdje akkor minek a vegere ugorni?
nem ertem de a megoldas egyeszeru

a gombra
on(release){
gotoAndPlay(x)
}

x az utolso frame szama, a szamot ird be.
a vegenel pedig a x. framre allva F9 majd ird be
gotoAndPlay(1)

de mondom vagy en ertelek felre vagy nemtom ennek igy semmi ertelme mert ennyi erovel azonnal az elejere ugorhatnal...
:)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Danecay
Erre gondoltam:

Danecay
Na így már mûködik, már csak azt kellene megcsinálni, hogy miután a végére ugrik, kezdje újra az animáció lejátszását. Hiába pipáltam ki a LOOP Playback-et, ha megnyomom a gombot, a végéreugrik és úgymarad.
De idegesít az is hogy nem találom z Actions/Movie Control lehetõséget.

mondom csak ird be amit beirtam...

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Danecay
Van ITT egy bemutató de nekem nem jelenik meg az Actions/Movie Control lehetõség. Miért, vagy én nem találom?
A hibaüzenet pedig a következõ:
**Error** Scene=Scene 1, layer=Gomb, frame=1:Line 2: Statement must appear within on handler
gotoAndStop(25);

Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1

talan ha beszurnad a hibauzenetet :))

egyebkent jelold ki a butoont a scenen
nyomj F9et es szurd be ezt.

on(release){
gotoAndStop(25)
}

Danecay
Hi! Kellene egy kis HELP! Gombot szeretnék készíteni ami megnyomás esetén az animáció végére ugrik. Egy leírásban olvastam, hogy be kell szúrni egy GOMB szimbólumot, megrajzolni a gombot valamint a hozzá tartozó szöveget, külön rétegre. Ha ez kész akkor meg kell rajzolni a gomb különbözõ állapotait: UP, OVER, DOWN, HIT. Na ez meg lenne. Visszaváltottam a SCANE-re, és a gomb megjelent a Library-be. Csináltam egy új réteget, és behúztam rá a gombat. Na most azt szeretném megcsinálni, hogy a GomB megnyomásának hatására az animáció amit csináltam a végére ugorjon. Úgy próbáltam, hogy ACTION BUTtON / Global Functions / Timeline Control / gotoAndStop (frame 25); (azért 25, mert 25 fram-es az animációm) de valami hibaüzenetet küld. HELP PLEASE!

De vannak progik amivel az swf-be is bele tudsz kutyulni :)

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

megneztem, swf-ben vannak benne, azt meg nemigen lehet modositani.
egyszerubb ha ujat csinalsz. Egyebkent a gomboknal nem feltetlen kell flashnek lenni, hiszen ugyis csak ket fazisa van, konnyel elkszitheted egy kepszerkesztovel, ha csinalsz egy shotot, szimplan leszeded az egyik gombrol a szoveget es onnan mar siman csinalhatsz olyan felirattal amilyennel csak akarsz.

Danee
Innen leszedheted
Bocs, félreértettelek.

Danee
jaaaa
pill

egyebkent ezt nem lehet megvaltotztani fixek a menuk..

nincs na, innen nemtom neked megvaltotzatni, ha talan a linket adtad volna a templatehoz amit letoltottel..

Danee
na???

Danee
tedd fel valahova megnezhetem neked.
de ha *.swf a file akkor azzal nem tudsz semmit sem csinalni maximum urja elkesziteni...

Danee
2003-as megvan, de azzal se tom átirni a gombok nevét, nem tudok linket rakni a gombra....stb

elmeletileg ami dreamweaverhez keszult azt lehet modositani.
Ha jol emlekszem.
Egyebkent Flash MX 2004 trilat le tudod szedni a macromedia.com -rol

Danee
Sziasztok
Letöltöttem egy weblap kinézetet, aminek a gombjai flash-el vannak megcsinálva. Namost, a Macromedia Dreamweaver-rel ezt a menüt nem tudom módosítani. Kérlek mondjátok meg, hogy milyen programmal és milyen módon tudom ezt megoldani! Elõre is kösz!

thx

DayWalker
Hi!
Ma szedtem le a progit és hát... érdekes, szeretném megtanulni bár elég nehéznek látszik...
Nem tud valaki egy tutorialos oldalt?

Johnyy
UGA!!! :)

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

megoldottam..

énpedig video-ból szeretnék swf-et :)
vki help?

electrodelux
Én aszt szeretném + tudni,hogy hogy lehet mp3file-bol swf-et csinálni a flash-el?elõre is kösszi.

e-mail:[email protected] website:http://macosx.atw.hu Tel/Fax:you don\'t need it ;)

"Tanuljuk meg a Flash MX 2004
használatát 24 óra alatt"
Ezt a könyvet nem tudja valaki pdf hivatkozásban a számomra letölthetõvé tenni??
Megköszönném!

batman
már nem érdekes, megoldódott

[...] Te romboló állat! Te sátán!

batman
Sziasztok!
Egy flashben készült menüben az egyik gombhoz hogy kell azt megcsinálni, hogy a kedvencek közé betegye az oldalt?
Köszi!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

Sziasztok! Egy nagyon egyszerûnek tûnõ, alapjában mégis nehéz kérdéssel fordulok hozzátok. Egy pálcikaember animációt szeretnék rajzolni és be kéne hajlítanom az egyik karját, de nem frame by frame szeretném, hanem tween el... valami megoldás? Nem hiszem, hogy a neten lévõ ilyen animációkat mindenki kockánként megrajzolja
Johnyy
mert nem jaw az elérés!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Djtiesto16
hi!

nem tom hogy jó helyre irok-e de ha tudtok segíteni az megköszönném!Szóval nem tudja vki hogy a flashget letöltés vezérlõ mért tölt le néha a kijelõlt 15mb-s fájl helyett 35bájtos php kiterjesztésû szarokat. Help!kössz

Sil78
Akkor szépen megnézed az oldal forrásában a pontos linkjét. De tessék:
Jobb egérgomb, cél mentése...
Viszont ez jóval magasabb, mint a képernyõ, szóval mindenképp be kell ágyazni egy html oldalba, hogy le tudj menni az aljáig, simán Flash Playerrel szerintem használhatatlan.

These are my friends, see how they glisten...

Tetsuo
Sorry! Nem müxik! Ezt akarom leszedni: egy játék.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
htx!! ekkora hülye vok, erre nem is gondoltam.. :DD htx!

Sil78
Miért, az Ideiglenes Internetes fájlok közt nem marad meg a gépen?

These are my friends, see how they glisten...

Tetsuo
Flash animációt hogyan lehet Lmenteni ill leszedni weboldalakról??
(vmi tuti kéne mert már sok mindent kipróbáltam s nem müxik semmi :(

Tetsuo
Nézd meg a PE explorert, evvel dllben is tudsz kutatni.. a demo verzió 30napig érvényes

szacsi
up

naszóval, az egyik cd-n találtam egy multmiédiás baromságot, de nem swf fájlba van, hanem exebe. ebbõl a multimédiás kütyübõl kellene nekem egy-két dolog, konkrétan a dalszövegek, de mivel a flash decompiler nem lássa a fájltö, ezért nem tudok vele mit kezdeni...nincs vmi más feltörõ progi, ami az exebe belepakolt flasheket is lássaö?

:-O http://www.ashes.hu O-:

azt FlashGet is letölti

közben a problémám megoldódott (asszem)

Tetsuo
Állítólag vannak jó flash letöltõ progik, de nekem még egy sem mûködött.
(Én pl játékokat töltenék le.)

szóval adott .swf file-ból visszafejthetõ a benne lévõ url hivatkozások?

SoDI---
gondolom már nem aktuális a kérdésed, mert különben segítenék :)

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülõk kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.