732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
devilmike #292 hali!
nem tudja valaki hogy lehet-e flashel adatbázishoz elsősorban mysql-hez csatlakozni? -
Valoban!
De hülye vagyok! :-)))
Köszi! -
gúgli -.-
magic swf2gif -.- -
Tud nekem mondani vki egy convertert ami .swf filéből .gif-et csinál? -
Ha nincs kijelölve semmi, akkor a properties fülön lehet geállítani a flash méretét, háttérszínt és a lejátszási sebességet. -
Ja, es meg egy masik...hogyan tudom a munkaasztal meretet valtoztatni?
Flashben müködik, de ha exportalom, akkor a grafikanak csak a közepet exportalja, mert a feher negyzet kisebb a flashben, mint az en grafikam :-( -
Igen, ezt ismerem, csak az a baj, hogy egy elegge interaktiv cuccot probalok összedobni es mivel programozni nem tudok, ezert elkezdtem flashben csinalni.
Namost ez egy amolyan huzigatos jatek akar lenni es attol függöen, mit hova huzigatsz meg kattintgatsz, szamol több erteket.
Es ha most 10 különbözö kepet huzigat 10 ember 10 különbözö mododn, akkor a "te" metodusoddal annyiszor kene megcsinalni az egesz "goto" folyamatot, ahany variacios lehetöseg van... nem?
Ezt a movie clipes dolgot nem vagom igazan. Meg csak tegnap este kezdtem el flashel foglalkozni.
Eddig en ugy csinaltam, hogy van egy "scene" es a timelinban csinaltam frameket es azokat ugraltattam ide-oda.
Vannak kis ikonok, amik button-ok, hogy kattintani lehessen öket. De csak siman bent vannak a timeline-ban.
Ezen belül meg egyszer fel lehet bontani öket es utana a movieclipet hasznalni "buttonkent"? -
Mondjuk beteszed őket movieClipbe, egymás után két keyframe-re. Az elsőnél lestoppolod
stop();
kiteszed a scene-re, és actionbe beírod:
on (press) {gotoAndStop(2);
}
-
Na basszus, a keresö pont ezt nem dobta ki...
Igaz mar megkerdeztem a masik topikban, nem akarok nagyon cross postolni, szoval itt a link a kerdesemhez:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1125750476
Ha valaki tud, legyen szives valaszolni itt, vagy ott!
Köszi! -
izb #283 dátumot állítsd vissza,vagy crack -
Monoton #282 ott nem találtam csak 8 ast!
amugy az a problémám hogy egyszer valszeg lejárt a 30nap! azután indításnál hibaüzenetet kapok!
erre ma ujra huztam a rendszert telepítem flasht és mit látok lejárt a 30 nap :-O
most mit tegyek :(
-
macromedia.com
-
Monoton #280 tudna vki linket adni a Macromedia Flash MX 2004 30 napos probaverziojához? -
FLash-be behúzod egy moviClipbe a videót, azt ki a scene-re, és kész is az swf-é konvertált video. -
TVC nagyon jó! Mindenkinek ajánlom! Egyszerü és nagyszerü konvertáláshoz! Köszi! Egy ilyen hozzászólásra vágytam!
Dichter:
-
Flash :) -
Total Video Converter -
en a googlet tudom ajanlani ott keress ra biztos talalsz segedletet akar mennyit -
Szevasztok Flash magusok! Tudnátok ajánlani egy-két olyan progit, amivel egyszerüen készíthetö avi/mpeg/wmv (mindegy!) formátumból swf? Herr Google-t már megkérdeztem, de vagy én vagyok a béna... ScreenVirtuoso-t, Swish-t, AVD Video Processort próbáltam eddig de ezt nem tudtam megcsinálni... Swish az nagyon rulez, de videofájlt nem tudtam bele importálni. Pls help! Fontos lenne! -
igen, azt ismerem... Nem tudtok hozzá vmi magyar helpet, vagy leírást? -
szerintem probald ki a swisht az is flash szerkeszto es egyszerubb kezelni mint a macromedia flasht egy probat mindenkepp meger -
sziasztok! kezdő önmagamat fejlesztő flashes vagyok, és érdekelne milyen progit tudtok ajánlani nekem, amivel könnyen lehet látványosan programozni. Egy kicsit értek a scriptekhez is (nagyon alapszinten :))! -
Monoton #270 Flash nemindul!
vki tud segíteni? #205 -
És még 1 kérdés..:D megtudod mondani nekem azt a kódsort ha egy gombra rárakom és rákattintok kilép a progiból..? mert 1szerűen nemtok rájönni h mi lehet az... az exitekkel próbáltam de nem megy/lehet énállítottam rosszúl össze.. sőt biztos../ -
Köszönöm a segítséget.. működik a kód.. azt még el tudod nekem mondani hogyha beállítom neki ezeket a kódokat, mind a 4 irányra.. hogy essetleg véletlenszerűen mozogjon.. hogy kicsit megy erre kicsit arra...? -
rákattintasz egyszer az emberkédre, majd nyomsz egy F9-et, és beírod, hogy:
onClipEvent (enterFrame)
{
this._x ++;
}
ctrl-enter, és látod, hogy az emberkéd elindul szépen FPS-től függő sebességgel jobbra :)
namost, ha kicsit bonyolultabb mozgást is szeretnél, akkor nézz utánna kicsit a koordináta geometriának, illetve kicsit jobban mélyedj bele a flash fuggvényeibe...MI-t (falak kikerülése pl) pedig sztem majd csak később akarj adni a kicsi emberkédnek, előbb legyél tisztában a mozgatásokkal...
leginkább ezt a segédletsorozatot nyálazd át sztem így elsőre
gl&hf ;)
-
Látom rég járt erre valaki is, de ha benézne ide olyan aki ért a flashez tudna nekem segíteni abban hogyha megcsinálok egy embert.. megprogramozom az egészet.. én magam tudom bármerre irányítani felülnézetben az X, Y tengelyen. És azt szeretném kérdezdni hogy hogyan lehetne beállítani azt hogy a számítógép maga irányítsa az embereket azaz véletlenszerűen magától menjenek az emberek ide oda.. de nem úgy h folyton a falnak hanem valamivel rendezetebben../de ha a falnakmegy, de megy én már annak is örülni fogok.../
Előre is kössz... -
Latom kihaloban van a topic :( -
szerintem az swf.hu-n rengeteg segédlet van de mindegy -
Én úgy csináltam, hogy kijelölöd a gombot, oldalt a BEHAVIOS/WEB/GET_URL*
(*vagy valami ilyesmi). Itt megadhatod az elérést! Úgy csináld hogy nem kell www, megy http, hanem csak "xy.html"! Utána lehet választani hogy kattintásra, gördítésre vagy mire nyissa meg az oldalt! -
Bazze, kicsit olvass már visszább 20 hsz-nél nem kell többet. -
Monoton #261 de mindezt flashben!
valamilyen paranccsal lehet csaknem tudom melyik az! -
sztem a amikor a weblapot csinálod akkor kell hozzáadni a linket. -
Monoton #259 Valaki leírná hogyan kell azt hogy egy gombra kattintva elindít egy linket!
A link nem létező weblap hanem én hoztam létre. Weblaphoz kell!
Tehát feltöltök egy weblapot (főoldal), és ha a gombokra kattintok akkor nyíljanak meg új oldalon az aloldalak!
Lehet ilyet? -
foxxi #258 Szia! Az elképzelések jók csak kicsit túlzsúfolt. Az elrendezésen és a tartalmon egy picit próbálj meg változtatni. Amugy nagyon ülyes az elgondolás :)
Az enyémmel is ez a baj és most dolgozom át az oldalt hogy túl zsúfoltá vált..vagyis szakértők ezt mondták. (Saját Oldal -
Hi all!
Nézzétek meg a jacky.atw.hu-t!
Vélemény? -
foxxi #256 Az enyémre nemtudtok egy olyan progit amivel ha megcsinálom a menüt és importálom Swis-be akkor nem azt írja ki hogy unregistred meg nem tudja mert az sardver volt stb.
Van valami olyan progi ami ingyenes és fullos vagy valami más megoldás?
Ilyenekre gondolok: Flashation Menu Builder stb. (csak ezek próba jellegűek
)
-
Mityu91 #255 kösz!
Már reggeltem de még nemjött meg az aktiváció!
Köszi -
Csoder #254 swf.hu-n nézz szét, nagyon jó lap, vannak tutorialok is, nekem sokat segített/segít -
Mityu91 #253 Sziasztok!
Megvan a macromedia flash 8 és nemtok vele mit kezdeni
azz tudom hogy mirejó
de valahogy csak videókat tudok vele szerkeszteni vagyis nemértem az eészet!
Lécci seegítsetek a helyes úton elindulni!
Köszi:Milán