732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
f@szláma e vagy? -
miért? ez fenyegetés...?? jujjjj....és a googlen nicns semmi akkor hadjátok a pipcsába! -
gúgli a barátod :) -
Balu san #209 Ezt a "serial" dolgot szerintem itt ne szorgalmazd, mert nem lesz jó vége... -
tud nekem valaki egy serialt adni?
előre is thx!
és hogyan tudok jókis szövegefekteket csinálni? -
andykaufman #207 Estig szedd le, mert 20 óra körül törlöm. Nem értem, hogy más mér nem tud NORMÁLISAN szólni, ha hibáztam. Szívességet teszek, és leb@sznak. (photoshop topic) -
andykaufman #206 Köszi :)
Javítva. -
Kétszer van a 20. -
andykaufman #204 ajánlom figyelmedbe újra a flashbiblia.atw.hu -t -
Aha. thx -
andykaufman #202 Photoshop van, ráadásul szerintem elég jó, de angol.
A címe: Photoshop CS2 Book for digital photographers
67 mega, szóval nekem nem kétperc felrakni (up:128k), ezért csak akkor rakom, ha érdekel vkit -
Még valami. Adobe Photoshop és Adobe Premiere könyvet nem tudsz elektronikus formában? -
Így már tökletes. Köszi szépen.
-
andykaufman #199 kösz, hogy szóltál, javítottam -
a 12-es helyett a tizes jön. -
andykaufman #197 5-ös igen, de sztem csak ahoz csináltak. A legtöbb dolog ugyanott van az mx 2004ben is, a többit meg meg lehet találni :P -
nenad #196 mondjuk ha megvan az eredeti kep photoshop layeresen vagy hasonlo megvan akkor a villanast a ketto koze tennem, tehat a feher felirat lenne legfolul, alabb a villanas, es alatta a az online stb. -
nenad #195 gondlom mivel nem terben van a betunek az "outline" jan kell felvillania.
gyorsan egymasutan vegigszalad es kesz.
tehat van egy layer amin ez a kep van, es nehany masik, vagy egyberakva, mind1
a felvillanasok. Ami nem mas mint mondjuk egy majdnem feher outline egy kicsit blurozva, vagy ha vektor a duplikalod es eltolod a csikot, es picit sotetebb szint adsz neki. Ugyanezt a tobbire is.
Aztan szimplan az idoben egymas utan rakod oket, es ha eleg gyorsan jatszodik le ugyanezt a mozgaserzetet kelti. -
nenad #194 hanyas, otos? -
andykaufman #193 akit érdekel, pár napig remélem fent lesz itt egy magyar flash biblia
http://flashbiblia.atw.hu/
TC-vel egyesítsétek, aztán rar -
Hello!
Tud valaki segíteni megcsinálni (azaz megcsinálná nekem:)) ezt a trükköt:
http://www.flashkit.com/tutorials/Special_Effects/ShinnyE-Mon-1213/index.php
?
Erre a képre kéne:
http://englishfootball.srv.hu/design/fejlec.jpg
Méghozzá úgy, hogy csak az Online szövegen menjenek át a kis villanások.
Nagyon örülnék, ha valaki szánna rám 5 percet, mert télleg rövid, csak a végét nem értem, és ezért nem tudom megcsinálni. -
na honnan tudom letolteni azt a bannert hogy atirjam neked? Es mire kell atirni? -
Hát nagyon jó lenne :) -
Hat en segitenek de sajnos nincs otthon a gepem es ezen meg nincs macromedia flash de mas biztos segit -
-
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni Flash szerkesztésben? Én sajna nem értek hozzá, de egy Bannerben a szöveget át kéne írni. Nagyon megköszönném aki tudna segíteni benne...
Ez a banner lenne az -
Balu san #186 Mi a helyzet a tűzfallal? Ha van, elképzelhető, hogy nincs jól beállítva és letilt minden animált mozgást. -
nenad #185 felesleges ugyis felulirja... -
hogy lehet kiszedni explorerből a jelenlegi flash playert? bocs, ha láma a kérdés :-). -
nenad #183 telepitsd ujra a playert.
esetleg szedj le egy ujabbat es azt, flashnel nem art. -
Eddig még nem használtam, de maradi vagyok, megmaradnék az explorer mellett. Jó lenne, ha menne. -
izb #181 Probáld ki a firefoxot!! -
Üdv!
Problema a következő: az a gondom, hogy a flash-es dolgok nem mozognak sem explorerben, sem netscape-ben, pedig fel van telepítve flash player is és shockwave player is. Például itt a fórumon sem mozognak a nickek helyén álló mozgó bannerek, amik régen mozogtak. Valami még nincs feltelepítve talán? Asszem régebben sem kellett egyéb dolgokat telepíteni. De most valamiért nem megy a mozgás. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete?
Előre is köszönöm.
Norb -
pl Action Script Viewer nezz korul neten mert le tudod tolteni valahonan de meg akad mas is ami kepes erre -
Tudsz nekem küldeni ilyen progit Vandit?? -
Sziasztok nekem lenne egy olyan gondom hogy azt szeretnem megcsinalni hogy van egy negyzet ami ha kimegy a kepbol akkor mennyen tovabb a kovetkezo idosikra a negyzetre a kovetkezo scriptet alkalmaztam
var speed = 4;
preloader_mc.onEnterFrame = function(){
this._y += (this.targetY-this._y)/this._parent.speed;
this.targetY = 200;
};
es nem tudom hogy hogyan tovabb hogy miutan kiment aztan lepjen tovabb valaki esetleg tudna segiteni???
Elore is megkoszonnem -
Bocs, én értettem félre az amit csinálnom kellet, de már megoldottam. THX! -
nenad #175 ha azt akarod hogy a vegetol, ujra az eljere ugorjon es kezdje akkor minek a vegere ugorni?
nem ertem de a megoldas egyeszeru
a gombra
on(release){
gotoAndPlay(x)
}
x az utolso frame szama, a szamot ird be.
a vegenel pedig a x. framre allva F9 majd ird be
gotoAndPlay(1)
de mondom vagy en ertelek felre vagy nemtom ennek igy semmi ertelme mert ennyi erovel azonnal az elejere ugorhatnal...
:) -
Erre gondoltam: -
Na így már működik, már csak azt kellene megcsinálni, hogy miután a végére ugrik, kezdje újra az animáció lejátszását. Hiába pipáltam ki a LOOP Playback-et, ha megnyomom a gombot, a végéreugrik és úgymarad.
De idegesít az is hogy nem találom z Actions/Movie Control lehetőséget.