732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
  • joebacsi
    f@szláma e vagy?
  • SpecTator
    miért? ez fenyegetés...?? jujjjj....és a googlen nicns semmi akkor hadjátok a pipcsába!
  • joebacsi
    gúgli a barátod :)
  • Balu san
    Ezt a "serial" dolgot szerintem itt ne szorgalmazd, mert nem lesz jó vége...
  • SpecTator
    tud nekem valaki egy serialt adni?
    előre is thx!
    és hogyan tudok jókis szövegefekteket csinálni?
  • andykaufman
    Estig szedd le, mert 20 óra körül törlöm. Nem értem, hogy más mér nem tud NORMÁLISAN szólni, ha hibáztam. Szívességet teszek, és leb@sznak. (photoshop topic)
  • andykaufman
    Köszi :)
    Javítva.
  • modellmaker
    Kétszer van a 20.
  • andykaufman
    ajánlom figyelmedbe újra a flashbiblia.atw.hu -t
  • modellmaker
    Aha. thx
  • andykaufman
    Photoshop van, ráadásul szerintem elég jó, de angol.
    A címe: Photoshop CS2 Book for digital photographers
    67 mega, szóval nekem nem kétperc felrakni (up:128k), ezért csak akkor rakom, ha érdekel vkit
  • modellmaker
    Még valami. Adobe Photoshop és Adobe Premiere könyvet nem tudsz elektronikus formában?
  • modellmaker
    Így már tökletes. Köszi szépen.
  • andykaufman
    kösz, hogy szóltál, javítottam
  • modellmaker
    a 12-es helyett a tizes jön.
  • andykaufman
    5-ös igen, de sztem csak ahoz csináltak. A legtöbb dolog ugyanott van az mx 2004ben is, a többit meg meg lehet találni :P
  • nenad
    mondjuk ha megvan az eredeti kep photoshop layeresen vagy hasonlo megvan akkor a villanast a ketto koze tennem, tehat a feher felirat lenne legfolul, alabb a villanas, es alatta a az online stb.
  • nenad
    gondlom mivel nem terben van a betunek az "outline" jan kell felvillania.
    gyorsan egymasutan vegigszalad es kesz.
    tehat van egy layer amin ez a kep van, es nehany masik, vagy egyberakva, mind1
    a felvillanasok. Ami nem mas mint mondjuk egy majdnem feher outline egy kicsit blurozva, vagy ha vektor a duplikalod es eltolod a csikot, es picit sotetebb szint adsz neki. Ugyanezt a tobbire is.
    Aztan szimplan az idoben egymas utan rakod oket, es ha eleg gyorsan jatszodik le ugyanezt a mozgaserzetet kelti.
  • nenad
    hanyas, otos?
  • andykaufman
    akit érdekel, pár napig remélem fent lesz itt egy magyar flash biblia

http://flashbiblia.atw.hu/

TC-vel egyesítsétek, aztán rar
  • AdRiAnO
    Hello!

Tud valaki segíteni megcsinálni (azaz megcsinálná nekem:)) ezt a trükköt:
    http://www.flashkit.com/tutorials/Special_Effects/ShinnyE-Mon-1213/index.php
    ?

Erre a képre kéne:
    http://englishfootball.srv.hu/design/fejlec.jpg

Méghozzá úgy, hogy csak az Online szövegen menjenek át a kis villanások.

Nagyon örülnék, ha valaki szánna rám 5 percet, mert télleg rövid, csak a végét nem értem, és ezért nem tudom megcsinálni.
  • Atika :o)
    na honnan tudom letolteni azt a bannert hogy atirjam neked? Es mire kell atirni?
  • mymano
    Hát nagyon jó lenne :)
    Hat en segitenek de sajnos nincs otthon a gepem es ezen meg nincs macromedia flash de mas biztos segit
  • mymano
  • mymano
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni Flash szerkesztésben? Én sajna nem értek hozzá, de egy Bannerben a szöveget át kéne írni. Nagyon megköszönném aki tudna segíteni benne...

Ez a banner lenne az
  • Balu san
    Mi a helyzet a tűzfallal? Ha van, elképzelhető, hogy nincs jól beállítva és letilt minden animált mozgást.
  • nenad
    felesleges ugyis felulirja...
  • Noninnyó
    hogy lehet kiszedni explorerből a jelenlegi flash playert? bocs, ha láma a kérdés :-).
  • nenad
    telepitsd ujra a playert.
    esetleg szedj le egy ujabbat es azt, flashnel nem art.
  • Noninnyó
    Eddig még nem használtam, de maradi vagyok, megmaradnék az explorer mellett. Jó lenne, ha menne.
  • izb
    Probáld ki a firefoxot!!
  • Noninnyó
    Üdv!

Problema a következő: az a gondom, hogy a flash-es dolgok nem mozognak sem explorerben, sem netscape-ben, pedig fel van telepítve flash player is és shockwave player is. Például itt a fórumon sem mozognak a nickek helyén álló mozgó bannerek, amik régen mozogtak. Valami még nincs feltelepítve talán? Asszem régebben sem kellett egyéb dolgokat telepíteni. De most valamiért nem megy a mozgás. Van esetleg valakinek valamilyen ötlete?
    Előre is köszönöm.

Norb
    pl Action Script Viewer nezz korul neten mert le tudod tolteni valahonan de meg akad mas is ami kepes erre
  • Danee
    Tudsz nekem küldeni ilyen progit Vandit??
    Sziasztok nekem lenne egy olyan gondom hogy azt szeretnem megcsinalni hogy van egy negyzet ami ha kimegy a kepbol akkor mennyen tovabb a kovetkezo idosikra a negyzetre a kovetkezo scriptet alkalmaztam

var speed = 4;

preloader_mc.onEnterFrame = function(){
    this._y += (this.targetY-this._y)/this._parent.speed;
    this.targetY = 200;
    };

es nem tudom hogy hogyan tovabb hogy miutan kiment aztan lepjen tovabb valaki esetleg tudna segiteni???
    Elore is megkoszonnem
  • Danecay
    Bocs, én értettem félre az amit csinálnom kellet, de már megoldottam. THX!
  • nenad
    ha azt akarod hogy a vegetol, ujra az eljere ugorjon es kezdje akkor minek a vegere ugorni?
    nem ertem de a megoldas egyeszeru

a gombra
    on(release){
    gotoAndPlay(x)
    }

x az utolso frame szama, a szamot ird be.
    a vegenel pedig a x. framre allva F9 majd ird be
    gotoAndPlay(1)

de mondom vagy en ertelek felre vagy nemtom ennek igy semmi ertelme mert ennyi erovel azonnal az elejere ugorhatnal...
    :)
  • Danecay
    Erre gondoltam:
  • Danecay
    Na így már működik, már csak azt kellene megcsinálni, hogy miután a végére ugrik, kezdje újra az animáció lejátszását. Hiába pipáltam ki a LOOP Playback-et, ha megnyomom a gombot, a végéreugrik és úgymarad.
    De idegesít az is hogy nem találom z Actions/Movie Control lehetőséget.