Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet ennek a képnek az átlátszóságát állítani? /opacity/ ?
REAL MADRID
C2Q Q9550, ASUS P5Q DLX 2x2GB OCZ REAPER 1066 CL5 MSI 8800GTS 512 OC, WD VelociRaptor 150G
de ez nem vágja szét a képet?
REAL MADRID
REAL MADRID
Puzzle plugin photosophoz - nagyon profi!
http://www.softaward.com/1944.html
REAL MADRID
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
Szeretnék csinálni egy puzzle játékot flashben!
CSak azt nem tudom hogy melyik programmal szokták feldarabolni a képet! /úgytom van erre valami program csak már nemtom miaz 😞
REAL MADRID
de nekem az kellene hogy a képet rögzítse is valahogy
egy érdekes probléma amire nem találok választ.
hogy lehet a webkamerám hozzákapcsolni a flash-hez?
print ("&fogad=$adat");
REAL MADRID
REAL MADRID
namost nekem kellene egy play, pause, stop gomb! és ez mûködjön!
tudtok tutorialt erre?
tehát lényegében élõhangot akarok belevinni, csak meglehessen állítani!
REAL MADRID
0. Érdemes elõtte valamilyen rajzolóprogram elsajátítása, ugyanis akkor könnyû átállni.
1. A Flash rajzolóprogramként való használata. Képek beillesztése, átméretezése; rácsok, segítõk (guides) használata; stb...
2. Flash animátorprogramként. Képkockák (kulcsképkocka, üres kulcsképkocka, üres képkocka); motion tween, shape tween (itt nyer értelmet, minek kell átkonvertálni a rajzolt alakzatot Movie clip symbol-á); stb
3. Flash alapvetõ Actionscript-parancsokkal (symbolra való rákattintás; adott képkockára ugrás, animáció megállítása, link megadása, stb)
4. Flash bonyolultabb alkalmazásokkal (PHP, XML,.....)
És igen: nem kell túlságosan haladni vele - csak összezavarodik az ember. Nem bemagolni kell, gyakorolni (a könyvek csak azt mondják meg, hogy hol vannak az eszközök, és egyes Actionscript parancsok mit csinálnak).
Erre rá lehet jönni, van idõ nem kell kapkodni, megtanulni csak akkor fogod ha már szereted, egy csomó dologra magad jöttél rá.
Szerintem...
de lehet hog yha elolvasol 4 könyvet akkor guru lszel
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
E-book #1
Ebook #2
Ebook #4 - BIttorrent kliens (és angoltudás) szükséges hozzá.
Ebooks #4 - hasonló, mint az elõzõ eset
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
az kell hogy te találj ki egy célt...
csinálj egy menüt
rajzold meg, aztán olvass utána hogy hogy mozogjon, hogy alakítsd át button-ra
stb stb stb
szerintem
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
REAL MADRID
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
ha nem akkor egyébb fájlkezelés?
bõvebben itt nézelõdj
nem tudja valaki hogy lehet-e flashel adatbázishoz elsõsorban mysql-hez csatlakozni?
Barcelona, Bar Honda 4ever!
Flashben müködik, de ha exportalom, akkor a grafikanak csak a közepet exportalja, mert a feher negyzet kisebb a flashben, mint az en grafikam :-(
Namost ez egy amolyan huzigatos jatek akar lenni es attol függöen, mit hova huzigatsz meg kattintgatsz, szamol több erteket.
Es ha most 10 különbözö kepet huzigat 10 ember 10 különbözö mododn, akkor a "te" metodusoddal annyiszor kene megcsinalni az egesz "goto" folyamatot, ahany variacios lehetöseg van... nem?
Ezt a movie clipes dolgot nem vagom igazan. Meg csak tegnap este kezdtem el flashel foglalkozni.
Eddig en ugy csinaltam, hogy van egy "scene" es a timelinban csinaltam frameket es azokat ugraltattam ide-oda.
Vannak kis ikonok, amik button-ok, hogy kattintani lehessen öket. De csak siman bent vannak a timeline-ban.
Ezen belül meg egyszer fel lehet bontani öket es utana a movieclipet hasznalni "buttonkent"?
stop();
kiteszed a scene-re, és actionbe beírod:
on (press) {gotoAndStop(2);
}
Igaz mar megkerdeztem a masik topikban, nem akarok nagyon cross postolni, szoval itt a link a kerdesemhez:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1125750476
Ha valaki tud, legyen szives valaszolni itt, vagy ott!
Köszi!