732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
Hello!
Hogyan lehet már exportált *.swf fájlokat szerkeszteni, "visszafejteni"? Gondolom létezik efféle progi. Sajnos nagyon nem vagyok a témában képben.
Köszi. -
már van de thx -
Meg lennék lepve ha az astalavista nem dobna ki rá jópár találatot. -
Kéne crack Fireworks mx-hez. Tudna segíteni vki. ?? -
Szívesen. -
Sikerult, ezer koszi! -
2xp koszi megprobalom -
ehh, kiszedte :@
Szóval a két kapcsos zárójel közé kerülnek az utasítások. -
with (_root){
} -
Van egy problemam a flashel. Elsore kicsit bonyi lesz lehet. Egy oldalt csinaltam, aminek minden frame-je, egy-egy lap (pl: news, contact, stb.)
Es minden framehez van egy gomb, ha a gombra kattintasz, odaugrik. De a Gallery gombot azt drop-down menukent csinaltam meg. A Gallery gomb meg meg ket gomb movie clipben vannak, es ha a Gallery gombra kattintasz, akkor Play, es lejon a masik ket gomb. A masik ket gombnak meg van adva, hogy menjen az 5-os, ill. a 6-os framere. De az a baj, hogyha a masik ket gomb valamelyikere kattintok, akkor nem a fo sceneben megy az 5-os, il. a 6-os framere, hanem a movie clipen belül.
Hogy oldjam meg hogy a fo sceneben menjen arra a framere? -
nekem layerrel is alatta van, mintha az object lenne mindig legfelül... HELP! -
Háát, ezt sem lehet sajnos :) De ott van pl. az ACDSee, amivel ez másodpercek alatt megoldható. -
HTML-t sem lehet. Esetleg a html-ben layerekkel elé teszed, bár az nagyon lekorlátozza a lehetőségeket. -
és hogyan lehet flashben egy képnek levágni a tetejét, trace bitmap nélkül? -
és ha pl egy html -t tennék a flashbe, és a html a javát tartalmazza? külön html fájlt hogyan lehet betenni flashbe? -
Sehogy :( -
Hi!
Nem tudja vki hogy hogyan lehet javát betenni flashbe? Ugyanis van egy counterem (java)és be kéne tennem a flashembe.. HELP! -
Magyarítás nincs, az alább említett oldalon pedig rengeteg segítséget találsz. -
SWF.hu -
Valaki Ismeri a Discreet Plasma-t? 3ds környezetből lehet swf-be exportálni. Hogy lehet az ilyen animációkba gombokat kreálni? -
Hi!
Mit tehetek:
Csináltam egy flash -t (1 frame-eset), csak az a baj, hogy szörnyen magas oldal, és egy csomót kell emiatt a HTML oldalon scrollozni. Ez nem baj, de a flash nem bír akkora oldalakat mint ez, és a flash végére el vannak tûnve a képek, amiket beraktam. Ha kissebre teszem flashben az oldalt, és a HTML -ben nagyobbra az objektumot, akkor jó, de rossz lesz a minõsége!
MIT TEGYEK??
Elõre is thx!! -
Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de ha nem akkor passz -
haho..
tök véletlenül nincs valakinek törése az insane féle 3d flash animator nevezetű kis progz nak?.
Vagy ha lenne valami hasonlóan könnyen kezelhető program, ami eleddig elkerülte a figyelmemet, és van hozzá törés is, vagy esetlegesen a full verzió letölthető lenne vhonnan, annak nagyon tudnék örülni.
Előre is kösz. -
A Flash MX az a 6.0-ás ;)) -
Thx! ISmerem az oldalt, de nem tudtam hogy vannak rajta Tut-ok is :D -
www.swf.hu
itt van minden, meg fórumok is dögivel csak ezzel a témával... nézz el arra :) -
Tudtok mondani linkeket ahol sok, és jó Tutorialok vannak Macromedia Flash MX 5.0 -hoz? -
Már megoldódott a probléma Aldarynnak hála...
Köszi -
Köszi.... -
Ja és még annyival megspékelve, hogy van 12 layerem/rétegem de abból csak 1-t szeretnék kitakarni... -
Hi!
Nézd meg itt -
Nemigazán megy, csináltam a rétegre egy maskot és erre mégegy rétegre is csinált maskot... légyszi segíts, magyarázd el lépésről lépésre ha nem nagy gond :)
Köszi -
astalavista.box.sk -
Add new layer / Jobb klikk a layerre / Mask-ra klikk / A fenti részen legyen az a síkidom, ami alatt látszanak a dolgok, az alatta lévőre pedig a már elkészített layereket húzd. -
Hi! Flash MX-hez keresek törést, vagy valami hasonlót, mert 30 nap alatt nem hiszem, hogy végzek a projektemmel... :)
Warez site-okon találtam Flash MX-et, de nekem csak a törés kellene, lehetséges ez?
Előre is kösz.
-
Ja és ha maskot használnék akkor át kell írni az egészet? vagy csak rá kell tenni? ez a mask valólyában nem egy réteg? csak hogy könnyebben megértsem... :)) -
Nos, szerintem is mask kéne csak nem tudom hogy kell maskolni... mindenesetre itt a kép:

Az első pros csík felett az alsó piros csík alatti rész nem kéne... mert ez majd olyan mozgó galéria lesz :))) ezt a részét meg tudom csinálni, de ezt az eltüntetést nem... Szóval ez a maskolás hogy van? és hogy kéne csinálni?
Köszi -
Képet küldhetnél, mert nem nagyon értem. De ha jól gondolom, akkor neked a maskolás lenne a megoldsá, ekkor csak az a terület látszik, ami egy adott (egyébként nem látszó) síkidom alatt van. -
Sziasztok!!!
Lenne egy kis bökkenő... Flash Mx-ről van szó:
Hogy lehet egy testel betakrani a másikat? Úgyértem hogy lenne 6 kép egymás alatt de azt akarom hogy a képernyő egy kockályában legyenek, tehát ha egy kép rész vagy több kép kilóg a kockáról akkor azok legyenek eltakarva ha kilépnek a területből, de a külső rész maradjon vátozatlan...
Ha nem értehető küldök be képet...
Előre is köszi -
Flashben sehogy. Html-ben: [img src="valami.jpg"] [] helyett <>-t írj.