732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
  • Aldaryn
    Hello!

Hogyan lehet már exportált *.swf fájlokat szerkeszteni, "visszafejteni"? Gondolom létezik efféle progi. Sajnos nagyon nem vagyok a témában képben.

Köszi.
  • Punker
    már van de thx
  • Harder
    Meg lennék lepve ha az astalavista nem dobna ki rá jópár találatot.
  • Punker
    Kéne crack Fireworks mx-hez. Tudna segíteni vki. ??
  • 2XP
    Szívesen.
  • Aquli
    Sikerult, ezer koszi!
  • Aquli
    2xp koszi megprobalom
  • 2XP
    ehh, kiszedte :@

Szóval a két kapcsos zárójel közé kerülnek az utasítások.
  • 2XP
    with (_root){

}
  • Aquli
    Van egy problemam a flashel. Elsore kicsit bonyi lesz lehet. Egy oldalt csinaltam, aminek minden frame-je, egy-egy lap (pl: news, contact, stb.)
    Es minden framehez van egy gomb, ha a gombra kattintasz, odaugrik. De a Gallery gombot azt drop-down menukent csinaltam meg. A Gallery gomb meg meg ket gomb movie clipben vannak, es ha a Gallery gombra kattintasz, akkor Play, es lejon a masik ket gomb. A masik ket gombnak meg van adva, hogy menjen az 5-os, ill. a 6-os framere. De az a baj, hogyha a masik ket gomb valamelyikere kattintok, akkor nem a fo sceneben megy az 5-os, il. a 6-os framere, hanem a movie clipen belül.
    Hogy oldjam meg hogy a fo sceneben menjen arra a framere?
  • InterSAS
    nekem layerrel is alatta van, mintha az object lenne mindig legfelül... HELP!
  • 2XP
    Háát, ezt sem lehet sajnos :) De ott van pl. az ACDSee, amivel ez másodpercek alatt megoldható.
  • 2XP
    HTML-t sem lehet. Esetleg a html-ben layerekkel elé teszed, bár az nagyon lekorlátozza a lehetőségeket.
  • InterSAS
    és hogyan lehet flashben egy képnek levágni a tetejét, trace bitmap nélkül?
  • InterSAS
    és ha pl egy html -t tennék a flashbe, és a html a javát tartalmazza? külön html fájlt hogyan lehet betenni flashbe?
  • 2XP
    Sehogy :(
  • InterSAS
    Hi!
    Nem tudja vki hogy hogyan lehet javát betenni flashbe? Ugyanis van egy counterem (java)és be kéne tennem a flashembe.. HELP!
  • 2XP
    Magyarítás nincs, az alább említett oldalon pedig rengeteg segítséget találsz.
  • 2XP
    SWF.hu
  • SaWo
    Valaki Ismeri a Discreet Plasma-t? 3ds környezetből lehet swf-be exportálni. Hogy lehet az ilyen animációkba gombokat kreálni?
  • InterSAS
    Hi!
    Mit tehetek:
    Csináltam egy flash -t (1 frame-eset), csak az a baj, hogy szörnyen magas oldal, és egy csomót kell emiatt a HTML oldalon scrollozni. Ez nem baj, de a flash nem bír akkora oldalakat mint ez, és a flash végére el vannak tûnve a képek, amiket beraktam. Ha kissebre teszem flashben az oldalt, és a HTML -ben nagyobbra az objektumot, akkor jó, de rossz lesz a minõsége!

MIT TEGYEK??
    Elõre is thx!!
  • DayWalker
    Nem tudom, hogy erre gondolsz-e, de ha nem akkor passz
  • l3alF1aKe
    haho..
    tök véletlenül nincs valakinek törése az insane féle 3d flash animator nevezetű kis progz nak?.
    Vagy ha lenne valami hasonlóan könnyen kezelhető program, ami eleddig elkerülte a figyelmemet, és van hozzá törés is, vagy esetlegesen a full verzió letölthető lenne vhonnan, annak nagyon tudnék örülni.
    Előre is kösz.
  • 2XP
    A Flash MX az a 6.0-ás ;))
  • see.aakogh
    Thx! ISmerem az oldalt, de nem tudtam hogy vannak rajta Tut-ok is :D
  • youth #53
    www.swf.hu
    itt van minden, meg fórumok is dögivel csak ezzel a témával... nézz el arra :)
  • see.aakogh
    Tudtok mondani linkeket ahol sok, és jó Tutorialok vannak Macromedia Flash MX 5.0 -hoz?
  • youth #51
    Már megoldódott a probléma Aldarynnak hála...
    Köszi
  • Aldaryn
    Köszi....
  • youth #49
    Ja és még annyival megspékelve, hogy van 12 layerem/rétegem de abból csak 1-t szeretnék kitakarni...
  • DayWalker
    Hi!

Nézd meg itt
  • youth #47
    Nemigazán megy, csináltam a rétegre egy maskot és erre mégegy rétegre is csinált maskot... légyszi segíts, magyarázd el lépésről lépésre ha nem nagy gond :)
    Köszi
  • 2XP
    astalavista.box.sk
  • 2XP
    Add new layer / Jobb klikk a layerre / Mask-ra klikk / A fenti részen legyen az a síkidom, ami alatt látszanak a dolgok, az alatta lévőre pedig a már elkészített layereket húzd.
  • Aldaryn
    Hi! Flash MX-hez keresek törést, vagy valami hasonlót, mert 30 nap alatt nem hiszem, hogy végzek a projektemmel... :)
    Warez site-okon találtam Flash MX-et, de nekem csak a törés kellene, lehetséges ez?
    Előre is kösz.
  • youth #43
    Ja és ha maskot használnék akkor át kell írni az egészet? vagy csak rá kell tenni? ez a mask valólyában nem egy réteg? csak hogy könnyebben megértsem... :))
  • youth #42
    Nos, szerintem is mask kéne csak nem tudom hogy kell maskolni... mindenesetre itt a kép:

Az első pros csík felett az alsó piros csík alatti rész nem kéne... mert ez majd olyan mozgó galéria lesz :))) ezt a részét meg tudom csinálni, de ezt az eltüntetést nem... Szóval ez a maskolás hogy van? és hogy kéne csinálni?
    Köszi
  • 2XP
    Képet küldhetnél, mert nem nagyon értem. De ha jól gondolom, akkor neked a maskolás lenne a megoldsá, ekkor csak az a terület látszik, ami egy adott (egyébként nem látszó) síkidom alatt van.
  • youth #40
    Sziasztok!!!
    Lenne egy kis bökkenő... Flash Mx-ről van szó:
    Hogy lehet egy testel betakrani a másikat? Úgyértem hogy lenne 6 kép egymás alatt de azt akarom hogy a képernyő egy kockályában legyenek, tehát ha egy kép rész vagy több kép kilóg a kockáról akkor azok legyenek eltakarva ha kilépnek a területből, de a külső rész maradjon vátozatlan...
    Ha nem értehető küldök be képet...
    Előre is köszi
  • 2XP
    Flashben sehogy. Html-ben: [img src="valami.jpg"] [] helyett <>-t írj.