Flash
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kérdésem az lenne, hogy az eredeti videó file-t amit a flash beimportál, hogyan lehetne letölteni/megtalálni az elérési útját?

van az action script editor abban.
most persze elobb el kene dontened hogyan akarod, vegul is magaba a gomba is beleszerkesztheted az egeszet az egyszeruseg kedveert, pl ugye a gombnak van ket alapveto fazisa az amikor senki sem piszkalja illetve amikor fele mesz a az egerrel (mouse over state)
na szoval flashebn ha editalod a gombodat, (ketszer raklikkelsz) akkor latni fogod ezeket a fazisokat.
(ha jol csinalod halvanyan a hatter is latszodik...>>>😉
a masodik fazis a mouse over state.
csinalj egy uj layert, a masodik frame (fazis)ra egy keyframet, csinalj egy textboxot bele a szoveget, azt pedig mozgasd arra a reszre ahol szeretned hogy felbukkanjon.
ha ez kesz gyere ki belole (a timeline felett van olyan hogy scene1 buttonxyz stb, a scenere klikkelve visszajossz a fo ido vonalra) teszteld a muvidat (ctrl+enter)
Na aztan amikor ez megy csinald azt hogy megnyomod az
f9-et elojon az action script editor.
biggyeszd be ezt:
on (release) {
getURL("http://www.linked.com", _blank);
}
_blank helyett irhatsz _self -et ami azt eremenyezi hogy ugyanabba az ablakba hivja meg az uj oldalt amibe az flashes gombod van (az elozo uj ablakba hivja)
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
megint tanultam valamit, koszi
"a legegyszerubb ugy csinalni"----ezzel azert kicsit vitaznek....jelenleg talan a legcelszerubb, de legegyszerubb?? szerintem az lenne ha beteszel egy flasht, kattintasz kettot, hogy atlatszo legyen a hattere aztan kesz... mar ha ezt minden browser helyesen jelenitene meg :-P
Tudna valaki egy Flashation Flash button and menu builder progihoz valmilyen elérést adni? Csak a demo-t találom, az pedig nem enged a gombokhoz url-t rendelni.
Elõre is köszönöm.
nemtom milyen anim lesz, vagy milyen alltalaban ugye van egy keret. es a kereten kivulre kerulo reszt kell csak belonod a flashbe. Illetve azt ami kilatszik, a tobbi lyukas. Aztan ezt a megfelelo helyre igazitod es kesz.
Kulonben ezt a legegyszerubb ugy csinalni(ahogy en szoktam 😄) hogy a haterrezett weblaprol, (nincs semmi mas rajta) csinalsz egy screenshotot, aztan azt teszed be alapnak az image editorba es arra epited fel az egesz siteot/animot/akarmit, es akkor nyilvanvalo mely reszket kell kivagni. Azonkvul felesleges darabolni, inkabb csak csinalj ra lyukakat es png-ben mentsd el. (losless)
Aztan flashben majd szepen belovod amit kell.
En tobb ilyet csinaltam mar, sot a mostani is ilyen lesz majd.
köszi
Az olvasni ige 1.sz. 2. személyû felszólító alakja helyesen: olvass.
Egyébként ezt a hülyeséget minden kérdezõnek oda lehetne írni válaszként, csakhogy azzal nem segítesz senkinek.
Pedig a fórum azért van.............
A lényeg, hogy teljesen mindegy, milyen a háttér Flashben, az átlátszóságot html-ben kell beállítani. Így mintás, vagy képes hátterû weblapra is tehetünk flash-t úgy, hogy annak a háttere nem fog éktelenkedni.
Hátránya, hogy ez csak Internet explorerben, és (állítólag) Netscape 7.0 -ben jelenik meg helyesen.
0%=teljesen áltlátszó. Én ugy csinálnám, hogy fehér lenne a hátterem, és egy színnel - amilyenre a hátteret akarom - rajzolnék egy négyzetet háttérnek és annak állítanám az "alpha-ját".
Létezik olyan, hogy átlátszó háttér a Flash-ben?
Ha igen, akkor hogyan lehet beállítani?
Mikor importalni akarok Fraps-al készitett videot ezt irja ki és nem ipmortalja be a videot:
Quick Time is missing software required to perform this operation.
Unfortunately, it is not avaible on the Quick Time server
Google-ban is rákerestem erre a hibára, de sajna nem találtam semmi segítséget😞
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.
Flash-be szeretnék importálni .avi fájlt, amit Fraps 2.0-val vettem fel.
Csak az a baj, hogy mikor már importálta,
akkor nem látszik semmi belõle, üres a kép.
Légyszi segítsetek, hogy tudnám rendesen importálni a Fraps-al felvett avikat.
Elöre is köszi válaszotokat!
Beimportáltam a sceenbe 1 képet. Átkonvertáltam movieclip-é majd a movieclipen belül létrehoztam több layert. Oda importáltam több képet. 1 layerre 1 képet. 8 layerbõl összeállt a figurám. Bemozgattam motionnal , mintha lépkedne. Visszatérve a sceenbe, motionnal elmozdítottam az immár 1 layeres figurát. Tökéletesen mûködött test sceennel, swfbe is simán kiment...
Melléraktam 1 hátteret 1 másik layerre, és néhány fûpamacsot egy harmadik layerre... Idáig minden mûködött. A füvet be keyframe-ltem, és helyváltoztatásra kértem (motion). Na itt a gondom. !!! Ha bekapcsolom a motiont a fû layerén, az egy az egyben eltûnik.... MIÉÉÉRRRT !!!!!
Ja , másik kérdés... Hogy csinálok olyan avit, amiben mûködik a movie clip, mert flashbõl kiimportálva aviba nem megy csak swf-ben... lehet swf-bõl avit csinálni, ... mivel????
Köszi
Asus A7N8X, AmdBarton2500@(192*11,5), 2*512DDR400 Club3d Ati Radeon 9500@9700 128Mb
System.useCodepage = true
vagy:
Dinamikus képgaléria - képmérethez igazodó felület
A megtekintésükhöz regisztáció szükséges az swf.hu-n
clipet amiben a gomb van beleteszem egy frameba a scene 1 -re
mit kell irnom a gombhoz actionkent hogy ha rakattintok akkor a scene 1-en
atmennyen a 2 -es framera
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Olyan kérdésem volna, hogy lehet azt megoldani, hogy egy kb 50 db file bol állo képszekvenciát belvasson egy flash file, és megjelenitse egymás után, a loadmovie vel már mindent kiprobáltam, de mindig csak az utso képet jeleniti meg,az unload ot is probáltam, hogy az elözöt kikapcsolja, de nem sok sikerrel 😮(
elöre is köszi a segitséget
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Hogyan lehet már exportált *.swf fájlokat szerkeszteni, "visszafejteni"? Gondolom létezik efféle progi. Sajnos nagyon nem vagyok a témában képben.
Köszi.
per aspera ad astra
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Es minden framehez van egy gomb, ha a gombra kattintasz, odaugrik. De a Gallery gombot azt drop-down menukent csinaltam meg. A Gallery gomb meg meg ket gomb movie clipben vannak, es ha a Gallery gombra kattintasz, akkor Play, es lejon a masik ket gomb. A masik ket gombnak meg van adva, hogy menjen az 5-os, ill. a 6-os framere. De az a baj, hogyha a masik ket gomb valamelyikere kattintok, akkor nem a fo sceneben megy az 5-os, il. a 6-os framere, hanem a movie clipen belül.
Hogy oldjam meg hogy a fo sceneben menjen arra a framere?