732
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
-
??? lécci gyerekek fontos lenne !!! -
ööö olyan problémám lenne, hogy a publish-nál beállítom, hogy mov-ba is mentse (fel van telepítve QT) és mikor publikálnám mov ba, a fash azt írja hogy:
"The installed version of QT doesn't have a handlert for this type of this type omovie."
A movieról: Objektumokkal van animálva, tehát egy csomó layer, és a library is tele, AS-t nem tartalmaz (se preloader, se replay gomb) és Flash mx 2004 telepítve!
Másmilyen swf konverterrel is próbáltam, de azzal meg szétesett a kép. -
kisviku #450 Bocsi, asszem megtaláltam a devneten. -
kisviku #449 Nekem is lenne egy kérdésem.
Van valami időzítő script a Flash-hez?Én nem találtam az Ationscriptek között, gondolom írnom kell egy függvényt vagy egy rövid időzítőt.Azt szeretném elérni, amit a Swish-ben simán elérek egy "Move" paranccsal az idősávon.
Tehát megy az anim, elérkezik egy ponthoz, ott vár x ideig (másodpercig) és utána folytatja. -
Hello!
Nincs a programhoz valami magyar leírás/útmutató/vagy valami oldal, ami leírja bőven, példákkal???
Előre is kössz! -
#include "anyamkinja.as"
így másik as függvényeit változóit használhatod...ha pedig phpval akarsz kommunikálni, akkor valszeg a loadVariables()-t érdemes használnod, erről bővebb infót itt találsz (kell előtte reggelni, hamég nemtetted volna meg) -
Sziasztok.
Sajnálom, ha a téma már felvetődött, de egy nagyon egyszerű kérdésem lenne. Flash-ben hogy tudom megvalósítani azt, ami a php-ben az include() fg? Tehát egy php fájl változóit szeretném használni a flash múviban, képek megjelenítésekor.
Válaszotokat előre is köszi,
drobee -
Monoton #445 PL. csinálsz egy gombot
on(release){
getURL("címed.htm", "_self");
}
-
Flash-re hogy lehet hyperlinket berakni, amit beillesztek pl. html-be ? -
Próbáld meg úgy hogy a movie clip végén nem stop(); parancsot raksz hanem egy gotoandplay(); parancsot. Így visszairányíthatod a movie clip elejére! -
??? -
Hogy kell azt megcsinálni, hogy:
-as ben kiadtam egy stop(); parancsot
-de szeretném ,hogy egy movie clip közbe ismétlődjön.
máskor akaratlanul is összejött, de csak akkor nem ha kell :D -
ja,épp ez a haltams gond :S -
Vegyél fel szemüveget! :D
Hát ha egy ekkora képet lekicsinyítesz ilyen kicsire, akkor abból elég nehéz lesz minden részletet látni! -
nah jovan én mék mert holnap ujra járom a poklot,majd megbeszéljük még ezt,én sose felejtek . :D -
hát ugy hogy lássam is mivan a képen,és ez nemmegy sehogysem :D -
Monoton #436 hádegecc akkor hogy képzeled? -
lenni nemlesz szarabb a minöség,csak vazze alig lehet kivésnihogy mi a fukk van ezen a képen :? :D -
Monoton #434 nem lesz szarabb a kép minősége! HyperSnap ban csináld meg! -
értem,hogy zsugodorik,de akép minösége szrbb lsez attol,ezt akarom elérni,hogy ne legyen ilyen szr.
honnan? paprikáztam egy havertol
messengeren nmtom,nemtudod te az hány mega vaze :D:D:DDD
de beszélni beszélhetünk :D
-
Monoton #432 figy ha kisebb méretbe teszed akkor az zsugorodik!!! :D
amugy neked honnan van ekkora képed :-O LOL
küldd át a képet messengeren :) -
nah elmondom ujra;
Van egy 10024*70820 méretű képem.
Leszeretném kicinyíteni ezt a kira képet 150x25-s méretbe,de úgy,hogy a kép minősége ugyanolyan jó legyen,és ne zsugorodjon a kép sem,úgy,hogy ne lehessen látni,mivan azon képen,hanem lehesen látni.
-
Monoton #430 
nahh ezt most nem teljesen értem -
hogyha egy 10024* 70820 méretes képet akarok 150x25re letenni,és a kép minösége legalább jó legyen,hogyan érhetném el,és a kép nem zsugorodik. -
Monoton #428 méretezd a flashedet honlapszélességűre! -
-z -
Hogy tudok teljes honlapszélességre kirakni az flashemet? Vagy túl nagy és akkor görgetősávok kerülnek bele, vagy túl kicsi és akkor középre kerül és mellette fehér rész van. Van valakinek valami ötlete? -
Ha gombot készítek link csatolásával, akkor az Action Script-be milyen parancsot/utasítást kell beírni???
Ezt írják egy oldalon, de nem működik:
gomb_btn.onPress = function() {
getURL("vissza.htm", "_self");
};
(Amúgy nekem Macromedia Flash 8 Professional-om van!) -
Manual #424 Sziasztok!
Flashez kellene nekem a köv. PLUGIN
--------------------------------------
Pj+S4 power Pack
Pj components for Flash MX
Supreme components for flash mx
Astro
--------------------------------------
Ha ezekből valakinek legalább 1 megvan,Kérem szóljon!!! Sokat segítene Előre is köszönöm -
THX :)
-
Monoton #422 Nagyon jó lett!
grat! -
Nah elővettem egy 1 éves Flash munkámat,amit egy ályázatra készitettem, 2. helyezést értem el,nézzétek meg,majd a mostanin még dolgozom,de abbo lis fog kerülni fel :)
Doomista=Másnéven Kabuto Flash -
Monoton #420 ajánlom:
ezt
+
ezt
-
F1 billentyűt szépen megnyomod! 

Amúgy keress rá torrentoldalakon, ott vannak magyar nyelvű ebook-ok! -
És valami leírás/útmutató/kézikönyv...stb ??? -
nincs! -
Hello!
Macromedia Flash 8 Professional-hoz van magyarítás???
(Ha van, belinkelné nekem valaki?)
Előre is kössz!!! -
Légyszi válaszoljon vki! -
Hogy tudok teljes honlapszélességre kirakni az flashemet? Vagy túl nagy és akkor görgetősávok kerülnek bele, vagy túl kicsi és akkor középre kerül és mellette fehér rész van. Van valakinek valami ötlete?
-
zsír, thx