Flash

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ott nem találtam csak 8 ast!

amugy az a problémám hogy egyszer valszeg lejárt a 30nap! azután indításnál hibaüzenetet kapok!
erre ma ujra huztam a rendszert telepítem flasht és mit látok lejárt a 30 nap :-O

most mit tegyek 😞 <#help>

REAL MADRID

Dichter
macromedia.com

tudna vki linket adni a Macromedia Flash MX 2004 30 napos probaverziojához?

REAL MADRID

Dichter
FLash-be behúzod egy moviClipbe a videót, azt ki a scene-re, és kész is az swf-é konvertált video.

RenDesign
TVC nagyon jó! Mindenkinek ajánlom! Egyszerü és nagyszerü konvertáláshoz! Köszi! Egy ilyen hozzászólásra vágytam! <#worship> Dichter: <#wow1>

Dichter
Flash 😊

SaintSavin
Total Video Converter

Atika :o)
en a googlet tudom ajanlani ott keress ra biztos talalsz segedletet akar mennyit

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

RenDesign
Szevasztok Flash magusok! Tudnátok ajánlani egy-két olyan progit, amivel egyszerüen készíthetö avi/mpeg/wmv (mindegy!) formátumból swf? Herr Google-t már megkérdeztem, de vagy én vagyok a béna... ScreenVirtuoso-t, Swish-t, AVD Video Processort próbáltam eddig de ezt nem tudtam megcsinálni... Swish az nagyon rulez, de videofájlt nem tudtam bele importálni. Pls help! Fontos lenne!

wworrier
igen, azt ismerem... Nem tudtok hozzá vmi magyar helpet, vagy leírást?

Barcelona, Bar Honda 4ever!

szerintem probald ki a swisht az is flash szerkeszto es egyszerubb kezelni mint a macromedia flasht egy probat mindenkepp meger

wworrier
sziasztok! kezdõ önmagamat fejlesztõ flashes vagyok, és érdekelne milyen progit tudtok ajánlani nekem, amivel könnyen lehet látványosan programozni. Egy kicsit értek a scriptekhez is (nagyon alapszinten 😊)!

Barcelona, Bar Honda 4ever!

Flash nemindul!

vki tud segíteni? #205

REAL MADRID

Pitbull90
És még 1 kérdés..😄 megtudod mondani nekem azt a kódsort ha egy gombra rárakom és rákattintok kilép a progiból..? mert 1szerûen nemtok rájönni h mi lehet az... az exitekkel próbáltam de nem megy/lehet énállítottam rosszúl össze.. sõt biztos../

&#931;&#959;&#966;&#953;&#945;

Pitbull90
Köszönöm a segítséget.. mûködik a kód.. azt még el tudod nekem mondani hogyha beállítom neki ezeket a kódokat, mind a 4 irányra.. hogy essetleg véletlenszerûen mozogjon.. hogy kicsit megy erre kicsit arra...?

joebacsi
rákattintasz egyszer az emberkédre, majd nyomsz egy F9-et, és beírod, hogy:
onClipEvent (enterFrame)
{
this._x ++;
}

ctrl-enter, és látod, hogy az emberkéd elindul szépen FPS-tõl függõ sebességgel jobbra 😊
namost, ha kicsit bonyolultabb mozgást is szeretnél, akkor nézz utánna kicsit a koordináta geometriának, illetve kicsit jobban mélyedj bele a flash fuggvényeibe...MI-t (falak kikerülése pl) pedig sztem majd csak késõbb akarj adni a kicsi emberkédnek, elõbb legyél tisztában a mozgatásokkal...
leginkább ezt a segédletsorozatot nyálazd át sztem így elsõre
gl&hf 😉

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pitbull90
Látom rég járt erre valaki is, de ha benézne ide olyan aki ért a flashez tudna nekem segíteni abban hogyha megcsinálok egy embert.. megprogramozom az egészet.. én magam tudom bármerre irányítani felülnézetben az X, Y tengelyen. És azt szeretném kérdezdni hogy hogyan lehetne beállítani azt hogy a számítógép maga irányítsa az embereket azaz véletlenszerûen magától menjenek az emberek ide oda.. de nem úgy h folyton a falnak hanem valamivel rendezetebben../de ha a falnakmegy, de megy én már annak is örülni fogok.../
Elõre is kössz...

Latom kihaloban van a topic 😞

grizzly21
szerintem az swf.hu-n rengeteg segédlet van de mindegy

sufnituning
Én úgy csináltam, hogy kijelölöd a gombot, oldalt a BEHAVIOS/WEB/GET_URL*
(*vagy valami ilyesmi). Itt megadhatod az elérést! Úgy csináld hogy nem kell www, megy http, hanem csak "xy.html"! Utána lehet választani hogy kattintásra, gördítésre vagy mire nyissa meg az oldalt!

For sale: thedronewebshop.com

Dichter
Bazze, kicsit olvass már visszább 20 hsz-nél nem kell többet.

de mindezt flashben!
valamilyen paranccsal lehet csaknem tudom melyik az!

REAL MADRID

modellmaker
sztem a amikor a weblapot csinálod akkor kell hozzáadni a linket.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Valaki leírná hogyan kell azt hogy egy gombra kattintva elindít egy linket!
A link nem létezõ weblap hanem én hoztam létre. Weblaphoz kell!
Tehát feltöltök egy weblapot (fõoldal), és ha a gombokra kattintok akkor nyíljanak meg új oldalon az aloldalak!
Lehet ilyet?

REAL MADRID

Szia! Az elképzelések jók csak kicsit túlzsúfolt. Az elrendezésen és a tartalmon egy picit próbálj meg változtatni. Amugy nagyon ülyes az elgondolás 😊

Az enyémmel is ez a baj és most dolgozom át az oldalt hogy túl zsúfoltá vált..vagyis szakértõk ezt mondták. (Saját Oldal

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

sufnituning
Hi all!
Nézzétek meg a jacky.atw.hu-t!
Vélemény?

For sale: thedronewebshop.com

Az enyémre nemtudtok egy olyan progit amivel ha megcsinálom a menüt és importálom Swis-be akkor nem azt írja ki hogy unregistred meg nem tudja mert az sardver volt stb.

Van valami olyan progi ami ingyenes és fullos vagy valami más megoldás? <#nyes>

Ilyenekre gondolok: Flashation Menu Builder stb. (csak ezek próba jellegûek <#falbav> )

kösz!
Már reggeltem de még nemjött meg az aktiváció!
Köszi

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

swf.hu-n nézz szét, nagyon jó lap, vannak tutorialok is, nekem sokat segített/segít

Sziasztok!
Megvan a macromedia flash 8 és nemtok vele mit kezdeni
azz tudom hogy mirejó
de valahogy csak videókat tudok vele szerkeszteni vagyis nemértem az eészet!
Lécci seegítsetek a helyes úton elindulni!
Köszi:Milán

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

modellmaker
Hogy lehet egy gombhoz hangot hozzáadni?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

grizzly21
wow, én is ide jöhetek? látom itt észtosztanak😛PP😄DDDDD

joebacsi
öö a munkafolyamat általában fordítva megy végbe 😊
Swift3D ben renderelt videót, objektumot importálsz flashbe

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SZiasztok!

Tudtok olyan programot ami Swish3D-be importálhatok flash menüt. Mert amiket próbálok azokat nem engedi beilleszteni. <#violent>

😄

Köszi mindkettõtöknek, így már mûködik a script.

Dichter
Jóvanna, fejbõl írtam (hiába írod, hogy Te is, úgysem hiszem el<#beka3> )

Egyébként meg ha nem írsz semmit, akkor alapbeállításként _self-ben nyitja 😊

joebacsi
persze, mert dichter lami és kihagyta a zárójelet 😛
(meg azt se árt közölni, hogy hol akarjuk megnyitni a szerencsétlen linket 😊)
helyesen:
on(press)
{
getURL("http://postnuclear.atw.hu/mpo", "_blank");
}

valamit rosszul csinálok, mert a következõt dobja ki:

Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1

Dichter
on (press){getURL "http://postnuclear.atw.hu/mpo"};

Nos, ismét lenne egy kérdésem, egy nagyon alap dolog kapcsán. Én a hülye fejemmel valahogy nem tudok rájönni.

http://csoder.atw.hu/swf/belepo.fla

A fenti linkrõl letölthettek egy .fla-t, az lenne a kérdésem, hogy az animációnak a végén lévõ "Belépés" feliratra hogyan tudok linket scripteli? szal azt akarom elérni, hogy ha rákattintok a Belépés gombra, akkor ide -> http://postnuclear.atw.hu/mpo navigáljon a lap.

Ez mar csak igy van amire magad jossz ra az a legjobb 😊

Ja értem, részben. Egyébként most próbálgatok egyszerû effekteket készítgetni, és isteni érzés ha valamire magamtól jövök rá 😊

joebacsi
kis file méret, hála a vektorgrafikának...giffel õ se tud csodát tenni, de nem is feladata 😊

Ahaa, úgytudtam h a flash fõleg a kis file méretekrõl híres, de úgynézki ha külön gifet is beszúrok, akkor már nem marad kicsi 😞

joebacsi
ne flashbe optimalizálj gifet, hanem még importálás elõtt mondjuk Fireworksel...
vagy talán ha van rá lehetõség csinálj belõle vektorképet flashben, de ez elég macera, és az esetek kis százalékában alkalmazható normálisan

Hali, lenne egy újjabb kérdésem, egy 500 KB-os gifbõl készítettem swf-t, de a mérete nem nagyon változott, hogyan tudom megoldani, úgy optimalizálni hogy a file mérete jelentõssen lejjebb essen?

joebacsi
nincs

és van hozzá valahol magyarítás?
köszi
modellmaker
Hali!

Hogy lehet egy gombhoz hangot hozzáadni flash 8-ban? Mert amit írtak az 5-höz az már nem mûködik a 8-ban. 😊