Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Melegszik a memoria? Húzva van?

V9ykn8_TZL0

gergou
Meg egy kerdes: Ati kartyamon ( his 9800 pro) Van nehany jatek, pl a metal gear is ilyen, hogy elkezd pottyosodni a kep, elojonnek texture hibak par perc mulva a jatek elinditasa utan... 4.7, 4.9 es driveren is...😞

`Take a look to the sky just before you die`

gergou
jah, telleg😊
koszi.

Sephi
Ekusotam!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Davidus
A mentéshez rádio kell nem menü😉

V9ykn8_TZL0

Davidus
Nem tab ?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja és a király: WarCraft 2 !

V9ykn8_TZL0

gergou
es mire jon be a menu? A radio enterrel jon be...

Davidus
BG1-2
Zelda😮oT
Icewind Dale
Diablo 2
Mario 3(nem röhögni😉
+ egy csomó ami nem ugrik be

V9ykn8_TZL0

Sephi
Ok Mohaa... mas?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Egy peldat kerek szepen!

Davidus
Esc-re jön be a rásió? Régen nyomtam de nekem máshogy rémlik.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Egy csomó😉

V9ykn8_TZL0

Sephi
Szerintetek letezik meg ezen a vilagon jatek (a FFX-en kivul) amelyknek jobb lenne a zeneje mint a MGS-nak ?😊

gergou
Valaki mar emlitette ezt a problemet valamikor regen, de a helyzet az, hogy akarhol nyomok escet, a game elszall, es igy savelni se tudok😞

CrucifX
Alt+F4

CSOCSO
fogalmam sincs mi lehet
gergou
Nah megvan a patcsh, de pl meg most sem tudok kilepni a gambol, egy esc megnyomasa utan kiakad! Valki tudna tanacsot adni? koszi...

gergou
Az volna a keresem, hogy valaki legyszi adjon linket az 1.01 es patchhez, mer sehol se talalom... A 2.0 nal meg az introkat se latom... 9800 pron egyebkent...

lee86
thx!

¡Hala Madrid!

a
amúgy ha ágyék tájékra célzol akkor is kipakolja a dögcédulát asszem

a
alapbeállításban entert lenyomod, bejön a rádió (codec) és ott van egy SAVE-frekvencia

lee86
akkor már csak 1et mondjatok el plz: hogy lehet állást menteni? vagy lehet 1általán? mert az egy dolog, h a TAB-bal elõhozom a pause menüt, de onnan hogyan tovább? thx! ;-)

¡Hala Madrid!

Seth
Nem haragszom 😊)

PSN ID.: Beegabor

CrucifX
Okay, bocsánat 😊
Jól mondja seth, arra viszont vigyázz, hogy ne altatólövedékkel, mert akkor szépen ébresztgetheted! Néha az is elég, ha csak a fejére irányítód a pisztolyt.

Seth
Ja és ha nem akarja esetleg odaadni a dögcédulát,mondjuk azt mondja cinikusan hogy "most le akarsz lõni?" vagy "Nem mondok semmit"...akkor lõj bele mondjuk a kezébe vagy a lábába(de ne soxor mert elpatkol), ha ez se segít akkor vedd elõ mondjuk a rakétavetõt és azt fogd rá 😊egybõl kipakol 😊)

Seth
úgy kell hogy ne vegyen észre amikor mögékerülsz( tehát az a lényeg hogy ne akkor próbálkozz ezzel amikor már észrevett és lõdöz rád 😊)

lee86
ha fegyvert fogok rá, akkor még nem történik semmi.. hogyan helyezhetem "kezeket fel állapotba"? 😊)

¡Hala Madrid!

Seth
Kösz nem megvan PS2-re original-ba...csak pc-n is ki akarom próbálni..jóval szebb a graf

CrucifX
6 ezer forintért van originál, egyszer használt változatom ha érdekel.

Seth
Ja és valaki legyen már olyan szíves és írja ki nekem DVD-re azt a 3, valamennyi gigás image fájlt...Aki tud segíteni dobjon egy privit..árat megbeszéljük..Kösz

Seth
dögcédulát nem kapod meg ha fojtogatod. Csak akkor fogják dobni, ha mögéjük kerülsz és rájuk fogod a fegyvert (kivéve Olga és Fatman)

lee86
helosztok! alapbeaállítással melyik gombbal lehet folytogatni az õröket? thx!ja és hogyha sokáig folytogatom, akkor a dögcédulát automatikusan megkapom,ugye? thx again!😊

¡Hala Madrid!

1.2 patch. szedd le, ezt direkt ATI kartyak tamogatasahoz csinaltak.
Ausztriában jártam és megvettem a játékot eredetiben. Feltelepítettem, majd elindítottam és a képernyõ elsötétedett egy pillanatra azután kilépett az asztalra mindenféle hibaüzenet nélkül. Ati Radeon 9600-os videokártyám van. Próbáltam másik gépen ott elindult( Ati Radeon 9200-es kártyával)A 4.5-ös catalyst van fenn nekem. Van valakinek valami ötlete mi lehet nálam a hiba?

maffia79
A 2.0 CRACK NEM JÓ AZ ATI VIDEOKÁRTYÁKHOZ, DE AZ 1.01 AZ JÓ!! A 2.0 KÉPROMLÁST CSINÁL

maffia79
tehát akkor az eredeti DVD-n lévõ exe fajlokat kell felülírni a 2.0 crackel és aztán kell kiírni ? hogy ha jól értettem. a "cdrom.img" könyvtár nélkül. UGYE ?

The Hedgehog
ennek pontos menetét alant leírtuk!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

maffia79
hogy kell crackelni a játékot ? ki írtam dvd-re és telepítés után nem rak semmi exe fájlt a könyvtárba.

ja es eltunt az asztalrol az osszes ikon.mind
The Hedgehog
Igaz! Az MGS1 története és karakterei sokkal nagyobb kidolgozást kaptak és ott a zene is nekem jobban feküdt mint itt. Sniper Wolf halála valami szívbemarkoló volt...

Ismerem a Noir-t bár még nem volt szerencsém látni, de most megnézem.

A TWIN SNAKES-re én is igényt tartanék PC-n 😊 De majd jöveh a SNAKE EATER is 😄

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Sephi
Probaj meg valtoztatni a grafikai alitasokon es jo lenne ha meglennenek a akkori video driverek es az Sp1.

jatszok a jatekal kilépek belole.egy fel ora utan folytatnam.es egy ponton allandoan lefagy.ott ahol liftezni kell a gyerekhez.de csak ott.masfele nem fagy.pedig mar voltam ezen a ponton csak nem mentetem le.
maffia79
thx

toMpEr
www.gamecopyworld.com

maffia79
légyszi

maffia79
BELINKELNÉ VALAKI HOGY HOL TALÁLOM A noDvd crack-et

Seth
Akkor kiírnátok nekem is? please....

mi is kiirtuk dvd re.kulonben nem tudtam volna win98 feltelepeteni