Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dinomano
hmm... mi a 2.rész minimalis rendszerkövetelmenye pc-re? egy 633mhz-s celeronon, 256mega rammal; geforce2-vel elindul?

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Evin
Csak a "tréning" küldetésekben.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

KILLER2
Az MGS 2ben lehet lenni ninjával?

Töltsük le az internetet!

thx- mehetek a boltba gamepadot venni <#vigyor2>
Seth
csak egyféleképpen tudsz rajta segíteni. A character details-t leteszed a 2. fokozatra(tehát a minimumnál egyel feljebb)Nálam csak így sikerült normális grafikát kicsikarni. Nem komálja úgy látszik az újabb vidkarikat

PSN ID.: Beegabor

még mindig ilyen , van ebböl a játékból több féle verzió a neten ?
omegának sok értelme nincs...az igazából arra jó hogy a durva felsõkategóriás kártyákból még többet tudj kihozni....de ez semi teljesen igaz mert az ati is kiadta ugyanazta tray cuccot ..szal szerintem placebó az egész...én is azt hittem hogy szebb meg jobbb lett minden de csak bebeeszéltem...közepes meg low kategóriájú kártyánál tök mindegy
szedd le a 2.0-ás patch-et a játékhoz meg a legfrissebb drivert a video kártyádhoz...nekem segített
valaki segitene hogy miért nézki ilyen homályosan ? codec ?
valaki segitene hogy miért nézki ilyen homályosan ? codec ?
Sarapetike
Örülök neki nagyon nagy király vagy

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike
ezek inkább csak érdekeségek de a végét tul kell élni

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Sarapetike

Evin
Hát haladok, februárban tervezek 1frissítést, amivel minden átvezetõ magyar feliratú lesz(meg talán más is, mint pl a tankeren a tábornok -vagy ki- beszéde)

bfg900
Tudtommal csak Trainer van a játékhoz.(1.0 és 1.01-hez)
Fura, de a játénok nagyon ritkán raknak a játékaikban cheatet.

bfg900
Tudtok olyan csitet, amivel konyebb lenne befejezni a jatekot? A fogenyat kell legyozni, de mar csak 1 ration maradt es a vegen mindig en huzom a rovidebbet. Google-val csak olyan "cheat"eket talaltam, amik tobbszori vegigjatszast javasoltak, de nekem egyszer sem sikerult meg 😊
Sarapetike
szia Evin hajrá csináld meg léci a forditás az eddigi forditás is tök kafa csk igy tovább (csak picit gyorsabban vagyis nem akarlak sietetni csk magyarul jobb lenne ) KÖSZI<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Sarapetike
nekem eredetim van és sp 2 ninc ssemmilyen kodec és megy

Most az miért van hogy nem indul el a setup.exe fájl? Ez a szar windows azt írja ki hogy a setuplauncher hibát észlelt ezért leállt.
Esetleg a service pack 2 miatt nem akar elindulni?
Régebben elindult, de akkor nem volt még service pack 2. Most akkor mi a rák van?
A windows rendszerek nem hogy jobbak lennének az elõdjeinkél, inkább mégszarabbak!!!

Gigabyte X48T-DQ6, Intel Core Quad 9550, Kingmax 4gb DDR3 1333mhz, Gigabyte GTX 260, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Zalman 9700 cooler, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500

Sajnos az ACE-bõl csak pár kodecet telepítettem, tehát nem teljes pakkot. Én is sokat hallottam a pakkok miatti fagyásról. Összeakad minden. Ezért majd hamarosan rendet csinálok a gépen. Akkor. Köszi a választ... THX

Evin
Én az ACE-s részre gondoltam. De ha tényleg nem megy, szerintem reinstall.

Szio!
Sajna még nem volt xp reinstall-om, ezért ezt még nem próbáltam. Viszont lassan elérek odáig, annyira kiváncsi vagyok, hogy újra rakom a winfost. Aztán majd kiderül... Azért köszi.

Evin
#3028?

Sonico!
Sikerült elindítanod? Sajnos én is ilyen problémákkal küszködtem és nekem nem sikerült. Még a cdgalaxisban vettem eredetibe. Csak nem indul el, a tieddel azonos hibaüzenet miatt. Egyszer valahol olvastam, vagy javasolták: valószínû a codecek miatt nem megy. Az elején egy filmmel indul. Viszont nem kaptam infot, milyen codecek(hang és video) lehetnek fenn a gépen. Esetleg irhatnál...

a metal gear solid 3: snake eater megjelent pc-re? az ign.com azt írja hogy megjelent pc-re! http://pc.ign.com/objects/566/566700.html
Evin
Idén akarok egy frissítést, amivel teljes lesz az átvezetõk magyarítása. Többet nem tudok mondani, ígérgetni meg nem akarok.

hello

segítséget szeretnék kérni! nekem most lett még csak meg az mgs2, és joy-yal játszom a játékot, de sehogy sem tudok kilépni! ha esc-et nyomok a játék közben akkor meg lefagy! elõre is kössz a segítéget!
azt hallottam h egyedül csinálod és hogy sokat kell fordítani, de úgy kb. mikor várható egy frissítés a magyarításban? vagy a teljes magyarítás?
Evin
Lesz, ha kész lesz.
Más nem csinálja, szóval csak ez az 1 van.

oké! kössz!
és még vmi! egy magyarítást találtam de az nagyon kevés mega! nincs egy nagyobb és jobb magyarítás? itt találtam azt: www.magyaritasok.hu
Seth
whaaaaa.....nincsen!!!!

tudna nekem vki szerezni egy magyar kézikönyvet vagy vmi magyar leírást (nem végigjátszást) az mgs2-höz?<#wave><#wave><#wave><#wave>
Seth
a külsõ setup-ban van( már nem emlékszem , talán visual, azon belül van 3-4 csuszka, ott van valahol), allítsd a minimumnál 1-el feljebb

sonico
Értem értem nvidia-'m van de hol találom azt a character detail-t bocsi de nálam az optionsben minden van csak az nem! 😞 külsõ optionsben is néztem és belsõben(mármint a játék alattiban is) bocsi nem találom sehol,kérlek segítsetek! 😞

aham akkor nem tom mi lehet!
tudna nekem vki szerezni egy magyar kézikönyvet vagy vmi magyar leírást (nem végigjátszást) az mgs2-höz?
Seth
nemtom, ismerõsnek ati9500 volt és nem ment vele, csak ha felrakta a patch-t( de már az 1.1 is jó, csakhamár van 1.2 akkor miért ne azt)
Illetve ment, mert elindult, meg a hang is megvolt, csak minden tiszta szürke volt, néha látszott valami textura

bocs! ace mega codecs pack 6.03
nekem ati 9600-om van! és még az 1.2-es patch felrakása elõtt is ment fullon a game! az én gépemre az ece mega codecs pack 6.03 van feltelíptve aminek köze lehet a codechez! én csak ennyit tudok segíteni!
Seth
Ha ATI kártyád van, akkor kell az 1.2 patch, ha nvidia, akkor próbáld meg levenni a character detail-t levenni a 2. szintig

sonico
Sziasztok!

Egy nagy nagy kérdésem lenne,kérlek segítsetek nekem!

Miért van az h mikor elindítom a játékot az alábbi hibaüzenetet kapom : "Could not add Decoder renderer filter to graph! hr=0x80004003" és sajnos a játékban nem látok semmit,szóval teljesen láthatatlan mindne,csak azt látom h esik az esõ,még magamat sem tudom kibvenni,így nem lehet játszani,kérlek segítsetek mi erre a megoldás. elõre is kösözönm szépen!sziasztok!

lee86
fájlmegosztokrol (DC, torrent, emule) , smsweb-rõl (wanadoo.atw.hu).

&#161;Hala Madrid!

SNAKE01
hi!!!!!!Lenne egy kérdésem honnan tudok letölteni mûködõképes Mgs2-t???Elõre is köszi!!!!!!!!

óóóóó kössz!
Seth
asszem normál játéknál nem lehet fps módba menni.
Folytogatás meg úgy megy hogy nincs nálad fegyver, hátamögé mész és asszem az a gomb, amelyikkel ládákra, emelkedõkre lehet felmászni(sajna már nem emlékszem). Így elkapja, élõpajzsként is lehet használni a csórikát, és ha gyorsan nyomogatod azt a gombot amivel elkaptad akkor eltöri a a nyakát

és az elõzõ kérdésemre tudtok válaszolni?
hogy van e mozgás first personban? mer tudom hogy trainingbe lehet, arra már rájöttem,de a játék közbe még nem jöttem rá hogy lehet! + télleg meg lehet folytani az emberkéket? mert én csak hatástalnítani tudom õket ha a hátuk mögé megyek és rájuk tartom a fegyvert!
kössz! magyar kézikönyv nincs?
de van kézikönyv,
itt piggybackinteractive.com

sajna csak részleges...

a játék kézikönyve nincs meg vkinek?
szevasztok!

én nem rég szereztem be ezt a gamet! sajna! mer nagyon tetszik!
csak pl. olyanokat írkáltak h meg lehet fojtani az embereket! de én még erre nem jöttem rá sehogy! joy-yal játszom a gamet! jah és még vmi! lehet firts person-ban mozogni vagy csak egy helyben lehet állni?
ha vki tudna küldeni vmi key config leírást vagy vmi olyan leírást ami tartalmazza a mozgásokat meg stb. azt nagyon megköszönném!

elõre is kössz a segítéget!
SNAKE01
hi!!!!!!Lenne egy kérdésem honnan tudok letölteni mûködõképes Mgs2-t???Elõre is köszi!!!!!!!!