3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#2863 allitolag regebbi videokartyadrivereket jobban szereti, meg model detailt is erdemes lejebb venni -
#2862 2.8-a AMD , 512 ddram , gf3 ti 200 (128ddram) NF7-es alaplappal miert nem megy a gama? Fomenunel befagy.
Lehet video driver hiba? Mit szoltok? Ja es az elso muvi is katyog es rekeg.. -
GazVezir #2861 oh, azt nagyon megköszönném
nem akarok bunko lenni,ha kérdezhetem mennyire este, mert olyan 6 fele megyek el hazulrol. -
#2860 nekem megvan, majd este adok ftp-t es az ejszaka leple alatt athuzod -
GazVezir #2859 Ez a file az utsó: solidpc.part091.rar -
GazVezir #2858 12 -
#2857 hany file hianyzik? -
GazVezir #2856 Hitok!
A bounce warezről töltöttem le a dvd-s verziót. Azonban ma törölték az oldalt. Tudtok olyan oldalt, ahonnan letölthető ugyanez az Outcastos dvd verzió? Előre is köszi! -
#2855 A memoryakon nincs meg huttoborda sem... -
#2854 nem, nincs. Ezekszerint valami gaz van a kartyaval...:( -
#2853 Melegszik a memoria? Húzva van? -
#2852 Meg egy kerdes: Ati kartyamon ( his 9800 pro) Van nehany jatek, pl a metal gear is ilyen, hogy elkezd pottyosodni a kep, elojonnek texture hibak par perc mulva a jatek elinditasa utan... 4.7, 4.9 es driveren is...:( -
#2851 jah, telleg:)
koszi. -
#2850 Ekusotam! -
#2849 A mentéshez rádio kell nem menü;) -
#2848 Nem tab ? -
#2847 Ja és a király: WarCraft 2 ! -
#2846 es mire jon be a menu? A radio enterrel jon be...
-
#2845 BG1-2
Zelda:OoT
Icewind Dale
Diablo 2
Mario 3(nem röhögni;)
+ egy csomó ami nem ugrik be -
#2844 Ok Mohaa... mas? -
#2843 Egy peldat kerek szepen! -
#2842 Esc-re jön be a rásió? Régen nyomtam de nekem máshogy rémlik. -
#2841 Egy csomó;) -
#2840 Szerintetek letezik meg ezen a vilagon jatek (a FFX-en kivul) amelyknek jobb lenne a zeneje mint a MGS-nak ?:) -
#2839 Valaki mar emlitette ezt a problemet valamikor regen, de a helyzet az, hogy akarhol nyomok escet, a game elszall, es igy savelni se tudok:( -
#2838 Alt+F4 -
#2837 fogalmam sincs mi lehet -
#2836 Nah megvan a patcsh, de pl meg most sem tudok kilepni a gambol, egy esc megnyomasa utan kiakad! Valki tudna tanacsot adni? koszi... -
#2835 Az volna a keresem, hogy valaki legyszi adjon linket az 1.01 es patchhez, mer sehol se talalom... A 2.0 nal meg az introkat se latom... 9800 pron egyebkent... -
#2834 thx! -
#2833 amúgy ha ágyék tájékra célzol akkor is kipakolja a dögcédulát asszem -
#2832 alapbeállításban entert lenyomod, bejön a rádió (codec) és ott van egy SAVE-frekvencia -
#2831 akkor már csak 1et mondjatok el plz: hogy lehet állást menteni? vagy lehet 1általán? mert az egy dolog, h a TAB-bal előhozom a pause menüt, de onnan hogyan tovább? thx! ;-) -
#2830 Nem haragszom :)) -
#2829 Okay, bocsánat :)
Jól mondja seth, arra viszont vigyázz, hogy ne altatólövedékkel, mert akkor szépen ébresztgetheted! Néha az is elég, ha csak a fejére irányítód a pisztolyt. -
#2828 Ja és ha nem akarja esetleg odaadni a dögcédulát,mondjuk azt mondja cinikusan hogy "most le akarsz lőni?" vagy "Nem mondok semmit"...akkor lőj bele mondjuk a kezébe vagy a lábába(de ne soxor mert elpatkol), ha ez se segít akkor vedd elő mondjuk a rakétavetőt és azt fogd rá :)egyből kipakol :)) -
#2827 úgy kell hogy ne vegyen észre amikor mögékerülsz( tehát az a lényeg hogy ne akkor próbálkozz ezzel amikor már észrevett és lődöz rád :)) -
#2826 ha fegyvert fogok rá, akkor még nem történik semmi.. hogyan helyezhetem "kezeket fel állapotba"? :)) -
#2825 Kösz nem megvan PS2-re original-ba...csak pc-n is ki akarom próbálni..jóval szebb a graf -
#2824 6 ezer forintért van originál, egyszer használt változatom ha érdekel.