Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus

V9ykn8_TZL0

grebber
Hol találom a patch-et?

Next PC upgrade: 2022

CrucifX
Lapozd fel a kézikönyvet 😊

toMpEr
d,s

Davidus
ATI kártyád van? Ha igen a peccset fel kéne rakni.

V9ykn8_TZL0

grebber
Valaki irja le miket lehet benne:Mivel kell átmászni a cuccokat hogyan kell a hullát odébbvinni stb!!!!!!!!!!!!

CrucifX
ALapbeállítás billentyûzet kiosztására nem emléxem, de a beállítások között megtekintheted.
Faltól kinézni pedig úgy lehet, hogy szépen odasimulsz, majd az inventory/fegyvermenü gombját megnyomod, értelemszerûen iránytól függ.
Ellenfelek fegyvereit nem tudod felvenni, max. azt, amit kirázol belõlük (tárgyakat, dögcédulát).

Milyen videókarid van?

grebber
Nem csinálja másnál csak ennél!

CrucifX
Pff, hát ez tényleg eléggé sötét. Esetleg VGA-d beállításiba mássz bele egy csöppet, feltéve, ha más programnál is ezt csinálja...

grebber
Hogyan kell fps nézetbe váltani alapbeállításkor?
Hogyan kell a faltól kinézni alapbeállításkor?
Semmit nem tudok ebben a játékban hogyan kell felvenni az ellenfelek fegyvereit?

grebber
Na itt van két kép!A kérdésem nem kéne ennek szebb lenni?
Mit kell állítani hogy jó legyen?

grebber
megprobálok beilleszteni egy képet hogy nekem milyen szar!

toMpEr
van olyan,hogy err.log meg last.log abba irja a hibakat

sziasztok! egy "kis" technikai problémám lenne a játékkal kapcsolatban, jó lenne ha tudna vki segíteni. elõször is a játék nem müködik 😊 megvan elméletileg minden feltétel hozzá: winxp sp1el, geforce fx 5600, legújabb driverek, meg nemis tudom mi. feltelepíteni és konfigolni tudom a játékot, csak amikor elindítanám még a konami felírat sem jön be, hanem kilép az asztalra. semmilyen hibaüzenetet nem ír ki. le vagyok törve. bár már egyszer végigvittem, de az régen volt és akkor nem is futott rendesen, mert jóval gyengébb gépem volt. szóval minden segítséget szivesen veszek.
sziasztok
CSOCSO
sajnos nemtom honnan lehetne ezt letolteni..sztem csak megvenni lehet... haveromnak szerencsere megvan 4 gigaba tomoritve.. ami kitomoritve 8 giga..es csak ezutan kell telepiteni😊) csak sajnos ezt sehogy nemtom eljutatni masnak...meg maniert se😞
CSOCSO
oksika😊)))) rohadjanak meg akkor😊
Davidus
Az a rész nem került bele a végleges gémbe. Írj levelet Kojimának hogy adja ki peccsben😊

V9ykn8_TZL0

SaVaGe
Kétlem, hogy lenne olyan, aki azt a töménytelen mennyiségû Codec párbeszédet stb. lefordítaná. Jómagam a legnagyobb örömmel kezdenék bele, ha nem lenne ennyi dolgom. Talán a nyáron...

It\'s not my fault you suck.

toMpEr
ja, azt lattam enis, meg vizben gazolva irtotta az ellent 😊

Üdv!

Egy nagy kéréssel fordulnék hozzátok. Nem tudnátok véletlenül egy "helyet" ahonnan meg tudnám szerezni eme játékot?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

CSOCSO
neeem.. nem erted... a jatekban mutatjak ahogy lebeg a vizen meghalt stb.. de a neten levo 10 perces videoban meg menekul kifele a folyosokon es dol utanna a viz... ez miert nem volt nalam? forditasrol nem tud senki semmit?😞
toMpEr
hat valahogy kimenekul, ez mar a fantaziadra van bizva 😊

CSOCSO
nah.. nekem az volt abaj vaze😞(( nem latszottak az emberek a videokban.. +
egy ket video full sotet volt.. de a tobbi meg jo volt. erdekes.. de most kedvet kaptam a gamezhoz😊) AAARGGHHH

egyet meseljen el nekem valaki.. a hajon meghalok.. de a videoban ugy van hogy kimenekul a snake.. most akkor mivan ( az en videomon nem menekul ki sajnos.. csak a neten keringo videon)+++++ a magyarositas hogy all?? ha kesz van 1-2 honapon belul akkor megvarom😊
grebber
Hogyan lehet fps modba váltani alapbeállításkor mert én sehogyan sem tudok átváltani?

toMpEr
nemhiszem,hogy driver, inkabb vedd foljebb a fenyerot, nekem nem volt ilyen gondom.
a modell quality-t erdemes lentebb venni 1-el, mert kulonben nem latszanak a szereplok a radioban az ujabb driverekkel.
Ha pixeles turkalj az optionsban

grebber
HUH végre megszereztem!
Azt szeretném kérdezni hogy miért pixeles meg sötét meg minden?Nem tetszik neki a driverem?
Ti milyet használtatok?

Shep
ja közben én is rájöttem, kb negyedjére sikerült, most ott tartok hogy Vampot kell elintézni

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Knox
Hude rég volt!van irányítható rakétád! azt kell beirányítani a szellõzõn végig, be az elnökhöz! ott meg bele valami kapcsoloszekrénybe ha jol emlékszem! vicces, mert a sebessége állandó, nem változtatható! sokat lehet szarakodni😊!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Shep
Az elnökhöz hogy tudok bemászni a szellõzõn át, de a magasabban lévõbe se a lenti nyílásba nem mászik bele, akkor most mit tegyek?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hogy tudok bejutni az építménybe miután az ugra-bugrás-mászós rész megvolt és felmásztam a létrán?

Seth
Nem nehéz eltalálni bill.-el se. Néha megállapodik, úgyhogy akkor durr bele. Nem emlékszek hogy van e még(attól is függ milyen nehézségi szinten nyomod)

PSN ID.: Beegabor

toMpEr
most sem maradhattak el termeszetesen a muvi vegi poenok 😄

toMpEr
kijott egy durva 27 perces video a twin snake-bol, csak atvezeto animok vannak benne, amik minden eddiginel durvabbak.
Fu de sajnalom,hogy olnly gamecube...
(ps. akinek kell privizzen, vagy emailezzen ram)

Shep
Ez komoly az úszógumis kamerán? hát de azt nem semmi lesz leszedni így billentyûzetrõl irányíva, na de ha az megvan akkor már nincs több?

Seth
Na ja..Imádom a Harrier elleni csatát...meg a Ray-t😊

Davidus
De megéri szenvedni mert atom ingame muvi jön utána.

V9ykn8_TZL0

Davidus
Föleg billel😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ás kibaszott nehéz eltalálni😊

V9ykn8_TZL0

Seth
Van még egy a repülõ Cypheren...Nézz fel

Shep
Ahol a hídon ki kell lõni a bombák vezérlõjét ott nem találom meg mindet és mindíg meghalok, 1 van szembe a tartályon, 2 bal oldalt a lépcsõ alján, 1 bal oldalt a távoli sarokba 1 meg szembe a falon, de hol van még ezeken kívûl?

Shep
Ames ügynököt, hogy lehet beazonosítani, mert a mikivel rááltam egy ürgére mert máshogy dobogott a szíve, a figura azt mondta, hogy MRHPSH akármi, erre Raiden pofázott még valamit, de utánna semmi nem történik másra ráfogom a cuccot semmi, szóval akkor most mi van?

Evin
Komoly? Én ezt nem tudtam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

nagykispeter
Tudom hogy fenn volt egy pár oldalon de xp-m 2 hónapja van
elõtte nem sok értelme lett volna 98-on nem indul el!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
kösz

Evin
Akkor sok szerencsét hozzá. Kár, hogy nem tudok segíteni a problémádban.

nagykispeter
igen

Evin
Megvárnál 8GBnyi anyagot, míg lejön?

nagykispeter
Na lassan én is kedvet kapok ehhez a játékhoz,tud-e valaki még olyan oldalt ahonnan le lehet még tõlteni?

toMpEr
nvidia

Evin
Nvidia vagy Ati?