Metal Gear Solid 2 PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oks 😊 mar csak 150 ora es megvan
Készül, elméletileg most õsszel már lesz egy nagyon de nagyon kezdetleges változat - hiába, egyedül lehetetlen ennyi szöveget lefordítani (hajrá Evin)
jo-e?😊 LOOOL... az egyik legzsirabb jatek a vilagon!!!
csak 1 jatek emlitheto vele egy lapon... a metal gear solid 1😊))))))))
jut eszembe.. regebben szo volt a forditasrol.. hogy allunk vele?😊
csak 1 jatek emlitheto vele egy lapon... a metal gear solid 1😊))))))))
jut eszembe.. regebben szo volt a forditasrol.. hogy allunk vele?😊
Erdemes leszedni/jo ez a game?
Mármint a játék kiírása sima dvd-r-re, v. a játék maga?
Igen, de van egy módszer, amit lentebb írtak, hogy a cdrom.img könyvtár(3,8 G😎 nélkül kell kiírni sima dvd-re. Idézem:
"- Az ISO-t megnyitod a Daemonnal.
- Bemásolod a vinyóra - DE a "cdrom.img" nélkül !!!!!
- Hozzáteszel egy No-DVD-crack-et
- És végül Nero-val kiírod (cimke neve legyen : mgs2 !)
"
Annyi hogy én alcohollal tettem be a dvdképet, majd onnan a virtuális dvdrõl másoltam a fájlokat, de ezzel nem lehet baj szerintem. Aztán Nero >Adatlemez készítése> fájlok kijelölése> Sikeres kiégetés, a dvd mégsem jó. 😞(
"- Az ISO-t megnyitod a Daemonnal.
- Bemásolod a vinyóra - DE a "cdrom.img" nélkül !!!!!
- Hozzáteszel egy No-DVD-crack-et
- És végül Nero-val kiírod (cimke neve legyen : mgs2 !)
"
Annyi hogy én alcohollal tettem be a dvdképet, majd onnan a virtuális dvdrõl másoltam a fájlokat, de ezzel nem lehet baj szerintem. Aztán Nero >Adatlemez készítése> fájlok kijelölése> Sikeres kiégetés, a dvd mégsem jó. 😞(
Csocsó: Qrva nagy a jelmondatod az alsó sorban: "Bush vs. Kerry - Whoever wins, we lose!". A filmet nem láttam, mert lekorlátozták 13ra, szal így minek, de nagyon ráillik a szitura.

Így nem tudod kiírni a képfile-t -os lemezre.
A játék kb. 7,5 giga, így kb. az adatok fele nem fért fel a DVD-re, ezért jelez hibát az installnál.
A kiíráshoz egy DL-es író + egy DL lemez kell.
A játék kb. 7,5 giga, így kb. az adatok fele nem fért fel a DVD-re, ezért jelez hibát az installnál.
A kiíráshoz egy DL-es író + egy DL lemez kell.
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
Hát azért megférhetnének, nem a legocsóbb sem, és ez volt a legjobb amit adtak "kék címkével". Tesóm gépében(az a régebbi) AbitBD7-es alaplap van, sima stereo alaplapi hangchippel, és az kristálytisztán szól. Ez meg hiába 5.1-es, egyszerûen borzalmasan torzít mély tartományokban vagy mélyhang kiemeléssel. Egyébként ott fut rendesen a gém, ez a vicc, GF4ti4200(det.45.23) és PIV2.0GHz(533FS😎, 512Mb RAM társaságában, annyi hogy az átvezetõk erõsen szaggatnak, de az gondolom a játék gépigénye miatt van(javíts ki, ha tévednék).
Telepített kodekek: Koepis's Xvid, Divx 5.2, Oggs vorbis Encoder meg amit még a lejátszók felrakhattak(WMP9, Cyberlink Powerdvd 5.0 Deluxe).
De a kép már jó a 2.0 után, csak a hang iszonyatos. Mintha egy fémfedõt karcolnának, ciripel, nem tudom jobban leírni.
Egyébként köszönöm a válaszaidat, eddig is nagyon sokat segítettél!
milyen codec van fent?
(mondjuk az alaplapi kártyák általában sz@rok, meg az nvidiás chipset mellé nem az ATI a legjobb választás...)
(mondjuk az alaplapi kártyák általában sz@rok, meg az nvidiás chipset mellé nem az ATI a legjobb választás...)
Csak most érted, veszek még egyet 700hufért, és ha a módszer nem jó, akkor már buktam 1400et+idõidõidõ.
Hanggal kapcsolatban nincs semmi javaslatod? Mondjuk az abitnf7sl-nek nem egy ász a hangkártyája, mélyebb tartományokban amúgy is torzít, de ilyen rossz(:élvezhetetlen) még soha nem volt.
hát, volt már ilyen a történelem során
Lehet, hogy oltári pechem van és a dvd xar? TDK -R-es, eddig még egyszer sem volt vele baj, amikor simán egy .exe fájlt próbálok róla másolni, akkoris hasonlót mond és leáll. Hát erre már megihatok egy pohár hideg vizet, b@ssza meg.
ja, tényleg 2.0-ás a patch, csak már kavargok...
jó kérdés.....................................
1.1est nem talátam, 2.0asat a gamers hellen igen, kép már jó de a hang nem, ötlet?
Ja és kiírtam az alábbi módszerrel, annyi hogy alcoholba mountoltam a képet, és az õ virtuális drive-járól másoltam wincsire a fájlokat, Neroval égettem(adatlemezként) és CRC hibát jelez az install felénél. Ebben hol hibáztam?
Ja és kiírtam az alábbi módszerrel, annyi hogy alcoholba mountoltam a képet, és az õ virtuális drive-járól másoltam wincsire a fájlokat, Neroval égettem(adatlemezként) és CRC hibát jelez az install felénél. Ebben hol hibáztam?
Nálam: dettó AMD2800+ ATI9600XT 4.8 cat
hozzá: DivX 5.1.1, Xvid RC1, AC3 és semmi más...
hozzá: DivX 5.1.1, Xvid RC1, AC3 és semmi más...
ATI-hoz KELL az 1.1-es patch.
Az fent van?
Az fent van?
Sziasztok! Most szereztem meg a gémet, de az intro olyan, mintha régi VGA monitoron játszanám le, a hang meg zúg, zizis, zörög. Konfig: Abit NF7-SL, AMD2800+, sapphire9600xt, 4,8 cat., xp.prof. hun. sp1
Gyanítom, hogy codec baj, mert az átvezetõ menü altt jó a hang, vki tud segíteni, nagyon csorog már rá a nyálam.
Gyanítom, hogy codec baj, mert az átvezetõ menü altt jó a hang, vki tud segíteni, nagyon csorog már rá a nyálam.

hoy! ujra én, de mosmár azér remélem nem tul n00b beállítottságúnak tûnik majd a kérdésem:
tehát hogyan vehetem ki a 'bátrabb' õrökbõl a dögcéduláikat?
akik ugy állnak hozzá a dologhoz, h:
'Are you going to shoot me?'-majd-'If you're going to do it, then do it.'
mert végig nem tarthatom a fejük felé a stukkert, mert különben elhajol, támad, és ha szerencséje van, még riasztani is marad ideje, mielõtt le nem lõttem volna, ezzel elesvén (ha jól tom) a dögcédulájától.
köszi a segítséget!
ui.: ja és még mielõtt vki leintene, h ne éljem bele magam annyira, mer midenkinél nem lehet dog-tag, azér vagyok annyira biztos a feltevésemben, mer azzal az infravörös szemüveggel ki lehet következtetni, h kinn van, avagy nincs!
thx még 1X!
tehát hogyan vehetem ki a 'bátrabb' õrökbõl a dögcéduláikat?
akik ugy állnak hozzá a dologhoz, h:
'Are you going to shoot me?'-majd-'If you're going to do it, then do it.'
mert végig nem tarthatom a fejük felé a stukkert, mert különben elhajol, támad, és ha szerencséje van, még riasztani is marad ideje, mielõtt le nem lõttem volna, ezzel elesvén (ha jól tom) a dögcédulájától.
köszi a segítséget!
ui.: ja és még mielõtt vki leintene, h ne éljem bele magam annyira, mer midenkinél nem lehet dog-tag, azér vagyok annyira biztos a feltevésemben, mer azzal az infravörös szemüveggel ki lehet következtetni, h kinn van, avagy nincs!
thx még 1X!
¡Hala Madrid!
Na hi mindenki...felraktam egy régebbi drivert és minden ok lett (asszem 45.valahányas)
Köszi
Köszi
PSN ID.: Beegabor
háát, úgy tünik, mintha driver gond lenne, de lehet valami codec is bezavar. Mindenesetre ha valami Ace Mega Codec pakk van fenn, azt üsd ki mindenképp.
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Amúgy ha leveszitek a soundot low-ra az elég keményen megdobja a sebességet. Hangban meg kb észre sem lehet venni különbséget.
V9ykn8_TZL0
Hmm, örök favorit: 40.85 (asszem ez volt a száma). 43-ig csak jól járhatsz, mellesleg NVIDIA honlapján van old drivers rész, de a http://www.drivers.hu lokáción is van egy tonna.
Hmm...patch nem segített, most megpróbálok valahonnan keríteni drivert. Melyik verziójú mehetett akkoriban?
Két dolgot tudok javasolni: tedd fel a patchet és egy régebbi drivert, lehetõleg 2003 elejit - próba szerencse!
Na végre sikerült beszerezni a game-t. Csak van egy kis gondom:
nincsen egy két effekt, értsd ..nincs stealth-nak effektje tehát csak simán átlátszó vagyok, nincs árnyéka senkinek,lámpának nincs fénycsóvája(ergó a Raven-babás poén nem is látszódik)...FX5200 karim van lehet azzal van a gond?
Ja meg a codec beszélgetéseknél nem látszanak a fejek ( vicces ahogy Otacon-nak nem látszik a feje de a szemüvege az igen😊)
Amúgy tökéletesen játszható mert a játékra nincs igazán befolyása, de azért na...
nincsen egy két effekt, értsd ..nincs stealth-nak effektje tehát csak simán átlátszó vagyok, nincs árnyéka senkinek,lámpának nincs fénycsóvája(ergó a Raven-babás poén nem is látszódik)...FX5200 karim van lehet azzal van a gond?
Ja meg a codec beszélgetéseknél nem látszanak a fejek ( vicces ahogy Otacon-nak nem látszik a feje de a szemüvege az igen😊)
Amúgy tökéletesen játszható mert a játékra nincs igazán befolyása, de azért na...
Tomper, ha tudsz, akkor mikor tudsz indítani egy ftp-t, hogy lehúzhassam a maradék 12 filet? Elõre is köszi a válaszodat!
allitolag regebbi videokartyadrivereket jobban szereti, meg model detailt is erdemes lejebb venni
2.8-a AMD , 512 ddram , gf3 ti 200 (128ddram) NF7-es alaplappal miert nem megy a gama? Fomenunel befagy.
Lehet video driver hiba? Mit szoltok? Ja es az elso muvi is katyog es rekeg..
Lehet video driver hiba? Mit szoltok? Ja es az elso muvi is katyog es rekeg..
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
oh, azt nagyon megköszönném
nem akarok bunko lenni,ha kérdezhetem mennyire este, mert olyan 6 fele megyek el hazulrol.
nem akarok bunko lenni,ha kérdezhetem mennyire este, mert olyan 6 fele megyek el hazulrol.
Ez a file az utsó: solidpc.part091.rar
12
Hitok!
A bounce warezrõl töltöttem le a dvd-s verziót. Azonban ma törölték az oldalt. Tudtok olyan oldalt, ahonnan letölthetõ ugyanez az Outcastos dvd verzió? Elõre is köszi!
A bounce warezrõl töltöttem le a dvd-s verziót. Azonban ma törölték az oldalt. Tudtok olyan oldalt, ahonnan letölthetõ ugyanez az Outcastos dvd verzió? Elõre is köszi!