Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

blackie
Evin.nemértem mire érted "/" ezt.A reged elinditom csak és feltételezhetõen beirja magát,nem?

blackie
Köszönöm megérkezett!!
Bízom benne!!!!Mást egyenlõre úgysem tudok csinálni!!!

Evin
Elküldve.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

blackie
Sziasztok!
Evin! Szerintem igazad lehet, mert reget nemtaláltam, nyilván így nehéz neki beállítások nélkül. Emailomra elküldenéd a reget, ha lehetséges? [email protected], talán így sikerül.
seth! Ha nem sikerülne, akkor tényleg megkérnélek, hogy küldd el nekem és mint írtam kifizetek minden költséget. Minden segitséget köszi,tényleg.
blackie

rorr
szimpla író! szimpla dvd !olvass utána !leírtam ,hogy kell kiírni!

Seth
Ja ezt próbáld ki elõbb nehogy megírjam neked feleslegesen

PSN ID.: Beegabor

Evin
Megnéznéd, hogy azok is benne vannak-e, amiket leírtam. Ha igen, keress egy .reg kiterjesztésû fájlt, és indítsd el. Ha nincs .reg, küldök egyet, és azzal elvileg minden jó lesz.

Seth
a Seti az inkább Seth 😊
de ha sehogy sem sikerül inkább lemásolom neked oszt postán elküldöm

blackie
Az az ötletem támadt, hogy megpróbálom kiírni a játékot, dupla layeres íróval kell, azt már olvastam, csak azt nem tudom, hogy milyen cd-t vegyek hozzá?
Hátha úgy felinstallálná!

blackie
Na sziasztok, már megint itt vagyok!
Rorr! Megcsináltam amit mondtál és a végeredmény, hogy ugyan ott tartok ahol eddig. Még mindig nem installál és a grafika is ugyan olyan.
Evin! Hét darab .dat file található a cdrom image könyvtáramban. Nem tudom, hogy ez jó-e?
Seti! Köszönöm mindent megfogok próbálni!

Seth
Ja és valszeg fel kell majd tenned egy korábbi vid. kari drivert, mert az újakkal elég fura dolgokat produkál gef fx-nél

blackie
Most jelenleg nem vagyok otthon, de kifogom próbálni.
Mégegyszer köszi srácok a segítséget. Majd megírom, hogy mire jutottam.

Blackie

rorr
töröld le a cdrom.img file-t vagy másold egy másik könyvtárba az egész játékot de enélkül a file nélkül(cdrom.img) és lehet ,hogy jó lesz.Nekem enélkül van a dvd-n és minden oké!

Evin
A cdrom.img könyvtárban van codec.dat, vox.dat vagy demo.dat fájl?
Vagy data1.cab és data2.cab?

blackie
proci: cerka 2.9-en futtatva
512 ddr ram
asus p4-es 8x alaplap
nvidia fx 5700 videókártya

Remélem ennyi elég!

rorr
milyen géped van? írd le hátha segít!
utána persze Én is...

blackie
Igaz van config exe, de nem indul el csak az imént említett telepítõ ablak ugrik be.
Azért tényleg köszi a segítséget.

Blackie

blackie
Hát hidd el szeretném, de egyszerûen nem csinál semmit. Ez miért lehet? Ott van hogy install, meg exit, de nem reagál.

Seth
A játékon kívül lehet állítani a grafikát, ami akkor ezek szerint neked nem jön be....
Valahogy fel kéne installálni pedig,mert anélkül nwm hinném hogy mûködne

blackie
Hát az a helyzet, hogy nekem a következõ opciók vannak
Vibration
Radar type
Blood
Effect volume
Music
Caption
Own view
Item window
Quick change
Brightness adjustment
Az lehet a baj, hogy nincs felinstalálva? De egyszerûen nem akarja. Sosem jártam még így!!!

Evin
Angolul így szól: Option->Drawing->Custom. Mindent lehet maxra, ha a gép bírja, csak a Model Quality-t vedd le 1-re, vagy KI-re.

blackie
Evin!Nagyon rendi vagy, hogy válaszolsz! Már próbáltam ezt a lehetõséget is, de nem tudom léptetni a piros csíkot, hogy ezzel tudnám átállítani a számokat. Biztos, hogy csak én vagyok a béna. Egyébként angolul ez a brightness opció, ugye?

Evin
Kép: a kezdõ ablakban a beálítások alatt, a 2.fülön, alulról a másodikat állítsd 1-re, vagy kapcsold ki.
Azért írtam ilyen kacifántosan, mert ez az ablak nekem magyarul van, neked meg gondolom angolul. De ha nem világos utánnanzéhetek angolul is.

blackie
sziasztok,szia rorr.
Megpróbáltam mindent patch,crack meg ugy mindent.a játékot eltudom már inditani de grafikai problémák vannak csak szemüveg látszik és csak esöt látok szinte a pályán.A játékot nemtudom instalálni,beadja az instal ablakot de nem indul instal.van egy bin. és egy cdrom.image könyvtáram a vinyon de nemlehet mountolni hiszen nem iso meg semmi hasonló csak egy könyvtár ami a játék elemeit tartalmazza.Feltettem azt a detonátort amit itt olvastam de nem javult.megköszönném segitségeteket mert már annyi idöt elvett hogy az hihetetlen.köszi

rorr
Az install opcióval telepíteni tudtad?
Próbáld azzal!

Evin
Hogy érted, hogy "akármire kattintok"?
A játékhoz Gamepad ERÕSEN ajánlott! Ha mégis billentyûzettel játszanál, ezt tudnod kell:
-ENTER(vissza)
-TAB(tovább)

blackie
Szia Rorr!
Látom, itt visszaolvasva a fórumban, te nagyon érted a dolgokat, én viszont nem ráadásul még lány is vagyok, és szeretném a segítséged kérni.
Letöltöttem az mgs2substancet és kaptam 5 ace álltal becsomagolt file-t.
Ha kicsomagolom, lesz belõle 8,... giga ami áll egy cdrom image könyvtárból és egy bin könyvtárból ami tartalmaz egy setup és egy msee exet. Ha elindítom a setup exe-t megjelenik ugyan az install és az exit opció, de nem csinál semmit. Ha viszont a másik exe-t indítom el akkor lejátsza a demót, beadja a menüt de akármire kattintok mindig a fõmenüt adja vissza. Kérlek szépen segíts nekem mit tegyek. Már megvan a patch és a crack is.

Elõre is köszi

Blackie

torrente
Kösz Rorr! Elolvastam a tanácsod és az alapján sikerült! Mûködik! Hû de örülök neki!

rorr

rorr
hülyeség! olvass utána egyszer, kétszer már leírtam hogyan kell egy sima dvd lemezre (4,7 gb) kiírni!!!

torrente
Bocs, ha olyat kérdezek amit már más is, csak nincs kedvem több ezer hozzászólást visszaolvasni. Letöltöttem a játékot, majdnem 5 gb, kitömörítve sokkal több. Dual Layeres lemezre ki lehet írni? Mivel még ilyen íróm nincs (de erõsen gondolkozom rajta), ezért olyan megoldás létezik, hogy valamilyen progival kettévágni az iso file-t?

Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Újra kellett installálnom a Windows-t és a MGS2S-nek csak a telepített változata van meg, az eredeti install nincs, és így agrafikát nem tudom bekonfigurálni.

Ha valaki el tudna nekem küldeni egy cfg fájlt (MGS2SSET.ini), amiben minden grafikus dolog a maxon van, felbontás 1280x1024, és a regisztrációs beállításokat, nagyon hálás lennék!
Köszi a segítséget legalább nem szenvedek vele hogy megoldjam amit ezekszerint nem lehet.
Ez van!
Seth
sajna ez van...

Akkor ezek szerint felejthetõ a dolog nincs rá megoldás csak a videókártya cseréje?
<#falbav>
DONGUBA
en pl sehol se talalom a jatekot

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Seth
ez a kártya nem igazán való már játékra....szerintem kapásból nem is támogatja

Ja köszi a gyors reagálást.
Mivel tök sötét a monitor az esc-tudok kilépni és ilyenkor ez az üzenet jelenik meg: Ending game. Data not saved will disappear. OK?
Van ennek jelentõsége?
Ha jól néztem: S3 Graphics ProsavageDDR
Ehhez nem értek ez most jó vagy nem?
Van rá megoldás?<#conf>
Seth
elõször is milyen videókártyád van?
Ez a jelenség az ati kártyáknál fordult elõ..

Hali mindenki!

valaki magyarázza röviden el hogy mit kell csinálnom?
Régen ps-en játszottam a mgs1-en nagyon megtetszett azóta van net és gépem 2,4Ghz asus de nem ez a lényeg leszedtem a mgs2 ami ugye nem kicsi több mint 7 gb és amikor elinditom nincs kép csak hang.
itt olvasgattam de én azt sem tudom mi a pach és mi az hogy 45xxx driver mit kéne csinálnom hogy müködjön a dolog a válaszaitokat elõre is köszi.
Evin
Valamit csak írnom kellett. Nem írhattam hogy ??%! Ha pedig nem %olok, nem lehet tudni mennyivel több van benne. Egyébként aki jó angolos, még jöhet fordítani, szöveg van dögivel.

pluhi
Hi all!
Nem tudok továbbjutni azon a részen, ahol a kis csajszi vánszorog a pontonhidon, mi meg fedezzük. Mielõtt elérné az elsõ tornyot, kilép a progi. Hang, grafika állitgatása nem segitett. Ha lenne valakinek egy mentése közvetlen eme rész után, akkor megköszönném, ha elküldené emilben.
[email protected]
CSOCSO
imadom ezeket a szamokat😊 van egy film forditasa . ott 0% ot irtak ki... holott azt hittem 2 het alatt eljutottak mar valahova
toMpEr
szerintem pont ez volt a jo a vegeben hogy kiderult, hogy semmi se az aminek latszik es szinte a semmiert szenvedtel

Hellosztok!

Nos,én nemrég vittem végig a játékot.Hát,nemtudom,én kiábrándultam,nagy a káosz a végén.Nem tetszett onnét.Szegény fejlesztõk törhették a fejüket,mit rakjanak a végébe.....Na,jó nem azárt jöttem,hogy szidjam,mert jó vooot,csak a vége nem!Na,mindegy,aki értette annak külön gratulálok!
Ahogy elnézem a szövegek 2% van már kész. Szal még messze a vég...

\" örökké nem eshet.... \"

2%

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

CSOCSO
hany % nal tart?😊
Seth
készülget...😊