3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
-
#3063 fájlmegosztokrol (DC, torrent, emule) , smsweb-ről (wanadoo.atw.hu). -
#3062 hi!!!!!!Lenne egy kérdésem honnan tudok letölteni működőképes Mgs2-t???Előre is köszi!!!!!!!! -
zs0ltee17 #3061 óóóóó kössz!
-
#3060 asszem normál játéknál nem lehet fps módba menni.
Folytogatás meg úgy megy hogy nincs nálad fegyver, hátamögé mész és asszem az a gomb, amelyikkel ládákra, emelkedőkre lehet felmászni(sajna már nem emlékszem). Így elkapja, élőpajzsként is lehet használni a csórikát, és ha gyorsan nyomogatod azt a gombot amivel elkaptad akkor eltöri a a nyakát -
zs0ltee17 #3059 és az előző kérdésemre tudtok válaszolni?
hogy van e mozgás first personban? mer tudom hogy trainingbe lehet, arra már rájöttem,de a játék közbe még nem jöttem rá hogy lehet! + télleg meg lehet folytani az emberkéket? mert én csak hatástalnítani tudom őket ha a hátuk mögé megyek és rájuk tartom a fegyvert! -
zs0ltee17 #3058 kössz! magyar kézikönyv nincs? -
sorrow #3057 de van kézikönyv,
itt piggybackinteractive.com
sajna csak részleges... -
zs0ltee17 #3056 a játék kézikönyve nincs meg vkinek? -
zs0ltee17 #3055 szevasztok!
én nem rég szereztem be ezt a gamet! sajna! mer nagyon tetszik!
csak pl. olyanokat írkáltak h meg lehet fojtani az embereket! de én még erre nem jöttem rá sehogy! joy-yal játszom a gamet! jah és még vmi! lehet firts person-ban mozogni vagy csak egy helyben lehet állni?
ha vki tudna küldeni vmi key config leírást vagy vmi olyan leírást ami tartalmazza a mozgásokat meg stb. azt nagyon megköszönném!
előre is kössz a segítéget! -
#3054 hi!!!!!!Lenne egy kérdésem honnan tudok letölteni működőképes Mgs2-t???Előre is köszi!!!!!!!! -
#3053 nahmizujs? nem lesz hunositas????? -
fonya #3052 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, sajnos ugyanazt a hiba jelzést küldi amit gazvezirnek. Már olvastam pár fórumokon, hogy kodec probléma miatt nem indul el. Régen egyszer már ment. Le tudnátok írni, hogy kinek milyen kodec van fenn a gépén? Talán tudnák hasonlítani és pontosabban törölni. Hátha. Megint winfos install??? Előre is köszi... -
fonya #3051 Gazvezir!
sikerült elindítanod? nekem ugyanaz a hibaüzenet jött. Én még a cdgalaxisban megvettem az eredetit akciósan...
melyik kodeket kell egyedül fenn hagyni??? Már törölgetek ezerrel.
Help
-
#3050 Nincs radar. Van egy ilyen kütyüd,ami jelez ha ellenfél van a közelben. Ja hogy hogyan jelez? Rezgeti a dual shock-os joyodat. Ja nincs neked olyan? Akkor elég nehéz lesz....:) -
#3049 snake talesben nektek van radar?
én kb az ötödik ilyen map letöltő portalnál járok, de egyikről se lehetett letölteni action gombbal a térképet, hogy legyen radar, mert kurvára de nem működik egyik sem. -
#3048 Nekem ATI kártyám van, és a cucc csak úgy indul, ha nem használom a "nocd" cracket, csak elindítom...persze ehhez ki kellett írnom dvd-re, de gond nélkül megy...ha használom a cracket, csak fekete képernyő és szöveg van, a grafikát nem jeleníti meg.Próbáld crack nélkül. -
#3047 kedves ötlet, de most inkább kihagynám -
#3046 Igen én írtam. Itt végülis nem a kártya a lényeg, hanem a hozzá felrakott driver. Csak ugye a 6-osokhoz nem lehet a 39.xx verziót felrakni, mert nem hiszem, hogy ismerné.
De van egy magoldás: cseréljünk kártyát. -
#3045 de te írtál nekem már pcdome-ra is nem? :)
gef6-tal is modell detail low felett egyel megy tökéletesen (ha jól értelmezem fx-ekkel is így megy csak). mondjuk ezt az álcázós cuccot még nem néztem meg. -
#3044 gf6 -os kártyákkal nem jó a játék képe a menü megy a játék nem!!! -
#3043 Nekem 5700-on tökéletesen megy a 71.xx driverrel, ha leveszem a részletességet 1-re. És még az "álcázó" is töri a hátteret.
Egyébként régebben, amikor megjelent a játék a 39.xx driver volt az aktuális, és akkor azzal maxon tökéletesen ment. De tudomásom szerint ez nem támogatja a 6-os szériát, mivel akkor még olyan nem volt. -
#3042 na most olvasom visszább, hogy te írtad régebben, hogy vmelyik driverrel tökéletes (fx5200-d volt akkor) -
#3041 Szewasztok!
Jó ez a játék? mert már régen egyszer a Metal Gear Solid 1 nek a demójával játszottam és az rohadt mód tetszett ! nem tudjátok honnan lehetne megszerezni?
köszi -
#3040 azt kipróbáltam, úgy megy.
de én maximalista vagyok :D, csak nagyon úgy néz ki, hogy itt be kell érnem ennyivel. -
#3039 Mondom próbáld ki azt, hogy a character detailt leveszed(nem a minimumra, hanem 1-el feljebb) -
#3038 sima 6600 van nékem, de az fx sorozat bármelyik tagjával is ugyanilyen -
#3037 na meg vr missionban kifehéredtek a katonák :D -
#3036 bocs a floodért
egyébként neked is geforce 6-od van? lehet, hogy csak ennél van ez a szopás, hogy semilyen driver nem jó? -
#3035 -
#3034 hát tudod az elején amikor leugrik a hídról abban a láthatatlanná tévő göncben, annak normális esetben törnie kéne a fényt,mint mondjuk a predátornak, de ez az effekt hiányzik és csak simán átlátsz rajta és csak a körvonalak látszódnak -
#3033 ja közben súgnak, hogy körvonalast jelent :) -
#3032 az árnyék még ok, mert eddig se volt vmi shadercsoda, de ezt a sziluett ez hogy is néz ki? :) -
#3031 Sajna nálam csak úgy működik bármiféle driverrel, ha a karakter részletességet leveszem majdnem a legrosszabra. Minden frankón maradhat maxon, csak azt az eggyet próbáld állítani. De még így se tökéletes, ugyanis nincs benne pölö árnyék néhol helyen, meg a camouflage ruha se töri a fényt, hanem csak simán a sziluett látható(érted ugye?? :)) -
#3030 hali!
nálam a játékban van a gond (szürkeség, csak foltok , árnyékok vannak). ezt egy régebbi nvidia driverrel ki lehet küszöbölni, de sajna én eddig nem trafáltam bele, és kezdem unni a tesztelgetést. ha valaki lenne olyan jó és megmondaná, hogy hanyas nvidia driverrel megy tökéletesen a játék, annak nagyon örülnék. (olvastam hogy 45.xx driver, de nekem a 45.23-mal se jó)
míg radeonom volt, addig ment tökéletesen.
Előre is kössz! -
abonyitomz #3029 most kezdtem el letölteni a 2dik részt , remélem jól elleszek vele -
#3028 Próbálkozz a DirectX újratelepítésével. Szedj le minden codec csomagot, vagy az ACE 5.93 eltávolítójával törölhetsz minden codecet is, de legalább 1 mpeg codec maradjon a videók lejátszására.
De ha semmi sem segít, egy friss rendszeren biztos, hogy tökéletesen fog futni a játék! -
GazVezir #3027 Végre sikerült belőle kierőszakolnom egy hibaüzenetet :).
Találkozott valaki már ilyen hibaüzenettel? -
Grusi #3026 Nem annyira egyértelmű ez :)
Szívesen. -
#3025 Nagyon köszi!!!Elég alma bagyok!:) -
Grusi #3024 F10 az exit :)