3303
Lassan jön lehet irni az infókat:)
  • Zsoldos
    oks :) mar csak 150 ora es megvan
  • CSOCSO
    lolsag 4... sajat gyartmany:)

jobb odlalt en.. bal oldalt a haver:).. no mindegy...
  • CSOCSO

elhiszem:( eskuszom ha tudnek ugy angolul ,segitenek!!!!

de ha azzal nem is.. de ezzel kedveskedhetek:

MGS LOLSAGOK:

lolsag 1
    lolsag 2
    lolsag 3
  • CrucifX
    Készül, elméletileg most ősszel már lesz egy nagyon de nagyon kezdetleges változat - hiába, egyedül lehetetlen ennyi szöveget lefordítani (hajrá Evin)
  • CSOCSO
    jo-e?:) LOOOL... az egyik legzsirabb jatek a vilagon!!!
    csak 1 jatek emlitheto vele egy lapon... a metal gear solid 1:)))))))))

jut eszembe.. regebben szo volt a forditasrol.. hogy allunk vele?:)
  • Zsoldos
    Erdemes leszedni/jo ez a game?
  • gamma
    Mármint a játék kiírása sima dvd-r-re, v. a játék maga?
  • CSOCSO
    ha jol emlexem nekem siman ment az egesz... nem kellett semmi humbuk
  • gamma
    Igen, de van egy módszer, amit lentebb írtak, hogy a cdrom.img könyvtár(3,8 GB) nélkül kell kiírni sima dvd-re. Idézem:

"- Az ISO-t megnyitod a Daemonnal.
    - Bemásolod a vinyóra - DE a "cdrom.img" nélkül !!!!!
    - Hozzáteszel egy No-DVD-crack-et
    - És végül Nero-val kiírod (cimke neve legyen : mgs2 !)
    "

Annyi hogy én alcohollal tettem be a dvdképet, majd onnan a virtuális dvdről másoltam a fájlokat, de ezzel nem lehet baj szerintem. Aztán Nero >Adatlemez készítése> fájlok kijelölése> Sikeres kiégetés, a dvd mégsem jó. :((
  • CSOCSO
    :)
  • gamma
    Csocsó: Qrva nagy a jelmondatod az alsó sorban: "Bush vs. Kerry - Whoever wins, we lose!". A filmet nem láttam, mert lekorlátozták 13ra, szal így minek, de nagyon ráillik a szitura.
  • Mikice
    Így nem tudod kiírni a képfile-t -os lemezre.
    A játék kb. 7,5 giga, így kb. az adatok fele nem fért fel a DVD-re, ezért jelez hibát az installnál.
    A kiíráshoz egy DL-es író + egy DL lemez kell.
  • gamma
    Hát azért megférhetnének, nem a legocsóbb sem, és ez volt a legjobb amit adtak "kék címkével". Tesóm gépében(az a régebbi) AbitBD7-es alaplap van, sima stereo alaplapi hangchippel, és az kristálytisztán szól. Ez meg hiába 5.1-es, egyszerűen borzalmasan torzít mély tartományokban vagy mélyhang kiemeléssel. Egyébként ott fut rendesen a gém, ez a vicc, GF4ti4200(det.45.23) és PIV2.0GHz(533FSB), 512Mb RAM társaságában, annyi hogy az átvezetők erősen szaggatnak, de az gondolom a játék gépigénye miatt van(javíts ki, ha tévednék).

Telepített kodekek: Koepis's Xvid, Divx 5.2, Oggs vorbis Encoder meg amit még a lejátszók felrakhattak(WMP9, Cyberlink Powerdvd 5.0 Deluxe).

De a kép már jó a 2.0 után, csak a hang iszonyatos. Mintha egy fémfedőt karcolnának, ciripel, nem tudom jobban leírni.

Egyébként köszönöm a válaszaidat, eddig is nagyon sokat segítettél!

• mike369
    milyen codec van fent?
    (mondjuk az alaplapi kártyák általában sz@rok, meg az nvidiás chipset mellé nem az ATI a legjobb választás...)
  • gamma
    Csak most érted, veszek még egyet 700hufért, és ha a módszer nem jó, akkor már buktam 1400et+időidőidő.

Hanggal kapcsolatban nincs semmi javaslatod? Mondjuk az abitnf7sl-nek nem egy ász a hangkártyája, mélyebb tartományokban amúgy is torzít, de ilyen rossz(:élvezhetetlen) még soha nem volt.
  • mike369
    hát, volt már ilyen a történelem során
  • gamma
    Lehet, hogy oltári pechem van és a dvd xar? TDK -R-es, eddig még egyszer sem volt vele baj, amikor simán egy .exe fájlt próbálok róla másolni, akkoris hasonlót mond és leáll. Hát erre már megihatok egy pohár hideg vizet, b@ssza meg.
  • mike369
    ja, tényleg 2.0-ás a patch, csak már kavargok...
  • mike369
    jó kérdés.....................................
  • gamma
    1.1est nem talátam, 2.0asat a gamers hellen igen, kép már jó de a hang nem, ötlet?

Ja és kiírtam az alábbi módszerrel, annyi hogy alcoholba mountoltam a képet, és az ő virtuális drive-járól másoltam wincsire a fájlokat, Neroval égettem(adatlemezként) és CRC hibát jelez az install felénél. Ebben hol hibáztam?
  • CSOCSO
    igyvan.. kell hozza a patch...
    megtalalod az MGS konami oldalon
  • mike369
    Nálam: dettó AMD2800+ ATI9600XT 4.8 cat
    hozzá: DivX 5.1.1, Xvid RC1, AC3 és semmi más...
  • mike369
    ATI-hoz KELL az 1.1-es patch.
    Az fent van?
  • gamma
    Sziasztok! Most szereztem meg a gémet, de az intro olyan, mintha régi VGA monitoron játszanám le, a hang meg zúg, zizis, zörög. Konfig: Abit NF7-SL, AMD2800+, sapphire9600xt, 4,8 cat., xp.prof. hun. sp1

Gyanítom, hogy codec baj, mert az átvezető menü altt jó a hang, vki tud segíteni, nagyon csorog már rá a nyálam.
  • lee86
    fasza! köszi!
  • CrucifX
    Normál pisztollyal lőjj egyet a lábába vagy a kezébe.
  • lee86
    hoy! ujra én, de mosmár azér remélem nem tul n00b beállítottságúnak tűnik majd a kérdésem:
    tehát hogyan vehetem ki a 'bátrabb' őrökből a dögcéduláikat?
    akik ugy állnak hozzá a dologhoz, h:
    'Are you going to shoot me?'-majd-'If you're going to do it, then do it.'
    mert végig nem tarthatom a fejük felé a stukkert, mert különben elhajol, támad, és ha szerencséje van, még riasztani is marad ideje, mielőtt le nem lőttem volna, ezzel elesvén (ha jól tom) a dögcédulájától.
    köszi a segítséget!

ui.: ja és még mielőtt vki leintene, h ne éljem bele magam annyira, mer midenkinél nem lehet dog-tag, azér vagyok annyira biztos a feltevésemben, mer azzal az infravörös szemüveggel ki lehet következtetni, h kinn van, avagy nincs!
    thx még 1X!
  • Seth
    Hát nem megy ki a fejemből hogy egy szemüveggel dumáltam :)))
  • Seth
    Na hi mindenki...felraktam egy régebbi drivert és minden ok lett (asszem 45.valahányas)

Köszi
  • toMpEr
    model detail-t kell visszavenni egyel, vagy regebbi detonator kell
  • ati2002
    háát, úgy tünik, mintha driver gond lenne, de lehet valami codec is bezavar. Mindenesetre ha valami Ace Mega Codec pakk van fenn, azt üsd ki mindenképp.
  • Davidus
    Amúgy ha leveszitek a soundot low-ra az elég keményen megdobja a sebességet. Hangban meg kb észre sem lehet venni különbséget.
  • Seth
    Ott már mindeféle variációt kipróbáltm...semmi eredménye
  • Davidus
    settingsbe is benézhetsz;)
  • CrucifX
    Hmm, örök favorit: 40.85 (asszem ez volt a száma). 43-ig csak jól járhatsz, mellesleg NVIDIA honlapján van old drivers rész, de a http://www.drivers.hu lokáción is van egy tonna.
  • Seth
    Hmm...patch nem segített, most megpróbálok valahonnan keríteni drivert. Melyik verziójú mehetett akkoriban?
  • CrucifX
    Két dolgot tudok javasolni: tedd fel a patchet és egy régebbi drivert, lehetőleg 2003 elejit - próba szerencse!
  • Seth
    Na végre sikerült beszerezni a game-t. Csak van egy kis gondom:
    nincsen egy két effekt, értsd ..nincs stealth-nak effektje tehát csak simán átlátszó vagyok, nincs árnyéka senkinek,lámpának nincs fénycsóvája(ergó a Raven-babás poén nem is látszódik)...FX5200 karim van lehet azzal van a gond?

Ja meg a codec beszélgetéseknél nem látszanak a fejek ( vicces ahogy Otacon-nak nem látszik a feje de a szemüvege az igen:))
    Amúgy tökéletesen játszható mert a játékra nincs igazán befolyása, de azért na...
  • toMpEr
    ja, privat ment
  • GazVezir
    Tomper, ha tudsz, akkor mikor tudsz indítani egy ftp-t, hogy lehúzhassam a maradék 12 filet? Előre is köszi a válaszodat!