Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

toMpEr
Corey-nek regebbi driver felrakasa segitett hasonlo probleman

Evin
Az miért lehet, hogy az elején a beállításoknál, az effekteket és a részletességet maxra állítom, a Codec részben a két beszélõ feje helyett, csak hangyák háborúját látom, de ha leveszem, akkor beön a két arckép. Pedig a kártyám bírja a max felbontást is, és nam szaggat a játék.
Ha valakit érdekelne, a beállítások magyarosítása itt: evin.uw.hu

A többi, majd idõvel, de ha belepusztulok is, de a Codec magyarosítása egyszer kész lesz.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Seth
Korlátozott

PSN ID.: Beegabor

Shep
Na lassan rájövök itt a dolgokra, de azt még mindíg nem tudom, hogy hogy lehet pl a figurát átlökni a korláton folytogatni, nyakát eltörni már tudom, de az átlökést nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Seth
A PS2-es meg az X-boxos joyókon analóg gombok vannak, ha lassan engeded el a lövés gombját akkor nem lõ, hanem leereszti a fegyvert. PC-n meg sajonos csak úgy lehet ha elteszed a fegyvert, vagy fegyvert váltassz.

toMpEr
ha fegyvert valtasz akkor nem lo vele

Evin
Elég közel kell állni hozzá, és ha ráfogod a fegyver, autómatikusan felszólítja.
Tudja valaki, hogy kell elõvenni úgy a fegyvert, hogy a gomb elengedésekor ne tüzeljen?

Shep
Menteni, hogy lehet? Azt hogy lehet megcsinálni, hogy kilépek a sarok mögûl rácéloz a fegyverrel az ellenre és felszólítja, hogy adja meg magát, egyszer sikerült, bár az a VR missionban volt, de a rendes történetben a hajón már nem csinálta

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Milyet veszel?

Ezt hogy lehet megvalósítani, mert valahogy nekem nem sikerül
Throw
-----

When you are rushing through an area or running through a group of guards and
you have run out of ammo you can flip a guard by pressing the weapon button
while moving and without a weapon equipped. This will cause your character to
grab the guard around the waist and toss him over his shoulder. On the easier
difficulties this will knock out a guard.

CSOCSO
2 ezerert vesztek egy gamepadot vagy joy-t es meg a jatek elvezhetosege is akkorat ugrik hogy el sem hiszitek...tapasztalat...
Seth
Hát az is elég hülye megoldás volt nem? CSak átveszik konzolról az egészet, még ahhoz se veszik a fáradságot, hogy egy quit opciót csináljanak!

Shep
hát de pl a resident evilben F9 et kellett bõszen nyomogatni, de lehet F7 volt

Seth
Konzol átiratról van szó,úgyhogy ez nem meglepõ. Ugyebár konzolon csak a power gomb után kell nyúlni

Shep
Hát engem is kidob az asztalra de ez elég gyatra megoldás azt hittem van vmi elegánsabb

Seth
Ha én nyomok egy ESC-et a menüben ,kidob az asztalra aztán megkérdi, hogy ki akarsz e lépni.Már rég játszottam vele, úgyhogy nem tudom milyen gombbal kell felmászni, próbáld végig a SPACE fölötti betüket--ott van valahol

Shep
Srácok nincs valahol vmi magyar leírás, hogy milyen mozgást hogy kell végrehajtani, mert szégyen nem szégyen én még a ládákon sem tudok átmászni. Valamint hogy a fenében lehet CTRL+ALT+DEL kombináción kívül kilépni a programból?

toMpEr
tolem folyamatosan szedik a 8 gigas valtozatot, aki most soron van az jovohet csutortok korul vegez, ha addig nem talalod meg sehol es meg mindig kell tudok adni ftpt

nah emberek.. megy a game 😉)) Format és WinXP reinstall csodákra képes.. azért thx tippeiteket!

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

nagykispeter
A tied

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Seth
Szerintem sehogy, mert a FAT-osok nem bírkóznak meg ekkora fájlal.(Meg a kitömörítettel se) XP install...

Shep
Ha nem NTFS filerendszert használok, akkor, hogyan tudom az iso filet kitömöríteni?

Evin
Mi lenne kész?

Davidus
Tudnék rendesen angolul már kászen lenne😄

V9ykn8_TZL0

Davidus
anyád

V9ykn8_TZL0

Evin
Nem kell berakni a CODEC.? állományt kell szerkeszteni. Tisztában vagyok vele, hogy 83MB körüli, de ha betömöríted, 3-4MB lesz belõle.

CSOCSO
hatalmas kerdes.. eddig mennyi van leforditva?
toMpEr
ja, leszedtem az ace-t, most mar latom, bocs 😊

toMpEr
es hogy rakod bele az mgs2-be?

CSOCSO
orulok hogy le lesz forditva.. es ha kesz lesz akkor nagyon kurtold szet mert akkor megveszem a gamezt es vegignyomom megenn
toMpEr
szerintem tuti codec problema lesz 😊 windows reinstal megoldja

hát lehet az lesz.. illetve formatálom gépet majd közeljövõben, aztán ujrainstall win, alaplap, vidkártya, aztán azonnal game.. akkor talán jó lesz.. lehet hogy a win-em beteg.

nagykispeter
Még ritkán,de nekem volt már ilyen hogy ütközött valamelyik régebbi játékkal!Hiába uninstaláltad már le ,akkor is szar!Haúj Windowsod lessz akkor elõször próbáld feltenni ezt a játékot!Utánna kezd el pakolni hozzá a drivereket és codeceket és mindeggyik után probáld hogy indul-e?!Igy megtudod hogy melyik jó hozzá!

izé, pontosbítok, codekeket

hm.. az svcd meg ilyen egyéb regizett drivereket hogy kell unregezni v uninstallálni?

hm.. próbáltam mindent.. korábbi drivereket, alaplap drivereket, codec törléseket.. de semmi..😞 hát komolyan kész ez az egész..

Evin
Most, hogy újra felelevenült ez a témakör, ismét feltenném a kérdést. Nem akar valaki besegíteni a MGS2 frdításába, mint fordító. Ha van ilyen, letöltheti a fordítandó szöveget, és belekezdhet bárhol, és szóljon, ha elkezdte: evin.uw.hu/mgs2-lc.ace

jó mondjuk joggal lehetnék én is ideges..csak ugye alapban úgy vettem meg a game-t hogy futni fog mint a szél meg minden.. most próbálgatom a játék megjelenésével egyidejû drivereket, eddig sikertelenül..😞 a codec-eket már próbálgattam, az sem ment..

megpróbálom a tippet, thx.. tudna valaki mondani egy helyet ahonnan noDVD krekket lehetne szedni? v akinek van az át tudná dobni mondjuk ircen? elõre is thx

nagykispeter
Bocs nem leszólni akartalak de mint te is látod azért mert megveszed nem biztos hogy elindul!Egyébként szerintem is lehet codec hiba!G4Ti 4200-es kártyám van és a 5xxx cucc nállam is bekavart ha az van akkor töröld le mert más játéknál is gond lessz!

MerlinW-nek is ez a problemje... hehh nemtom komolyan.. ti akik tanácsot adtok warezes verzióval nyomtok mind? vagy alaplap frissités nélkül? milyen vidkártya driverrel nyomtátok?

hm ezzel asszem már megvoltam, kivágtam divx-et, francia codeckpakkot, xvid-et..de semmi..

hehh kösz.. legalább ennyivel megtisztelem a Hideo-t meg a csapatát, ha már ez az egyetlen game amit az évben megveszek, késéssel.. nekem megéri.. segítséget várok, nem leszólást

nagykispeter
Hát ha ennyi pénzért megvetted megis érdemled

Seth
TALÁN LESZ. DE MINIMUM FÉL ÉVET BIZTOS HOGY KELL RÁ VÁRNI A PS2 EXKLUZIV miatt

kérem vki segítsen ha tud... nem igaz hogy 10000Ft-t vágtam ki rá és ki sem tudom próbálni 😞((..

grebber
Metal Gear Solid 3: Snake Eater !!!!
Van trailer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PC-re is lesz ?????
Mert nehogymá csak köcsög PS 2!!!!!!!!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Tud valaki valamit lesz 3. rész??

Next PC upgrade: 2022

setupba próbáltam már mindent, de ígysem megy... mi a hiba?😞

Nekem is u.ez a gondom😞 MEgszereztem DVD-n nagynehezen, full install, game elindit, és azonnal visszavág desktopra... GF4TI4600, XP, 1GBram.. valaki plz help!

MerlinW
ok, ezt is tudom..😊 De peccs nélkül is ue a szitu..😊

[merlinw.org]