Metal Gear Solid 2 PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nahmizujs? nem lesz hunositas?????
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, sajnos ugyanazt a hiba jelzést küldi amit gazvezirnek. Már olvastam pár fórumokon, hogy kodec probléma miatt nem indul el. Régen egyszer már ment. Le tudnátok írni, hogy kinek milyen kodec van fenn a gépén? Talán tudnák hasonlítani és pontosabban törölni. Hátha. Megint winfos install??? Elõre is köszi...

Gazvezir!
sikerült elindítanod? nekem ugyanaz a hibaüzenet jött. Én még a cdgalaxisban megvettem az eredetit akciósan...
melyik kodeket kell egyedül fenn hagyni??? Már törölgetek ezerrel.
Help

Seth
Nincs radar. Van egy ilyen kütyüd,ami jelez ha ellenfél van a közelben. Ja hogy hogyan jelez? Rezgeti a dual shock-os joyodat. Ja nincs neked olyan? Akkor elég nehéz lesz....😊

PSN ID.: Beegabor

mucius
snake talesben nektek van radar?
én kb az ötödik ilyen map letöltõ portalnál járok, de egyikrõl se lehetett letölteni action gombbal a térképet, hogy legyen radar, mert kurvára de nem mûködik egyik sem.

intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy

Ebola75
Nekem ATI kártyám van, és a cucc csak úgy indul, ha nem használom a "nocd" cracket, csak elindítom...persze ehhez ki kellett írnom dvd-re, de gond nélkül megy...ha használom a cracket, csak fekete képernyõ és szöveg van, a grafikát nem jeleníti meg.Próbáld crack nélkül.

mucius
kedves ötlet, de most inkább kihagynám <#nevetes1>

Evin
Igen én írtam. Itt végülis nem a kártya a lényeg, hanem a hozzá felrakott driver. Csak ugye a 6-osokhoz nem lehet a 39.xx verziót felrakni, mert nem hiszem, hogy ismerné.

De van egy magoldás: cseréljünk kártyát.<#vigyor3>

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

mucius
de te írtál nekem már pcdome-ra is nem? 😊

gef6-tal is modell detail low felett egyel megy tökéletesen (ha jól értelmezem fx-ekkel is így megy csak). mondjuk ezt az álcázós cuccot még nem néztem meg.

rorr
gf6 -os kártyákkal nem jó a játék képe a menü megy a játék nem!!!

Evin
Nekem 5700-on tökéletesen megy a 71.xx driverrel, ha leveszem a részletességet 1-re. És még az "álcázó" is töri a hátteret.

Egyébként régebben, amikor megjelent a játék a 39.xx driver volt az aktuális, és akkor azzal maxon tökéletesen ment. De tudomásom szerint ez nem támogatja a 6-os szériát, mivel akkor még olyan nem volt.

mucius
na most olvasom visszább, hogy te írtad régebben, hogy vmelyik driverrel tökéletes (fx5200-d volt akkor)

Timbo
Szewasztok!
Jó ez a játék? mert már régen egyszer a Metal Gear Solid 1 nek a demójával játszottam és az rohadt mód tetszett ! nem tudjátok honnan lehetne megszerezni?
köszi

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

mucius
azt kipróbáltam, úgy megy.
de én maximalista vagyok 😄, csak nagyon úgy néz ki, hogy itt be kell érnem ennyivel.<#szomoru1>

Seth
Mondom próbáld ki azt, hogy a character detailt leveszed(nem a minimumra, hanem 1-el feljebb)

Seth
sima 6600 van nékem, de az fx sorozat bármelyik tagjával is ugyanilyen

mucius
na meg vr missionban kifehéredtek a katonák 😄

mucius
bocs a floodért

egyébként neked is geforce 6-od van? lehet, hogy csak ennél van ez a szopás, hogy semilyen driver nem jó?

Seth
<#idiota>

Seth
hát tudod az elején amikor leugrik a hídról abban a láthatatlanná tévõ göncben, annak normális esetben törnie kéne a fényt,mint mondjuk a predátornak, de ez az effekt hiányzik és csak simán átlátsz rajta és csak a körvonalak látszódnak

mucius
ja közben súgnak, hogy körvonalast jelent 😊

mucius
az árnyék még ok, mert eddig se volt vmi shadercsoda, de ezt a sziluett ez hogy is néz ki? 😊

Seth
Sajna nálam csak úgy mûködik bármiféle driverrel, ha a karakter részletességet leveszem majdnem a legrosszabra. Minden frankón maradhat maxon, csak azt az eggyet próbáld állítani. De még így se tökéletes, ugyanis nincs benne pölö árnyék néhol helyen, meg a camouflage ruha se töri a fényt, hanem csak simán a sziluett látható(érted ugye?? 😊)

mucius
hali!
nálam a játékban van a gond (szürkeség, csak foltok , árnyékok vannak). ezt egy régebbi nvidia driverrel ki lehet küszöbölni, de sajna én eddig nem trafáltam bele, és kezdem unni a tesztelgetést. ha valaki lenne olyan jó és megmondaná, hogy hanyas nvidia driverrel megy tökéletesen a játék, annak nagyon örülnék. (olvastam hogy 45.xx driver, de nekem a 45.23-mal se jó)

míg radeonom volt, addig ment tökéletesen.

Elõre is kössz!

most kezdtem el letölteni a 2dik részt , remélem jól elleszek vele

Evin
Próbálkozz a DirectX újratelepítésével. Szedj le minden codec csomagot, vagy az ACE 5.93 eltávolítójával törölhetsz minden codecet is, de legalább 1 mpeg codec maradjon a videók lejátszására.

De ha semmi sem segít, egy friss rendszeren biztos, hogy tökéletesen fog futni a játék!

Végre sikerült belõle kierõszakolnom egy hibaüzenetet 😊.

Találkozott valaki már ilyen hibaüzenettel?

Nem annyira egyértelmû ez 😊
Szívesen.

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ebola75
Nagyon köszi!!!Elég alma bagyok!😊

F10 az exit 😊

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Ebola75
Hello, a segítségeteket kérném, a játékból hogyan lehet biztonságosan kilépni...az esc gomb megnyomásával ugyanis többször befagy a kép, nem adja be az asztalt...van-e egyéb megoldás a kilépésre, mert a menüben nem találok exit parancsot...köszi elõre is!

Evin
Lehet, hogy a codecekkel van a gond, mert a ha sok van fennt, nem mindig szereti, es az indulo video ezert nem mindig indul el, es ekkor szokott altalaban kidobni. Vagy neha a DirectX-el is szokott gondja lenni, ezert erdemes a legutolsot felrakni.

De ha vegul semmi sem segit, egy rissen felrakott Windows-on biztos elindul. 😊

De Full install-ba van fent, a cd kép pedig a gépen figyel. Nem tudom, hogy mi lehet a gond, de köszönöm a segítséget. Egyelõre nem törlöm le, várok még vele egy picit, hátha jön még segítség.

* - varez...friss vagyok én is 😊

A játék valóban szép és jó,de ez a konzol átirat ritka gány munka,annyit lehet vele néha szopni vele hogy az embernek elmegy az életkedve...na szóval nekem is volt ilyen,szerintem az a gond,hogy nem a full installt nyomtad neki(8 giga körül),hanem a kisebbet(5giga körül).Ez utóbbival az a gond,hogy egyszerûen nincs rajta a varez verzión ezért hibásan telepíti.Ha felrakod full installba nem lesz ilyen gond,legalábbis nekem nem volt.Amugy ha ilyen fekete képernyõ van akkor általába kiad valami hibaüzenetet,csak annyira szerencsétlen ez a program hogy nem képes visszaváltani windowsba hogy megnézhesd,esetleg reagálj rá,ilyenkor billentyûcsapkodásokkal ki lehet váltani vmi reakciót 😊)

Ha nem ez a gond akkor sorry 😊

Sziasztok!
Letöltöttem a játékot, de nem nagyon szeretne elindulni. Szeretném a segítségeteket kérni.

Letöltöttem neki a 2.0-ás pecset.
Letöltöttem neki a 2.0-ás NO-DVD Crack-et.

Amikor már úgy fest, hogy elindul a játék szépen, visszadob az asztalra. Fekete képernyõ majd szépen reccenésmentesen újra ott találom magamat, ahonnan indultam. Window Mode-ba is megpróbáltam elindulni, egy ideig áll, majd egy szép hibaüzenet, hogy a mgs2.exe hibát észlelt és ezért leáll. Annyi szépet és jót hallottam a játékról, hogy kár lenne kihagyni, fájna nagyon a szívem letörölni.

Elárulom még a configomat, hátha segíthet valamit.

AMD 1.8 XP
256MB DDR RAM
Ati Radeon 8500LE 128 MB DDR - Omega 2.5.97a Driver

Ezek az adatok, amik úgy gondolom, hogy fontosak lehetnek. Elõre is köszönöm a segítségeteket!

GyaxyBoy
köszi!
ati2002
Nincs. Az csak akkor kell, ha nem full telepítést akarsz, olyankor abból szedi ki a fájlokat a játék játékközben. Ezért nem kell kiírni, viszont muszáj full telepítést csinálni.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

GyaxyBoy
Van különbség a játék élményében, hogy én kiszedem a CDROM.IMG könyvtárat? Kimaradok vmi extra videóból, hangból vagy efél dolgokból?
GyaxyBoy
kösz! Az volt a baja! 😄 lol voltam! 😄
Solid Snake GH
Nos, a billentyûnél az Enter a visszalépést jelenti ennél a proginál, a kiválasztás a TAB billentyû.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

GyaxyBoy
Hi! Nekem az a gondom, hogy nem tudok semmit tenni, mindig a menü jön be! Ha NEW GAME ha OPTIONS vagy bármi másra lépek, mindig az jön be! Úgy csináltam mint a #2095 ösben le van írva! Feltettem a 2.0 Patchot és a NO-DVD Cracket! És ezt csinálja! Vkinek vmi 5lete??? Köszönöm
Seth
ezt muszály beraknom,mert jót röhögtem rajta:
MGS Cosplay:

rorr
Jó szórakozást!
Na gyerekek egy Nõnek így is lehet örömet okozni!😊

Evin
Mentés a Back-nek beállított gombbal. És a frekvenciák között kikeresed a mentést.
Csak ESC van kilépéshez.

blackie
SRÁCOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem fogjátok elhinni!!!! MÛKÖDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon köszönöm a segítséget mindenkinek!!!
Már csak 2 kérdésem lenne, aztán nem fogok zaklatni senkit!!!
-Hogyan kell játék közben menteni?
-Hogyan kell rendesen kilépni, mert ha ESC-et nyomok, kidob az egészbõl!
Mégegyszer köszi mindenkinek!!!!

Blackie

Evin
Mert nincs helyesen megadva a játék könyvtára. Nyisd meg jegyzettömbbel a .reg fájlt, és írd át "d:\\MGS2"-t arra az elérési útr, ahova nálad a játék könyvtára van.
pl.:c:\\program files\\Konami\\Metal Gear Solid2

Csak mindenhol kettõ 'visszaperjelet' használj. Ahogy fent.

blackie
Na mostmár tudok konfigurálni mert bejött az a menü, de nem menti el. Hiába állítom át 1-re amit írtál, nem mentõdik!

Evin
Ha nem megy, add meg a játék könyvtárát, és átírom.

Evin
Csak meg kell adni benne, hogy hol a játék könyvtára.