A Sudden Strike kop-kop ...
-
Igazából nem értem, miért kellett a szerelő autót és az utánpótlás szállító autót külön venniük. Szerintem zavaró.
Az is zavaró, hogy harc közben önállósítják magukat az egységek. Elkezd egy tankom lőni egy házat, amelyikben ellenséges katonák vannak, majd nem elég ez neki, hanem lövés közben elkezdi körbejárni a házat, belerohanva a ház mögött felállított löveg hatósugarába.
Az upgrade-nél fúrcsa volt, hogy a nehéztüzérségi löveget le lehetett cserélni páncéltörő ágyúra. Szerintem nem egy kategória. Bár... ágyú...ágyú...
Ami pedig kifejezetten negatívum. Egy majdnem tropára lőtt tankot a szerelő kocsi 2 másodperc alatt megjavítja. Na ez szörnyen baromság. A harc miatt ez tényleg gördülékenyebb játékmenetet biztosít, de ennek aztán tényleg semmi realitás alapja. Míg a sud-ban egy majdnem nullára lőtt királytigrist HOSSZÚ-HOSSZÚ IDŐN ÁT KALAPÁLGATTAK A SZERELŐK, ADDIG ITT KÉT MÁGIKUS RÁOLVASÁS ÉS MÁR ROHAN TOVÁBB. Hopp caps-lock...bocs.
A sud ban nagyon jól megcsinálták azt, hogy ha egy bizonyos szintnél jobban megsérült egy jármű vagy ember, akkor folyamatosan romlott tovább amíg fel nem robbant, vagy meg nem halt. Itt ez hiányzik. Sőtt kisebb sérüléseket a személyzet magától javított, na nem teljes szintig de úgy 90 %-ig. Ugyan úgy a kisebb sérülések ellenére a katonák maguktól is gyógyultak szintén kb. 80-90 %-ig.