A Sudden Strike kop-kop ...
  • a.carkey
    A Stugok nekem nem jöttek be igazán. Eddig. Egy van az arzenálomban, de főleg nehéztűzérkedek. A sniperrel - ha van - felderítek, ha nincs, akkor egy officert lekapcsolok a szakaszról és viszem magammal a páncélosaim mellett. A nehéztűzérséggel folyamatosan lövöm azt a területet, amerre megyek, majd lassan-lassan araszolgatok előre a páncélosokkal. Ez ugyan több időbe tellik, de minimális a veszteség.

(A németekkel az eddigi legkeményebb küldetésem az egyik afrikai mission volt, ahol két irányból szopatott a brit nehéztűzérség. Ez volt az, amikor egy kis várost kellett elfoglalni alul, aztán felül volt egy másik, amit szintén be kellett venni, majd balra alul-felül 1-1 városa volt, amit nem kellett bevenni. A falunál óvatlanságból majdnem megszívtam egy nehézbombázó támadást, de sikerült az utolsó pillanatban a házakban várakozó gyalogosaimat kimenekítenem onnan, ugyanis más esetben szétszedett volna apró darabokra, így viszont kb. 10 embert vesztettem. Ezután marha nagy mákom volt, ugyanis éppen akkor kaptam el a teherautóit az ágyúival, amikor az ágyúit mozgatta, így 4 nehéztágyú került a kezei közé, anélkül, hogy egy db danokt is elvesztettem volna. Ezután először megpróbálta visszavenni, majd minután ez nem sikerült elpusztítani a fenti nehéztűzérségével, de ráküldtem a légierőt és hímondója se maradt ... :) Ekkor mondtam azt, hogy tök reális a game és én is így csináltam volna. Ezután a légierejét semlegesítettem, de a nehéztűzérséggel kb. ua eredményt lehet elérni - érem el távolról -, mint egy Stuggal közelről.)