16455
-
virs lee #1610 18"-al 2db 320 gigás vinyóval, 4,1 kg
Súlyzónak még jó lehet, ha már másra nem is. ~~
Egyébként az a gép, ami tökéletesen használhtaó játékra, akkor az már nem használható kissebb erőforrásigényű dolgokra?
Ágyúval verébre? -
virs lee #1609 Durván szar ez a DTR. -
Megjöbb a Kensington SaddleBag Sport-om igen zsír -
de szép letisztult formálya van ennek a mac-nek. -
"csak" kell hozza ram. pont ezaz hogy nem kell hasonlitgatni, mert az egyik alapvetoen munkara van, (a masik alapvetoen szar), en arra reagaltam hogy ez az acer jobb lenne mint a mbp -
vass17 #1605 Ez az operációs rendszer hasonlitgatás baromság. egyrészt mindenkinek más az értékrendje, másrészt a vista nem lenne rossz op. rendszer csak kell hozzá elég RAM, és biztos vagyok benne, hogy a javitásokkal folyamatosan javulni is fog:) -
nem is mondtam hogy nem hasznalhato. persze hogy hasznalhato, en azt mondtam, aki mac-et vesz az nem jatszani akar rajta elsosorban.
4.1 kb..baromi sok szerintem. desktop replacement kategoria -
Nandusz #1603 Csak zárójelben tenném hozzá, hogy ez az Acer 18"-al 2db 320 gigás vinyóval, 4,1 kg...hmmmmmmm. Szal azért te is válogasd meg szavaidat. Egyébként az a gép, ami tökéletesen használhtaó játékra, akkor az már nem használható kissebb erőforrásigényű dolgokra?...nem értem ezt a logikát. -
ember azert valogasd meg a szavaidat:)
!. Egy Mac nem jatekra hanem munkara valo.
2. 3.5 kg es 16 col! Ez nem is laptop hanem egy hordozhato asztali gep. A MBP 2 kilo is alig van meg, nem beszelve a vastagsagarol
3. A Macbook pro nincs 600 K ellenben alapbol olyan szoftverekkel adjak, hogy bekapcsolod es megy! Tele van fontokkal es egy csomo hasznos dologgal, ami alanyi jogon jar. Ehhez a fos acerhez Vistat kapsz, aminel rosszabbat nem is valaszthatnal:)
4. Azert hasonlitsuk mar ossze :
eg es fold
valamivel jobb videokartya, egyebkent technikailag is ua.. -
Nandusz #1601 Sztem nem lesz annyi....olyan 450E-re saccolom. -
arankamama #1600 Az hogy lesz vagy 600ezer , nemsok minden jelent, egy macbook pro is annyi, holott semmit nem tud ...
-
arankamama #1599 erre számolt vissza az acer :D
Az hogy lesz vagy 600ezer , nemsok minden jelent, egy macbook pro is tud annyi holott semmit nem tud ... -
Nandusz #1598 Ez tényleg hmmmmm...basszus geforce 9650M GT videokártya benne....durva.
Na ennyit virs lee acert leíró hecckampányáról, hogy egy cég nem nőheti ki magát, meg a konkurenciáit is.
Tényleg durva ez a noti.... -
18 collal mit kezdesz? meg kb ez is 600k nál kezdödik -
arankamama #1596 Hmmmmmm -
arankamama #1595 köszi mind2-nek -
virs lee #1594 Le lehet, de nem érdemes. Az ugyanis egy legális oprendszert (+driverek, utilityk) tartalmaz, ha másra nem is, de eladáskor jól jöhet mint értéknövelő tényező.
A recovery lemez gyakorlatilag a telepített oprendszer leghostolva. Általában 1. indításkor szokta felajánlani a gép dvd-re kiírásra. A tartalma megegyezik a rejtett partíción levő image fájllal. Ha beszarik a vinyó, erről is helyre tudod állítani az oprendszert. Ez gyakorlatilag a telepítő cd-k helyett vannak, spórolnak a gyártók az anyagköltséggel (dvd lemez). -
Nandusz #1593 Nincs tele szeméttel, hisz kb. úgy kell értelmezni ezt, mintha image fájlban ott lenne a vista DVD, és onnan telepíti fel első bekapcsolás után.
Azt nem tudom, hogy ezt a rejtett partíciót le lehet-e törölni, de feltételezem igen. Egyébként a későbbiekben én is tervezem eme partíció letörlését, mivel majd a 64 bites vistát akarom feltenni.
Serial nem kell ezekhez a vistákhoz, mert úgy is csak kizárólag a megvásárolt géphez tudod felhasználni, így serial nélkül települ.
A turbo memory-t a Programok/Intel turbo memory console alatt tudod aktivizálni. -
arankamama #1592 Valaki akinek acer-je van , leírhatná hogy mi az recovery dvd meg ezek amit mindenhol olvasok csak nemtudom miaz, tehát van egy 10gigás partíció , amin rajtavan a vista, én nem ezt szeretném (majd ha meglesz) feltenni mert televan szeméttel, nyugodtan lelehet törölni a rejtett partíciót? a serial hol van? az intel turbo memory-t azt olvastam hogy valahol bekell kapcsolni, ez igaz? vagy megy magátol?
köszi -
Kalozoner #1591 sztem virs lee készül valamire:) -
vass17 #1590 nem hiszem, nekem is onnan lett volna a laptop, de 3,5 hét alatt nem jött meg a kanadai ismeröshöz (ö meg jött már akkor), igy visszamondtuk a Dellt és ottani karácsonyi akcioban lett egy ugyanolyan konfigom Toshibában még olcsobban:) szoval ennyit a gyorsaságukról, jah igen a billentyüzetet nem hiszem h gyártják ott magyarral, de annyira az angol sem zavaro, sööött még az angol-francia páros sem:DD -
macbook pro? -
Ja elég jók vannak, csak hiányolom, hogy 15.4-es Inspironba nem lehet dedikált vgat rakatni, csak integráltat. Pedig nekem eleég lenne a 15.4-es is a 17-es helyett, meg gondolom olcsóbb is lenne. -
arankamama #1587 Nem tudja valaki hogy mire , miért számol vissza az acer weblapja?
köszi:D -
Kalozoner #1586 hát gamer laptopba sztem a DELL viszi a pálmát... -
Kalozoner #1585 vagy ha nem is csere akkor matrica... -
Van más gyártóknak is olyan laptop konfigurálója, mint a dellnek? -
szerintem azt meg viszonylag olcson cserelik itthon, kinn nem hiszem hogy tudsz venni -
Csak azt nem tudom, hogy vajon amcsiknál lehet rendelni a Dell laptopokat magyar billel? Vagy ezt, hogy lehet megoldani? -
Ismerős. :) -
www.alienware.com én linkeltem -
Kalozoner #1579 én is gondolkozom külföldi bezserzésen, mert világgarancia nem rossz dolog... -
Kalozoner #1578 rendeled külföldről vagy ismerős által? -
Nandusz #1577 Múltkor valaki linkelt be 8800 GTX SLI-s laptopot...az kb. ilyesmi árfekvésű volt. Nézd vissza a hsz-eket, meg fogod találni. -
arankamama #1576 Fiúk a ti véleményetekre is kíváncsi vagyok:
500-ezerért tudtok mondani valami nagyonerős nagyongyors laptopot? (grafikai munka, virtuális gépek futtatása... és ilyen extrém körülmények)
köszi -
Nekem olyan kell, amiben min. van egy GF8600 GT. -
Ja elvileg majd Amerikából fogom szerezni.
De jó lenne a 15ös is, csak abból nincs a Dellnek olyanja, amibe lehetne rendes VGAt rakni, csak az XPSből de az meg drágább jóval, és gyengébb a procija, meg a ram is kevesebb. Meg van a Vostro is, de az kb ugyanennyibe jön ki, akkor meg miért ne legyen 17-es. -
vass17 #1573 egyértelmüen jo, külföldröl szerzed??? de kell neked, h olyan nagy legyen, a 15ös nem olcsobb? -
-
újabb módosítás:
TVtuner kilőve, és helyette Intel® Core™ 2 Duo T9300 (2.5GHz/800Mhz FSB/6MB cache)
Ár nem változik.