16455
-
TomBond #1650 Bocsi téves!
-
TomBond #1649 Van egy ASUS P5K alaplapom. Gondoltam teszek bele két Sapphire HD3870-es videokártyát, meg is vettem és beszereltem. A gondom az, hogy nagyon lassú így a dolog. Vannak játékok amiben már a menüvideó is szaggat. Ha csak egy kártya van a gépben (mindegy melyik) akkor viszon minden rendben. Olvastam hogy a második VGA-t csak 4x-esen kezeli, de miért lassítja be az egészet? Valahol valamit még állítani kell a BIOS-ban (esetleg a Windowsban) hogy normálisan fusson vagy így jártam, és adjam el az egyik videókártyát? A Catalistban engedélyezve van a CrossFire mód. -
#1648 sziasztok!
olyan laptopot keresek, ami tűrhető sebességgel tudja futtatni a call of duty 4-et, más játékkal nem hiszem, hogy játszanék vele=)
a lényeg, hogy jobban fusson rajta, mint a jelenlegi (amd 3200+, 1,5gb 400mhz ram, 6600gt 128 mb) asztali gépemen:)
lehetőleg maradjunk azért 200-250 ezer között :D -
palm pilot #1647 Karcsú. Játékra ne vegyél notit. -
palm pilot #1646 Nekem dobozos Ultimate van, ahhoz jár 64 és 32 bites dvd is, ugyanazzal a seriallal. OEM-nél nemtom van-e korlátozás, de legegyszerűbb kipróbálni. -
arankamama #1645 Valaki aki vistával előretelepített laptopot vett, ha én 64-bites rendszer t akarok rátenni akkor honnan tudom meg a serialt? mert nemigazán értem ezt a 10gigán lévő vistát, tehát valahogy megtudom a serialt? (mertha felteszem a 32-bitest ott rögtön látom hogy mi a serialom de sokáig teszi) és azzal feltehetem majd a 64-bites vistát?
köcce -
priluki #1644 hi,erröl tud valaki mondani véleményt mien lehet? (játékra)
nVidia GeForce Go 8400 1024MB TurboCache -
#1643 ez erdekes. koszi az utanajarast! Nekem mindenkeppen macbook pro-s verzio kellene, olyat viszont nem talaltam sajnos, es a shinza-n is elfogyott. Irtam nekik emailt meg regebben azt irtak hogy egy uj verziot fognak kihozni a macbook pro tokbol -
vass17 #1642 persze, ha megveszed Shinzárol és elecom jelzés van rajta akkor én megmondtam:) -
vass17 #1641 na végre mindent megértettem. a Shinza vmiféle kereskedö vagy mittudom én mi lehet, ami elecomot forgalamaz. erre bizonyiték itt van: link
shinzas táska, és ha megnézed az elsö képet, jobb felső sarokban ott van az Elecom felirat.
A kinézet beli különbségek, amit mutattál azért lehet, mert ez már a 3. generácio, és nem ugyanugy néznek ki a generáciok.
A 3. dolog, hogy minden egyezik, ugyanazok a képek vannak linkelve..stb
Japán a cég, az ebayesek többségét onnan importálják, és azért olyan a csomagolásuk.
Továbbá találtam olyan eladot az ebayan, akinek Shinzateam a neve, és volt olyan termék ahova odairták, hogy ök az egyetlen engedélyezett importörjei az Elecomnak. -
#1640 de ezek tuti eredetiek? marmint shinza-sok? -
vass17 #1639 link
nagyon sok méretben van. -
vass17 #1638 persze, az eredetit néztem, csak az ebayröl. Megbizható eladotol meg lehet venni ilyen áron, és ugyanaz. Ez sok mindennel igy van egyébként, az a fő, hogy az eladonak legyen már pár ezer eladása és 99% fölött legyen az értékelése...ilyenkor biztos, hogy nem vernek át. -
#1637 a shinza.com osat nezted?
-
vass17 #1636 igen, miért Te mennyiért tudsz? -
#1635 7500? -
vass17 #1634 tudom már, hogy az a legjobb, de még nem döntöttem el, hogy kell-e 7500ft-ért_D -
#1633 ebben biztos vagy? ha a zeroshock ot beirod googlebe akkor is a shinza jon elo..
ilyen tokot ajanlhatnatok meg, en neztem egy idoben de ez jott be a leginkabb -
vass17 #1632 ezek a hütők jok valamire??? és amugy is, hogy lehet, hogy 3dollár a villámára??? -
vass17 #1631 közben megértettem mindent, többek között, hogy a többi táska csak másolat:) az ebayről 45 dollár lenne mindennel együtt a Zeroshock, a másik helyen meg nem találtam a postaköltséget -
vass17 #1630 a Dell kereskedök nélkül értékesít értelemszerüen a gyártó honlapjáról.
dell.com
azért nem fejtettem ki bővebben, mert nagyon körülményes az egész dolog, és ha nincs amerikai ismerős aki elhozza, akkor sok a pluszköltség is:
-postaköltség (szállitmányozo céggel 23000Ft körül van)
-áfa (meg nem mondom most, hogy 20 vagy 25%-a a laptop árának)
-vám 6-7% körül -
laci3000 #1629 köszi,
de azért egy link is jól jött volna
(mármint hogy konkrét hol lehet beszerezni) -
vass17 #1628 hát így már semmit sem értek:D azt hittem, hogy a zeroshock csak egy technologia, és hogy több gyártónak is van ilyen terméke. Mo.n nem lehet ilyen shinza által forgalmazott cuccot kapni??
Egyébként mennyi a szállítás a shinzáról??:) -
#1627 tapasztalatom sajnos nincs, de eddig amiket olvastam rola nem nagyon volt panasz, ezert is akarok ilyet venni. neztem a linket..nem tudom a zeroshock tutira megvedi.
mi ez az elecom egyebkent? nem valami kamu ugye? Mert a shinza.com gyartja tudtommal a tokot..lehet h a kep kicsit atbaszos, amazonon ilyen van rola:
http://www.amazon.co.uk/Elecom-Zeroshock-Laptop-Protective-Sleeve/dp/B0007PEOPA
A zeroshock szerintem azert jobb a tobbinel, mert az utesektol nagyon megvedi. persze ha leejted az elere akkor meg lehet baj..Szerintem kizart hogy karcoljon a belseje -
vass17 #1626 grizzly neked van itt tapasztalatod a zeroshock tokkal kapcsolatban: itt találtam elég sokat, de nem igazán tudom, hogy melyik a jobb, és melyiket érdemes venni. Az ebayen nem találtam olyan sokfélét és nagyjábol 25dollár körül vannak, ahhoz képest ezek sem drágábbak.
Még valami: ezeknek milyen a belső felületük??? Van annyira finom, hogy nem karcolja meg a fényes laptop borítást???
előre is köszi:) -
vass17 #1625 #1574 -
laci3000 #1624 Szeva,
meg tudnád mondani hogy hol és hogyan beszerezhető egy ilyen gép ( pláne ezen az áron)?
én is gép vásárlás előtt állok és az altalad leírt konfig nagyon is megfelelne
Előre is kösz a segítséget.... -
#1623 Sziasztok!
Segitségeteket kérném van egy kis gondom!
Van egy MSI gx700as latopom 2g-hes core proci 2g RAM egy gforce 8600M GT kártyával szerelve és agondjaim vannak a video driverrel.
amit találtam az msi onlapján ott a legfrisseb driver 156.08as drievrnek megfelelő és a játékokhoz már 169.21 vagy későbbi kellene.
Nos ha az nvidia comon rákerese akkor nem találok egyáltalán driver a 8600M GT kártyához.
Milyen drivert tehetek fel,pls help?! -
#1622 Nem kell valakinek egy 15os widescreen zeroshock tok ? Utesallo cucc. a honlapjukon ra lehet keresni.
Azert kerdezem mert az en laptopomhoz meg nem jott ki a megfelelo meret, de addig megvennem a 15colosat, es ha megjon megveszem a jo meretet, ekkor adnek tul a 15os widescreenen, barati aron hogy mindenkinek megerje -
vass17 #1621 gépem -
vass17 #1620 arrrghhh.... annyira idegesít, hogy a játékokhoz szükséges\ajánlott gépigény mérésekor a gépen elég jól teljesítene (minden normális szinten van), egyedül az X3100-as videokártya az, amelyik a többi értéknek kb a negyedét sem képes elérni.... még alap játékok is akadnak rajta, olyanok, amik a 4 éves gépen is lazán elfutnak.
Valaki cseréltetett már videokarit a laptopban, vagy reménytelen vállalkozás???:S -
#1619 GT 8600 korulivel lehet mar jol -
arankamama #1618 gyakorlatilag igen , viszont van olyan játék amely vista alatt több fps-t produkál, tehát szerintem nem érdemes a csere, a vista már tényleg nem olyan mint megjelenésének idején. -
priluki #1617 Hi tudtok nekem ajánlani,milyen videokártya legyen a laptopba amivel már azért játtszani is tudok ujabb játékokkal? -
acdc #1616 Nagyon is megeri 240ert.
Amugy acert nem veszek soha tobbet.Allandoan tul melegszik es lekapcsol pedig egy dragabb fajta van.MacBook Prot vettem jatekra (alienware arei51 m15x es ez kozott gondolkodtam) de nem bantam meg.Hasit a vista es az xp is baromi stabil mondom ezt megannyi msi,asus lapos es vgas asztali utan.Persze a macosx is kurva jo (meg jobb sokkal) csak online nyomom enemy territory es cod4.
Persze egy crysishez keves nekem csak 128 mega ramos van de a cod4 1440x900 minden maxon fullon szakit.
Sokall jobb termeszetesen az alienware 8800m gtx aki mindennel jatszik. -
palm pilot #1615 Attól függ milyen a vas alatta. A vistának magas a hardver követelménye, az alatt lassabb lesz valamivel. De ha megvan ami kell alá, akkor viszont gyorsabb. Pl. internet explorer egyből megnyílik, nem homokórázik 1-2 secet akkor se ha üres a kezdőlapod. Általánosságban azonban elmondható hogy nem érdemes lecserélni. A sok frissítés után a vista már pont ugyanolyan stabil mint az xp, driverek is vannak hozzá, nincs már olyan probléma mint a megjelenés idején. -
csabika6630 #1614 Ha a vistát lecserélem xp-re akkor tapasztalni fogok majd a játékokban valamennyi fps javulást? -
#1613 1.azon is dolgozom
2.ennyi erovel minek laptop? elfer a gep is az asztalon (es nem 1 kg)
3.engem meg az nem erdekel hogy hol a legdragabb, meg tudod venni 150-nel olcsobban is gyakorlatilag barhol (itthon)
4.hat ja
-
arankamama #1612 1. akkor te dolgozz a macon
2. mivan 3kilót nem bírsz el? ígyis ugyis az asztalon van , szal tökmind1 azaz 1kg
3. már mutattam weblapot ahol 600ért árulják a mcp-t , és mégegyszer mondom NEM érdekel hogy külföldön mennyibe kerül.
4. Kinek a papp kinek a pappné.
-
virs lee #1611 Nem is rossz. Ha megvan hozzá a vas, gyorsabb és stabilabb mint az XP. Persze itt hungarisztánban mindenki az 5 éves elavult cerkás konfigja alapján sipákol hogy szar a vista, pedig csak a gépe szar.