16455
  • Magoo
    Szeretném a segítségeteket kérni laptoptáska ügyben...
    Milyen táska lenne a legjobb egy DELL XPS M1730 biztonságos hurcolására? (noha nem akarom nagyon túráztatni...de azért legyen jó)
    Az kéne hogy a gépen kívül még sok bizbasz férjen bele és védje is a gépet, akár szakad az eső, akár hull a hó... :D
    Előre is köszi a segítséget!
  • priluki
    igen az ár is,oké köszi akkor megyek megveszem! :)
  • Nandusz
    Véleményem szerint a 8400-as. A többi paraméterbe beletartozik az ár is egyébként? Mert ez döntő lehet még a választásban.
  • priluki
    Hali holnap szeretnék venni egy gépet, 2 közül választanék az egyikbe Ati X1600 256 MB os videokari a másikba GeForce GO 8400 256 MB os van. Melyik jobb??? Mert a többi paraméter egyezik és ez lenne a döntö!
  • Kalozoner
    nincs mit, egyébként én is vennék már laptopot csak nem tudok választani bár mostmár szinte tuti, hogy a hp lesz és 14,1-es...

14.1"WXGA (1280x800pixel) Brightview™ HD • nVIDIA GeForce 8400M - 319MB TCache
    • Core2-Duo T7300 (2.0GHz/4MB/800) • 2048MB DDR-2 • 160GB HDD • DRW LightScr.
    • Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth(v2) • WebCam • Remote
    180K az alábbi linken...

• ToCsEk
    thx.
  • Kalozoner
    http://www.notebookstore.hu/

ez egy nagyon jó oldal iszonyatosan jó árú laptopokkal, nézelődj..
  • ToCsEk
    hali, milyen laptopot vegyek? :D játékos laptopok érdekelnének, valaki tudna linkeket adni?
  • vass17
    majd ha elromlik, akkor jövünk ide újra, remélem nem lesz tul hamar:)
  • Kalozoner
    behalt a topik? mindenki megvette a lapiját és boldogan él míg meg nem hal?
  • Nandusz
    Sajnos passz, nem próbáltam még semmilyen platformon a játékot...
  • Speedy86
    ha azt mondom, hogy 120e-ért szerzem meg a gépet akkor szerintem elárulom nem 30-40e-t kéne hozzátennem:)
    Sajnos most ennnyi van egyetemre kell. majd saját pénzböl veszek jobbat egyszer:)
    egyébként low-on a crysis elindul szerinted?
  • Nandusz
    Szerintem az az X2400XT-s gép rendben van. Ki fogja szolgálni az igényeidet. Bár az tény, hogy az újabb játékok majd az alacsony és közepes beállítások mellett fognak tudni szaladni élvezhetően. Bár én azt tanácsolom, hogy ebben az árkategóriában próbálj meg 8400GS kártyával felszerelet gépet találni, mert véleményem szerint az nvidia most erősebb kártyákat prezentál azonos kategóriában a mobil plattformhoz.
    De az igazi és üdvös megoldás az lenne, ha tudnál még áldozni némi zsét a vásárláshoz (kb. 30-40E). Mert akkor találhatnál 8600GS illetve 2600XT grafikus vezérlőkkel ellátott lapit. Azokon viszont megy minden mai játék (a Crysist leszámítva) közepes és max. felbonásokon.
  • cattaneo
    HP nx8220 Intel Pentium- M 770 DOTHAN 2.2GHz (2MB cache), 80GB HDD, 1GB DDR RAM (533MHz), 15.4" WSXGA TFT (1680x1050), ATI X600 128MB Video, DVD-RAM író, WLAN, Bluetooth. PORTOK: USB, Infra, FireWire, LAN, 56k modem, PCMCIA, S-video out, Kártyaolvasó, VGA monitor out. És ez milyen?
  • cattaneo
    Akkor, akart lenni
  • cattaneo
    Nem celeron!! Alor nem is nézném ez Centrino
  • cattaneo
    1024x768 az elég a 2009-hez is. És magáról a gépről mi a véleményed? Vagy a Hp-ról amiket még néztem?
  • Speedy86
    apróneten van vagy 4 eladó ilyen. szerintem hívd fel valamelyiket ugy gyorsabb:) Egyébként ez celeron procis?
  • cattaneo
    Na ez jó kédés... Eddig csak azt az infót találtam hogy külső monitort 1600*1200 ig támogat
  • Speedy86
    Nandusz nekem is ajánlhatnál egy notebookot 170ig. Eddig főleg acereket néztem.
  • cattaneo
    Nem kell ahoz dual proci szerintem. A pc-m se dual-os és a 2006 simán megy rajta. Másnak mi a véleménye?
  • Nandusz
    Látom 12,1"-os a masina. Milyen felbontású? Csak mert az Autacad igényli a magasabb felbontást, mint alap rendszer követelmény.
  • Speedy86
    de egyébként kb mennyire gondolsz mennyibe kerül a gép? AMD x2 1.8 2giga ram 80-as sata x2400xt. csak érdekelne mennyit érhet
  • Speedy86
    autocadhez szerintem már dual proci kéne. Lehet jó márka de én nem venném meg
  • Speedy86
    igen fontos a hprdpzhatóság. szerintem nem olyan rosz gép. az itthoni 3200+ amd 1 giga ram 6600 geforce után atomgép lesz:)
  • cattaneo
    Sziasztok a véleményetekre lennék kíváncsi! Elsőnek Hp-ket néztem( nc4200,nc6320, nx7300 )De itt pár sort vissza olvastam és utána elbizonytalanodtam. Film nézésre, zene hallgatásra, netezésre és autocad-ezésre használnám, persze az se lenne rossz ha valami játék is menne rajta de nem szükség szerű. Használtat vennék és kb 120k ért.

Ezt néztem most ki:
    Típus: Dell D410
    Kijelzõ: 12,1" XGA LCD
    Processor: Intel Pentium M Dothan 2MB/FSB533 1860 MHz
    Memória: 1GB DDR2/400
    Video: Intel 915GM Intel Video 128M w/DDR
    Winchester: 80GB Hard Drive
    Optikai egység: DELL Külsõ CD-RW/DVD meghajtó
    LAN: 10/100/1000Mbit Gigabit LAN beépítve; Wireless LAN (802.11b/g)
    Modem: FaxModem V.92
    Audio: SigmaTel C-Major
    Portok 56K modem, COM (soros) RS-232, Gigabit LAN, Infra port, PCMCIA, USB 2.0 (3db), VGA monitor, Wireless 802.11b/g.
    Akkumulátor: 4000 mAh (Lithium-ion)
    Billentyüzet: US
    Súly: 1,7 kg
  • vass17
    csak akkor vegyél notebookot, ha tényleg fontos a hordozhatóság....Az árából biztos vagyok, hogy egy sokkal jobb asztali gépet tudnál venni
  • Kalozoner
    a proci meg sztem rendben van, legalábbis nekem most a pcémben athlon 64 van igaz egy magos de jól megy...tehát notiba is kell hogy menjen..
  • Kalozoner
    hát nem egy rossz kártya az, de ne számíts nagy teljesítményre, arra jó hogy elinduljanak a játékok de nagy grafikai orgazmus nem lesz...
  • Speedy86
    Ja igén és még annyi, hogy notiba az athlon 64 x2 TK55 az milyen minőség? Tudom intel core jobb nála de mennyivel? alkalmas mindennapi dolgokra, játékra?
  • Speedy86
    ne sajnáld "2*2 néha sok":DDDD
  • Speedy86
    sziasztok!
    Ahogy visszaolvasgattam ezen a forumon mindenkinek drága gépe van. Én kinéztem magamnak egy "tesco"-s acert mert csak arra telik. Valaki tudna segíteni, hogy az aty X2400XT milyen vga-nak számít? Mire számítsak vele? Előre is köszönöm a segítségeteket!
    (fikázni is lehet nem csak jót várok róla:DD)
  • G_ArchAngel #1738
    HP nx9420-as notebookom ketszer kerult szervizbe:
    - billentyuzetcsere, mert beledolt a Red Bull es osszeragadtak a mikrokapcsolok a billentyuk alatt, amugy a talca felfogta a folyadekot
    - meghalt a ventillator, ami tobb, mint 2 eves, mindennapos hasznalat mellett nem csoda, foleg mert CAD-ezes kozben szinte mindig ment

Elotte Toshiba Satellite es Sony Vaio volt, mindketto 1 ev utan kezdett szethullni...
    Persze en kemenyen hasznaltam oket, nem csak netezesre es filmnezesre, ezert mindegyik highend kiepitesu volt, igy allithatom, hogy 4 ev kemeny, mindennapi notebookozas tapasztalataval csak HP-t vennek.
    Az sem mellekes, hogy egyedul az HP szervizben nem csalodtam eddig.

Ha 0-rol kezdenem, akkor most DELL Vostro jonne, szinten highend kiepitessel, de az mar alulrol nyalja a legerosebb MBP arat is.

Ettol fuggetlenul nem ketlem, hogy minden gyartonak (Apple/Dell/HP/Sony/stb) vannak hibas termekei, de nekem eddig az HP volt a legmegbizhatobb, legerosebb notebookom, ami a jelenleg 4 Gbyte ram-mal, (2 ev utan!) frissen telepitett XP SP2-vel vigan megbirkozik nagyobb epuletekkel is, es csak fotok feldolgozasanal erzem, hogy oregecske:)
  • Bergkamp
    Jó estét!
    Tudnátok nekem segíteni hogy milyen laptopot vegyek? A következő két laptopot néztem ki:
    Acer TravelMate 7520-402G16
    vagy
    MSI Megabook EX700X-031HU
    Az árukmajdnem teljesen megegyezik, legalább is a forrásból ahonnan én betudom szerezni. Ami nagyon zavar az Acer-ben az a videókártya, intel x1250 nem nagyon találtam róla infot hogy milyen kártya ez. Mert azért a laptopot játékra is szeretném használni, ha nem is a COD 4 maximumra húzott grafikával való elfuttatására.
    Remélem tudtok segíteni.
  • Nandusz
    virs lee fiam látom neked gyerekkorodban annyira megártott a disznó ól 2x2 méteres alapterülete mint játszótér, hogy azóta minden mondatodba beleszövöd a "paraszt", "falusi", stb...jelzőket, mint degradáló alaptételt. Nos emiatt csak sajnálni tudlak.
  • palm pilot
    A Lattitude az korrekt, az Inspiron meg falura jó lesz. ^^
  • vass17
    ez nem teljesen igaz, Hp-ból is vannak profi notebookok (tudok róla), amelyek hihetetlenül össze vannak rakva, de tény, hogy az olcsobb árfekvésű gépekben nem képesek jót alkotni (ismeretségemben: elromlott PDA (már másodjára romlik el), monitorok (3db is egyszerre), nyomtató), szoval nem érdemes értük kiadni pénzt...
  • I.C.ram
    Nem csak neki. HP szerintem olyan Fujitsu kategória. Dell meg a legjobb 3ban biztos benne van minőség terén. Tuti nem vennék HP, eddig csak szívtam a márkával, és állítólag laptopokban igencsak a rossz az átlagos minőséget képviselik.
  • vass17
    de most hirtelen nem tudom, melyik Dell-hez lehetne hasonlitani, sokkal inkább az Asus EEE-hez....nem is tudom, egy számítástechnikussal a családban inkább az Asus-t választanám, neki nagyon rossz tapasztalatai vannak a Hp dolgokkal (azért nekem is van bőven....)
  • I.C.ram
    Nem értem, hogy miért nyomta volna le a Dellt. Ezerszer inkább egy Dell, mint egy HP...