16455
-
#1424 Acert mint márkát fikázod, Fujit is fikáztad. Igen, az Amilo széria, de mivel oltottad rendesen, hozzácsaptam a listához. -
Nandusz #1423 Ez jónak tűnik, de a FIFA08 felejtős ilyen árkategóriában...egész egyszerűen lehetetlent kérsz.
Max. próbálj meg használtan venni egyet, amiben különálló grafikus vezérlő lapul. Ennyiért újat csak integráltat tudsz venni, azon meg nemhogy a FIFA08 nem megy el, de még a '02 is szaggatna. -
#1422 Hy.Bátyám szeretne laptopot venni kb 120000Ft ig.Mijet tudtok ajánlani.Segítsetek mert nem akarjuk h át legyünk verve és megbánjuk.Vmi jót amin lehetőleg wifi is van meg egy fifa 08 is elfusson.De nem kell kemény gamer laptop.Kérem vki ajánljon Bp-est közelében vagy ott be lehessen szerezni.Előre is köszi. -
virs lee #1421 Nekem is jobban tetszik, csak egy baj van vele: ezt nem úgy érik el hogy lefaragnak a noti hosszából, hanem hozzáadnak a szélességéhez, tehát nagyobb lesz. -
Nandusz #1420 Viszont csak 15" standard, nem 15.4" wide.
Nem tudom, de pl. nekem pl. a wide képernyő jön be jobban. Gondolom egyedül vagyok ezzel is, tehát megint igazad lesz...
-
virs lee #1419 Elég ha a hozzáértő szakemberek osztják. -
virs lee #1418 amit linkeltél abban kb minden rosszabb
#1405: "Felejtsd el a teljesítményt. Sokadlagos szempont. Ergonómia, megbízhatóság, energiatakarékosság. Ezekre figyelj."
jó kis 1024x768-as felbontás
Viszont csak 15" standard, nem 15.4" wide. -
Kalozoner #1417 EZ is :) , ilyen paraméterekkel mutass IBM laptopot..
amit linkeltél abban kb minden rosszabb, kisebb vinyó, szarabb proci, szarabb videókártya, ram =, jó kis 1024x768-as felbontás :D de az ár ugyanaz.... -
Nandusz #1416 Tedd hozzá, hogy SZERINTED van igaza nagyvonalakban...ez azért lényeges, mert nem biztos, hogy mások is osztják ezt meglátást. -
virs lee #1415 200-ból megvan. :) -
Kalozoner #1414 a számokat nem kell pntosan értelmezni....400K :D, bár lehet annyiér is... -
Kalozoner #1413 virs lee tuti az IBM-nek dolgozik....:D
egyébként nagyvonalakban virs lee-nek igaza van csak kicsit rámenős, én nem cáfolom hogy szar a fusi vagy az acer és, hogy nem megbízható az IBM !!!!DE!!! ez van akinek 200ezre van az nem fog még 200K-ot gyüjteni az IBM-re hanem vesz egy fusit vagy acert, és ez minden dologra igaz, tudja a drágább jobb (általában), de inkább az olcsóbbat...bantuland szokás, evvan. -
virs lee #1412 Szal akkor lehet te vagy a lámer, csak el kéne ismerned
Elismerem hogy te egy lámer vagy. Örülsz? -
virs lee #1411 nem hinném, hogy a hsz-eid nagyon alátámasztanák ezeket
Hinni a templomban kell.
Bár lehet, hogy te ezt cáfolod, de az a baj, hogy ebben egyedül vagy.
Egyedül? LOÁL! Az #1405-öt azért nem voltál képes elolvasni, mert olyat te nem tudsz? -
Nandusz #1410 Számomra eddig úgy tűnt, hogy te sem jutottál el semmilyen szintre, max álmodozol ilyesmiről. A tapasztalatot meg hagyjad már, nem hinném, hogy a hsz-eid nagyon alátámasztanák ezeket...ellenben a szemellenzőséged és dilettantizmusodat annál inkább. Bár lehet, hogy te ezt cáfolod, de az a baj, hogy ebben egyedül vagy. Szal akkor lehet te vagy a lámer, csak el kéne ismerned és ezáltal inspirációt nyerni a továbblépéshez. -
vass17 #1409 mondjuk van benne igazság. Amikor kerestem h milyen laptoppot vegyek, akkor találtam Hp510-es gépeket a kategorián belül jo teljesitménnyel. Hát élöben megnéztem, eléggé elment töle a kedvem, ráadásul csak 1 év garanciát adtak volna rá..
Akkor ugy döntöttem, h inkább veszek egy gyengébb gépet, ami márkás, ráadásul 3 év garanciát adnak rá (ez lett volna a DELL 1501\6400-as széria). (((Az mellékes h végül mégsem itt kötöttem ki, de csak azért mert a Toshiba japán cég, és Kanadábol vettem (ott ez tömegszéria), és gondoltam, h a nyugaton nem véletlenül ezek a márkák vannak élvonalban..)) -
virs lee #1408 Az én véleményem megegyezik az övékkel. Kezdetben én is ilyen narxis és nandusz féle lémer voltam, gamer noti az kell ide... aztán jól meg is szívtam ahogy előre megjósolták, és beláttam hogy igazuk van a tapasztaltabbaknak. De mint a topicból kiderül, vannak sokan akik még nem jutottak el erre a szintre. Rajtuk próbálok segíteni, de van aki görcsösen ragaszkodik a tudatlansághoz, mint az iszlám terroristák a barbarizmushoz. -
#1407 na megyek alukálni :D majd holnap folytatjuk... -
#1406 én megolvastam szval te ilyen ph sok dumáit másolod 1-1 ben?? vagyis nincs saját véleményed, tapasztalatod csak sok zsék ibm re azt most véded... -
virs lee #1405 Watch and learn...
Egyszer leíram már - ki emlékszik rá - , hogy a consumer notiknál nincs minőségi előírás. A tajvani cégeket - akik kinában gyártatnak - megpályáztatják, és egy, a marketline-hoz hasonló aukciós rendszeren lehet elnyerni a megbízást. Aki a lefelé menő aukcióban a legtovább megy, az nyer. Ne legyünk naivak, az nyer, aki a leggagyibb anyagokat szereli be, hiszen a munkaerőt mindenki ugyanott veszi egy tál rízsért.
Felejtsd el a teljesítményt. Sokadlagos szempont. Ergonómia, megbízhatóság, energiatakarékosság. Ezekre figyelj.
alapvetően mindenki árul szart, egyszerűen azért, mert van rá kereslet, és ha egyszer viszik, akkor hülyék lennének nem kihasználni az adódó piaci lehetőséget. Lehet venni 200e Ft-ért is gamer-notebooknak látszó műanyag szart venni, de 200e Ft-ért már rendes notebookot is ki lehet fogni, ha valaki odafigyel. Persze ha neked nincs szükséged a minőségre, az ergonómiára, a supportra, vagy a garanciára, csak az számít, hogy menjen a CoD4, és olcsó legyen, akkor mindegy mit veszel: add össze a médiamárktban a gépek cetlijén szereplő gigabájtokat és gigahertzeket, és oszd el az árral, aztán vedd meg azt, amelyiknél a legszimpatikusabb értéket kapod. -
virs lee #1404 Kezdve azzal hogy nem is a te notidról volt szó, hanem az enyémről?
// Találós kérdés: szted mi a fasznak van ott a jobb alsó sarokban a válasz link? -
#1403 részesedési igényt benyujtjuk a notebook.hu nak....... de ebböl kihagyjuk virslit mert neki van zséje a legdrágább thinpadra.... -
Nandusz #1402 De én értem magam, de úgytűnik, te totálisan káoszba konvergálsz...
Tehát mégegyszer...EGY éve megvett notit...EGY éve nyüstölök. Nem értem mi ebben a probléma? -
vass17 #1401 majd megugrik az országos notebook eladás is a topicnak köszönhetöen:) -
Nandusz #1400 Nahh már 5. a topik :DD -
virs lee #1399 Milyen vadi új gépről beszélsz?..
Már arra se emlékszel mit írtál 2 hsz-el előbb? Felírjak neked kis Cavintont? -
vass17 #1398 motorra sztem ez sem rossz. És a logitechben én meg is bizok,(kivéve a MOMO kormányom). azt irja h merevitett 15000FT -
#1397 nem bezsélnyi madzsart -
Nandusz #1396 Milyen vadi új gépről beszélsz?..most mondtam, hogy egyéve vettem az előző notimat, amit még használok munkára...és rohadtul nyűstölve van ÁLTALAM.
Nem tudom te érteni magyar amúgy? -
#1395 nem szeretném ha ewgy piros lámpánál benézne a bukomon a laptopom hárulrol :D -
vass17 #1394 nem valószinü:) a fujitsu:
a lenovo:
-
Nandusz #1393 A notebook.hu egyik áruházában vettem én is....igaz annyiban megkövetném magam, hogy az nem hátizsák hanem oldal táska, de emlékeim szerint azt is lehet ott kapni. Viszont tényleg nagyon egyben vannak ezek a táskák.
A második fotón azért láthatod, hogy sokkal merevebb, kibélelt darabról van szó...az tutira tartja a gépet, nem csúszkál benne...mert sztreccses megoldással "szorítódik" bele...meg egyéb nyalánkságok.
Fontos a jó táska is. -
#1392 akármilyen meglepö de utánajártam én is és azt is a kensington gyártja gondolom te is arra a szürke kézben hordhatora gondolsz -
virs lee #1391 Vadiúj gép ami épp csak ki lett bontva a dobozból szted mennyire volt nyüstölve? Gondolkodni se ártana... -
virs lee #1390 Az Acert minőségileg sosem fikáztam, amig a rikveszt volt a szervize, addig a szervizt igen; amióta nemzetközi szervize van, éppen ellenkezőleg. -
vass17 #1389 a Fujitsunak is van, de azt inkább nem linkelném be:S -
virs lee #1388 "még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem"
Közben minden Acert, Amilot leszarozol.
Figyelem megfejtés következik! Az Acernek minden szériája konzumer (igen, a Ferrari is), az Amilo pedig nem márka (A FuSi az), hanem széria. -
#1387 -kensington
nekem asszem a m2-ik a favorit -
virs lee #1386 El nem olvasom a sok fasságot
Inkább írtál hozzá mégegy faszságot. -
vass17 #1385 hát igaz, de a Dicota szvsz hülyén néz ki, a képen ugy tünik h nem áll az ember hátához