16455
  • vass17
    az edigitalon néztem itt a kensingtonnak nincs hátizsákja..hol találok?
  • madass
    hát azért nézz rá.... a 2-ik sokkal masszivabb.
    ha az elsöt vennéd akkor vehetnél egy sima hátizsákot is..
  • madass
    9-ik a topic a népszerü témák közt :D virsli felpörgette aztán eztet a topicot :D:D
  • vass17
    én szétnéztem, nem tudom mekkora különbség lehet a 7500ft-os és a 15000-es között.
    Ime az also határ, a márka: Targus (7500ft)

és ez pedig a Dicota egyik táskája (dupla annyi)
  • madass
    :D::D
  • Nandusz
    A kensingtonok nagyon jók..nekem is olyan van..majd holnap rakok be fotót róla....sok zseb, maszív védelem, kényelmes hordozhatóság...szal tényleg jók (de már látom lelki szemeimmel, hogy virsli majd ezt is lehúzza)
  • madass
    nekem is van még egy acerom vmi travel mate munkára..... tökéletes már 3 éve csak az az egy bajopm vele hogy nem dokkolhato
  • Nandusz
    Egyébként ezt a szervíz fóbiát is hagyhatnátok a picsába már végre....ugyanúgy használom az egy éve megvett belépő szintű Acer Aspire 3100 notimat munkára, nyűstölve van rendesen elhiheted. Egyáltalán nem úgy tűnik, hogy szervízbe kéne vinnem, ráadásul az először feltett XP muzsikál még most is rajta. Pedig van installálva rá progi egy valaggal, magyarán meg van dolgozva a masina de piszkosul. Nem értem tényleg ezt a szarozást már tényleg...baszki virsli fogadd el, hogy van olyan aki nem trágyát lapátol a notijával, hanem szakszerűen használja. Nos lehet hogy az ilyen emberek keze alatt nem megy tönkre. Tudni kell vigyázni is a dolgainkra, nem pedig dilettánsan nyüstölni (bár gondolom te az utóbbi utat választod folyamatosan, azért esel pofára rendre.,...lásd: szervíz szopásaid stb...)
  • Narxis
    Igen emlékszem. Minőségibb... Ezzel sokra megyek ha kikapcsolódásként mondjuk Witcherezni szeretnék( ami nem FPS, tehát kézre esik még notin is).

Persze, mert ez az általad favorizáltakkal nem fordulhat elő. Aha.

Nekem nem számít, hogy hány fps. Asztali PC-men se számít. Nem vagyok nagy gamer.

"Most akkor miért kérdezed meg újra?"

"még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem"

Közben minden Acert, Amilot leszarozol.

Nem érződik az ellentmondás?

Azt meg arra írtam, hogy HA így lenne...de nem így lett. Te meg a szervízes viselkedése miatt 1. általánosítasz 2. következtetsz a minőségre. Csúnya dolog.
  • ates84
    flém...

Na igen - most benéztem sg-re - ehhez a topikhoz 34 új üzenetet jelzett. Beléptem, és ahogy megláttam hogy "virs lee" hsz is van már lejjebb sem görgettem. El nem olvasom a sok fasságot.
  • madass
    igen engemis a hátizsák érdekelne olyasmi mint amit az msi hez adnak de multkor látam szép kensingtont.
    föképp a motoron történö hordozásért kellene...
  • vass17
    mondjuk ezt a felületet többre tartom mint a gumiszerüséggel bevont mattot. használtam egy ilyen compaq notit és a felülete olyan ragadossá vált, hogy a kezemet alig tudtam felemelni rola:O
  • vass17
    hát megesik:D Nekem volt a monitoron egy védö cucc, azt szoktam ráhuzni amikor hordozom. ÉS találtál már tokkot?
    Nekem inkább notebook hátizsák kell, mert azzal sokkal egyszerübb vinni és nem is feltünő, hogy nálad van:)
  • arankamama
    szép, ilyet még nemláttam (mármint ilyen fusit)
  • madass
    szevassz pajtás... :D azért akkor te is pucolod....
  • madass
    most tapis volt pedig..... azért keresek hozzá faxa olyan toktot amiben nem lessz gecis
  • vass17
    gondolom fénykép elött volt mit takaritani rajta, ritkán nézhet ki igy a fedele
  • virs lee
    Ezt hívják flémelésnek!
  • virs lee
    Amikor én mutattam először itt a bivalyerős Fuji laptopot ajánlottál helyette egy csomó használt, gyengébb laptopot.
    Tévedés! Én mutattam neked egy csomó megbízhatóbb, minőségibb notebookot, amik használtan is jobbak mint az acer-asus-amilo brigád újonnan.

Téged fognak anyázni ha csak pasziánszozni tudnak majd rajta
    Meg fogják köszönni hogy a notebookjuk 100%-ban rendelkezésükre áll, nincsenek rejtett és nem rejtett hibái. Egyszerűen "csak" működik, nem fél életüket a szervízben kell tölteniük.

Látod ez a probléma veled, még a kérdést se érted. Nem az számít hogy hány fps-sel fut a quake, hanem hogy mennyire számíthatsz a gépedre ha használni kell.

Akkor áruld már el, hogy mit csinálsz az Acer laptopokkal?Dicséred?
    Ezt te már meg is válaszoltad magadnak (#1261): "Ha szar lenne a laptop amit vettem és állandóan szervízbe lenne és gecik lennének a szervízesek akkor nemhogy nem védeném, de még több fórumon leírnám, hogy XY márkájú notit ne vegyetek mert hulladék." Most akkor miért kérdezed meg újra?
  • vass17
    látom a tiéd is hasznáható tükörnek:DDD az enyém is hasonloan fényes:l
    én is lusta vagyok fényképezni:)
  • madass
    rossz volt a kép2 linkije itt van
  • madass
    loál....

mindeninek más teccik specko nekem ez:
    kép1
    kép2
    majd csinálok még csak nagyok a képek azt most nem kicsinyitgetek...
  • Narxis
    Nem a lenovo ellen hanem ellened.
  • Narxis
    1. Amilot használok. 2. a te felfogásod szerint a laptop csak arra való, hogy netezzen rajta. Amikor én mutattam először itt a bivalyerős Fuji laptopot ajánlottál helyette egy csomó használt, gyengébb laptopot. Téged fognak anyázni ha csak pasziánszozni tudnak majd rajta. Mert szerinted a minőség(?) nem tud együtt lenni a teljesítménnyel. Tehát már itt nem értettünk egyet.

"még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem"

Akkor áruld már el, hogy mit csinálsz az Acer laptopokkal?Dicséred?
  • virs lee
    Neked meg az a bajod hogy százért árulod a paprikát Kökin.
  • virs lee
    Esküszöm, hogy nekem tök mindegy, hogy valaki lenovot vagy acert vesz.
    Aha... Azért flémelsz már napok óta ilyen kitartóan...
  • Nandusz
    Szerintem virslinek egy baja van csak, de az nagy...mégpedig az, hogy nem fejezte be őt az apja. Ide vezethető vissza a frusztrált görcsössége.
  • arankamama
    erről van szó
  • virs lee
    Engem meg az zavar hogy átbasszátok a tájékozódni idejáró embereket a kacatjaitokkal. Az egy dolog hogy nandusszal megalakítottátok az acer fanklubot, de nem kéne hülyeségekkel telebeszélni az érdeklődők fejét.

Nem egyszerűbb azt írnod neki, hogy sztem vegyél lenovot és kész?
    Nem. 1. még mindig nem fogtad fel hogy nincs olyan hogy ez a márka jó, az meg nem. Szériák vannak amik jók és amik nem. Pl. Fusi Lifebook / Amilo. 2. meg kell indokolni hogy miért azt vegye, hogy meglássa a különbséget, aminek a létezéséről mégcsak nem is tud(ott).
  • Narxis
    :D Esküszöm, hogy nekem tök mindegy, hogy valaki lenovot vagy acert vesz. Én beírom neki egyszer a véleményem és kész. Engem nem érdekel, de már régóta olvasgatom a topikot és virs lee nem egyszer írja be és nem éppen normális stílusban. De már olvasgattam tőle hasonló hozzászólásokat más topikban, nem lepődök meg a szintjén.
  • arankamama
    :D ez itt már egy lenovo vs acer topiq lett:D
  • Narxis
    Én jót szórakozok rajta, csak azokat sajnálom akik innen akarnak szerezni értékes információt a laptopokról. Ha virs lee barátunk lenne itt a házigazda akkor biztos kirakna, egy olyan bannert, hogy "vegyél lenovot és kuss".
  • Narxis
    Látom még mindig nem esett le... Nem az a baj, hogy neked nem jön be az Acer vagy Fuji hanem ahogy ezt a tudtunkra adod...legalábbis engem ez zavar kurvára.

Bejön valaki, hogy neki ez az Acer/Fuji laptop tetszik. Nem egyszerűbb azt írnod neki, hogy sztem vegyél lenovot és kész? Mi meg leírjuk NEKI, hogy szerintünk jó az Acer, Fuji és kész. Ennyi. De te neeeeem, rákontrázol, hogy megvédd szegény vásárlót aki nyílván se írni se olvasni nem tud és tök hülye, sőt fogyatékos. Kb. így kezeled az itt lévők nagy részét. Azért mert téged megerőszakolt egy Acer/Fuji szervízes bácsi valamikor az előző évezredben.
  • virs lee
    Aha, nyilván csak én vagyok elfogult, mi? Akkor minek tépik ezek a bajkeverők a szájukat már napok óta? Nem azért mert elvakultak, ááá...

Ja, egyedül én vagyok aki képes válaszolni a baromságaikra, a többiek még arra se méltatják ezeket.
  • arankamama
    az elfogultságoddal valszeg engem is kihoznál a sodrombol, de én elsem olvasom a baromságaidat, ésha nem vennéd észre egyedül vagy
  • virs lee
    Az #1344-re gondoltál? Igazad van. Sajnos narxis barátunk szabadon garázdálkodhat (még) a fórumon, ezért kénytelen vagyok a moderátorok helyett én válaszolgatni a mocskolódásaira.
  • arankamama
    ezmár flém
  • virs lee
    Hát nem tudsz az tény, pubi.
  • virs lee
    Adtam anyádnak egy százast kenyérre, ma lesz vacsorád, köcsög.
  • virs lee
    Egy bizonyos szervizes. Tudod mi az? Capisci d'ungherese?