16455
-
#1896 van rendes gépem, ez valóban csak az alul írott tevékenységekre kell, annál meg az sem zavar ha egy 800 mhz es 128 mb ram os cucc:D -
#1895 Erről az a véleményem, hogy ne sajnáld a pénzt egy normális gépre, mert utána csak meg fogod bánni. Én is elöször ennyiért vettem és nagyon megbántam, mert minden lassú rajta, vagy egyáltalán nem működik és nagyon idegesítő tud lenni. Ha tudsz, inkább részletre vegyél egy "értelmes" gépet, amivel nem kell majd szenvedned.
200.000-ért már van olyan, mint az enyém. Nem sokkal több, mint amennyit te szánsz rá, de ÉG ÉS FÖLD a kettő közötti különbség!
-
#1894 Sziasztok! Kéne nekem 1 laptop, notbook, 120.000 HUF van rá max! Netezésre, dvd írásra, szövegszerkesztésre, filmnézésre, zenehallgatásra kéne! Előre is köszi a segítséget! -
Kalozoner #1893 nem egy gamerconfig, de sztem jó kis gép, a videokártya is fasza benne, sztem megéri. -
Liquido #1892 Szevasztok!
Kinéztem egy Asus notit magamnak, érdekelne a véleményetek. A gépet mindenre szeretném használni, játékra is. Kérdés mennyire elég a videokártyája, és hogy árban ez most jó vagy sem?
Itt néztem meg:
http://www.hwcenter.hu/products/6706.html
Előre is köszi a segítséget. -
systmatyk1985 #1891 Ja a proci Nem T2080 hanem T2300! -
systmatyk1985 #1890 Hy!
Nem érdekel valakit esetleg 1 szép állapotú eladó laptop?
Tulajdonságok:
Fujitsu Siemens Notebook Amilo Li1705 notebook
Processzor: Core Duo T2080
Memória: 2 x 512 MB DDR2 533 MHz
Kijelző: 15.4" WXGA
Merevlemez: 120 GB SATA
Optikai meghajtó: DVD Super Multi DL
Chipset: VIA VN896
VGA: integrált VT8237A
LAN: 10/100 Mbps Fast Ethernet LAN
WLAN
Modem
Audio and Microphone integrated
Touchpad
Csatlakozók:
3x USB 2.0
1x VGA
RJ 11 for Modem
RJ45 for LAN
1x audio in
1x audio out
1x DC-in
1x Kensington Lock
Akkumulátor: Li-Ion battery 3 cell, 2,200 mAh(kb 1,5 órát bír)
AC Adapter: AC Adapter 20 V / 65 W
Operációs rendszer: Vista Home Basic
+Eredeti szoftver csomag:Windvd8,Norton internet sec. 2007,Nero7+Genius webcamera(2 hónapos),Targus laptop táska,Vezeték nélküli Fujitsu egér(1 hónapos).A laptop 10,5 hónapos,még 1,5 hó garival.
Minden cucc dobozában papírjaival,cd-ivel.
ÁR:egyben 115000ft(190 volt+kb 15 ezer a többi cucc) -
#1889 Nem,
1.Csórók az emberek,nem tudnak laptop-ot venni.
2.Mindenki Asztali PC-t vesz. -
vass17 #1888 mi történt itt, mindenki elment a banamákra?:D -
arankamama #1887 Hogykell elbaszni egy topikot?
így :(
-
palm pilot #1886 Pont azért akad össze mert 5000000 codecet, filtert felraksz. Én a k-liteből is csak a playback only opciót választom. -
Nandusz #1885 ?
-
Nandusz #1884 Tudom, ismerem sokak véleményét az aceről, de nekem semmi gondom nem volt vele. Holott a teljes telepítést felraktam (had szóljon). -
palm pilot #1883 szerinted hazudtam? (nem szokásom)
-
#1882 A K-lite-ot jobban preferálom az ace-nál (igaz, utóbbi sem okozott különösebb -csak egy-két apróbb galibát még anno XP-n). -
palm pilot #1881 Örülök hogy végre beismered hogy te gerjeszted a flémet. Tanulni pedig eddig is tanulhattál volna tőlem, csak az olvasással akadtak problémáid. ^^ -
#1880 Talán végre ráragad valami... -
Nandusz #1879 ugyan virsli..
(jelzem nekem az acecodec tökéletesen bevált, semmilyen összeakadást nem éltem meg vele)
szerinted hazudtam? (nem szokásom) -
Nandusz #1878 Ingyen oktatás vállaltam be neki így pénteken délutánra...mondjuk a hangulat az paprikás (általa gerjesztett), de tanulni így is tanulhat:DDDDDD -
palm pilot #1877 Filmnézésre is ugyanolyan szar, saját magával összeakad az ace, de gondolom ezt te is tudod, csak a flém kedvéért játszod a hülyét. -
#1876 Neked aztán van türelmed Még virslihez is... -
Nandusz #1875 Egyelőre itt FILMRŐL volt szó, nem programokról...kérlek fejezd be a további butaságodat:) -
palm pilot #1874 Látod, megint baromságokat beszélsz. Azok a programok amik már az intronál kifagynak az ace miatt, azok k-lite-tal tökéletesen mennek. -
Nandusz #1873 Látod, megint ostobaságot beszélsz....ugyanis, ha AceCodec-el nem megy valami, akkor a K-liteval sem fog. Ezért kértem türelemre őt, hogy jelenleg nem tudok segíteni neki.
Ugyanis a kérdés nem az volt, hogy melyik codec csomag a jobb, meg játékok alatt össze nem akadó (jelzem nekem az acecodec tökéletesen bevált, semmilyen összeakadást nem éltem meg vele), hanem hogy a CODEC ellenére miért marad sötét a kép... -
palm pilot #1872 Ne ace codec packot használj, az mindennel összeakad (sok játékkal is). K-lite az embered! -
Shinai #1871 A régi motimon is müködött a videólejátszás, nem volt gond vele. -
Shinai #1870 Az asztali gépen is ez az xp és progik vannak fennt és ott müxik minden, lehet videózni. Rejtély hogy mi lehet. A renszerben nincs sárga kérdöjel, eltünt mind ahogy a drivereket felpakoltam. -
Nandusz #1869 Mert az LCD-knek csak egy felbontásuk van, az pedig a maximum. Minden ettől eltérőben homályos lesz, mert nem az a natív felbontása. Kb. úgy kell elképzelni, mint amikor felbontást váltasz, mintha egy sakktáblára rá akarnád fogni, hogy a 8x8 helyett az bizony csak 5x5.
A másik problémádra egyelőre nem tudom a választ. -
Shinai #1868 AceCodec Megapack-ot feltettem, restart de ugyanaz a szitu, sötétvöröses és eléggé sötét a kép.Mi lehet a bibi.Az mitöl van hogy 1280x800 éles az asztal képe de ha kissebb felbontásba teszem homályos 1 kicsit de ha vissza állítom akkor megint éles. -
Nandusz #1867 Valószínű, hogy codec hiányzik. XP esetében ajánlanám az AceCodec Megapack-ot. De kereshetsz ennél egyszerűbbet is. -
Shinai #1866 Sziasztok!
Vettem 1 HP 6720s operácios rendszer nélküli notit, leszedtem a drivereket a HP honlapjáról. Feltettem rá Xp-t. A videókártyánál nem lehet filmet nezni rajta mert nem jó a kép.Sem dvd sem avi, stb... Nagyon sötéten látszik és csak árnykép szerüt látok. Más minden fut rendesen (játék,kép) már próbáltam több playerrel is. Szerintetek mi hiányzik, codec? Az asztali gépnél nincs gond ott müxik csak a notin nem.
Sziasztok! -
#1865 ja elirtam sry -
Nandusz #1863 mondja ezt egy szobák lábtörlője..eheheh -
Nandusz #1861 Nos virsli, ismét (immáron számtalanul sokadszorra) beégtél papa. Jobb lesz, ha félrevonulsz kicsit olvasni :DD -
#1860 Koszi a segítséget...:D:D De tudod a kérdést 3 win reinstal után írtam be, es igen formáztam is... felraktam a vistat es egybol mukodott...hmm.
Am igen, kijelentették MS-ék h mostantól csak vista lessz , xp nem:D Köcsögök:D:D -
vass17 #1857 de mindhárom ő -
Nandusz #1856 őőő...nem vista drivert nem csinálnak, hanem XP drivert. Az új laptopokra egész egyszerűen nincs XP support. Ennyi.....látom Te legalább megértetted a lényeget. -
#1855 *vegyetek mac-et:) -
#1854 palm pilot = zoli 47 ez szinte biztos, mert 1 napon regisztraltak, de egyik sem virsli szerintem.
mindenesetre folosleges egymast oltogatnotok szvsz:)
Meg a vistaval is folosleges szopni, vegyetek minden es mukodni fognak a dolgok:) de tudom en hogy nem olcso..
a vistara optimalizalva gyartjak, amin ennyire felhergelted magad azt ugy kell erteni hogy az uj hardvereknek mar sokszor nem csinalnak vista drivert, es ez teljesen igy van
-
Nandusz #1851 Látom rákerestél a googléban, ahol találtál is egy kis útmutatást. Mostmár csupán az a kérdés merülhet fel, hogy ezt miért nem korábban tetted meg, amikor segítségre szorult LukacsB?
"win reinstall" ---> na ilyenek miatt nézünk itt páran sötétnek
Kezdek rájönni virsli manuska, hogy téged motiválni kell saját hülyeséged ellen, aztán csak kipréselsz magadból valami használhatót is (mondjuk szökő évente egyszer). Minden esetre olvasd el az útmutatást amit belinkeltél, mert abban mintha nem a win reinstallra buzdítanának, hanem egy pár fontos dologról való meggyőződésre.
Egyébként meg az újabb Notikat valóban már csak vistára optimalizálva gyártják, értem ezalatt pl. az összetevők driver ellátottságát. Nézz nyugodtan utána, mielőtt fröcsögsz itt mindenféle baromságot.