16455
-
Heló! Van valakinek Acer 5920G -je? A héten megveszem valószínűleg, de előtte ha tud valaki pár okos dolgot mondani, akkor szívesen meghallgatom. -
nagyon jó a felszereltsége az tény -
hat igen az Acer-t se szoktak ajanlani. mondjuk ez a t9300 cpu nem gyenge, meg a vga se -
Gyakorlatilag ugyanezt tudja az Asus M51, és 340ért már láttam itthon is. -
ha ilyen árban gondolkodnék laptop ügyben tuti nem acer-t vennék -
http://www.bestbytebolt.hu/termek/1584/Notebook/Osszes_notebook/ACER_AS6920G-934G32BN_.html
Na ilyen gép kéne nekem. -
vass17 #1970 csak egy példát mutatok, mindig szoktak lenni ilyenek:
"Use code 67HLP4BL8WV6TD to save $225 off any $999.00+ Dell Inspiron laptop. (valid 6/12/2008 12:00:00 AM - 6/19/2008 11:59:59 PM)
Use code N6DT1G$64M79BW to save $350 off any $1,299.00+ Dell Inspiron laptop. (valid 6/12/2008 12:00:00 AM - 6/19/2008 11:59:59 PM)"
-
vass17 #1969 A dell-hez lehet különféle kuponokat igénybe venni, szerintem érdemes utánanézni:d -
hat, xps meg latitude szerintem nem ronda, jo videokartyat is lehet ezekbe rakni. Az ar az igy van, a dell-el azt is megfizeted hogy talan a legnagyobb nev pc laptopok kozott.
En amikor dell-en gondolkoztam ezt vettem volna:
Latitude D830
Jobb felso plusz jelre kattintva van 360fokos kep is, ez nem kihivoan szep, inkabb elegans, mert business laptop. Ha ramesz a customize-ra jobboldalt, akkor graphics-nal ott van egy :
256MB NVIDIA® Quadro NVS 140M ami elsosorban 3d-s alkalmazasokhoz jo, pl studio max talan, de tuti a jatekok is eleg jol elmennek egy ilyenen.
Amit meg virsli mondana, az az IBM Thinkap T61p, amiben a videokartya se rossz, es ez nagyon massziv cucc
t61p
de nagyon draga, es szerintem ronda szoval en ilyet sose vennek.
1 biztos: Fujitsu-S. Amilio-t ne vegyel:) -
Ez az Asus M51 itthon olyan 350ezer forint körül mozog, és az még nem a fullos.
Amerikában olyan 240ezer a fullos, de ebből még lejön a tesóm diákkedvezménye, ami legalább 10%, és így lesz olyan 215 rugo.
XPS 1530, amibe csak 8600 GT-t lehet venni, hasonló konfiggal 2100-2200 dollárra jön ki, ami több, mint 300ezer forint. 15.4-es Inspironba meg csak az integrált szart lehet kérni, ami egy vicc... -
Dell-lel több bajom is van.
-Ronda.
-Gyenge VGA.
-Konkurenciánál legalább 30%kal drágább. -
a Dell Inspiron nem valami szep szerintem, ez jol nez ki, Asus sem rossz marka. (de en ha pc laptopot vennek akkor mindenkepp dell, itthon jo a szerviz, es megbizhato nagyon) -
Dizájn is tetszik nagyon. Sokkal jobban bejön, mint a so kagyon csicszátott "mérges szem, villogó élijen fej, LED-es KITT lámpa" gamer notik. Dell Inspiron-nál is szebb számomra.
-
Kérdés az, hogy vajon a magyar Asus szervíz kitudja-e cserélni a billentyűzetét magyarra?
Magyar Dell kitudja a Dell gépekre kb 10-20ezer forintért típustól függően.
jó lenne, ha az Asusnűl is menne, mert akkor megvan végre a választott laptopom :) -
Na, ezt néztem ki. De egyelőre nem találtam egy normális boltot sem amerikában, ahol lehetne kapni 2 ghz fölötti CPUval. Ha valaki tud ilyenről sikítson! :) -
Hülye Dell meg nem bírja berakni a normális laptopjaiba a 8700-at sem... holott már van 8800 GTS is. -
Teljesen kiestem a játékpiac történésiből, szóval fogalmam sincs :D Olyan gépet akarok, amivel pár évig nem lesz gondom. -
a 8600m gt szerintem eleg jo egyebkent, nem tudom milyen jatekokkal akarsz nyomulni majd:) -
Dell XPS 15.4-esébe pont ugyanazokat a VGAkat lehet rakni (max 8600M GT), amiket az Inspiron 15.4-esbe. Azzal a különbséggel, hogy az Inspiron kb 500-600 dollárral olcsóbb :P
Meg má jönnie kellene az új 1535-ös Inspironnak, de még mindig semmi hír róla, pedig elvileg májusban kellett volna megjelennie. Olyat meg nem akarok venni, hogy rá két héttel kijön az újabb modell. Ha iődben kijünne az Inspiron 1535-öse, akkor valószínű, hogy azt venném... Valaki tudja, hogy mi lehet vele? -
Félig meddig az azstali gépem helyett is szeretném venni. A mostani asztali konfigom kb 8 éves, és nem igazán fut rajta már semmi, ezért ha lesz új gépem, akkor szeretném bepótolni a játékokat is, amik kimaradtak. :) -
az elegge. Szerintem 2 kilo amit meg erdemben lehet hurcolaszni.
dell xps nagyon draga?
dell oldalan is tudsz egyeni konfigot osszerakni, olyan vga-val amit szeretnel. pontosabban van kb 3-4 amibol lehet valasztani -
Minek annyira az a bika VGA? 1 óra alatt lemerül vele a gép és hurcolhatod tök feleslegesen a 4 kilós hasztalan cuccot... -
HP-nak van rengeteg 20 colos notija.
Dell már nem gyárt 20-ast, csak 17-est max.
Az átlag 17-esek olyan 3.6-4 kg között mozognak. Ez soknak számít? -
Épp Dellből láttam 20(!) colos "notit" 8+ kilóval szép próbálkozás. -
Én is jobban örülnék annak, csak nem találtam még egy jó 15.4-est sem, amibe kicsit bikább VGA lenne, és az ára sem 500 körül mozogna :( -
A 17-es hordozásától be fogsz szarni. Plusz hiába van benne erősebb VGA, a képernyő hatalmas natív felbontásán kellene hajtani, hogy szép képet adjon, amire meg gyenge. -
Valaki tudja, hogy mi van már a Dell Inspiron 1735-tel? Elvileg június 9-én jött ki, de a hivatalos honlapon semmi. Sehol nem lehet még kapni :( 1535-ös meg már májusban kijött elvileg, de azt sel ehet még kapni. Mikor jönnek ténylegesen ki ezek a notik? -
Hali!Eléggé sürgős lenne.Nem tudtok vmi megoldást a netre kamionozás közbe ami nem vodafone?
UPC Direct-re nem lehet netet rendelni hogy ne keljen kábel csak a tányér?
THX hurry up!!! -
Gateway márkát ismeri valaki? Amerikai márka, és az Acer leányvállalata.
Esetleg tud erről a márkáról valaki valamit, ittho nvan képviselete? -
Macbook Pro (15.4es) -
Amúgy beszéltem a Dell magyar szervízével, és ki tudják cserélni a billentyúzetet magyarra, kb 20ezer forintért típustól függően. -
Neked milyened van amúgy? -
Az van, ja.
Amerikában átértékelődik a drágaság fogalma, mert egy 8600GT-s laptopot már hozzádvágnak annyiért, amennyiért itthon a legócskább itnegrált notikat adják.
300kból meg már Dual SLI notikat szórják, amik itthon 600-700 ezer körül vannak. -
a 8600gt az van 15osben? Nekem olyan VGA van a 15.4es laptopomban, Crysis, Cod 4, NFS medium, illetve high grafikaval 1440*900 nativ felbontason tokeletesen rezzenestelenul elfut. Szerintem annal jobb vga nem igazan kell, laptopon ugyse fogsz tudni teljesen max beallitasokon jatszani, mert az iszonyat draga, de nincs is ra szukseg szerintem -
ha már notit veszek, akkor azért szeretném hordozni is, viszont 15.4-esekbe valamiért nem raknak jó vgakat. 17esekeben vannak a jó VGak :( -
attol fugg hol hasznalod. Ha foleg otthon, tehat desktop replacement-nek kell akkor talan jobb a 17es, de akkor arra szamits hogy bevinni nem nagyon fogod egyetemre mert tenyleg iszonyatos, a sulya is.
15os az a meret szerintem ami pont eleg nagy hogy erdemben lehessen rajta dolgozni/filmet nezni, de nem tul nagy hogy ne lehessen akar elvinni nehanyszor erre-arra. -
8600GT van benne ez tuti. Dell.com-on lehet rakni is beléjük. 15.4-esbe és 17-esbe egyaránt.
8700GT is jöhetne már Dell gépekbe :(
Amúgy melyik méret a jobb, szerintetek?
17 vagy 15.4? Páran azt mondják, hogy a 17 nagyon batár, de az asztali 4:3-as 19-es monitoromat elnézve annyira nem lehet batár. -
vass17 #1939 Ha kint leszel szerintem érdemes szétnézned nagyobb szaküzletekben is, mert találhatsz akciókat, pl. az én Toshibám is jelentős kedvezménnyel lett megvéve Kanadában. Én ugy láttam, hogy az Inspironokba 8400M GS megy, gondolom ezt elírtad:) nézd meg az Xps-nek és Inspiron-nak is a tesztjét
Notebookreview -
Ja igen, amit kérdezni akartam még Dell-nél: Ez a Shared Memory mit jelent? Tudtommal dedikált VGA-nak az a lényege, hogy saját memóriából dolgozik, és csak az integráltaknál van az, hogy ram közös. Vagy hogy van ez? -
Ezek nálam nem játszanak, mert úgyis Amerikában venném, vámon meg azt mondom, hogy már eleve ezzel mentem ki, szóval nincs elvámolni valóm :P
Dell-t néztem én is, csak az a bajom, hogy 8600M GT a legjobb kártya, amit Inspironokba lehet rakni. XPS meg rohadt drága, és semmivel nem tud többet a VGA-n kívül, sőt még gyengébb cuccokat is lehet bele pakolni.