16455
  • Nandusz
    nem
  • mrzoltan
    Nah, a héten eltávozok,persze nem az élők sorából.
    Szal a kérdés.
    egy Centrino M 1,8 ghz-s integr. intel 128-as VGa val szerelt Notin,elfut-e olyan játék,hogy COD,COD:UO,COD2,18 WoS Pedal to the Metal
    thx.
  • I.C.ram
    Na kijöttek az új Dell Studio notik. Sajnos csak ATI 3650 a legjobb VGa, amit rendelni lehet bele :(
  • palm pilot
    Ennek nincs szüksége hűtőgépre, mert nincs ami szétolvassza. ^^ Ezért nincs szükség vga kazánra notiban.
  • palm pilot
    De azt nem is hiányolja senki. ^^
  • Nandusz
    Mert végül is a te lenovo thinkpadod hűtőgépként is funkcionál egyben mi? :DDDD
  • grizzly21
    jo, meglatjuk. nba is pc-n szuletett megsincs identol csak konzolra
  • palm pilot
    Mittudomén ki mondta, nézz utána a googleban ha érdekel. Megmondta vmi illetékes anno, de logikus is, hiszen a GTA sorozat pc-n született, még ha az MS fizet is érte hogy 1 évig konzol only legyen, akkor se hagyják ki a pc-s piacot. Lásd: GTA:SA.
  • palm pilot
    Tehát, aki laptop ellenes az próbálja a hóna alá csapni a több darabból álló gépét!
    Simán megteheti. Vesz egy htpc-t tft monitorral és ugyanott van kilóban mint egy 6 kg-s laptop kazán, de sokkal olcsóbb. És bővíthető. És hűteni is lehet megfelelően.
  • Rita79
    Olvasom itt a sok sületlenséget, tisztelet a kivételnek....
    Én elmondom, hogy miért vettem laptopot és nem asztali gépet:
    Egy asztali gépnek ötször nagyobb a helyigénye, mint egy laptopnak. Tudom hurcolgatni, ami már többször jól jött. Nincs tele a szobám huzalokkal, drótokkal, stb.
    Tudok vele játszani! Bár ezt már az előbbiekben is leírtam.
    A Two Worlds, ami egy elég hardverigényes játék, az én gépemen simán játszható, pedig nem játékra vettem a gépemet, nem is vagyok egy kockafejű, minden nap órákat a gép előtt töltő játékfüggő fajta, de mégis jó, hogy nem kell vennem egy playstation 3-at, hogy ha kedvem szottyan egy kis játékra.
    Tehát, aki laptop ellenes az próbálja a hóna alá csapni a több darabból álló gépét!
    És ha valaki erre azt a választ adja, hogy "dehát a laptop az sokkal gyengébb, mint egy asztali gép", annak ajánlom a mostani hsz-em újbóli elolvasását.
  • grizzly21
    ki mondta? hivatalosan nincs bejelentes, es konnyen lehet hogy nem is lesz. nem nem mertek, hanem vartak 1 evet, ami kotelezo marketing szempontbol. javitani meg nem sokat javitottak rajta, atportoltak csak.
  • palm pilot
    Vagy szerinted pl miert nem lesz gta 4 pc-re ?
    Miért ne lenne? SA is volt. Most is megmondták hogy később jön pc-re, de FELJAVÍTVA. Mint az SA, azt se merték kiadni pc-re konzolos állapotban.
  • gurubefree
    Vannak horror aron Gamer Laptop-ok az teny ... de mar egy 8600GS v. 8600GT vel is el lehet potyizni vagy az 3100 , 1250. Attol fugg hogy tud e az ember KOMPROMISSZUMOT kotni. Es ezeke a gepek nem tobb 100ezerbe kerulnek.
  • gurubefree
    Igazad van ..... Ha csak jatszani kell .. akkor konzol. Majd vesz melle egy PC-t is
  • grizzly21
    ezt se latom hol irtam:)

ez volt az utolso hsz-em a temaban mert semmi ertelme

Aki meg a kerdest feltette az elejen: 250 korulbol nem jon ki gamer laptop, de olyan igen amivel alapszinten tudsz jatszani. dell-et vegyel szvsz.
  • grizzly21
    en csak azt irom hogy aki jatekra veri a nyalat az vegyen inkabb konzolt, es meg egyszer mondom hogy nem vagyok konzolbuzi, csak jotanacsot mondtam
  • davidka003
    Amúgy meg már kurvára unalmas, hogy akármelyik PC-s topicba bemegyek mindenütt az van, hogy PC szar vegyél konzolt.
    Aki a konzolra veri a f*szát az menjen a konzol topicba. Nem kell szétbaszni a PC topicokat konzolos f*szságokkal.
  • davidka003
    "Vagy szerinted pl miert nem lesz gta 4 pc-re ?"

Lesz majd ne aggódj.
  • gurubefree
    De ket asztali igen.
  • grizzly21
    ok akkor 300, es van egy laptopod, egy ps3mad, meg egy monitorod. Mi az hogy mast nem csinal, akkor minek vettel laptopot? Egy gamer laptop pedig nem jon ki 300-bol
  • grizzly21
    milyen konzol hullott ki mellole? A lealdozik az eros, de van benne valami. Vagy szerinted pl miert nem lesz gta 4 pc-re ? Vagy meg mondhatnek jonehany jatekot, ami alap PC klasszikuskent indult amikor meg nem is volt konzol, most meg mar ki sem adjak.
  • palm pilot
    Ne viccelj már, évek óta megy ez a "pc-nek leáldozik" duma, de eddig még csak a konzolok hullottak ki mellőle, ez mindig is így marad.
  • gurubefree
    Nem az a furcsa hogy a jatekokert fizetni kell ( en csak eredeti jatekokkal jatszok ) hanem az hogy joval tobbet kell fizetni egy konzolos game-ert mint egy PC game-ert.
    Mutass mar nekem jo LCD TV-t 100.000 alatt . De legyen igazad 80.000 az LCD-ert , 100.000 a PS3-ert. Szoval 180.000. Es meg vehetsz melle egy lapopot is ( vagy asztalit ) hogy ne csak jatszani tudjal. Lehet az kijonn
    olyan 60-70 korul , ha laptop legyen 100ezer.
    Akkr mennyinel is jarunk ???? Szoval annak eri meg a konzol aki csak jatszik , es mast nem csinal ...
  • grizzly21
    mennyibe? 100ezer forintba. laptophoz is lehet gitart csatlakoztatni ilyet ne szamoljunk bele. A monitor lehet akar egy jo lcd teve is, 100 alatt megvan, de ha veszel 300 K ert egy fullHD-t, akkor nyilvan tobbe kerul (tobbet is kapsz). A jatekok penzbe kerulnek igen, furcsa hogy softwarert fizetni kell?
    Na mindegy, a lenyeg amit mondani akartam hogy a jatekgyartas elegge meg fog apadni pc-re, es mar apad is. Nehany ceg van csak ami tartja a frontot, pl blizzard.
  • gurubefree
    Nem is ezzel van a gond. Az teny hogy egy laptop nem jatekra valo , de vannak olyan laptop-ok amiket kimondottan jatekra epitenek. De mi ezel a baj ???? Hidd el ez mind csak azoknak van akkik meg tudjak fizetni. Ha pedig fizetnek erte mindenki happy ... a gyarto , a vevo . Ez az uzlet .

"Mi ertelme egy 15/17-es kepernyos felmillios laptopot venni erre, amikor feleannyibol megvan otthon 21esre"

Latod errol beszelek. Megint hulyeseget magyarazol. Nem tudom mar pontosan idezni de a sok konzol guru mindig azzal ervel , hogy "megveszed a konzolt es jatszol" de min ??? Anyu 20" Videoton TV-en ??? Azert ott van mas kiadas is. A jatekok ararol nem beszele , a kulonbozo kiegeszitok ( ha a beteg eppen gitarozni akar ) En is fel tudnam sorolni mennyibe is lenne az a PS3 ha mar meg kell venni.

Hidd el annyi mint a PC , de sokkal tobb funkciot kapsz a PC-vel mint a konzollal. De ha van ra mod akkor ( egyszeru kiserlet ) probalj meg egy camcorder-rol (DV Type) a felvett anyagot DVD-re kiirni.

• palm pilot
    Ja, az 1.000.000 légy is a szart választja... ^^
  • gurubefree
    Potom £1600 .
  • grizzly21
    a respect-et nem is neked irtam, vagy hany nickkel nyomulsz?
    tenyleg masik topik temaja, de van gta4 pc-re? nba09 lesz? Ez egy olyan tendencia, ami egyre erosebb lesz. Es ugy mondom ezt hogy nincs se ps-em, se xboxom.
    Mondjatok 1 jatekot amihez gamerlaptop kell, crysis? Mi ertelme egy 15/17-es kepernyos felmillios laptopot venni erre, amikor feleannyibol megvan otthon 21esre ? Vagy ennyire fontos kihasznalni azt az 1 ora ebedszunetet melohelyen, vagy beulni eloadasra ahelyett hogy otthonmaradnal jatszani? vagy azt az 5 percet amig varsz a metrora?:)
  • palm pilot
    Jól megszopatlak mindig, ezt tény, ezért nem kell elkámpicsorodnod, csak szok(/p)jál hozzá.
  • gurubefree
    Ugyan csak igazad van !!! Ha megnezed hogy kezdodott az ACER palyafutasa
    magyarorszagon akkor lathato hogy eleg rapszodikus. Miert ??? Mert senki nem ismerte , es meg az is szapulta aki semmit nem tudott rola.

Ime:

• palm pilot
    Majd ha az is mutat egy kis respektet. ^^
  • gurubefree
    NANDUSZ: Osztom a velemenyed.

A maci koleganak meg csak annyit , hogy a respect az megvan csak mar turelem nics amikor valaki megint a konzollal peldalozik.
    "Nem gyartanak ra jo jatekokat csak nagy ritkan atportolnak eztazt playstation-rol."
    Ez mar beteges .......

• Nandusz
    Az hogy mi való játékra és mi nem, az egy másik topik kérdése.
    A másik meg az Acerről nem Magyarország viszonylatát tekintve nyilatkoztam, hanem a világ eladási és népszerűségi mutatóját szem előtt tartva.
  • Nandusz
    Ki az a narxis virsli bácsi?....Milyen hasonlatokkal ostromolsz már megint te paranoid lélek? :DDDD
    Had tippeljek: gondolom narxis egy fórumozó, és megszopatott téged. Na most amiatt mert én is ezt teszem, nem biztos, (sőt tuti hogy nem) hogy egy vagyok vele :DDDDDDD
  • grizzly21
    azert valami stilust felvehetnel, kis respect annak akivel vitatkozol
  • grizzly21
    szerintem folosleges ezen vitatkozni, de ha mar..
    melyik a vilag legnepszerubb mp3 lejatszoja? ipod. az a legjobb?
    melyik itthon a legnepszerubb mobilszolgaltato? tcom. az a legjobb?
    szoval ez semmit nem jelent.

Kulfoldon az emberek csak dell-t/apple-t vesznek (kis tulzassal, vajon miert, mert megtehetik? hat igen, ott az az annyira nem szamit).

Ha megnezed a dell xps laptopot amit linkeltem, nem hinnem hogyha full-osra huzod, annal lenne jobb acer..

A jatekokrol pedig: nem hogy a laptop, de eleve az asztali pc sem valo mar jatekra..Nem gyartanak ra jo jatekokat csak nagy ritkan atportolnak eztazt playstation-rol. Ha valaki jatszani akar vesz 100K ert egy ps3-mat es jatszik, pc-n es plane laptopon csak alkalmi jatekosok szorakoznak csak..az alkalmi jatekosnak meg tokmindegy hogy milyen felbontasban fut es milyen jatek..ebben az egyben egyetertek virslivel, kicsit olyan ez mintha valaki a mobiljan akarna crysis-el jatszani
  • palm pilot
    narxis > nandusz (bár végülis ugyanaz a fajta)
  • palm pilot
    Akkor egyél szart szalámi helyett, végülis 1.000.000 légy nem tévedhet!
  • palm pilot
    Nem, te a gagyit szereted, amivel csak a szopás van. Minőséget még életedben nem láttál, azt se tudod milyen is lehet az.

Addig örülj amíg nem kell szervízbe vinni, Utána már bánni fogod hogy 1 fillért is kidobtál rá. ^^

manapság már nem trendy az a szterotipia, hogy a noti nem játékra való.
    Hát akkor ezt magyarázd el először is kedvenc márkád szervízének, ugyanis náluk még elég trendi kifogás ez javítás helyett.

Nemcsak aksiban szarok az acerek. Gagyi burkolat, gagyi billentyűzet, rejtélyes hibák (pl. pendrivetól lefagy - ilyet ki mernek adni a 21. században?!), rollcage hiánya, stb.

Valóban felesleges vitatkoznod narxis öcsi, hülyeségeket szajkózni megállás nélkül, erre nincs itt igény.
  • Nandusz
    Ha sok, akkor nézz utána, hogy az Acer hol tart a világon a laptop eladásokban?
    Súgok: az első helyen.