16455
-
#2016 Látod, már megint a levegőbe beszélsz, mint mindig.
Hallottál már egyáltalán a laptop biztosításról?
Csak hallottál róla, de fogalmad nincs, hogy mire vonatkozik.
Képzeld még akkor is kicserélik, ha beleöntesz egy liter vizet!
Sőt, ha véletlenűl kiejted a lyukas kezedből és megrongálódik, betörik a kijelző stb.
Ülj le fiacskám! Egyes! -
Nandusz #2015 Így van, az acer a notebookok wartburgja. ....Nocsak, nocsak virsli újabb találó hasonlata.
Én meg nem kevesebbet állítok, mint hogy az Acer a notebookok Ferrarija
-
palm pilot #2014 Legalább egy számítógépeket árusító boltba nézzél már be, mert ott az első sorban csak Acereket fogsz találni.
Suzuki Swiftet is többet árulnak mint merdzsót...
Nekem van garancia a gépemre és bármit történik vele, nem kell erősködnöm, mert szó nélkül ki fogják cserélni.
Iiiiigen, peeeersze... én is majdnem ezt tapasztaltam...
Majd ha kidobtad a 7.-ről és tényleg el is vitted a szagszervízbe, lefagy a vigyor az arcodról. -
#2013 Virslee! Azt hittem már eltüntél.....
Legalább egy számítógépeket árusító boltba nézzél már be, mert ott az első sorban csak Acereket fogsz találni.
Nekem van garancia a gépemre és bármit történik vele, nem kell erősködnöm, mert szó nélkül ki fogják cserélni.
Akkor is, ha direkt kidobom a 7. emeletről.
Ez le lett tisztázva ott a helyszínen!
Jobb lenne, ha utána néznél ezeknek a dolgoknak, mielőtt a levegőbe beszélnél és butaságokat kvartyognál. -
palm pilot #2012 Így van, az acer a notebookok wartburgja. Csak azoknak ajánlott akik szeretik használat helyett a hibákat nézegetni, és van legalább 50-es bicepszük / magánhadseregük a garanciális ügyintézés kiharcolásához. -
#2011 Köthetsz rá több éveset is, persze pénzért, de ha leejted "véletlenül", akkor kapsz helyette azon az áron újjat!
Nekem a kedvencem az acer, kutya bajom vele, pedig elötte más volt.
Gyönyörű a képe, nem tudom kinek mi baja vele.
Plussz: egyedi a külleme. Nem a hagyományos négyszögletü, hanem szép lekerekített.
Hidd el, ha valaki meglátja biztos irigykedni fog.
Persze nem a legolcsóbbat kell megvenni belőle. -
#2010 acer-ről még az eladók is sorra lebeszéltek, arról nem is beszélve hogy különböző fórumokon is mindenki ellene van. arra hivatkoznak, hogy nem elég jó a szervizelése, ill. alapjába véve sem elég megbízható. e mellett szól a (csak) egy éves garancia is. -
Nandusz #2009 Én egy ACER TravelMate 5720G-602G25-et ajánlanék neked.
Érvek:
- Bivalyerős processzor
- 250 GByte HDD
- Radeon X2600, különálló 512 MByte-os videókari, amin még a komolyabb 3D-s játékok is elmennek, nem csak a sims 2.
-
ujmisi #2008 Sziasztok!
Barátnőm szeretne laptopot vásárolni, de sajnos egyikünk sem nagy hardware guru. Max. 200.000-ig kellene, általános használatra tehát net, word és egy kis sims 2 elkéne rajta futkorásszon. Ezen felül egy tűrhető vinyó (200-300 gigás) illetve wifi támogatás jó lenne. Mit tudtok ajánlani? Lehetőleg minél nagyobb kijelzővel, minél jobb vidkártyával, lényeg hogy 200.000-nél ne legyen drágább, illetve ennyi pénzért melyik a legjobb gép amit kaphat?
Köszi. -
#2007 www.argep.hu itt is nézz körül, hátha találsz valami jó kis Dell-t olcsóbban vagy jobb procival. -
#2006 hát az már ott feltűnt, hogy mikor megnyitottam a dell-t, az oldal alján ahol leírta az adatait az állt mellette: 3 év garancia... ez nem semmi. Acer-re csak 1-et adnak mindenhol
de engem tényleg most a játékok érdekelnek leginkább. mondjuk s*ar-t se érek vele, ha megveszek egy erősebb gépet és meghal egy év nyúzás után.
gondolkoztam azon, hogy akkor veszek hozzá garanciát, mert ugye már olyat is lehet. de ott egy éves garancia kb 30'000ft. hát akkor már inkább a DELL... -
vass17 #2005 a Dell-nek nagyobb neve is van, ezt mindenképpen szem előtt kell tartani. -
#2004 Háát nem tudom. Az tény, hogy a Dellnek sokkal jobb a VGAja. Nem tudom, hogy ezek az új játékok mennyire proci igényesek. -
#2003 sokat számít a teljesítmény, ugyanis játszani is akarok rajta. kaptam már visszajelzéseket hogy az aceren szépen futnak pl racedriver grid, bioshock, pro street, fear... szerinted a dell-el is tudnék ilyen új játékokat szépen futtatni? ha nem is csúcson, de egy medium beállítás mellett? -
#2002 Ha sokkal nem is, de lényegesen gyengébb. Viszont a VGA oda-vissza veri az Acer-ét, mivel az Acerben DDR2-es VGA van, míg a Dellben GDDR3-as. -
#2001 procihoz meg chipkészlethez annyira nem értek, de Dell-nek sokkal gyengébb nem? -
#2000 sokkal jobb a Dell. A Vostro elég jó minőségű, és a VGA is jobb benne sokkal. Egyedül a CPU gyengébb.
Én a Dellt venném a kettő közül mindenképp. -
#1999 Valaki ügyes és jártas segíthetne. Ajánlottak az eddig nézegetett Acer helyett egy Dell típusú laptopot. Pls hasonlítsa össze valaki aki érti ezeket a laptop dolgokat, ugyanis én eddig azthittem az Acer egy nagyon jó márka, de egyre több mindenki mondja az ellenkezőjét. Főleg a szervíze miatt, illetve a meghibásodási arány miatt. Szóval az alábbiakról lenne szó:
Acer Aspire 5920G
Dell Vostro 1500-38 -
#1998 Na írtak vissza a notebook.hu-tól, hogy ki tudják cserélni az ASUS M51Sn noti billentyűzetét magyarra 12900+áfáért.
Írtam az ASUS hivatalos szervízének is, de ők basztak normális választ adni.... ha nekik budős a pénzem, akkor viszem máshova.
Szóval mostmár 85%ig tuti, hogy ASUS M51-et veszek :) -
#1997 Senki sem tud pár szót szólni róla? végülis "milyen laptopot vegyek" topicba vagyunk.. -
#1996 Az lesz kösszi.
Amúgy csak van kamionparkolókba,Wifi. -
#1995 Felejtsd el. Olyan drága kint használni a hazai net előfizetést mobilin, hogy 2 hét múlva adhatod el a kamiont. Keress Wifi hot-spotokat. -
#1994 -
#1993 tyuha, mar vartad hogy elsuthesd ezt a kepet ugye?
Most igy utananeztem, ez jol emlekeztem, 3 mcdonalds van konkretan Balatonon, ezekbol 2 deli part (1 siofok), meg egy keszthely ami szinten nem nyert..de eleve a mcdonalds-os megoldas semmikepp nem jo, valami mobilszolgaltatos kene -
#1992 -
#1991 balatonon nincs meki te:) max siofokon de en nem arra vagyok -
user2008 #1990 Sziasztok! Valaki nem rendelkezik esetleg egy Fujitsu-Siemens Amilo Pa1510 Windows Vista Home Premium recovery dvd-vel? -
#1989 De amúgy a legegyszerűbb, ha bemész egy tmobile irodába, és megkérdezed, hogy mit tudnak ajaánlani. Vagy felhívod a 1435-öt. -
#1988 Nem kell hozzá semmi. Rádugod a laptopra, az felismeri, és annyit netezhetsz, amennyi adatforgalmat enged. -
#1987 vagyis a mekibe -
#1986 Te is menjelameikbe. ;)) -
#1985 hasonlo lehetoseg erdekelne engem, de itthonra, pl Balaton ? nem szeretem az ilyen 2 eves husegnyilatkozatos baromsagokat, nekem csak 1-2 honapra kell net, nyilvan nyar utan mar nem. -
#1984 Ez csak ennnyi????
Ez csak egy adóvevő egység(HSDPA modem)ehez kell az előfizetés nem?
Solten:
Remélem is mert anyám kitér a hitéből ha nem fog látni,bár én tudnám hanyagolni -
#1983 A kajakiadóhoz faroljatok be vele...
"benzinkutakon is lehet,ilyen kamion parkolókba WIFI,nem?"
Civilizált országokban simán. -
#1982 Itt van pár lehetőség -
#1981 Vodafone-nak mintha lenne több gigás 3G csomagja. De a T-mobilenak is van olyan 3-4ezer forint/hóért 1-2 gigás adatforgalmú nete. -
#1980 Alap,végül is a 40tonnás Magnumot majd lebasszuk a parkolóba.
Amúgy elméletileg a benzinkutakon is lehet,ilyen kamion parkolókba WIFI,nem? -
#1979 Ha megálltok, ülj be egy mekibe', ott van wifi... -
#1978 Hali!Már írtam párszor,de egyre sürgősebbé válik a dolog.
Szóval kb. 2 hét múlva megyek kamionozni külföldre.
Szeretnék nettet vinni kintre,laptop van,de nem találok semmilyen olyan előfizetést vagy szolgáltatót aki elérhető áron adná a nettet.
Szeretném kérdezni nem tudtok-e valamit? -
#1977 Ezt játékkonzolnak hívják :)