16455
  • Nandusz
    Minden estre a gaming seriesben mintha elég erős notikat gyártana.
    És sokaknak meg ez a lényeg. Bocsáss meg nekünk többeknek, hogy szeretjük az erősebb notikat és nem a szar office seriasok kellenek.
    Én már az enyémet majd fél éve "gyűröm" és érdekes módon semmi kivetni valóm ellene, no service igény, no problem. Pláne olyan destruktív, csalódásra engedő tapasztalataim nincsenek, mint ami benned felgyülemlett.
    Meg kéne végre érteni, hogy manapság már nem trendy az a szterotipia, hogy a noti nem játékra való. Kérdezem én: miért ne lehetne arra használni?
    Mint már korábban számtalanszor kifejtettem, rohadt kicsi a helyigénye, szállítható. Az aksi készenléti ideje meg század rendű dolog, mert nem vonaton/buszon/repülőn akarom használni, hanem azon a helyen, ahová azt utazásaim során megérkeztem. És ott eddig mindig találtam 220V-os dugaljt.
    De tényleg értelmetlen vita virsli papa, mert neked olyan, mintha a falnak beszélne az ember.
  • nesto
    hát ez már nekem is sok(k) volt
  • palm pilot
    LOÁL! Persze, a suzuki swift is nagyobb márka mint a rolls-royce, mi? LOÁL!
  • Nandusz
    Az Acer is nagy márka....nagyobb is mint a Dell, azt hiszem ezen nincs mit vitatkozni.
  • palm pilot
    Márkának nagy márka, de azon belül is vannak különböző sorozatok. Pont azért mert a minőséget nem mindenki tudja/akarja megfizetni, ezért gyártanak teszkó gazdaságost is. Amire igény van, azt gyártanak, nekik mindegy hogy jó vagy szar cuccokon jön be a profitjuk. A vásárlónak nem mindegy.
  • grizzly21
    dell-et vegyel az megbizhato, de az igazsag az hogy a Quadro sem eleg jo jatekokhoz, inkabb 3d-s alkalmazasokhoz szoktak ajanlani. Jatekra XPS kell, de annak ara van. Tehat ha nincs annyi zse, akkor marad a dell nvidia quadroval
    Itt vannak a Dell Gaming laptop-ok
    Ez pl 2700 dollar ami dragabb mint egy 17es macbook pro, es ehhez egy ocska vistat kapsz...de mint mondtad nem ebben az arkategoriaban gondolkodsz, ugyhogy mindegy.
  • Vieras
    hmmm igen játékra kell igy tehát kiesik az intel meg a quadro vga ak tehát amidt be linkeltem 3mat azok közül meik lehet a jobb választás és én ugy tudtam hogy a dell meg a toshiba elég nagy márka
  • palm pilot
    Tudom.
  • I.C.ram
    oké, győztél.
  • palm pilot
    Toshiba mi? Satellite vagy Portege/Tecra? Alapfogalmakkal nem vagy tisztában.

Érvek nélkül nehéz is vitázni, ez tény.
  • I.C.ram
    Miért esne szét egy Inspiron, mesélj már! Vagy egy Toshiba?

Pont olyan vagy, mint aki olvassa az újságokban a sok faszságot, és terjeszti az igét, mintha az lenne a valós helyzet.

De tudod mit! Vegyen egy fos VGaval gépet, nem baj, hogy semmire nem fogja tudni használni, amire szeretne, de ez kit érdekel, legalább megmarad az örökkévalóságig ez a haszontalan tárgy.

Én kiszálltam ebből a hülye vitából, mert nincs értelme.
  • palm pilot
    Fogd már fel hogy hiába veszel minél nagyobb kazánt, ha szétesik alattad a gép, mit érsz vele? Trabant kaszniba ferrari motort?

Te meg úgy okoskodsz itt, hogy fingod nincs a témáról (használt/új, inspiron/lattitude, stb.), de azért a beszólás az megy.

A kenőmájassal sincs semmi baj, csak épp nem téliszalámi.
  • I.C.ram
    Fogd már fel, hogyha neki játékra kell, akkor kurvára mindegy, hogy 1 órával tovább bírja, ha el se indulnak rajta a játékok??? Mit nem értesz ezen?

Itt okoskodsz, mert neked IBM-ed van. Biztos jó, de amire neki kell, arra nem az a legjobb.

Dell-re is világgarit adnak, nem hiszem, hogy szar lenne. Tesómnak volt Latitude-je meg Inspiron-ja is. Egyikkel se volt soha semmi baja. De biztos gagyi szar...
  • palm pilot
    Viszont nem is szopja le az aksit fél óra alatt mint egy kályha. Meg nem pörköli szét a közelében lévő alkatrészeket.

Tudod mi a különbség az inspiron / latitude közt? Úgy látom nem. Neked a Pick téliszalámi meg a Pick kenőmájas is ugyanaz...
  • davidka003
    *Vieras írt
  • davidka003
    "Kb. Radeon X700 szintű."

Tehát semmit nem ér. Amit Vieras az meg 8600GT ami sokkal jobb, mint a szar X700.
  • palm pilot
    Attól még NEM használt. Láttad már egyáltalán azt amit fikázol? Mert én az előző notimat ezeknél vettem, szal valszeg jobban tudom. Az IBM notikra nem az egyes boltok intézik a garit, ez csak az acer féle gagyiknál szokás - itt (érvényesíthető) világgarancia van, saját szervízhálózattal. Még garipapírt se kapsz, mert nem szükséges, anélkül - gyári szám alapján - intézik a garit. Már ha egyáltalán kelleni fog valaha a szervíz, mert itt ez nem divat. ^^

Olyan nincs,hogy valami vadonatúj, de a gari ketyeg már rajta...
    Miért ne lenne? Cégeknél szokásos hogy x db felett +1-2 db-ot ajándékba kapnak, azt meg ha nem kell pénzé teszik. Mondjuk egy ilyen boltban.
  • I.C.ram
    q140-en kb semmi nem fog futni normálisan :P

Dell, mint gagyi szar :D Jól van...
  • I.C.ram
    Attól az még használt... Gondol megvette valaki, aztán visszahozta gariban, kicserélték neki, ezt meg újra eladják javítva. Olyan nincs,hogy valami vadonatúj, de a gari ketyeg már rajta...
  • palm pilot
    Ha meg használni akarja nemcsak szervizelni, akkor nem gagyi szart akar, hanem megbízható cuccot.

Egyébként meg a 240k-s T61-ben Quadro 140 van, az mitől is integrált? Kb. Radeon X700 szintű.
  • davidka003
    De ha játékra akarja akkor nem fog integrált szart venni.
    Hiába venne egy szerinted megbízhatóbbat, nem tud vele játszani.
    Tudom én, hogy laptop nem játékra van, de ha olyat akar venni akkor olyat kéne neki ajánlani.
  • palm pilot
    Tényleg? ^^

"Új.Dobozos.Bontatlan"
  • palm pilot
    Te se légy láma, ennyi pénzt felesleges kidobni kommersz szarokért, amik állandóan beszarnak, vitatkozhatsz a szervízzel, mikor kapsz minőségi, megbízható darabot is. A vga nem minden, sőt kb. a legutolsó utáni dolog egy notebooknál.
  • I.C.ram
    Ezek használtak...
  • davidka003
    Ne légy már ilyen láma. Láthatod, hogy játékra akarja venni, akkor ne ajánlj már neki integrált VGA-s szart.
  • palm pilot
    Enyi pénzből már normális notit is lehet venni, miért ilyen gagyi játékgépekben gondolkozol?

T61 hegyek
  • Vieras
    250-300 ezer között kéne laptop 1 barátomnak meiket ajánljátok

http://depo.hu/dell/inspiron_1720n_96428

http://depo.hu/toshiba/a300-15v_psaj5e-00g00ghu

http://www.depo.hu/msi/gx600px-070

• nesto
    én sem azon vitatkoztam hogy van-e ilyen vagy nincs. tisztába vagyok vele, hogy van ilyen, de mint írtam ez nem kifejezetten acer-ekre van, akármelyik notebook-hoz lehet ilyet vásárolni, úgyhogy ezzel kár pedálózni.
  • Nandusz
    Az Acerrel Magyarországon is pontosan ez a helyzet, ha megkötöd rá a 2 vagy 3 éves utazó garanciát. Teljesen mindegy, hogy mikor öntesz bele mit és milyen indíttatással (véletlenül, vagy direkt). Választhatsz egy új laptopot, ha javíthatatlan. Ráadásul abban az árban, amiért anno te vetted a sajátodat.
    Tiszta jó üzlet, magyarán bebiztosítottad magad a kis ráfordítású évenkénti, vagy 2 évenkénti gép fejlesztésre.
    Ez sztem megéri nagyon 20-30E felárért.
    Kár is ezen vitatkozni, hogy ez így van-e, vagy sem, mert nekem is ezt mondták el személyesen, ráadásul már nem egy ilyen eset is volt, ahol aktualizálva lett ez a szitu.
  • I.C.ram
    Jó mondjuk ez Amerika, kicsit másképpen működnek ott a dolgok. Pl akármilyen műszaki cikket veszel, általában 30 nap visszavásárlási garit adnak rá, és ha nem tetszik, szó nélkül visszaadják a pénzed!
  • I.C.ram
    Tesóm vett amerikában egy Dell-t kb 3 éve, és vett hozzá ilyen total-care garit is. Tavaly évvégén megunta a gépet, és telibe öntötte kólával :D visszavitte azzal a szöveggel,hogy party volt nála, és baleset történt. Dell-esek 2 másodperc alatt megállapították, hogy javíthatlan, és felajánlották, hogy választhat egy másik laptopot kb azonos árfekvésben, akár újabb modellek közül is :)
  • palm pilot
    Meg a kijelző se törik be, mert védi a rollcage. Az az alkatrész, ami acerekben nincsen. ^^
  • palm pilot
    Igényesebb gépeknél eleve nem is lesz probléma a beázásból. ^^
  • palm pilot
    Túl naív vagy, mindent elhiszel amit mondanak. Én már a valóságban is megtapasztaltam azt amiről te mégcsak nem is hallottál, ezért elmondhatjuk hogy jobban ismerem a helyzetet.

Egyébként meg a boltba kell visszavinni nem egy szakszervízbe, ugyanis cserélik és nem javítják nagyokos
    Haha, naivitás 2. ^^ A cseréhez kell egy "ez tényleg szar" papír a szaGszervíztől, amit persze nem hajlandóak adni, mert bár 4szemközt elismerik a hibát, le nem írják. Hogy a vevővel mi lesz, az meg kit érdekel. Majd te is megtudod, ne félj. ^^
  • palm pilot
    Ilyen igénytelen bóvli dizájnt utoljára az ecserin láttam. ^^
  • ujmisi
    Látom sikerült egy kisebb háborút kirobbantanom a kérdéssel. :) Köszi a válaszokat!
  • Rita79
    Ja meg én úgy tudom, hogy a sima garancia nem vonatkozik olyan dolgokra, ha például véletlenül ráömlik a gépedre valami folyadék vagy betörik a kijelző.
    Ezek a dolgok meg súlyos pénzekbe kerülnek, így cseszheted a 3 év garanciádat, ha nem kötöttél plussz biztosítást.
  • Rita79
    Azért azt te is tudhatnád, hogy Acert lehet kapni 100-tól 350 ezerig! Tehát már megint nem tudom miről beszélsz, hogy az Acer olcsóbb, mint a többi! Igen egy gagyibb kivitelű olcsóbb, de ez más márkára is igaz.
    A biztosításért meg igenis fizetni kell!
    Ez olyan, mint egy kocsinál a casco. És akinek van pénze kiadni több százezret egy laptopra, annak ne okozzon problémát, hogy több évre bebiztosítsa, mert egy laptop elég sérülékeny, főleg, ha valaki sűrűn hordozza.
    Én nem a legdrágább gépet vettem meg, de képzeld el még a Two Worlds is megy rajta minden probléma nélkül.
    Pedig ez csak egy középkategóriás gép.
    Tehát akkor már szar nem lehet.
    /Lást aláírásom/
  • nesto
    akár minden hsz-edbe leírhatod hogy van ilyen biztosítás (látom nagyon örülsz neki), csak azt nem említetted, hogy ez természetesen külön 10-20ezrekbe kerül, nembeszélve hogy acer-re 1 éves garancia van, ha hosszabbítassz megintcask 10-20ezrek mennek rá. illetve azt is jólenne ha megemlítenénk, hogy ezt a biztosítást, ami arra szól, hogy ha direkt csanálsz kárt a laptopodba, akkor is kárpótolnak egy újjal, ilyet még egy mezei szar notebookra is lehet kötni, vagy akár egy monitorra vagy egy pc-re. szóval ez nem jellegzetes és nem az acer sajátossága. kialakításban tényleg nagyon szép, eltalálták, megtalálták azt a pontot, ahol meglehet fogni a vásárlóközönséget. csak ugyebár a legtöbben nem járnak utána a gépeknek, csak meglátják és elviszik. ezt magyarázza az is amit mondtál: kirakják a boltokba a legelső polcra. persze, mert aki meglátja beleszeret. de ez csak a külső...
    ezért vegyetek inkább toshiba-t, asus-t vagy dell-t. lehet, hogy egy u.olyan kategóriájú gép asus-ba drágább lesz mint acer-be, de a minőséget meg kell fizetni!
  • Rita79
    "Majd ha kidobtad a 7.-ről és tényleg el is vitted a szagszervízbe, lefagy a vigyor az arcodról."

A "szagszervízbe" biztos nem viszem el.
    Egyébként meg a boltba kell visszavinni nem egy szakszervízbe, ugyanis cserélik és nem javítják nagyokos!