16455
  • gabi89
    Gondoltam ide is beteszem.
    Na mivel eddig nem volt sose laptopom (pedig desktop gépem milyen régóta van már...) ezért gondoltam érdeklődőm kicsit.
    Amire szükségem lenne ez egy márkás és jó laptop netezésre,zene és filmnézésre nem árt ha viszi azért a 720p-t.Néha néha egy kis játék ,de az nem fontos mert arra ott van a desktop gépem...Aksija jó legyen és legyen benne wifi.
    Milyet ajánlotok a maximum összeg 170-180ezer,de ennyiért azért már elég jó laptopok vannak szóval ha a célra 130ezerért (csak mondtam egy összeget...) is van akkor nem feltétlen akarom elkölteni az összes pénzt.
    Még valami ha lesz laptop ezáltal egy router is kell.Szóval aki otthon van router témában az segíthetne egy minőségi router kiválasztásában úgy 10k körül.Semmi extra nem kell csak tudja azt amit manapság tudnia kell egy routernek. OP. rendszer nem kell hozzá mert az megoldom
    Ezekről mi a véleményetek:
    http://ipon.hu/webshop/product/asus_f5sl_ap104/27793
    http://ipon.hu/webshop/product/toshiba_satellite_l350_10b/26826
    http://ipon.hu/webshop/product/ibm_lenovo_3000_n200_ty2d3hv/26481

• xNoodlex
    van baloldalt alul egy Fn funkció billentyű ha azt tartod lenyomva akkor fogod tudni használni
  • Grizzly4x4
    Sziasztok! lenne egy kérdésem az öcsém vett nemrég (2hónapja) egy Asus F5Rseries laptopot és az lenne a kérédsem hogy a bluetooth hogy lehetne rajt működésre bírni mert semmiféle kapcsolot vagy windowsbeli állítási lehetőséget nem találtam. ezenfelül a képernyő alatt vannak ilyen gyorsgombok de megnyomva őket semmi nem jön elő lyenekre gondolok például hogy internetexplorer vagy mediaplayer plusza a hangerőszabályzógombok az F10 és az F11-egy billentyűkre vannak felfestve de megnyomva őket szintén nem történik semmi ha valaki tudja hogy ezeket a dolgokat hogyan lehetne működésre bírni az légyszi segítsen előre is köszi a segítséget!
  • Adler
    igen, de a belinken infón ugy van, hogy integrált videokártya, ez bizonytalanitott el.
  • mrzoltan
    ATI Mobility Radeon™ HD 2400 Graphic with 128MB GDDR3 (Support Hyper Memory)

Elvileg 128mb VRAM-mal rendelkezik.
  • Adler
    köszi, nem vagyok képbe a notbook kártyáknál, aminek ismerős a neve, az baromi drága.
    Mondjuk a kártya integrált, azaz a rendszerből veszi el a memóriát, vagy tévedek?
  • Alwares
    Lazán. És szerintem a nagyobb eventeknél se fog laggolni a 2 GB RAM miatt. A HD2400 nem olyan rossz kártya, még ha nem is olyan erős mint az asztali változatban.
  • Adler
    MSI EX610X-063HU
    ez nem rossz, vajon a WoW elfut rajta normálisan, mármint min. 1024*768 ban, vagy az ahhoz arányos felbontásban?
  • palm pilot
    Kár hogy a funkciógombok már nem szürkék mint régen, jobban elkülönültek a mezei gomboktól.
  • grizzly21
    annyira mar nem is ronda! De a kek enter-t azert latom meghagytak..
  • Solten
    Asztali kártyákban gyengébb, nyilván mobil fronton is ez a helyzet... 2600Xt mobil változata van a 8600 Go-val egy szinten szvsz.
  • palm pilot
    Új szubnotebook a Lenovo kínálatában

• Alwares
    Én is most néztem át egy részletesebb benchmarkot a 8600 tényleg elég jó a laptop színvonalon. Nagy kár, hogy 170 az a laptop mert megvenném, de ahhoz még kéne jó +30-40 ezer forint.
    Nekem még ez nyerte el a tetszésem, kár, hogy AMD, mert inkább Core2Duo-t szeretnék:
    http://ipon.hu/webshop/product/msi_ex610x_063hu/26655
  • davidka003
    Nem jobb. Sokkal rosszabb a játékokban.
  • GTheo
    ATi Mobil RadeOn HD3470 jobb mint az nVidia GeForce Go 8600GT ?
  • Alwares
    Ennyért mindkettő tényleg nagyon megéri, de szvsz az Ati-s konfig valamivel jobb, erősebb az a videókártya.
  • GTheo
    vagy ?

Vélemények?
  • GTheo
    [link]http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_gx600px_214hu/27216[/link] vagy [link]http://ipon.hu/?product_id=27245[/link] ?

Vélemény az első laptopról?
  • Solten
    Hű, ez állat ennyiért
  • Alwares
    Ez eléggé fasza bár a videókártya teljesítménye hagy némi kivánni valót maga után. Másik fórumon linkelték nekem ezt:
    http://ipon.hu/?product_id=27245
  • Zsoltee20
    Hali!

Érdekelne a véleményetek errol a notirol:MSI GX700X
  • xNoodlex
    Hali!
    Az integrált Intelnél csak a játékoknál olvastam gyengeséget videó nézésre megfelel, de egyébként adtak hozzá drivert ami jelentősen felgyorsítja az eddig indokolatlanul lassú videókártyát
    DRIVER
  • Alwares
    Mindenképpen az Acer. Sokkal nagyobb winyója van és a processzora is sokkal erősebb. Az Acerben ráadásul dual-core-os proci van....
  • Alwares
    Üdv!
    Én most állok lap-top vásárlás előtt és mivel még nem volt laptopom nagyon nem vagyok otthon a témában. Tudnátok nekem mondani olyan 120-140k körüli gépet amiben azért egy valamire való videókártya is van (meg pl proci is)? Mert ahogy nézegettem mindenben csak ilyen integrált intel van amiről nem sok jót hallottam.
    Nekem igazából nem játékra kellene, mert van konzolom, viszont egy-két dolgot azért szeretnék rajta futtatni (Eve Online, Spore meg ilyenek). A másik az, hogy jó lenne ezen nézni a HD videókat is.
    Előre is köszi.
  • xNoodlex
    Sziasztok!
    E két laptop között gondolkodok. Írnátok véleményt szerintetek melyik milyen vétel lenne?
    HP
    Acer
  • Rihi87
    Simán rá lehet tenni egy xp-t. Nincs semmi akadálya, csak persze járjon hozzá xp driver is, ha meg nem jár vistával szedsz netről. Az FS honlapján biztos vannak...
  • storm111
    Sziasztok!
    Venni akarok egy fujitsu-siemens laptopot. De! A metróban néztem ki, ott a tájékoztató címke szerint csak vista telepíthető rá. Viszont én xp-t szeretnék rá, és a gép is tökéletesen megfelelne! Kérdésem az lenne, hogy esetleg rá tudom-e mégis tenni az xp-t valahogy.
    thx és üdv
  • Rihi87
    Sziasztok!

Laptopot szeretnék venni, ezt a gépet néztem ki: ACER Extensa 5620-6A2G16Mi (LX.E540C.062). http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=14634 <--- Itt van róla infó. A következőkre szeretném használni: Internetezés, szövegszerkesztés, játék, egyetemre beadandót csinálni, meg ami jön...
    A véleményeteket szeretném kérni, hogy jó e.
    Ha tudtok mást ajánlani br 150.000 alatt azt szívesen veszem. :) A proci legyen legalább 2ghz-s core2duo-s, memória legalább 2giga, a winyó min 80Gb,videókártya integrált, a dedikált nem fér bele a br150-be :S . Azt is magyarázzátok el plz, hogy melyik proci a jobb:
    T5470 (2 MB L2 cache, 800-MHz FSB) 1600Mhz, és T5750 (667MHz FSB, 2MB L2 cache) 2.00GHz. Mind a kettő intel core 2 duo.

Kösz a segítséget!

Üdv: Rihi87
  • Magoo
    ja a típus lemaradt: MATSHITA BD-RE UJ-220
    ami bár nevéből nehezen adódik, Panasonic gyártmány...
  • Magoo
    Szeretném kérni a segítségeteket!
    Ugyebár van az XPS M1730-am...eddig minden okés volt vele, ám tegnap megvettem életem első BD lemezét...ám a gépezet nem hajlandó még csak be sem olvasni azt. Pedig minden fontos progi megvan hozzá (beleértve a PowerDVD8-at)
    De még explorer szinten sem látja a lemezt. Kiderült hogy a BD-RE meghajtóm picit régi firmware-rel rendelkezik, ám itt jön a poén, hogy nincs hozzá frissítés! Olyat mondtak szervízben hogy másnál is előfordult és a megoldás egy ugyanilyen de újabb gyártású drive beszerelése, mert az már "elvileg" hüdejó...
    Nincs valaki aki mégis tud valami helyről ahol begyüjthetném a firmware-t ami már az újabb típusokban van?

Ha nincs, akkor viszem a szervízbe hogy cseréljék, de gondoltam megkérdezem! Köszi előre is!
  • Küldönc
    hello
    újonnan volt véve a köv noti: asus x51rl-ap146
    a telepmérőnél ír ilyet : energiaállapot: Kisülés alatt. Ez mit jelent??

már feltettem kb 12 órára töltődni, és azt írja hogy:
    - teljes fennmaradó energia: 91%
    - teljes hátralévő idő: 1:55 perc
  • Vieras
    Sziasztok http://www.ipon.hu/webshop/product/msi_gx700x_258hu/27550
    erre a a laptopra aszt irják hogy FELBONTÁS: 1920x1200 (WUXGA) ez tud lefele olyan felbontást amin nem fog el homályosodni a kép? Valamint a laptoba a 8600go vagy a HD3650 a jobb asztom hogy az ati az okosabb válaszokat előre is köszönöm!
  • Nandusz
    Bármelyik laptop, melyben 2GigaRAM van, Intel Core2Duo processzor van, az nem fog belassulni semmitől.
    Egy pár link, ahol szétnézhetsz:
    Link 1
    Link 2
    Link 3
  • Mityu91
    Sziasztok!

Olyan problémánk van hogy elloptak tőlünk 3 laptopot és most így csak egy asztali számítógépünk van viszont mindenkinek sszügsége lenne laptopra:) azaz 3 laptopot vennénk egyszerere kb 200ezer forint értében mindegyik főleg munkára lenne használva de fontos azért hogy a wordtől és a photoshoptól meg az acrobat readrtől ne lassuljon be.
    Abban kérném segítségeteket hogy melyik jelenleg ilyen célra a legjobb választás.

Köszönöm!
  • Rita79
    Jól beszéltél: monitorral!
    Akkor elég egy poggyász is, hogy mozdítani tudd a gépedet.
    Remélem nem vagy rokkant, hogy a négy fal közé vagy kötve, mert már kezdem azt gondolni, hogy te nem mozdulsz ki otthonról, ezért fogalmad nincs a mobililitás élményéről.
    Ha meg szerinted egy laptop melegít, amit én eddig nem éreztem, akkor villanyt se használj!
    A laptopom pedig 2,6 kg, még mindig nem 6!
  • Raho
    Sziasztok! Érdeklődnék mi a véleményetek a HP Pavilion DV6700-as leptopról, mert magyar teszteket nem igazán találok.
  • grizzly21
    minden driver-t tegyel fel, helyreallito cd csak formatalasnal kell.
  • nesto
    heló. megjött a gépem (asus f3sv), és el is hoztam haza a boltból. azt mondták ha feltudom telepíteni az oprendszert akkor vihetem, ha nem akkor megcsinálják de várnom kell még 4 napot. elhoztam és fel is raktam a vista-t, de nemtudom a cd-kel amit adtak hozzá mit cisnáljak. ugyanis van itt egy nero (ezt ismerem, most nem kel), egy Asus driver & utility ver 3.0 cd (na ezt nem tudom micsináljak vele), és egy helyreállító cd.
  • I.C.ram
    USA-ban még csak most jelent meg pár napja. Tuti kell még 1 hónap legalább, mire ide is elér.
  • Vieras
    engem a Dell studio 17 érdekelne a legjobban mivel elég jónak tűnik de kb mikortól lehet kapni itthon is?