16455
-
#2176 Hát engem lebeszéltek ezekről GX-es MSI gépekről.
Rövid aksi idő (terheléssel egy óra), gyenge anyagokból van, könnyen karcolódik. Könnyen kopik a festése és az új lenyomatok is megmaradnak rajta.
Ellenben ha játékra akarod használni, ilyen árkategóriában jobbat nem találsz, visz ez minent, nem is akárhogy! -
Inquisitor #2175 15, 4" Megabook GX610PX-059HU TX2 TL-60 (2GHz), 2GB DDR II 15, 4" WXGA+, Glare-Type, HD2600 256MB, 320GB (5400rpm, SATA) Web-cam, WLAN, Bluetooth, DVD-RW Super-Multi, Gbit LAN, express card foglalat, 6 cellás akku (4400mAh), kártyaolvasó, 4.1 speaker, HDMI
Link
Ez a 160K körüli esetleg? Egy "picit" jobb benne a VGA. -
#2174 30 percre lakok az iskolától így minden nap látom a szüleimet. Rohadt nagy szerencse, hogy jó városban születtem. Netezni tudok itthon is. Akkor még most nem veszek, majd csak akkor ha szükség lesz rá. -
zoli47 #2173 Gondolom a játék volt a fő cél. -
#2172 bármire:D kapcsolattartás a szülőkkel, meg gondolom ott órákon is lehet használni jegyzetelni...netezni(koliszobákba elérhető ) -
#2171 Akkor csak ajánlott. Mire lehet ott használni?
Azért kérdem, mert én is megyek fősulira és akkor vennék egyet. De ha nem annyira fontos akkor nem veszek, mert amúgy nincs rá szükségem. -
#2170 ki mondta ezt?:D nem kötelező... -
#2169 Fősulira kötelező a laptop vagy hogy van ez? -
#2168 sziasztok! fősulira megyek szeptembertől, és laptopvásárlásra szántam el magam. 150ezer áll rendelkezésembe(+-15ezer) és már ki is választottam a laptopom, azt szeretném megkérdezni hogy ismeri e ezt a típust valaki, mik a tapasztalatok stbstb....megéri e megvenni?:D azért azt akarom h még 1-2évig jó legyen, azért is vettem 2magos procist meg 3giga rammal...
laptop -
zoli47 #2167 Menthetetlennek tűnik az AMD
lol -
#2166 A HP is odafigyel a hibás Nvidia chipekre
lol -
#2165 Nem rossz, de én most ebbe vagyok beleszerelmesedve:
Sony Vaio VGN-FZ31M
Kicsit tud a gép. Blu-ray, Core2Duo, 3 GB RAM és a többi... -
#2164 egyet talaltam ami megnyerte a tetszesem, jo nem pont 300ezer de valakinek velemenye rola?
Asus F5SL-AP023 -
#2163 na segitsetek, laptop vasarlas elott vok es kene egy kis segitseg.
max. 300 -ig bezarolag mondjatok nekem egy ket tipust amire erdemes lenne beruhazni. igazabol nem kimondottan jatekra kell de ez sem elhanygolhato.
barmilyen tipus szoba johet amirol ugy gondoljatok hogy erdemes ra penzt kiadni. par oldalt megneztem de meg valahogy nem akadtam ra az igazira.
segitsegeteket elore is koszonom -
palm pilot #2162 -
#2161 Lenovo Thinkpad: karcsú üzletember -
palm pilot #2160 Kicsit elavult már, de pl. netezni, ms officera bőven elég. A Lifebook a FuSi minőségi sorozata, szervízbe nem nagyon kell hordani. :) -
#2159 Sziasztok!
Fujitsu Siemens Lifebook e 6540 szerintetek jó?
Nem játékra.
P3 600 Mhz 256 mb ram ATI Mobility-P with 4MB or 8MB of SDRAM SONY CD-RW/DVD-ROM CRX820E
esetleg mennyire lehet egy ilyet kibővíteni? -
Zsoltee20 #2158 Hali!
Kérném a segitségetek abban hogy mondjatok olyan notebook-ot amelyben Nvidia Go8600 -nál feletti kategóriába tartozó videokari van(értem ezalatt 8700,8800,9600 és ennek változatai).9500-9300 és társai nem érdekelnek...AZ ár nem érdekel csak az h magyarországon kapható legyen.
Elöre is köszi. -
Grizzly4x4 #2157 Pont ezt akartam én is kérdezni mint storm mert nekem ma jön meg a vadiúj első asus laptopom és azon godnolkodtam hogy kell e valamit pöcsölni az aksikisütéssel. Teljesen biztos hogy nem kell ne tegyen fel legalább egyszer 16 órár mint a mobiltelefonokat szokás előre is köszi a válaszokat -
palm pilot #2156 nem -
storm111 #2155 Sziasztok! Vettem egy fujitsu-siemens laptopot, Li-ion akksi van benne. Mivel ez az első laptopon nem igazán vágom hogy ki kell-e sütni az akksiját, és ha igen, hogyan? köszönöm a segítséget!
Üdv -
Nandusz #2154 Milyen márkájú laptopot vettél? -
palm pilot #2153 Lehúzod a tápkábelt a gépről, egyből megjön. ^^ -
#2152 Szerintem nézz körül a gyártó hivatalos oldalán. -
Pemack #2151 Vettem egy laptopot és Vistát kaptam hozzá, két hétig használtam, de nagyon nem jött be, úgyhogy telepítettem XP-t. Nagy nehezen megtaláltam az összes drivert, már csak egy dolog hiányzik, amit nem tudom, hogy hol keressek. Amíg a Vista volt fenn addig volt egy kis ikon a tálcán, ami jelezte az akkumlátor töltöttségét. Hogyan tudom visszavarsázolni azt oda? Vagy létezik olyan program, ami figyeli és mutatja?
Légyszi segítsetek! -
Inquisitor #2150 UMPC már elég régen van, csak atom drágák voltak. Sony VAIO-ból van egy csomó gyöngyszem, csak nem terjedt el nálunk az itthoni "100-200K között akarok csúcsnotit" vásárlók körében. A szervizesünknek is ilyesmi van (nem mai darab), bár lehet az már 12"-os?
Azért az Eee PC elött pár évvel már volt Asusnak is 7"-os gépe ... csak nem 100K körül (alatt), hanem 300-400K között. -
#2149 Mostanra már ilyen is van akkor... :S -
#2148 nade sony -
#2147 Ilyen EEE PC nemde? -
palm pilot #2146 Ez egy notebook. ^^ -
#2145 Hali!
Tudtok segíteni, hogy ezmiez?
-
#2144 Végülis így is lehet érteni. De lényeg az, hogy intelt nem nagyon szabad venni, ha pedig igen akkor X3100. -
palm pilot #2143 Nem mindegyik integrált, csak ami a chipsetbe van integrálva. -
#2142 Mindegyiknél integrált mivel laptopban nem lehet cserélni. Ha nem számít annyira a videókari (azaz nem akarsz játszani) akkor elég az integrált általában intel, viszont ha nem akkor valami alap Ati még jobb. De 130 körül nehéz ilyet találni... -
Adler #2141 végignéztem az ipon -on az összes notbookot, ott mindegyikhez azt irják, hogy integrált vga:(
olyan 120-130e körül szeretnék, nem kell komoly kártya, az x300 simán elfut. -
#2140 Kijott ASUS G50 noti. Eleg bika. GF 9700-as vga-val :)
Csak ne lenne ilyen ronda kivulrol :( Nem ertem miert eroltetik ezt a "gamer design"-t. Meg senkivel sem talalkoztam, akinek bejott volna. -
#2139 és melyik az elárulód :P -
#2138 Mindenképpen az első. Jobb a videokártya és a proci is.
De ha már ilyenről van szó én kinéztem/ajánlottak egy sokkal jobbat is.
Ez 3k-val drágább mint az Asus viszont nem mondom, hányszor jobb :)
Routerben pedig 10-15 körül bátran vedd meg bármelyik Dlink vagy Linksys routert. -
#2137 Asus birtokolja a legfranyóbb integráltat.