16455
-
palm pilot #2216 Volt, 2 is. Egyik kapásból gyári hibás volt, alig akarták kicserélni, a szervíz még azt a tényt se merte írásba adni hogy rossz, hiába tapasztalták (ezzel az igazolással lehetett volna kicserélni, meg se kellett volna javítaniuk). A másik meg csak úgy szimplán szar volt. Rádugtál 1 pendriveot, 50% eséllyel lefagyott az egész gép. A billentyűzet horpadt keményen, 1 bombot lenyomva sokszor a környező gombok is mentek vele. És még sorolhatnám. Ránézésre, tapintásra is eléggé kínai piacos. Kerüld messzire ha jót akarsz magadnak. -
gaben4 #2215 amúgy akit érdekel apple mac olcsón annak tudok összehozni 130-ért egyet viszont cserébe passzolja el a ps3-am . -
gaben4 #2214 sztem meg a dell a jó.. most én is arra gyúrok csak el kell paszolnom a ps3-t -
#2213 acert nem ajánlom sztem ocsmányak és fosok
MSI a jó 2év garancia és megfizethető is és jól felszereltek -
#2212 dicsen -
#2211 nem tudja valaki hogy egy amilo xi 2428-ba van e ujlenyomat-olvasó? -
#2210 sziasztok.. ps3-t cserélnék dell laptopra.. a ps3-hoz még van 10 hónap garancia + 1.5 méter hdmi kábel + Oblivion game.. alig 2 hónapos tiszta karcmentes állapot.. gyönyörű !!!!!!! -
Nandusz #2209 Mert integrált XP kell hozzá. Most nem szeretnék itt warezolni, de ugye tudod, hogy léteznek ilyenek.... -
#2208 Ilyen forumot nem fogsz talalni, ahany ember annyi velemeny. A tenyekre alapozz, kulfoldon szinten mindenki mac-et vagy Dell-et vesz ha mar pc laptoprol van szo, mert ott nem szamit az ar. Messze ez a ket legmegbizhatobb marka, minosegileg TOP.
Aztan ott van meg a nem rossz kategoriaban a hp, ibm (lenovo), asus sem annyira rossz. De persze egy markan belul is van rossz/jo, a konkret tipust erdemes nezni. notebookreview.com asszem van egy ilyesmi oldal, ahol jo tesztek vannak -
Madmano #2207 Szevasztok.A húgom vett egy Fujitsu-Siemens (remélem jól írtam)laptopot.Na most:belefutott abba a problémába,ami az,hogy XP-t akart telepíteni rá.És a masina azt mondja,nincs vinyó a gépben.Mit lehet tenni ilyenkor?Légyszí -
Nandusz #2206 ITT nézz körül. -
#2205 Megtudnátok nekem mondani h ez az ASUS noti XP kompatibilis -e vagy ezt hol lehet megnézni? -
Nandusz #2204 Hagyd...palm pilot megrögzött acer ellenes, itt mindenki tudja.
Egyébként én is azt a notit javaslom neked, mert ár/teljesítmény/MINŐSÉG arányokat tekintve messze-messze az a legjobb. -
#2203 Üdv megint. Az lenne a kérdésem, hogy melyik a legmegbízhatóbb márka. Vagy tudnátok mondani valami oldalt ami azzal foglalkozik hogy melyik a legjobb márka és miért is? Mert ha veszek laptopot akkor nem csak 1-2hónapra szeretnék. Kezdetnek Asus-al szemeztem de már csak maga a márkanév plusz tízezrekbe kerül ahogy nézem ,aztán áttértem DELL-re csak ez meg ismeretlen számomra meg ugye még ott van a többi neves márka. Tehát csak valami informáló oldalt szeretnék nem pedig szavazást indítani itt:) . Előre is köszi -
soldy #2202 Annyira rossz az ACER minősége? Neked is volt? Csak azért kérdezem mert még nem találtam ilyen nagy teljesítményű laptopot, ennyi pénzért.
http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.AQ30X.052 -
#2201 Köszi a választ, akkor ASUS noti igaz kisebb vinyó de majd takarékoskodok :) -
#2200 "Nagy különbség van Ati HD 2400 XT és HD 2600 között?"
Kb 2-szer, 3-szor gyorsabb a 2600XT. -
#2199 Újból én vagyok.
Akkor szeretném véglegesíteni a vásárlásom.
ACER vagy Asus e kettő laptop között kellene választani, azért vacilálok mert Acer-ben 250 GB vinyó van de rosszabb VGA, Asus-ban jobb VGA de kisebb a vinyó. Szeretném játékra is használni a gépet, tehát lehet jobb lenne az Asus.
Szerintetek ? Nagy különbség van Ati HD 2400 XT és HD 2600 között?
Előre is köszi ! -
palm pilot #2198 Ingyenes DOS. Semmire nem jó, csak arra hogy elmondhassák oprendszerrel kapod a gépet. Marketingkamu. -
palm pilot #2197 Rosszul teszed. "Csak" a lényeget nem írják oda a reklámokban, hogy mennyire szar minőségűek. -
#2196 Huh tényleg defasza laptop ez! Valami ilyesmit szeretnék majd Dell-ben egyszer. A Sony után Dell-t szeretnék, de ha ilyen frankó notigépeket gyárt az Acer is, lehet kénytelen leszek levetkőzni minden előítéletemet és venni egyet. -
#2195 ACER Aspire 5930G-843G32N-ben van a legerősebb IGP. -
soldy #2194 Mi a véleményetek ezekről a laptopokról?
ACER: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=LX.AQ30X.052
MSI: http://www.mysoft.hu/details.aspx?pn=GX600PX-070HU
ACER: http://www.laptopszalon.hu/product_information.php?product=1677&title=ACER%20%20Aspire%207720G-833G64N%2017%20C2D%202.4G%203072%202x320
Nekem inkább játékra kéne! -
#2193 mi az a freedos? -
#2192 Szerintem az a helyzet, hogy ezt az eladó se tudja. Szerintem van 256 MB memóriája és +-ban tud leszívni a rendszeréből is. -
#2191 MSI az jó mert 2év garanciát vállalnak
és jó áruk van és jól felszereltek is
és FreeDos-t ingyen adják hozzá (nem kell fizetni a drága vistáért a notebook árába) -
#2190 Mint már korábban írtam ezt a laptopot is néztem, azt szeretném kérdezni h ami benne van videókártya ATI HD2600 (1024MB), ez melyik Asztali pc VGA-nak felel meg?
Az az 1024 mb az tényleg annyi? Vagy a RAM-ból szívja el? De gondolom van saját memóriája is.
Előre is köszi!
-
#2189 Ha boltban veszed akkor is így érkezik, csak jóval drágább és még mielőtt megveszed pár hónapot áll egy bolt polcán ;) -
#2188 helló. írhatnál majd hogy milyen is a laptop ha megjön. amúgy nem gázos a fél világon átutaztatni a postákkal egy laptopot vagy akármilyen nagyobb elektromos szerkentyűt? -
#2187 nem adnak sztem -
Gnd #2186 hihó! www.pdafutar.hu/termekek/2789 / MSI GX600PX-214HU Notebook / Ezt a gépet néztem ki magamnak, egyetemi életre / évekre / =). Mi a véleményetek a márkáról/gépről/árról/megfelel a célnak ? -
#2185 kerdezd meg toluk, de szinte biztos hogy kulon lemezen nem jar -
#2184 http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=14897
ha vesz az ember egy ilyen készüléket jár hozzá a Vista home lemezen is vagy csak gépen van fent és kész ?
köszi a választ -
#2183 Értem, én is ezen gondolkodtam, csak Acer Travelmateba nagyobb a vinyó. -
zoli47 #2182 Az se jobb minőségű mint az MSI. -
#2181 Egyébként jövő héten max kedden megérkezik az új laptopom. Ebay-en vettem 113k-ért (postköltséggel). Már nagyon kíváncsi vagyok.
Sony Vaio VGN-NR285E/S
Link -
#2180 Ha van rá kereted az Asus-t vegyed, nagyon jó kis gép, bár az ára az borsos egy kicsit... -
#2179 "amilyen laptopot linkeltem annál az mi hogy 1 GB + 2 GB DDR2 ram??"
Van benne 1 db 1 GB-os modul és 1 db 2 GB-os modul. Ez adja a 3 GB-ot.
-
#2178 amilyen laptopot linkeltem annál az mi hogy 1 GB + 2 GB DDR2 ram??
miért nem úgy írják h 3giga? vagy nincs jelentősége? -
#2177 Sziasztok!
A jövő héten ha minden jól megy, esedékes lesz egy laptop vásárlásom, ebben szeretném a segítségeteket kérni.
Itt van pár kiszemeltem, légyszíves mondjátok meg, melyiket lenne érdemes megvenni, vagy légyszi ajánljatok nekem ebben az árkategóriában ehhez hasonlót.
Az fontos h a képernyő 17' legyen. Szeretnék játszani is vele... Mintha asztali gép lenne.
MSI EX700X
Acer Extensa
Acer TM
Asus
Ezeket néztem én, ha van ötletetek azt szívesen fogadom.