16455
  • Kalozoner
    nem gs az 100%...
  • Dying Soul
    hát mármint, hogy legyen benne, de nem biztos, hogy fogom használni :) vagy mittomén, abszolút leragadtam 2000 körül a gépekkel kapcsolatban, nem értek már hozzájuk. :)
    egyetemi életre lesz, így jobban mondva.
  • Alwares
    Ahhoz nem is kell ilyen erős gép.
  • Nandusz
    Na abból egy idézet, amiből belinkeltél:
    Hálózat: 10/100 ethernet (RJ45), Intel PRO/Wireless 3945ABG, 802.11b/g

Akkor most nem értem ezt a wifis kísérletezési kényszert, amikor rendelkezésre áll.
  • davidka003
    De amit ő írt laptopot abban nem GS van.
  • Dying Soul
    Srácok!

Ez jó gép-e annak, aki netezni akar rajta, retro játékokkal játszani, és néhanéha esetleg kisérletezni wifi meg ilyesmi dolgokkal?
  • Nandusz
    De szerintem van 8600GS is, ami kb. fele olyan erős, mint a GT
  • davidka003
    Ugyan az a kártya csak minden boltban máshogy írják ki. Tök mindegy hol veszed 8600GT lesz benne.
  • Kalozoner
    tehét végül is bolt válogatja, hogy hogy van odaírva? egy és ugyanazon kártáról van szó? kösz a választ...
  • Alwares
    Igazából már majdnem elkezdtem számolni neked a dollár árfolyamot + a 20% áfát de mivel látom játékra kell. Felejtsd el. Az én Vaio-mban is ilyen videokártya van és alig-alig visz el egy pár játékot. Az asztali mezei Radeon 9600-asom jobban teljesít.

Egyébként pedig jó kis noti ez, ennyiért meg is éri.
  • gaben4
    sziasztok.. kinéztem egy notit az ebay-ról.. érdekelne szakértői véleményetek, hogy esetleg bukhatok a dolgon? játékra kellene a noti -->
    ez az
  • Madmano
    Szasztok.Kis segítség kéne:a Húgom vett egy Fujitsu-Siemens Pi2512 notit.Az XP már fenn van,de sehol nem lelek hálókari drivert hozzá.Esetleg eznem lenne jó hozzá?
  • davidka003
    A 8600GT laptopokba való változata.
  • Kalozoner
    MSI GX600PX-214HU, valaki megtudja mmondani ebben milyen videókártya van most? mert valahol go 8600 valahol 8600M GT, jó lenne tudni, köszi
  • Bandee1987
    Úgy 170-180 ezer forint környékén milyen laptopot érdemes venni? Dell-re gondoltam, mert elég sokan dícsérik, ti konkrétan tudtok ajánlani egy jó típust? (2 gb ram min. legyen benne)

köszi
  • xxdani
    hát a legrosszabb számítás szerint is kb ugyanannyi mint itt beleszámítva a postaköltséget,áfát,vámot. marad a magyarországi vásárlás. azért köszi
  • I.C.ram
    Ja csak szamold hozza az afat meg a vamot is.
  • xxdani
    lehet hülyeséget kérdezek de belefér. az a 20k az áfa vagy a szállítás? Amennyiben külföldről veszünk laptopot a garancialevél magyarországi szervízbe is jó vagy csak külföldön lehet szervizeltetni? az utcsó kérdés hogy külföldi laptopnál egyedül a billentyűzet más ugye (vagyis az angol billentyűzet lesz ami nem nagy baj) de minden másba olyan mintha magyarországon vásárolná az ember. Ugyanis akárhol nézem külföldről még úgy is megéri vásárolni laptopot ha a szállítás 20-30ezerbe fáj így is nyer az ember vagy 50ezret ha nem többet.
  • Alwares
    Én most kaptam készhez a Sony Vaio-mat. 115k+ 20k áfába fájt. Meg vagyok vele elégedve, jó kis noti. Még arra leszek kíváncsi, hogy idehaza mennyibe kerül.
  • Nandusz
    Én pl. 320K-ért vettem az enyémet, ami ACER. Tescoban, Electroworldben, Media marktban máig sem látok ilyen kategóriát, mint az enyém...persze nem is ilyen helyeken vettem.
  • zoli47
    az Acer amiatt a világ vezető laptop gyártója, mert szart ad el.
    Így van. Manapság csak az olcsó gagyit lehet eladni Az emberek azt látják a teszkós katalógusban hogy 100k-ért már notit kapnak, a drágábbat már meg se nézik. Nézz végig ezen a fórumon, hány ember ki 3-400k-t egy (minőségi) notiért? Talán 1 ember volt. Mindenki 1-200k-ból akarja megúszni. Az meg fel se merül a fejekben hogy a drágább vajon miért drágább. Miben tud többet a téliszalámi a párizsinál, mikor mindkettővel jól lehet lakni. Adott a kereslet, a gyártók kénytelenek alkalmazkodni. Ha felfele nem lehet vinni az árat, akkor az előállítást viszik lefele, minőségi helyett jó lesz a gagyi is, úgyse tudja meg (nagyon) az egyszeri vásárló mit is kapott. Nem lát statisztikát, nem tudja hogy x millióból hány döglik be, csak 1 db-ot lát. A kínai dömpingárún nevelkedett embereknek meg már fel se tűnik ha beszarik valami, úgy vélik az a dolgok rendje, ezt kell elfogadni. Nem tudják hogy létezik ennél jobb is - pont az amiről el se tudják képzelni miben lehetne jobb. Hát ebben.

Az IBM eladta a ThinkPadet, mert eléggé csődközelben volt, holott a legjobb minőséget produkálta. De az embereknek olcsó szar Acer meg Asus kell...
  • Nandusz
    ha elromlik (aminek igen nagy az esélye).

Nem értem miért lenne nagy?...Ezek szerint az Acer amiatt a világ vezető laptop gyártója, mert szart ad el. Ugyan már...neked milyen személyes tapasztalatod van az újabb (hangsúlyozom újabb) megjelenésű Acerekkel kapcsolatban? Mert nekem eddig semmi- de semmi bajom vele, pedig nekem aztán tényleg top modell van.
  • gaben4
    MSI M677 erre gondoltam
  • MaSzKa
    msi

van sokféle változat

megfelelő helyen kell venni
    olcsón és jó változatot
  • gaben4
    ohh okkés köszike a tippet megfogadom, vagyis már megfogadtam és körbenéztem.. esetleg egy msi MSI M677-hez? mit szólnál? azokról mi a közvélemény?
  • nesto
    ezt nem ajánlanám. garancia időtávot ha megnézed már gyanús, túl rövid és igen hosszas a javítás is ha elromlik (aminek igen nagy az esélye). nézz szét pár oldalon ilyen árfekvésbe Toshiba-k és Asus-ok, esetleg Dell-ek iránt.
    ez csak egy tipp, ha akarod engedd el a füled mellett de én mindenképp szétnéznék más gépek felé
  • gaben4
    vagy vmi "gamer" laptop legyen csek jöjjek ki 130-ból.. ez volna a legjobb.. Acer TravelMate 5720G.. nncs vkinek eladó?
  • gaben4
    sziasztok.. engem egy olyan laptop érdekelne amin fut a sims2 vagy a gta sorozatok használtan is jó lesz mert csak kb 130 ezrem van rá viszont "fúdzsitszú szímensz" nem kell :D:D
  • GreenLizard
    Kösz.
    Nekem egy kb 3 éves FuSi Amilo x7640-em van, 512-rammal, 1,7-es procival és Sis videokártyával (ami sajnos eléggé sok rendelési hibát szokott csinálni). Egyébként találtam egy nagyon hasonló leírást ( http://logout.hu/iras/msi_gx600px_gamer_notebook_kozelrol.html ) csak ez előtt ott van hogy "megabook" , de a belsejét elnézve kb ugyanolyan, csak árban más. (esetleg kinézetben, mert kétféle képet láttam róla)
  • zoli47
    Konzumer minőség, de futnak rajta játékok.
  • zoli47
    Az a Satelite sorozat. Ugyanolyan konzumer mint bármelyik Acer, Asus, FuSi Amilo.
  • GreenLizard
    Helló!
    A közeljövőben új laptopot szeretnék venni. Ki is néztem egyet: MSI Megabook GX600PX-214 HU. Adatok: Core 2 Duo T8100 2, 1, 3072 MB, 250 GB, 15, 4" ACV, nVIDIA GeForce 8600M-GT, DVD S-MULTI.
    Esetleg van valakinek aki véleményt tudna róla adni? Olyan játékokat akarok rajta futtatni mint pl.: The Movies, Track Mania, Rail simulator, Ship simulator meg egy-két újabb játékot. Az ár/teljesítmény elég jó, hiszen már 170 000-től lehet kapni. Mit gondoltok?
  • I.C.ram
    biztos igazad van. en kerek elnezest, te felkegyelmu.
  • MaSzKa
    te még életedbe nem láttál laptopot úgy látszik

és főleg nem toshibát

vagy eszed nincs vagy haudsz itt összevissza

erre itt nem vagyunk kiváncsiak! :(
  • I.C.ram
    Toshiba egy kalap szar. Megneztem most joparat, mindegyik esik szet mar a boltban.
  • zoli47
    Feltéve hogy Latitude és Tecra / Portege.
  • MaSzKa
    a Dell és a Toshiba gépek is nagyon jók

de azok jelentősen drágábbak
  • mrzoltan
    Ne reklámozzál már,mert kivágnak.
    Rakd fel vhova apróhirdetésebe a ps3-ad.
  • gaben4
    akit érdekel apple macbook 130-ért annak segítek hozzájutni egyhez ha segít eladni a ps3-am .
  • soldy
    Akkor lehet megmaradok az MSI-nél!