16455
  • Alwares
    Msi de fasza lenne ha tovább bírná az aksija és mondjuk olyan fasza anyagokból készülne mint a mostani Vaiom, na akkor nem lenne kérdés mit veszek/vettem volna
  • MaSzKa
    friss nvidia hír
  • Kalozoner
    igen az a 2 év gari az bőven jó...lenovo van egy itthon eddig semmi baja nem volt (1-1,5 éves) cserébe viszonylag drága és gyengus..
  • MaSzKa
    már kinézetre is ócsmány sztem is :D

msi olcsó
    közepes minőség laptopba és 2év gari miatt jó vétel

toshiba jobb de drágább jelentősen

dell is

asus-t meg semmibe se vennék ha 1 mód van rá

lenovo a régi ibm-ről meg nem tudok mit mondani

hp-be is megjelentek az olcsók között a gaigyibbak de ott van jó is

samsung LG-ből is vannak jófélék
  • Kalozoner
    ja nem acert nem is vennék, nem azért mert szerintem trágya csak az úgy nem jön be, a kialakítása meg nem szimpatikus, lentebb említett MSI-t veszem, sok jót olvastam róla, és ha valami gebasz is volt 1 hét alatt minden probléma nélkül intéznek bármit...
  • MaSzKa
    ja :D

arra céloztam nehéz megtalálni a minden szempontból jó laptopot

de nem lehetetlen!
  • MaSzKa
    Garancia: 1 év garancia el- és visszaszállítással (bővíthető)

minőségbe van jobb is

MSI az alapból 2évet ad

olcsó laptoptól sokat ne várj

acert sztem ne vegyél
  • davidka003
    Igazad van, ne vegyünk semmit.
    Értelmesebb, ha kurvákra költjük a pénzt.
  • Kalozoner
    kiváncsi lennék mit tud ez ennyi pénzért, és milyen a minősége, élettartama....
  • Kalozoner
    valahogy én is így látom...
    de nekem a konzol mellé egy laptop bőven betöltené azt a szerepet amit ellehet várni egy 150-200K notitól...
  • MaSzKa
    ja és sztem ezek a mini lapotokot se érik meg az árukat

msi wind pl 95eft

azért 1 sokkal jobban felszerelt MSI VR610x laptopot kapni 99eft-ért
    1GB ram 120GB sata hdd Ati x1250/70 AMD 3600+ 15,4 kijelző 1.3Mpixel webcam + dvd-rw és 4 in 1 kártyaolvasó is benne van az árba
  • MaSzKa
    sztem
    intel vga-s laptopot nem éri meg venni
    nvidia vga-s laptopot nem éri meg venni
    acer és más gagyi pl fujitsu-siemens gagyi laptopot nem éri meg venni
    méregdrága laptopot nem éri meg venni

ez az én véleményem
  • zoli47
    Naja, hobbiból senki se szokott.
  • zoli47
    Ja, de mostmár az ATI-nak nem kell az AMD, és inkább válna külön. Na akkor lesz szarban az AMD igazán...
  • zoli47
    Feltéve ha tudod érvényesíteni a garit itt a kelet-balkánon...
  • grizzly21
    nem ujitottam a gepemet 4 eve miota megvan,
    egy laptopot vettem mindossze feleve de az sem pc, hanem mac, nvidia 8600 gtm van benne azt hiszem, COD4, Crysis medium beallitason szaggatas nelkul fut rajta (ennek ellenere alig jatszom , csak megjegyeztem)..

En sem orulnek ha kipusztulna a versenytars, mert az jot tesz a piacnak ha van versenyges, de az intel es az amd anyagi helyzetet nezve hosszutavon tennie kell valamit az amd-nek..
  • davidka003
    "mindegy mondjuk engem nem erdekel, mindig az intel-re es az nvidiara szavaztam"

Gratulálok. Okos ember azt veszi amelyik a jobb és nem nézi a márkát. Most az Nvidia kétszer drágább és nem is gyorsabb. ATI új kártyái győztek.
  • grizzly21
    kicsit utananeztem es az uj szeria tenyleg jo..fel eve olyan cikkeket olvastam hogy soha nem latott melyponton az amd amibol 2010re johet ki leghamarabb, eladosodas stb..mindegy mondjuk engem nem erdekel, mindig az intel-re es az nvidiara szavaztam
  • davidka003
    1. Nincs mélyponton.
    2. Mindenkinek szar lenne ha megszűnne. Nvidia is csak azért csökkentett árat, mert az ATI annyira jó lett.
  • MaSzKa
    ez nem így van

HD48xx-es radeonok-kal rendbehozzák magukat

inkább az nvidia lesz most majd szarba ez miatt
  • grizzly21
    az amd (es igy az ati is) olyan melyponton van, hogy konnyen lehet hogy tobbet nem all talpra..
  • Alwares
    Jah már látom. De mért érdekelnek ez engem? Hány százalékát érinti a gépeknek?
    Xbox-ot is vettem pedig ott 30%-os volt a hibaszázalék... Amig van gari addig no para...
  • MaSzKa
    el se olvastad te ezt a cikket :(
  • Alwares
    Ha asztaliról van szó, az ilyen gagyi Innovision meg a többit szart azt hangyagolni kell. A megbízható gyártóktól kell vásárolni.
  • MaSzKa
    http://www.ipon.hu/hir/nvidia_asztali_pc_kben_nincs_hibas_gpu/3486

ezt kell elolvasni

de van sok helyen ilyen hír

vegyétek csak a tényleg szar! nvidiát ha ennyi esztek van
    futkozzatok majd sokat gariba
  • Alwares
    Ha a 9-es Nvidia szériát nézzük, az az ellenfelvonultatott Ati az jobb.
    De ha a 8600-ost és társait nézzük, hát azért azok se rosszak ;)
  • MaSzKa
    bizonyitsd ezt be

amúgy ugyanabba a kategóriában és árban az ati a jobb

lásd nvidia 7200 vs x1250/x1270
  • davidka003
    9600GT-t veri a 3870.
  • Nandusz
    Nem sül az ki. Egyébként most nyáron a full kánikulában én pl. vettem hozzá egy Zalman notbook hűtőt, amivel normális szinten tudom tartani a hőmérsékletét. Szoba hőmérsékleten használva meg abszolút felesleges a noti hűtő alkalmazása.
  • Alwares
    Ez az intel X3100 ez egy vicc. Én nem tudom, hogyan rakák ezt össze, de valami nagyon meg van keveredve. A Devil May Cry 4 jobban fut mint az ősöreg Morrowind, ez egy lol. Mindjárt felteszem a Fallout 1-et, aztán a kiderül majd, hogy a 3 jobban megy rajta...
  • Kalozoner
    igen az ati is gyengébb meg az amd is gyengébb jóval, tehát én a kisülést választanám
  • Nandusz
    Azokat meg a 9600GT-s notik verik.
  • Alwares
    De még mindig jobb mint az intel :D
  • Solten
    Legalább nem hibásak.. 2600XT-s noti meg szerintem ütős lehet. Bár nem annyira mint egy 3850/70-es
  • Nandusz
    Csak azzal a bibivel, hogy az ati über gyenge a mobil szériában az nvidiához képest teljesítményben, más baj nincs.
  • xxdani
    A Pi2512 Gépehez ezt találtam neked egy másik fórumban hátha segít.

SATA: intel 82801 ICH8R, Driver
    chipset: intel 965GM, Driver
    WLAN: Atheros AR5007EG, Driver
    audio: Realtek ALC883, Driver
  • xxdani
    Szerintem inkább csak CD-n nem adják oda a drivereket hátha azzal kezdi az illető, hogy elkezd vadul a csodás és gépzabáló Vistát telepíteni. Több mint tuti hogy egyesével össze lehet szedni a dolgait XP-re is.
  • Alwares
    Sok új laptophoz nincs Xp driver sajna, állítólag a Vaio-khoz sincs, én már meg se próbálok erre Xp-t rakni. Egyébként elég gáz szerintem, hogy így akarják ráerőszakolni a népre ezt mocsokszar Vistát....
  • MaSzKa
    nvidiás vga-s laptokokat ne vegyetek

pl a 8400 8600-asok hajlamosak megsülni ezt az nvidia gariba intézi de kellemetlen

intel integrált-os az meg szart se ér

ati-t kell venni itt is
  • MaSzKa
    Fujitsu-Siemens -ekhez szinte nincs is xp-s driver az újakhoz a gyári weboldalon se

bocs:
    mert 1 fos sajnos

1705li volt nálam és nagyon felidegesített