16455
-
#2296 Msi de fasza lenne ha tovább bírná az aksija és mondjuk olyan fasza anyagokból készülne mint a mostani Vaiom, na akkor nem lenne kérdés mit veszek/vettem volna -
#2295 friss nvidia hír -
Kalozoner #2294 igen az a 2 év gari az bőven jó...lenovo van egy itthon eddig semmi baja nem volt (1-1,5 éves) cserébe viszonylag drága és gyengus.. -
#2293 már kinézetre is ócsmány sztem is :D
msi olcsó
közepes minőség laptopba és 2év gari miatt jó vétel
toshiba jobb de drágább jelentősen
dell is
asus-t meg semmibe se vennék ha 1 mód van rá
lenovo a régi ibm-ről meg nem tudok mit mondani
hp-be is megjelentek az olcsók között a gaigyibbak de ott van jó is
samsung LG-ből is vannak jófélék
-
Kalozoner #2292 ja nem acert nem is vennék, nem azért mert szerintem trágya csak az úgy nem jön be, a kialakítása meg nem szimpatikus, lentebb említett MSI-t veszem, sok jót olvastam róla, és ha valami gebasz is volt 1 hét alatt minden probléma nélkül intéznek bármit... -
#2291 ja :D
arra céloztam nehéz megtalálni a minden szempontból jó laptopot
de nem lehetetlen! -
#2290 Garancia: 1 év garancia el- és visszaszállítással (bővíthető)
minőségbe van jobb is
MSI az alapból 2évet ad
olcsó laptoptól sokat ne várj
acert sztem ne vegyél -
#2289 Igazad van, ne vegyünk semmit.
Értelmesebb, ha kurvákra költjük a pénzt. -
Kalozoner #2288 kiváncsi lennék mit tud ez ennyi pénzért, és milyen a minősége, élettartama.... -
Kalozoner #2287 valahogy én is így látom...
de nekem a konzol mellé egy laptop bőven betöltené azt a szerepet amit ellehet várni egy 150-200K notitól... -
#2286 ja és sztem ezek a mini lapotokot se érik meg az árukat
msi wind pl 95eft
azért 1 sokkal jobban felszerelt MSI VR610x laptopot kapni 99eft-ért
1GB ram 120GB sata hdd Ati x1250/70 AMD 3600+ 15,4 kijelző 1.3Mpixel webcam + dvd-rw és 4 in 1 kártyaolvasó is benne van az árba -
#2285 sztem
intel vga-s laptopot nem éri meg venni
nvidia vga-s laptopot nem éri meg venni
acer és más gagyi pl fujitsu-siemens gagyi laptopot nem éri meg venni
méregdrága laptopot nem éri meg venni
ez az én véleményem -
zoli47 #2284 Naja, hobbiból senki se szokott. -
zoli47 #2283 Ja, de mostmár az ATI-nak nem kell az AMD, és inkább válna külön. Na akkor lesz szarban az AMD igazán... -
zoli47 #2282 Feltéve ha tudod érvényesíteni a garit itt a kelet-balkánon... -
#2281 nem ujitottam a gepemet 4 eve miota megvan,
egy laptopot vettem mindossze feleve de az sem pc, hanem mac, nvidia 8600 gtm van benne azt hiszem, COD4, Crysis medium beallitason szaggatas nelkul fut rajta (ennek ellenere alig jatszom , csak megjegyeztem)..
En sem orulnek ha kipusztulna a versenytars, mert az jot tesz a piacnak ha van versenyges, de az intel es az amd anyagi helyzetet nezve hosszutavon tennie kell valamit az amd-nek.. -
#2280 "mindegy mondjuk engem nem erdekel, mindig az intel-re es az nvidiara szavaztam"
Gratulálok. Okos ember azt veszi amelyik a jobb és nem nézi a márkát. Most az Nvidia kétszer drágább és nem is gyorsabb. ATI új kártyái győztek. -
#2279 kicsit utananeztem es az uj szeria tenyleg jo..fel eve olyan cikkeket olvastam hogy soha nem latott melyponton az amd amibol 2010re johet ki leghamarabb, eladosodas stb..mindegy mondjuk engem nem erdekel, mindig az intel-re es az nvidiara szavaztam -
#2278 1. Nincs mélyponton.
2. Mindenkinek szar lenne ha megszűnne. Nvidia is csak azért csökkentett árat, mert az ATI annyira jó lett. -
#2277 ez nem így van
HD48xx-es radeonok-kal rendbehozzák magukat
inkább az nvidia lesz most majd szarba ez miatt -
#2276 az amd (es igy az ati is) olyan melyponton van, hogy konnyen lehet hogy tobbet nem all talpra.. -
#2275 Jah már látom. De mért érdekelnek ez engem? Hány százalékát érinti a gépeknek?
Xbox-ot is vettem pedig ott 30%-os volt a hibaszázalék... Amig van gari addig no para... -
#2274 el se olvastad te ezt a cikket :( -
#2273 Ha asztaliról van szó, az ilyen gagyi Innovision meg a többit szart azt hangyagolni kell. A megbízható gyártóktól kell vásárolni. -
#2272 http://www.ipon.hu/hir/nvidia_asztali_pc_kben_nincs_hibas_gpu/3486
ezt kell elolvasni
de van sok helyen ilyen hír
vegyétek csak a tényleg szar! nvidiát ha ennyi esztek van
futkozzatok majd sokat gariba -
#2271 Ha a 9-es Nvidia szériát nézzük, az az ellenfelvonultatott Ati az jobb.
De ha a 8600-ost és társait nézzük, hát azért azok se rosszak ;) -
#2270 bizonyitsd ezt be
amúgy ugyanabba a kategóriában és árban az ati a jobb
lásd nvidia 7200 vs x1250/x1270 -
#2269 9600GT-t veri a 3870. -
Nandusz #2268 Nem sül az ki. Egyébként most nyáron a full kánikulában én pl. vettem hozzá egy Zalman notbook hűtőt, amivel normális szinten tudom tartani a hőmérsékletét. Szoba hőmérsékleten használva meg abszolút felesleges a noti hűtő alkalmazása. -
#2267 Ez az intel X3100 ez egy vicc. Én nem tudom, hogyan rakák ezt össze, de valami nagyon meg van keveredve. A Devil May Cry 4 jobban fut mint az ősöreg Morrowind, ez egy lol. Mindjárt felteszem a Fallout 1-et, aztán a kiderül majd, hogy a 3 jobban megy rajta... -
Kalozoner #2266 igen az ati is gyengébb meg az amd is gyengébb jóval, tehát én a kisülést választanám -
Nandusz #2265 Azokat meg a 9600GT-s notik verik. -
#2264 De még mindig jobb mint az intel :D -
#2263 Legalább nem hibásak.. 2600XT-s noti meg szerintem ütős lehet. Bár nem annyira mint egy 3850/70-es -
Nandusz #2262 Csak azzal a bibivel, hogy az ati über gyenge a mobil szériában az nvidiához képest teljesítményben, más baj nincs. -
#2261 A Pi2512 Gépehez ezt találtam neked egy másik fórumban hátha segít.
SATA: intel 82801 ICH8R, Driver
chipset: intel 965GM, Driver
WLAN: Atheros AR5007EG, Driver
audio: Realtek ALC883, Driver -
#2260 Szerintem inkább csak CD-n nem adják oda a drivereket hátha azzal kezdi az illető, hogy elkezd vadul a csodás és gépzabáló Vistát telepíteni. Több mint tuti hogy egyesével össze lehet szedni a dolgait XP-re is. -
#2259 Sok új laptophoz nincs Xp driver sajna, állítólag a Vaio-khoz sincs, én már meg se próbálok erre Xp-t rakni. Egyébként elég gáz szerintem, hogy így akarják ráerőszakolni a népre ezt mocsokszar Vistát.... -
#2258 nvidiás vga-s laptokokat ne vegyetek
pl a 8400 8600-asok hajlamosak megsülni ezt az nvidia gariba intézi de kellemetlen
intel integrált-os az meg szart se ér
ati-t kell venni itt is -
#2257 Fujitsu-Siemens -ekhez szinte nincs is xp-s driver az újakhoz a gyári weboldalon se
bocs:
mert 1 fos sajnos
1705li volt nálam és nagyon felidegesített