Html-, css- és php-help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt egy kép, a piros elválasztó vonal azt jelenti, hogy 2 részre szeretném vágni az alját, hogy a másik odlalra is tudjak írni.
amit a kékboxal mûvelek, nem jó, mert böngélszönként máshol hozza az apDIV-et...Így áll
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
File vagy adatbazis alapu legyen?
Az nem problema ha html alapu az oldal, mivel egy php-s uzenofalat is siman be lehet illeszteni.
Kéne egy kis segítség...barinõm csinált magának honlapot és szeretne egy üzenõfalat rá...próbálkoztunk már párféle képpen, de nem igazán jártunk sikerrel...html alapú a honlap, vki esetleg tudna segíteni?
A véleményem az enyém, ha tetszik, ha nem...
php-t futatni szerencsére nem lehet Mentsen meg az Isten attól hogy lehessen.
vagy ajaxosan meg lehet oldani?
Amire rajottem idokozben es lehet a segitsegetekre lehet, hogy az a tul logo resz maga a /*legordulo eredmenyek osszessege*/ form.form-style ul mivel megneztem az IE fejlesztoi eszkozokben.
Tip: The advantage of using an entity name, instead of a number, is that the name is easier to remember. However, the disadvantage is that browsers may not support all entity names (the support for entity numbers is very good).
De ez akkor sem igaz, a name ra régebbi böngészõk is jó néhányat ismernek, míg kódosat egyet sem.
De amúgy a #60 is a kódja. Az lt inkább a neve.
http://www.w3schools.com/tags/ref_entities.asp
Entity code és entity name. 😊
[/spam]™
<
amit:
&lt;
al lehet kiírni
Hogyan lehet a kisebb relációs jel kódját kiírni képernyõre? Elvileg ez az: < (nem tudom, itt átírja-e :]). Egészen konkrétan egy textarea-ba szeretném beleírni, de mindenhogyan < jelet ír és nem a kódját. 😊
Köszi,
Catti
[/spam]™
Mint irtam 5 bongeszoben tokeletes, csak ez a kompatibilitasi nezet bosszant megint. Gonolom megint vmi specifikus css lesz a megoldas, mint mar joparszor amiket segitettel. <#smile>#smile>
overflow-y auto helyett hidden
vagy csak szimplán overflow:hidden
1. FF-ban es IE-ben a legordulo elemei es a scroll kozott latszik a maradek hatterkep fuggoleges csikja.
2. Ha keves (2-3) option kerul a selectorba, akkor szinten szetesik.
3. Nemelyik szoveg nem fert bele abba a kis rublikaba (80px).
Mindez mar a multe. 😊
Am az ujal is akad egy IE kompatibilitasi problemam:
Termeszetesen minden mas bongeszoben jol jelenik meg.
Itt aCSS KOD.
Esetleg barmi otlet, hogy miert? Koszonom.
A sikerhez vezető út karbantartás miatt zárva.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Megtekintes
Jelenleg 15px eltolast tettem ra, hogy lathato legyen a problemam. A felso kep kitakarja az alatta levot igy az also zaro border nem jelenik meg. Probaltam le-fel iranyban is eltolni a felso kepet, de vmiert az alatta levo is egyutt tolodik vele. Viszont jobb-bal iranyba meg engedi tolni a felsot es az also meg nem mozdul. Szoval nem ertem. Aki sejti mi a baj, kerem segitsen. Koszonom.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
All hail the double x!
jQueryben ezekkel lehet.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
hogy hívják azt a cuccot, ami úgy néz ki, hogy pl jobb oldalt van egy kis fül, odahúzod a kurzort, és elõjön ami el van rejtve. <#fejvakaras>#fejvakaras> tutorial-t, scriptet stb-t akarok keresni, csak nem ugrik be mi a neve...
All hail the double x!
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!
div#fejléc{
width:100%;
height:156px;
position:relative;
background-image:url(../k%C3%A9pek/N%C3%A9vtelen-1_01.jpg);
}
megnéztem és semmi nincs sehol elirva és mégsem jo.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
background:url(kep.jpg)repeat-x;
A lényeg azon van, hogy a (kep.jpg) után közvetlenül nem írnak space-t.
Érdekes módon explorer ilyenkor nem jelenít meg semmit, a többi böngészõben azthiszem minden ok.
Persze nembiztos, h ez a baj, csak találgatok
köcsög de akkor is nem jó még az ogg videó.
flash player van sexplorerben.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
All hail the double x!