51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • Alexease
    Ez gond, tudom. De verseny elott nem nagyon volt eddig egyeztetes, hogy ki jon.
    Eddig 13-an vagyunk, ha jol szamoltam (Norbi, Marki nincs a lenti listaban). Ez talan meg elbirja.
  • sanzik
    ha hozzaadjuk meg a ferrari team-et is akkor mar jo sokan vagyunk :)
  • sanzik
    ja es mi van akkor ha tobben vagyunk mint amennyit elbir a szerver? (mondjuk ilyen meg nem nagyon volt)
    olyankor valakinek ki kell szallni es mi alapjan dontjuk el ,hogy ki legyen az ???
    ezt azert lenne jo kitalalni,hogy ne akkor legyen belole veszekedes...
  • Alexease
    Csak a biztonsag kedveert. Nekem ezek a cimek vannak meg ICQ-n. Group-ba rendeztem, a verseny elott mindenkinek kuldom majd az IP-t, atttol fuggetlenul, hogy jelezte hogy jon, vagy nem. Aki nem latja magat, szoljon.

ATESZ, MET, FREAK, HAZSO, MODE, PUMY, SANZIK, SHAIHULUD, TOYA, X-TYPE
  • Mnemomic
    Pénteken ráérek egynlőre úgy nézz ki de pénteken délután még azért szólok persze,
  • sanzik
    egyebkent ha lefixalnank,hogy ki az aki korbe kuldozgetni az ip-t,nem lenne ilyen gond es mindig lenne felelos azert ha valaki lemarad :)
    legutoljara nekem ketten is kuldtek az ip-t,de volt mar regebben olyan is,hogy ugyereztem elfelejtettek,aztan megiscsak elokerult az ip,de akkor mar tobb mint 10 perce ment a practice
    es mar kozelebb voltunk a fel10-hez mint a kilenc orahoz :)
  • sanzik
    igen erre en is emlekszem,hogy valaki erdeklodott Atesz utan,de nem tudom mar mi volt ra a valasz...

• Mode
    En kerdeztem hogy hol van Atesz practice alatt:)
    Penteken remelem raersz.
  • PuMy
    Nem, nem probaltam.
    Ha jo vagyok BS-el akkor miert probalgassam a fast-ot?
  • Mnemomic
    Főleg azért sem mert ha eddig azt mondtam, hogy megyek a futamra mindig mentem is. Szóval lehetett sejteni, hogy nem jókedvemből nem vagyok ott.
  • Mnemomic
    Hi!

Alexese!

Köszi a dologhoz való viszonyulásodat jól esett láttom még az oldalon is kitetted azért azt nem kellett volna :) Sajnos tegnap 24-ben dolgoztam, meg mint írtam már alig vártam hogy újra mehessek.-meg láttom, hogy jó verseny is lehetett :((

Rád nem haragszom. Másra sem csak egy picit nem értem hogy miért nem vette észre hogy nem vagyok ott mert még Icq-n beszéltünk is, hogy biztos megint jót csatázzunk majd. Ezek után nem igazán értem miért nem tűnt fel neki miért nem vagyok ott.-különben neki is küldözgettem az üzeneteket akkor de nem volt válasz gondolom már ő is bennt volt...

Rá sem haragszom mondom csak nem igazán értem a dolgott...
  • Mode
    Mostanaba nem is probaltad fast-tal?
    Probald csak ki egyiket a masik utan.
  • Mode
    Kerdes lesz e javitas azutan hogy a papyrus ennyire leallt a temarol.
  • PuMy
    A nagyok azert a 2002-vel nyomulnak, mert me'g
    bug-os a 2003. Majd ha kijon hozza 1-2 javitas
    akkor ma'r ok is a 2003-al fognak nyomulni.
    Ugyanigy volt a n4 es az nr2002 esetben is.
  • PuMy
    Bar lehetett atallasi problema a 2002-rol a 2003-ra.
    Abba igaza van Freak-nek hogy "csuszosabb" lett a
    2003, de szerintem ez csak annyit jelent hogy
    precizebben kell iranyitani az autot, azert is
    szimulator a jatek. Akinek nem megy az jatszon
    arcade mode-ban. :-)))
  • PuMy
    En a fast-al folyamatosan kicsusztam/megpordultem. :-))
  • Mode
    Hogy erted hogy problemad?
    Szerintem a fast-ot mindig konnyebb vezetni mint a BS-t.
  • PuMy
    Biztos van kulonbseg a ketto kozott, de szerintem
    nem olyan veszes. Nekem csak addig volt problemam
    a 2003-al amig a gyari setupokkal mentem. De
    miota a BS setupot hasznalom nincs ilyen gondom.
    Azert azt se felejtsd el hogy itt ma'r menetkozbe
    valtozik a homerseklet es a szelirany, plusz a
    gumik melegedese is profibban lett megcsinalva.
  • ShaiHulud
    31.207 es kort sikerult practiceben csinalni fast setuppal, es most nyomtam eloszor a palyat ugy igazibol :)nah jon qualify meg race
  • FREAK
    na csak 10 kört mentem, de bazz ég és föld.... kisebb lökések simán elmennek, amitől 2003-ban már keresztben állsz, és a felfüggesztés is sokkal merevebb, ha nekikoccansz a falnak, nem dől úgy be.... na mindegy, csak kár ezekért a dolgokért
  • ShaiHulud
    deh mindjart megyek egyet a 2003 mal megnezem mar enis azt a palyat ehe:)
  • ShaiHulud
    ninics meg a 2002:(
  • FREAK
    de ez nonszensz, ha a 2002-ben a gyári fast setuppal pöpecül lehet menni, akkor itt is UGYANÚGY kellene..... próbáld ki, ha tudod, tényleg érdemes, mert nem a pályán maradás köt le, hanem a versenyélmény

én megyek is egy 10%-os versenyt, aztán 2003-ban is
  • ShaiHulud
    probalj valami kanyarkijoveti setupot csinalni;)
  • FREAK
    egy játék nem attól jó, hogy kurva nehéz

az NR2002 is épp elég realisztikus, a nagyok még mindig azzal nyomják tudtommal, és abban legalább a gyengébbek is tovább versenyben maradnak

szóval szerintem valamit elnéztek a Papyrusnál, és a sok új feature mellett túlnehezítették a játékot

de mostmár mindegy :DD
  • FREAK
    szerintem meg nem jó

persze, meg lehet szokni, de szerintem ez apró túlzás, azért ennél jobban tapad egy versenyautó

pl. NR2002-ben New Hampshireben SIMÁN tudsz fékezni kanyarodás közben, és lazán padlógázt nyomhatsz a kanyar felénél, NR2003-ban meg 10-ből 9-szer bukta van, ha már a kanyar íven fékezel, és szinte csak a legvégén nyomhatsz padlót, különben fal..... engem most kicsit zavar.....
  • ShaiHulud
    joez hogy ilyen :) meg kell kuzdeni minden korben a bent maradasert:)
  • FREAK
    hát bazzeg!!!!!

kipróbáltam kíváncsiságból a Nascar 2002-t, hogy jól emlékszem-e, hogy az sokkal könnyebb

és jól emlékszem bassza meg, igazi felüdülés volt pár kört menni Loudonban, egyből jobb kört is futottam, és durván 10x stabilabb az autó

remélem, lesz valami patch a 2003-hoz is, ami ezt visszahozza, mert nekem mindig is furcsa volt, hogy mennyivel csúszósabbak, instabilabbak lettek az autók

érdemes kipróbálni, tényleg durva a különbség!
  • ShaiHulud
    lecsuszni=elcsuszni
  • ShaiHulud
    hmm furi...nem ertem hogy a sisak hogy a fenebe tudott lecsuszni,ilyen latszatra kis ereju utestol... hat mindegy...lehet valamit eltitkolnak..
  • FREAK
    A broken seat belt, complex laws of physics and simple bad luck came together in a fraction of a second as Dale Earnhardt's race car hurtled toward the concrete wall at Daytona International Speedway

The back of Earnhardt's head, unprotected when his helmet momentarily slipped out of place, struck either his steering wheel or the left side of the car, the experts concluded.

Graf

Hát mindenesetre érdekes, kívülről tényleg nem tűnt ilyen intenzívnek....
  • ShaiHulud
    baszki ezt hogy elte tul?? csoda hogy nem szakadtak le a belso szervei...nem semmi
  • FREAK
    EZ viszont durva.
  • FREAK
    igen, határozottan ártalmatlan koccanás volt, mivel nem a fal irányába sodródott

én mintha gerincsérülést hallottam volna, de utánanézek
  • ShaiHulud
    jah en sem ertettem hogy ettol miert halt meg, talan infarktus vay mittomen, Zso asszonta hogy azt hallotta hogy a biztonsagi ovvel volt gond, elszakadt. De akkor is nem volt ez olyan marha nagy utes, illetve nem tunt annak...
  • FREAK
    hát én mai napig nem értem, mibe halt bele, ekkorát már én is koccantam...... Kazaan van egy video, amikor egy faszi legalább 200-zal telibetalál egy falat, és kiszáll az autóból, szóval nem értem szegény D.E. esetét...
  • ShaiHulud
    Crash&Dale

DaleDaytona
  • ShaiHulud
    mindjart felteszem FTP re es akkor onnan te is elerheted.
  • ShaiHulud
    kosz:) Mar kuldi Zso Icqn :)
  • Toya
    A válasz Kazaa, azon töménytelen mennyiségű Nascar videó található.
    A Gamestar CD és DVD mellékletére én is minden hónapban rakok fel valami Nascarral kapcsolatos dolgot.
    Amerikai reklámokat (Britney & Jeff, Nascar Tornado, a két Earnhardt és Taz egy autóreklámba, stb...) vagy egy-egy nagyobb balesetet.

Esetleg keresd meg Zso-t, akinek eszméletlen nagy gyüjteménye van videókból.