51527
-
#3984 Beszervezünk GPL-es és LFS-es bandákat és ők fizetnek:DD -
#3983 termeszetesen nem csak nr2003 bajnoksag futna
a szerveren (gondolom en) -
#3982 Szerintem először próbáljuk ki, hogy mi az a max amit bír a szerver.
Valószínűleg fizetnék én is, persze egy épelméjű összeget. Persze ha otthont ad még más bajnokságnak (nem feltétlenül csak autó szimulátor) akkor nem hiszem, hogy nagyon sok lenne az egy főre jutó összeg.
Ha valaki kiesik akkor többet kell fizetni és akkor el kell majd gondolkoznunk, hogy meg éri e fizetni ennyi fővel.
Ha jön egy új játékos akkor kap 1-2 hét próbaidőt amíg eldönti, hogy bejön e neki vagy nem. Ha igen akkor fizet visszamenőleg is:D -
#3981 En ugy vagyok vele, ha lenne szerver, akkor biztos futna rajta NR2003, GPL, es nagyon valoszinu hogy LFS. Ha csak jatekonkent 3-4 fix embert nezunk, akkor mar szinte, csak havi 3 doboz cigi ara az egesz. Ha meg tovabb szamolok, hogy hetente ketszer biztos hogy jatszanek, akkor az jatekonkent nem is veszes.
Az hogy jonnenek ujak, az meg nem igazan erint, mert aranyaban, max. ~100 forintos tetel lenne. Amilyat meg nem erdemes kavarni, szerintem. Max. ha hosszutavon gondolkodik az illeto, akkor igen.
Persze ehez kb. arat is kellene tudni, mert mar havi 50000-nel, ez mar nemigaz:)))))))))) -
#3980 be lehetne venni gpl-es tarsasagot meg lfs bandat is es ugy lenne leosztva a fizetni valo vagy ez csak sajat szorakozasunkra van ? -
#3979 én szívesen fizetek, DE előbb legyen 20 fix ember -
Mode #3978 Vannak aggajaim azert ezzel kapcsolatba.
Mi van ha kiesnek paran?
Akkor tobbet kell fizetni?
Mi van ha uj jatekos jonne?
Egybol be kene szallnia a szerverbe is?
Nem nagyon hiszem hogy igy jonne akarki is.
Nem tul kicsi a kozosseg egyelore egy ilyen akciohoz? -
Mode #3977 Fizetnek en is valszeg de attol fugg mennyit kene. -
Toya #3976 Szóval akkor térjünk vissza az eredeti témára :-)
Akkor eddig akik fizetnének egy szerverért: Alex, Toya, PuMy, Atesz. -
Mode #3975 Ok eltuntek ugy tunik.
Ugy remlik 1-2 uj ember varhato mostanaban.
-
#3974 olcsobb=kevesebb -
#3973 De lehet, de szerintem nem sok ertelme van, mert..
1. nem sokkal olcsobb
2. akkor tobb bajnoksag is futhatna rajta (nr2003, gpl, live for speed, gtr2002 stb),
igy sokkal olcsobb lenne egy fore eso osszeg -
Toya #3972 Szóval vettem a fáradságot és visszanéztem ki is számít "öreg rókának" - bár továbbra is hangsúlyozom, hogy ez szerintem igazságtalan megoldás lenne.
Alex, Mode, FREAK, Sanzik, PuMy, Atesz, Én és talán még Met és HaZso csapat játszik a legrégebb óta együtt.
Ugye és akkor ilyeneket mint Matrix vagy Rotso nem is számoltam :-) -
Mode #3971 Naja:)
Egyebkent ugy nem lehet berlni szervert hogy cska egy meghatarozott idoben alljon rendelkezesunkre?
Minek fizetni nonstop keszelnetre ha heti nehany orat hasznalnank csak. -
#3970 Azert mondtam hogy en nem tartozok kozejuk. -
Toya #3969 Oldal letöltésben nyugodtan ajánlgathatsz minket is, ha kell adok neked belső statisztikát is.
Amúgy nincs ekkora összegről szó mint amit említettél. -
#3968 A latogato az oldal letoltes:) A klikeles nem gond, szerintem mindenki klikkelne mint orult:)))) -
#3967 Az arak nagyon szortak. Nekem ma, "virtualis" hosting-ra, vagy fix IP berlet, vagy ahogy tetszik, 8-15000 HUF-ot adtak, es abban nem volt benne a program futtatas. Ha sajat szervert is akarsz, akkor 18-35000 HUF. Persze havonta...
Azert probaltam kavarni, hogyha osszetudnek hozni egy ket fan site-ot, weboldalt, hogy meglegyen a napi 5-10000 latogato, meg nehany klikk, akkor talan el lehetne barterezni:) Eddig egy cegnek tetszett... -
Mode #3966 Az oreg rokak alatt azokat ertettem akik mar regebb ota jatszanak ITT online NASCARt. -
Mode #3965 Pedig csak attol fugg hogy mennyit kene fizetni. -
#3964 En fizetnek szivesen!
Amennyire az arakat ismerem, ha min. 10 fele elosztjuk, akkor nem is olyan veszes. Foleg, ha meg GPL is futna rajta:))))))))))))))))))))) -
Toya #3963 Nem.
Egyszerűen csak egy körkérdés. A számokról nem lehet beszélni, mert ezt ugye nagyban megszabja a fizető emberek száma is. -
#3962 mondjál számokat :) -
Toya #3961 Srácok felvetődött egy másik lehetőség.
Ki lenne hajlandó fizetni egy rendes Nascar szerverért ha más lehetőség nincs (ne horribilis összegekre gondoljatok) ? -
#3960 Szerintem az "oreg roka" kifejezesnel nem a
nascarozassal eltoltott ido mennyisegere, hanem
az ebbe a forumba eltoltott idore gondoltak.
Igy en tuti nem tartozok az oreg rokak koze,
mert csak nemreg kezdtem el irkalni ide. -
Toya #3959 Na hazaértem erre a topicban egy egész oldalnyi új bejegyzés fogad :-)
Akkor nézzük sorjában, mert van egy-két észrevételem :-)
1. Most őszintén itt ki számít itt öreg rókának ? Szerintem ez maximum 4 fő (Atesz, PuMy, HaZso és én) :-)
2. Ki kellene majd próbálni, hogy nem bír-e el Alex 12-nél több embert.
Nekem gyanús, hogy többen is beférnénk (a Papyrus által mondogatott 2k/ember szerintem elég nagy ráhagyással van) - nagyon alacsonyan voltak az utolsó futamnál is a pingek...
3. Igazából ezt a leglassabb nem indult pedig valóban elég igazságtalannak érzem (mivel ez egyes embereket egyáltalán nem súlytana - többek között engem sem).
4. Ez az aki lemond az a következő kettőn indulhat sem igazán jó. Mi van ha a következő két futamon is tele van a szerver ?
Akkor megint ki kell zárni valakit. 22-es csapdája.
Ezt csak úgy leírtam, mert ezek az ellentmondások már első olvasásnál az eszembe jutottak.
Egyetlen egy megoldás van, egy állandó szerver...Sajnos ezért sok esetben fizetni kell (ne legyenek illúzióitok az USA-ban általában 25-40 dollárt perkálnak a NR2003 játékosok fél évre) - ez viszont itthon a magyar árak mellett elképzelhetetlen (és megfizethetetlen).
Ha hiszitek ha nem már a fél internetet körbe kuncsorogtuk a HGPLM-es csapattal egy szerver helyért, de senki nem foglalkozik pár lelkes játékossal :-(
Reméljük Alex azért csak megalkot majd valamit vagy nekünk sikerül felállítani egyet, mert van egy ilyen igéretünk is. -
ShaiHulud #3958 jaja ez nagyon jol hangzik!! ha kell valami segitseg szolj. -
#3957 Nélkülem el ne merjétek indítani :-))) -
ShaiHulud #3956 enis jelentkezek pentekre:) bejon a palya:) bar nekem mindegyik bejon;) csak ez a darlington volt kicsit zuros de gyakorlassal azzal sincs gond. -
Mode #3955 Allando szerver?
Ez allat:) -
#3954 de csak, ha túl sokan vagyunk, ugye? -
#3953 Mivel nekem ezek a kicsi csúszós pályák nem jönnek be, pénteken nem indulok. -
#3952 ezt támogatom
én pl. szívesen kihagyom Phoenix-t ha arról van szó, de ezért cserébe a következő túljelentkezésnél fix helyem legyen -
#3951 Ma delutan beszeltem egy ceggel. Egy uj "projecten" dolgozgatnak, amihez nagyon valoszinu, hogy PC alapu, Windows szerver lesz. Mivel eleg joban vagyok veluk, plusz az EMKTV+StarTV (BIX), kaptam egy "igeretecsket", hogy esetleg lehetne inditani rajta egy allando NR2003 szervert is:))))) Persze ingyert, max. bannereket kell majd pakolgatni ide-oda. -
Mode #3950 Ha van olyan aki tenyleg lemondana az indulasrol akkor nincs min vitatkozni:)
Szerintem az egyetlen megoldas valamilyen selejtezo. -
#3949 akkor marad az ha tul sokan vagyunk akkor valaki felaldozza magat es lemond az indulas jogarol,biztos van olyan akinek eppen nem jon be az a palya amin menni kene
viszont az onkent lemondo automatikusan indulhat a kovetkezo 2 futamon ha akar
na ez milyen ? :) -
#3948 Akkor én most szólok hogy a pénteki futamon szeretnék indulni. ;) -
#3947 Ha lenne meg egy "szerver" lehetoseg, es lenne meg ember, akkor meglehetne oldani, hogy ki mikor, melyiken futna.
Es akkor meg izgalmasabb is lenne talan, mert lehetne varialni olyannal is, hogy a #2 szerver 1-3 helyezete "felkerul" az #1 szervere, a #1 szerver uccso 1-3 helyezete "le" a #2-ra. -
#3946 Nem tudom. Az A meg B liga lenne megoldás de nem most. Mivel nem vagyunk annyian, megtelik az A liga a B be meg lenne 1 esetleg 2 ember, izgalmas lenne az a B-s verseny nem? -
#3945 Itt az a baj, hogy nem azt kell kisorsolni, hogy melyik csapat melyik szerveren induljon, hanem azt, hogy kimaradjon ki. Ez eleg kellemetlen...