51527
-
Mode #4796 Csak a kvalt vartam meg, Norbi Hazso Freak asszem a sorrend
Atesz hibazott.
Jart benn Petya.
3* gokartbajnok, es nem tud egy kort megtenni porges nelkul:)
Ki is szallt meg kval elott.
Tibre egesz jonak tunik. -
Toya #4795 Tájékoztassál már bennünket Mode, hogy mi volt a helyzet amikor benn jártál !
Olyan szar itt kinn lenni és várni, hogy ki hányadik helyen fut be. -
#4794 Jol latod a helyzetet Sanzik, en tuti hogy 4. vagy
annal rosszabb helyen fogok vegezni Atlanta-ban. :-)))) -
#4793 voltam is az asszonyert... :))
viszont kossz,hogy megvartatok volna,ez viszont tenyleg jol esett
es elnezest meg1x ha ezert volt dupla edzes :)
-
Mode #4792 En meg mondtam nekik asszonyer mentel varjanak meg:) -
#4791 elnezest,hogy keson irtam,hogy nem megyek,de mentsegemre szoljon,hogy elotte egy szoval nem mondtam,hogy mennek :)
en abban a tudatban voltam,hogy a jelentkezesek alapjan pont 11en leszunk pentekre,ezert nem is koncentraltam ilyen EF-re -
#4790 Jo most versenyezni?????
Elvileg rad varunk:))))) -
#4789 Ezzel meg az van,hogy az elso 3 az nagy valoszinuseggel allando 3 ember egyenlore csak mas sorrendben,persze lesznek kivetelek.
Na most ok heti 1 versenyt mennek a tobbiek meg 2-ot :)
Ha ok is szeretnenek kettot majd megprobalnak vesziteni :DDD -
#4788 az oldalon a jelentkezes meg nekem eleg egyertelmu volt,mert Alex vilagosan elmondta: aki akar penteken indulni az kohogjon oda valamit mert annak fuggvenyeben kell szervezni az EF-et -
#4787 en nem is azokat akarom bantani akik kileptek a multkor,en is azt szeretnem,hogy minnel tobben legyunk...
ha meg penteken ugysem lesz csak 11 ember akkor EF nelkul is tudok indulni es megkimeltem magam egy szenvedestol most,mert nekem az lett volna egy 50%-os verseny jelen pillanatban :) -
Marki.. #4786 Pénteken valószínüleg nem érek haza 9-re és mivel elég bizonytalan, ezért inkább lemondanék most róla.
Norbi úgy is odabasz majd mindenkinek
-
Toya #4785 Ez az egybegyúrás ezzel a versennyel megszűnik.
Csak az első háromnak és a szervernek lesz biztos helye a következő futamon.
Persze azért reménykedjünk rövidesen konkrétumokkal lép elő PuMy szerver ügyben... -
Toya #4784 Elég igazságtalan lett volna ha azoknak is kell előfutamot futniuk akik az előző versenyről abban a hiszemben lépnek ki, hogy a következőn tuti indulhatnak.
Szerinted nem ?
Nem értelek különben, mert szerintem simán bejutottál volna a főfutamra. -
#4783 Ja es meg az sem tiszta nekem,hogy ugye volt egy olyan variacio,hogy valaki onkent kilep es akkor jogot szerez a kov. futamra autoamikusan,meg volt egy olyan felallas is hogy EF mef FF.
De arrol lemaradtam valoszinu mikor azt beszeltuk meg ,hogy ezt a kettot egybegyurjuk :)) -
#4782 beleptem az elobb a servere,de meg a jatek is kifagyott :) -
#4781 en ma nem fogok menni,mert nincs hangulatom hozza (szar napom volt,holnap meg meg szarabb lesz)
foleg igy sok lenne,hogy ez is 50%-os
nem arrol volt szo ,hogy EF csak 30% koruli versenytav?
mivel pentekre 11en lennek en ugy keszultem,hogy penteken nyomok vegig egy versenyt,ha most emiatt kimaradok akkor sem dolt ossze a vilag,ennyi
bocs ha hianyzok ma valakinek -
Toya #4780 Én PuMy-t sem látom azon a listán, ellenben új nevekkel találkoztam rajta :-)
Szóval ezt a listát egyenlőre ne vegyünk teljesen komolyan - még meg kell szokni. -
#4779 de ezert van a jelentkezes 2 napja az oldalon,hogy tudjuk ki az aki jonni akar penteken es ennek fuggvenyeben lehet szervezni az EF-et
Marki meg nem bigyesztett oda semmit -
#4778 nekem tetszik a rendszer csak igy nem sok ertelme van egyenlore
ez akkor mukodne rendesen ha tenyleg minimum 13-15 ember van -
Toya #4776 És ha Marki mégis jönne, akkor jó nagy szarban vagyunk megint mert valakinek ki kell lépnie. -
#4775 Tudom, hogy most egy kicsit gaz ez az elofutam rendszer, de nem volt jobb. Ez akkor lesz igazabol jo, ha meg egy kicsit tobben leszunk. Persze, abbol a szempontbol gond, hogy csak heti egy futam. De ha jobban megnezzuk, nem is er ra minenki, minden versenyre. Igy hogy egy van, azt csak jobban le lehet zsirozni. -
#4772 Mode,Toya,Pumy,Met,Marki,Alex - nekik fix helyuk van pentekre
Xtype,ShaiHulud,Freak,Atesz,Norbi,Hazso,sanzik - ok szeretnenek meg jonni
ez osszesen 13
de Xtype szolt,hogy nem jon ,Marki meg nem szolt,hogy jonne penteken
tehat ha oket kihuzzuk az pont 11...
tehat minek az EF? :) -
ShaiHulud #4770 ??:DD csak az Őzike örsöt:) -
#4769 Shail beszervezte a Mókus Örsöt is:D -
Toya #4768 Azért kell mert heten vagy nyolcan vagytok öt helyre.
Erre a futamra még 6 ember jutott be alapból (az első három, Met és Marki - mert kilépett az előzőről és ugye Alex). -
#4767 igen ?
es kik jonnek meg? -
ShaiHulud #4766 szerintem tobben leszunk -
#4765 gyakorlatilag 2x ugyanott megyunk (nekem nem sok kedvem van hozza),aki meg menne szivesen tobbet is az nem mehet ma mert fix helye van... -
#4764 :) -
Toya #4763 Ja és általában csak a fele sávszélességet használhatod ;-) -
#4762 rohadtul nem ertem minek ez az EF most ,mikor pentekre pont 11-en vagyunk (Xtype nem jon penteken azt mondta) -
ShaiHulud #4761 nah rebootolok -
#4760 pláne, hogy freak chello-s..... -
Toya #4759 Király vagy Alex :-) -
#4758 Lattam a Jelentkezesi resz meg nem teljesen tiszta az oldalon:)) (Azert ilyen - gagyi - mert ot perc alatt csinaltam:)) Lesz jobb, csak kicsit kesobb.)
Most inditok szervert, aztan korbekuldom az IP-t. -
#4757 Elozo beirasom targytalan! -
#4756 Miért van az, hogy miután a setupban( Fast vagy BS) állítottam a grillen, elkezdett csúszkálni az autó? Mivel lehet ellensúlyozni a grillt? -
#4755 Varjuk az ip-t :) -
ShaiHulud #4754 nah ha nem jon alex akkor leszek majd szerver, remelem jo lesz:) sajna csak 256 ramom van:( de 20Kbyteos Upload -
#4753 Szerintem nem Alex lesz ma a szerver (amikor o van
akkor ma'r 8-tol lehet menni gyakorolni).
Legyen Freak a szerver, mivel Met se kell menni,
ugy 8an vagytok es annyit elbir az adsl is.