51527
-
#6286 Kérdezd meg tőle ICQ-n vagy próbálj felcsatlakozni rá. -
Petya777 #6285 Hali!
Jó az autótok Márki, meg a pace car sem rossz
CR: Él még a server? -
#6284 a rankon külön van az arcade meg a sim, nem?
amúgy arcadeban annyi, hogy mire kiérsz a pitből már 200-on vagy, borzalmas :D -
mozso #6283 Megy meg a szerver? Nem tudok csatlakozni... -
#6282 -
Toya #6281 Oldalán van ám egy Taz is :-) -
#6280 jópofa :) -
Toya #6279
Még kettő és teljesen kész vannak a Nascar Racers felvezető autók.
Lesz egy igazi különleges felvezető kocsi is :-) -
#6278 arcade modban ugyan en nem probaltam ,de nem az van,hogy ott lehet ilyen uridoket menni ? -
#6277 Ha vkinek van kedve.....gyakorlás lowe's-ban
213.222.132.202 -
Toya #6276 Így azért valóban könnyen megkülönböztethetőek vagytok :-) -
Marki.. #6275 Na asszem így már jó lesz:
-
#6274 12.-ik :) -
#6273 Feltöltöttem. a Lowe's-i időm valszeg a 7.-ik lesz...ez viszont nem cheat volt. le is tölthető a tegnap belinkelt helyről... -
Toya #6272 ideiket=idejeiket -
Toya #6271 Én is általában ami 1 mp-től messzebb van azt általában komolyan sem veszem.
Ugye vagy a playrecs.ini-t módosítják vagy pedig a track.ini-t kezdik el piszkálni.
Az igazi amatőrök (szerintem ezek vannak elől) a saját ideiket írják át kézzel. Kötve hiszem, hogy aki ilyenre vetemedik az egy komoly kört is tud menni a programmal.
MoZso: Ezen a patch sem javít majd. -
mozso #6270 A te megoldasodat jelezne a host, mint modositott file-t nem?
Azt hiszem ez nem "olyan fajta" csalas....ez rosszabb.... :((( -
#6269 fogod, átírod a file-ban :) nem kell nagy tudás hozzá :D -
#6268 Hol van ez a rank? -
mozso #6267 En sem hiszem, hogy kozulunk barki is csalna. :D
Remelem megertitek, hogy nem mondok tobbet a csalasrol, de igy legalabb senkit sem kisert a megprobalasa. En sem tudom 100%-san hogy mukodik, de nem is erdekel.
Viszont a Papy hozzaallasa a patchez elegge negativ, pedig bug van rendesen... -
#6266 nem kell a rankot komolyan venni, ennyi
én csak a saját köreinket nézem rajta, közülünk remélem senki nem csítel -
#6265 Nagyon szomorú vagyok hogy egyesek ilyesmiket csinálnak... -
mozso #6264 idezet:
------------------
1 Achim Hasse Germany 2003-04-04 19:44 00:25.839 208.98 Add | Remove
szal lag-cheat az új módi :D
------------------
Sajnos nem csak lag cheat van mar :-((((((((((
Nagyon kellene mar az a patch a jatekhoz.... -
Marki.. #6263 Ok, megnézem hogy néz ki visszapillantóban, aztán, ha kell, akkor azt rárakom az egyikre. -
Toya #6262 Az egyik motorházra a Shell logo helyett felrakhatnátok a Marlboro fehér "V" jelét.
Juj, ezt jobban nem tudom elmagyarázni.
HaZso-nak már elmagyaráztam a múltkor, hogy miért kellemetlen az egyforma festés.
Képzeld el ha valamelyik kezdő versenyző feltart majd valamelyikőtöket, mert azt hiszi hogy éppen az az autó érte utól ami mögötte van a versenyben.
Egy rossz szót sem szólhattok majd.
Tudom vannak az "F" gombok és beszélnek is, de erre nem mindenki figyel ám. -
Marki.. #6261 306 Modena = 360 Modena -
Marki.. #6260 A 2 Ferrari igen is megkülönböztethető(verseny alatt én mindig meg tudom különböztetni :DDDDD), lehet hogy a festés 99%-ban ugyan az, de se időm, se energiám nincs arra, hogy 2 különbözőt csináljak. Na most, a megkülönböztető jelek:
-Norbi 1-es, én 2-es rajtszámot használok
-Norbi elől F40-es lámpákat használ, én a 306 Modena lámpáit. (Gondolkoztam rajta, hogy elölre jobb megkülönböztetést rakjak, hogy lehessen látni a visszapillantóból, de mondom minek :DDD)
-Hátul nagy betűkkel ki van írva a nevünk
-Az oldalán kis betűkkel is fel van tüntetve a név, a pilóta mellett
-Norbi gyors és kiméletlen, én meg kíméletlen és gyors vagyok :DDDD
És akkor a képek:
-
Toya #6259 -
#6258 de ez az első megint tuti kamu...... 208 átlag, peeeersze -
#6257 1 Achim Hasse Germany 2003-04-04 19:44 00:25.839 208.98 Add | Remove
2 _sanzik_ Hungary 2003-05-09 16:21 00:28.236 191.24 Add | Remove
:DDDDDDDD
szal lag-cheat az új módi :D -
Toya #6256 -
Toya #6255
Ez még elég bétás, de néhány dolgot már így is ki lehet rajta venni :-) -
mozso #6254 Egyebkent ugy gondolom, hogy ha nekem es atykanak kvazi "kulonbozo festest" kellett keszitenunk, akkor a ket Ferrarinal is kellene valamit tenni... -
Toya #6253 Ennek fényében elkellene gondolkodni azon, hogy a két ferrarit is meglehessen különböztetni hasonló módon. -
mozso #6252 Ez egy jo kerdes...most nem szedem elo a dobozt+doksit, hogy megnezzem, inkabb hasznald Shai... :D
Egyebkent sokatok keresere megvan az uj festesem, cirka 5-6 ora alatt at is szineztem az autot. Hamarosan fent lesz az oldalon, lehet majd letolteni.
-
ShaiHulud #6251 :DD grat:)
-
#6250 tegnap az egyik online gyakorlas alatt mokas dolog tortent:
talan pont akkor lehetett lag mikor atmentem a celvonalon vagy fogalmam sincs,hogy mi tortent de mentem egy 28.236-os idot Lowe's-ban :))
frissitettem is gyorsan az idoimet a rankon,de igy is csak a 2. legjobb vagyok a vilagon :DDD -
#6249 server off -
ShaiHulud #6248 nah megvan momoracer pasz milyen rev:) nyakon meg nem neztem ... a dokumentaciot vedo csomagolason rev 1.00 van de az egyik belso papirocskan rev c van na most akkor a rev 1.00=rev A vagy a rev c = rev c ?:) -
#6247 sziasztok! ha valakit erdekel lowe's night gyakorlas: 62.68.165.82 Ha nem koszonok vissza, az nem azert van, mert bunko vagyok, hanem melozom...de a szerver azert megy.