51527
-
#6488 Ez csak egy elojelentkezes, semmi kotelezettseggel nem jar, csak egy korulbeluli
szamra vagyunk kivancsiak az erdeklodes szintjen. De itt az icq szamom azert: 81847937. -
Marki.. #6487 nem kell duplát, de kell tudnia pumynak, hogy ki szállna be. -
ShaiHulud #6486 huh szep lesz 200 kor baszki :)) 300 merfold:) -
ShaiHulud #6485 ugyan jo az ide is.. :) -
ShaiHulud #6484 irjal neki mailt hogy jojjon ICQ ra:) -
ShaiHulud #6483 REPLAYT MENTSETEK!!! mert kivancsi vagyok ra:)) es tegyetek elerhetove ha lehet !! meg ma !!:))) -
#6482 FONTOS!!!!!
Verseny ujra inditas csak ket esetben lehetseges:
- tomegbaleset eseten,
- valaki komoly hibajabol 1-2 versenyzo azonnal kiesik, vagy verseny keptelen lesz.
Ha valaki kicsuszik, es osszetori magat, az passz. Es ujra inditas, max az elso 10-20 korben!! -
#6481 Na inditok! Itt a lista "lazadni" meg lehet:))))
Ati, Freak, Basic, GaborSzabo, X-Type, Marki, Petya, Atyka, Mozso, Sanzik - Alexease (server) -
#6480 nekem valami rev 2-őt mondtak, mármint, hogy azt kell vennem. na átmegyek inkább a megfelelő topicba, nem szemetelek itt nektek ilyen dolgokkal, de azért köszi! -
Petya777 #6479 Annak duplát kell fizetnie! :))) -
mozso #6478 Pont az lenne a lenyeg, hogy az e-mailnel egy picit interaktivabb beszelgetes kellene.... -
ShaiHulud #6477 epp azert nem kell nem ?:) vagy aki indul ezen is azon is az duplan penget?:) -
ShaiHulud #6476 racer=racing :) miert irom mindig el?? :) -
Marki.. #6475 Ezek egyben vannak, úgyhogy kell -
ShaiHulud #6474 jah enismost vettem momo racert...csak nem tudom melyiket:) a dokumentaciot vedo csomagon ver 1.00 van irva , viszont az egyik papiron meg rev.C szal pasz melyik, de sajnos van egy olyan erzesem hogy REV.A-s :( szetkene szedni es megnezni a nyakon is... -
#6473 Aki jelentkezett az LFS-es serverre annak ugye már nem kell a nascarosra? -
#6472 csak képzavarba vagyok, lehet kicsit off-olom a topicot, de kinéztem 1 momo racing-et, de állítólag abból is 2 fajta van, amiből a második kiadást kell megvennem. félek át ne verjenek, mert ezekhez nem értek:( -
ShaiHulud #6471 ott a mail cime :) -
#6470 email-t próbálj -
#6469 Én nem beszéllek rá semmire. Egyszerűen elvonszollak a boltba és megvetetem veled a kormányt:D -
mozso #6468 Fiuk, PuMy-val hogyan lehetne on-line ertekezni? ICQ-n sohasem latom...a szerverrel kapcsolatban szeretnek megbeszelni vele 1-2 dolgot. -
#6467 ok:D -
Petya777 #6466 JÁTSZÁL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))) -
#6465 nem vagyok, csak minden csatin amin vagyok, le secretelem:) -
#6464 gyere te is, meg jöjjön aki akar irc-en a #supergamez csatira, és beszéljetek rá, hogy játszak ezzel a játékkal, mert incselkedek már 2 napja 1 kormánnyal a géphez:) -
ShaiHulud #6463 hmmz ... :D -
#6462 Óh, akkor lemaradtam :-) -
basic 69 #6461 visszajeleznék a mai versenyre. vágre jó a netem, valami gáz volt eddig. chello... -
Petya777 #6460 igen mester, igen ...
:o))))) -
ShaiHulud #6459 aze ebbe meg ne eld bele magad szerintem :)) de azert jo lenne ha nem lenne.. :) -
Petya777 #6458 Egyébként szerintem, ha mindenki mehetne egyszerre, akkor lehetne kedd + péntek is race, mert az 1 héten egy nekem kevés és akkor elvonási tüneteim lesznek! -
ShaiHulud #6457 oo szoval ircopvagy ? :) -
Petya777 #6456 Jövő héten már nem lesz EF :))) -
#6455 egy ircop csak secret csatikon van:DD -
Petya777 #6454 Én már írtam is! :) -
Petya777 #6453 :))) -
#6452 Jövő héten kedden nekem kimarad az EF...így az FF is :-( De hát muszály sörözni menni a haverokkal :-P -
#6451 -
ShaiHulud #6450 " ket teljesen mas emberelkkel." ez jol hangzik :))) -
aha