51527
-
#6368 Ha meg vki majd sok balesetett okozz több versenyen át meg kell neki mondani hogy keressen más bajnokságot :) -
#6367 Ezzel egyetértek vmi szabályozás kell de nem pontlevonás.
Sajnos a sárgák ellen csak az lehet igazán megoldás, ha mindenki megpróbál éretten versenyezni végre és figyelni a másikra. -
#6366 Pontosan igy lesz megoldva. -
#6365 nem érted, az elkerülhetetlen esetekben nem lesz büntetés.... akkor lesz, ha valaki mondjuk a rajt utáni első kanyarban a harmadik autót előzve balesetet okoz.... pl. -
#6364 Ezért lenne jó egy 3 fős versenybíróság ami kielemezné az esetett. Ha valamelyik bíró lenne az érintett, akkor lennének plussz emberek kijelölve helyette. -
#6363 Tuti, hogy lesz valami mert majd meglatjatok hogy milyen jo lesz ha 25en leszunk a futamon es minden
2. korben sarga zaszlo lesz. -
#6362 ebben igazad van. ugyanakkor egy felreertes eseten mar kizarunk valakit ket futamra...de kit? mert ahhoz legalabb ket ember kell. nem egyszeru ez... -
#6361 nem értek egyet
ebben a játékban vannak spontán műszaki hibák, elkerülhetetlen félreértések, és olyan helyzetek, amikben valaki tuti ráfázik -
#6360 nem akartam meg elkuldeni...szval elkerulheto, es nem tartom jonak, hogy ilyen szubjektiv elemet vigyunk a futamok elbiralasaba. ebbol mindig sok vita szuletik. ugyanakkor termeszetesen alavetem magam a tobbseg altal megfogalmazott szabalyoknak, ha azok mindenkire, de tenyleg mindenkire ervenyesek. -
#6359 a baleset mindig elkerulheto. :D -
#6358 igazad van, viszont....
...ha nincsenek "komolyabb" következményei (max annyi, hogy kiesik), az ember hajlamos könnyelmű akciókba belemenni, de ha ott tart, hogy még egy nem szándékos, de elkerülhető balesetet okoz, és kimarad 2 futamról, akkor jobban meggondolja, hogy belemenjen-e a manőverbe -
#6357 en sem tartom jonak. a jateknak vannak szabalyai, nem veletlenul. a szandekossag mindenkepp kizarassal kell, hogy jarjon, ha meg nem szandekos a hiba, akkor mirol beszelunk? barki hibazhat, lattuk eleget mostanaban... -
#6356 Én a büntetést abban láttom még mindig amiket írtam. Ez a pontlevonásos dolog szerintem nem jó. -
#6355 A szerver kerdes valoszinuleg hamarosan megoldodik, igy akkor ma'r nem lesz szukseg EF/FF-re.
Mode-ra most nem hiszem hogy szabad epiteni a multkori utan, szvsz azutan nala is elszakadt a cerna.
Atis te szoktad hasznalni az icq-t? Jo lenne osszefutni veled, mert meg akarom beszelni azt a
pontbunteteses rendszer amirol a multkor is irtal (nagyon valoszinu hogy valamilyen szintig belevisszunk
mi is egy hasonlo rendszert az online bajnoksagba, mert ha ma'r nem 11en hanem mondjuk
25en lesznek a palyan akkor valahogy meg kell oldani hogy ne legyen annyi sarga egy futam alatt,
igy talan kevesbe mernek majd kockaztatni ha pontbuntetes lebeg a fejuk felett.) -
#6354 jól látod, majd ha rendesen működik, komolyan veszem :D
adiig vegyétek defaultnak, hogy indulok :D -
#6353 ki kene probalni, hogy mukodig a hostolas nalad ilyen letszamnal... -
#6352 ebben spec sztem teljesen igazad van biztos van azonban, aki ragaszkodik a "berletehez"... :D -
#6351 Nem igazan ertem miert ragaszkodtok ehhez az ef/ff dologhoz, foleg azok utan ami mult penteken tortent.
Szerintem sokkal korrektebb lenne ha mindenki menne elofutamot (veletlenszeru elosztasban), es igy tenyleg azok kerulnenek be a penteki versenyre akik megerdemlik. Igy kicsit ugy tunik mintha a csapat egyik felenek garantalva lenne az indulas barhogyan is versenyzik es barmit is muvel a palyan, a tobbiek meg...
En tovabbra is fenntartom a hostolasi ajanlatom, mindenki futhatna egyszerre. Ha jol emlekszem egy konkret panasz sem volt azon kivul hogy a pingek magasak voltak, ami abszolut nem befolyasolta a minoseget. Ha akarjatok barmelyik este elinditom a szervert, bar gyakorolni nem nagyon lesz idom mivel vizsgam lesz.
A szabaly javaslatok sem kerultek ki az oldalra, pedig igencsak szukseg lenne rajuk. Alex azt irta hogy Mode fogja atnezni es jovahagyni oket. Mi a helyzet ezugyben? -
ShaiHulud #6350 ahh freak te nem jelentkeztel azert nem ertettem hirtelen a dolgot:)) mamritn nascarracerrsen nem jelentkeztel...ha jol latom :) -
#6349 kemény..... na mindegy, lényeg, hogy mindenki fusson, nem igaz? :D -
#6348 Elvileg igen. -
#6347 és 2 jut be? -
#6346 Szerintem Alex, es ha jol szamoltam akkor a kovetkezo emberkeknek kell indulnia (a nevezesi lista alapjan szamoltam ki):
Ati, CodeRed, Marki, Atyka, Mozso, Sanzik, Giovanni, Petya, Freak, Atis - Alex (szerver) -
ShaiHulud #6345 hmm EF en ki lesz a szerver?? pont erdekesen jott ki a dolog azert kerdem.. -
#6344 server off, joccaka mindenkinek! holnap talalkozunk a futamon :))) -
#6343 fiuk...en inditok addig is egy szervert. ha kozben lesz masik es beferek, elore is koszi, hogy szol valaki! addig meg szivesen latok barkit: 62.112.220.148 es kb ot perc mulva el. :) -
#6342 az jo. -
mozso #6341 Elvileg Alex is indit majd, csak azt nem tudja senki, hogy mikor. :D -
#6340 sziasztok! van szerver, vagy inditsak egyet? -
mozso #6339 be -
#6338 "But only when he will ready with his work"
Na melyik apró szócska maradt ki? :D -
#6337 A phoenix-i verseny eredménye és a nyilatkozatok mikor kerülnek fel? -
#6336 Alex majd ha raersz gyere fel icq-re, mert szeretnek
veled beszelni. -
Petya777 #6335 NA ALEX INFORMÁLT, HOGY AZ Ő JÓVOLTÁBÓL LESZ GYK ESTE. But only when he will ready with his work. :)
Petya -
mozso #6334 Nyitott szemmel jarok :-) Az egyik, fejlokhoz kozel allo srac mondta a Nascar forumon. -
Toya #6333 Hol informálódtál így ? -
mozso #6332 Ugy informalodtam nemsokra lesz patch az NR2003-hoz. Szerencsere a setup csalas is ki lesz nyirva vele. :-) -
Toya #6331 Hát nem tudom.
Én nem tudok ráunni a festésemre. Mondjuk ugye nem is látom csak a visszajátszásokban :-)
Azt hiszem ez a Alfa skin már tényleg végleges, de alternatívnak még benn marad a másik kettő továbbra is. -
Petya777 #6330 a végén még kedvet kapok egy új car elkészítéséhez! :)))))))) -
Petya777 #6329 :)) Legalább Te is lehetsz vmitől szomorú :)) Akkor ma ugyi lesz edzés?