51527
-
#6328 Szomorú vagyok... -
#6327 Akkor jo...szval ez tipikus tunet. jo helyen jarok :D -
#6326 Max 2 nap alatt megvan, mindíg azt hiszem, hogy már a végleges de aztán meglátok valamit és rögtön fel kell tennem a kocsira:)
De már kezdem unni:D
Alexnek majd szólok, hogy akármit is küldök ne foglalkozzon velem:D -
#6325 de mennyi ido alatt? mert ez ket het alatt a harmadik... :D ...de vegleges! (eddig mind az volt) -
#6324 Bírja, mert már harmadszor cseréltem festést. És nem kapott agybajt:)
De már készül a negyedik:D -
mozso #6323 Kis kepi alatamasztas atyka modosult festesehez:
-
#6322 sziasztok! leven, hogy tobben kifogasoltatok az egyforma autoinkat, mozso elkeszitette az ujabb vegleges valtozatot. remelem, ez ellen nem lesz senkinek kifogasa es alex is birja meg idegekkel... :D -
#6321 LOL
konzolbuzzancs
LOL -
#6320 unregek itt ritkán írják a szabályokat, úgyhogy maradj csendben konzolbuzzancs :D -
#6319 LOOOOOOOOOOOOOOOOOL :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#6317 Pedig isten az atyam nem akartam ide irni mert usem vagyok itt kivanatos:) de ezt nem birom ki idezek real world-tol a geplamatol:)))
"Egyébként én is beszélgettem egy haverommal a hétvégén és mondta hogy bármelyik Nascar fost megnyeri állítgatás nélkül - rak egy csészét a gáz meg bal kanyar gombokra és hátradől a székben mert más dolga úgy sincs."
:DDDDDDDDDDDDDD -
Toya #6315
No akkor kész vannak a Hungarian Nascar Racers felvezető autók :-)
Majd becsomagolom és Alex kirakja a HNR oldalra és aki akarja majd használja
Bármikor ellehet távolítani ha nem tetszik valamelyik (akár egyesével is) -
ShaiHulud #6314 gecireklamok.... -
ShaiHulud #6313 jaja allat volt:) kar hogy nem tudta megeleozni... -
Marki.. #6312 Azért ez a Champ Car befutó nem volt semmi. -
Toya #6311 Kérd ki Met, majd megyek és rendezem ;-) -
#6310 Ja igaz.
Alexal majd írassuk már ki, hogy az újoncok fizetnek egy kört a kocsmába:D -
#6309 A Nascar Racers oldalon elolvastad a részvételi feltételeket? -
#6308 csak így? :D
meg se hívsz egy italra, rögtön bele a közepébe? :D -
Ati_f1hirek.hu #6307 Hello mindenkinek! Mától én is indulok majd a versenyeken. Remélem nem okozok problémákat, mivel még elég kezdő vagyok(azért más játékokból már van 1 kis versenytapasztalatom). Sok sikert, jó versenyzést, meg miegymást mindenkinek. Találkozunk a versenypályán! -
Petya777 #6306 Akkr nem lesz gayki? messze van még az a 23:30... -
Petya777 #6305 Hm, ezt asszem megnézem! :))) -
#6304 22.30 Champ Car
23.30 Nascar
(az eurosport.com-on neztem) -
Toya #6303 Ma este 22.30-kor elméletileg Nascar lesz az Eurosporton :-) -
Petya777 #6302 Csak az a gáz, hogy nem tudok hostolni :\\\ -
Petya777 #6301 Na akkor szerintem a mai este folyamán lehetne vmi komolyabb racere gyakorlás, több emberrel, nem?
Petya -
Petya777 #6300 :))) Legalább kizárnak érte ... :o)) -
#6299 hmmm, jó kifogás lesz majd..:) -
Marki.. #6298 lol -
Petya777 #6297 Csak nehogy 'lenyomjuk a mercit!' ösztön legyen bennetek a rajtnál! :) -
Toya #6296 Lassan már csak ez az egy esélyünk van ellenetek :-) -
Marki.. #6295 Én meg azt hittem, amikor azt mondtad hogy meglepi lesz, hogy Ferrari lesz a PC, háááát nagyon csalódtam :DDD -
Petya777 #6294 na nagyon elfogytunk sajna, 9 kürül benézek azért -
#6293 végre valami autószerű :D -
#6292 Pfej!
Az 5. remélem Ferrari lesz! -
Toya #6291
Ha mástól nem, akkor ettől majd falnak hajt Marki és Norbi ;-)
PaceCar 4 :-) -
mozso #6290 En es benne lennek egy esti mokaban az F1 nagydij utan, 21 korul vegzek is. ;-) -
Petya777 #6289 Alexhez egy kérdés: Akkor kedden már 2 EF-es megoldás lesz érvényben? -
#6288 ha mvkit érdekel akkor a rogr wilco-n van egy magyar nascar nevú szoba.ha vki akar rádiózni kapcsolódjon fel rá. a jelszó hracing.de max 4-5 ember jöjjön.... a szerver pedig él...csá -
Petya777 #6287 Most beszéltem vele és ha minden igaz már megy is, gyertek minél többen!
Petya