51527

\"Nascar\"

HNR
2003 - 2007
R. I. P.
  • PuMy
    ööö........
    bocs, azt hittem hogy van ma'r ennyi tapasztalatod
  • FREAK
    hát ez egy ilyen sport.... mit gondolsz én mekkorát néztem, amikor asszem Doverben a verseny vége előtt 30 körrel első helyen találtam magam??? :DDD
  • Met
    Jó és hol vannak ezek leírva, magyarul?
  • Met
    köszi, igaz közöm nem sok volt hozzá
  • Alexease
    Mar megint elirtam:))) Mostanaban nagyon gaz vagyok... Komoly. Folyamatosan elgepelek:(((
    De nagyon lol:))))))
  • FREAK
    ettől függetlenül gratula az újabb 5. helyedhez :D
  • FREAK
    hányni a vizelést?????????? :DD
  • PuMy
    Hat igen, nem artana ismerni pontosan a szabalyokat, Met bacsi!
  • FREAK
    asszem csak akkor ér a bünti, ha a célvonalon rossz pozícióban haladsz át

de pár másodpercre a pálya másik végén bárkit megelőzhetsz
  • Alexease
    A tobbi 5 korom csunyabb volt:)) Nem birtam abba hanyni a vizelest
  • Met
    Egyszer már kaptam érte büntit, azért voltam most nyúl:D
  • ShaiHulud
    csak ugye most igy enis megszoptam ,mert: Ha Freak nem izgtaja fel magat hogy a -1lapja bug vagy nem bug akkor talan nem tortenik az ami torten Alex-xal vagyis nem all fejre es igy nekem nem kell hirtelen elkapni a kormanyt hogy nehogy neki menjek es nem csusztam volna meg es nem mentem volna neki a falnak es nem serult volna meg a motorom es nem kellett volna lassan mennem nehogy elfustoljon vegleg....na de ha meg ez nem tortenik meg akkor meg lehet hogy egyaltalan nem erek a celba :)) szal tok mindegy mi volt mar ugysem lehet valtoztatni rajta...ez a lenyeg
  • FREAK
    csak gyanús volt, hogy a PC ment harminccal, mi meg százzal, és mégis beálltunk mögé.... azért is kérdeztem

mindegy, legközelebb próbálj elé gurulni, annyiért még nincs bünti
  • FREAK
    fátylat rá :)
  • FREAK
  • Met
    Nem mertem el menni a PC mellett nehogy büntit kapjak, azt meg nem mondta a spotter, hogy előzzem meg, csak azt, hogy Freak előtt menjek.
    Azt nem tudtam, hogy a célig le lehet előzni a PC-t.
    Sorry Freak, ha én voltam a béna.
  • Mnemomic
    Azt nem tudtam hogy Met is ott volt. Igen akkor ő hibázott ilyenkor előzni kell.
  • FREAK
    na leírtuk elégszer, mindenkinek világos? :DD
  • FREAK
    tudom, de Met ment előttem, meg is kérdeztem, hogy tuti a PC mögött kell mennünk?? azt mondta igen.... én már rég megelőztem volna, sőt majdnem le is romboltam Metet, amikor befékezett mögötte... de ő azt mondta neki mögötte kell mennie....... a kör ezek után már nem volt bug, csak épp nekem nem ott kellett volna lennem
  • PuMy
    Met-nek kellett volna elhajtani a pc mellett (mivel o volt Freak elott). Amikor kijon a PC addig
    meg lehet elozni amig eloszor nem halad at a celvonalon.
  • Toya
    Met-nek kellett volna megelőzni a PC-t, de mivel ő beállt mögé így Freak és Alex is ott szorult.
    Nem tudom Met-et nem engedte-e el a gép vagy ő értelmezte rosszul a szabályokat, de így történt.
  • Alexease
    Ezt a kor en is beszivtam:(((
    De maskor is volt mar. Lehet hogy be kellett volna elozni a PC-t, nemtom. Volt amikor belozttem - kiserlekepp - de akkor bunti. Probaltam a a cel elott akkor sem. Valamit biztos elcseszek, vagy bug:))))))
  • Mnemomic
    Az egy dolog hogy eléd állt a PC attól még megelőzheted volna szerintem. Legközelebb meg kell próbálni ugyis szólnak ha nem.

De mondom szerintem meg lehet.

Az 1 kör nem bug volt. Toya aki első volt nem ment ki pitbe de Te igen így rögtön eléd került szóval megkaptad a körödet.
  • ShaiHulud
    hihi holnap(ma) ha minden igaz momo racer meg leszen ...aztan retteghettek majd!!:))
  • HaZso
    Köszi a gratulációkat! :-)
  • FREAK
    az akkor is bug volt, nézzétek meg..... leintéskor vezető körben voltunk Mettel, de elénk állt be a PC, mögénk meg az élmezőny.... pitnél kapásból -1 kör.... lead lapből...
  • Alexease
    Jo koszi!
    En is beszipkaztam ezt a versenyt, de jo volt:))
    - Az elejen Freak-kel koccoltunk, sargaig gyalultam a gumikat:0
    - Aztan Sarga alatt Pit, -1 kor:((
    - Utana Freak megcsuszott, hiaba fekeztem, sikerult feloklelnem, megborult, kiesett:((( Sorry.
    - Gumik ~30%, igy mentem a kovetkezo Pit-ig.
    - Gumik majdnem defekten, benyo kifogyott - Pit. dokozben a ket doboz sor is leert, igy nekem is pit:)) -6 kor.:(((
  • ShaiHulud
    nos majd enis kuldok nyilatkozatot:) nah rolam annyit hogy motorserules rlz :) aztan csak ovatosan nyomtam nehogy bedogoljon vegleg es lam lam 7.lettem es vegigi futottam :)) kicsit uncsi volt 130mph val korozni ;))
  • CodeRed
    Jó ez a.....................Ferrari :D
  • FREAK
  • Mnemomic
    Alex!

Holnap küldöm a nyilatkozatott sokat fogok irni :)

Hazso meg jól megszívatott minket :))
  • FREAK
    ja akkor most hogy lesz??

1 vagy 2 EF?
  • CodeRed
    Igen :)))))
  • FREAK
    gratula mindenkinek

na koncentráljunk Lowes-ra :D
  • CodeRed
  • CodeRed
    Nagy a csend........