51527
-
ShaiHulud #6448 illetve Atis indul es ATI nem, nem ?:) mer Atis = bekkeratis :) -
#6447 Akkor elvileg Atis nem indul, es egy megy tovabb. Vagyis ugy is mondhatjuk, hogy 2 kulonallo futam van, ket teljesen mas emberelkkel.
Akkor a mai futam:
Ati, Freak, Basic, GaborSzabo, X-Type, Marki,
Petya, Atyka, Mozso, Sanzik - Alexease (server) -
ShaiHulud #6446 vagy 4 ?:)) ha mozso is zsolt:) -
ShaiHulud #6445 baszki 4 Attila van :) nem semmi :) bar 3 Zsolt is van ha jol tudom :) -
#6444 De vazzer, mar megint elbenaztam:((((
Pedig az elobb "beszeltem" vele ICQ-n:))))) Onnan jutott eszembe. Csak osszekevrete, Atis-sal:((( -
Toya #6443 Igen, úgy van ahogy mondod Marki. -
ShaiHulud #6442 ah szoval Mode kiszallt ? vagy csak most? ati meg olyba tunik valaki mas:) -
Marki.. #6441 ATI nem Csiszár Attila(F1hirek.hu-ról), tudod, aki még lóg egy sörrel :D -
#6440 Vagy megsem... Az ATI az valaki mas?!?!?
Sorry ha megint el cseszek valamit:))) -
#6439 Atis ketszer van a listaban, es benne van Mode is, aki lemondta -
#6438 A mai verseny induloi. Ha valakit kihagytam, nem tud jonni, elcsesztem a listat stb. akkor szoljon. (Ha itt van:))
Atis, Freak, Basic, GaborSzabo, X-Type, Marki, Petya, Atyka, Mozso, Sanzik - Alexease (server) -
ShaiHulud #6437 nah hoppa: 20 an vagyunk lowe`s nightra ! jelentkezett basic is es Freak meg "default" jelentkezik osszesre:) szal akkor most csak 1 ember jut be ??? EF rol es akkor bekker atisnak sem kell mennie? -
#6436 Nascar Racers
Az oldalra felkerult egy felhivas a szerverrel kapcsolatban (thx Freak) olvassatok el, es dontsetek! THX -
ShaiHulud #6435 hat akkor ha egy layeren van akkor sajnos az marad:( -
#6434 Nem épp ez az nem általam csinált. Hát akkor marad/na a radír és ecset ha jól sejtem. -
ShaiHulud #6433 altalad felrakott feliratokat?? psd formatumot hasznald es ajanlom a layereket a kesobbi konyebb editalhatosag es effektezes miatt... -
Petya777 #6432 go -
#6431 80.186.148.224 -
#6430 A Photoshop szakértőktől kérdezném:
a feliratokat az autóról csak ecseteléssel lehet eltűntetni vagy vhogy a Photoshoppal is automatikusan? -
Petya777 #6429 Sajna sehol, de vki hostolhatna (én tűzfal miatt nemtok)! -
#6428 hol? -
Petya777 #6427 de :) -
ShaiHulud #6426 hat a viragok mar csak ilyenek -
Petya777 #6425 AHogy mész az úton kivirágoznak a virágok :) -
ShaiHulud #6424 bizony az :)) -
Petya777 #6423 :))))
Szép hely lehet Degec, biztos otthonosan érzed magad :)))))) -
#6422 amúgy a #supergamez csatiról van szó
na
ON -
ShaiHulud #6421 bar hozzateszem enis rawhoisoltam Instictre:) de valossiznu secret channelen van, mert nem irta hogy chanelen lenne:) -
ShaiHulud #6420 de igazam van :)) nem szeretem ezt a "nem engem hivtak de kivancsi vagyok bar kozom nincs hozza" dolgot:))) -
#6419 :)))
degeci :) -
ShaiHulud #6418 teged hivtak ?:) -
Petya777 #6417 Melyik csati? -
#6416 a tegnapi topik elvette a kedvem tőle, de online vagyok, rádköszönök -
#6415 *OFF* Freak nincs kedved néha bejönni irc-re?:D -
#6414 Nem gyakorlunk? -
#6413 talán ha Keddi és Pénteki futamnak hívnánk őket, nem kavarná meg a népet :) -
ShaiHulud #6412 igen jobb volt az teny...de o nem volt az elozo futamon igy nem jutott be az FF re lehetosege lett volna az EF elso ket helyen beerni es akkor indulhatott volna FF en is:) de a lenyeg hogy o is indult Phoniexen csak nem FF ben ...lenyegtelen hogy EF en mesz vagy FF en mert a neven kivul semmi masban nem kulonbozik...azert van ez kitalalva (mint mar sokszor el lett mondva) hogy mindenki mehessen legalabb egyszer!! es a szerver limitaltsaga miatt juthatnak be csak ketten az EF rol...mert igy jon ki a lepes...legalabbis 1 EF es ugyben ... de mint PuMy mondta mar nem lesz varialas.. :) -
Petya777 #6411 rendben -
#6410 Ha ma'r Alex-el tudtam volna beszelni errol az a HNR oldalon ma'r lenne irva. Ja majd csak ott lesz szo
errol, a forumba hamar elsulyedne a hozzaszolas. -
#6409 Egy szorosabb befutó abban a ligában.