51527
-
#6408 -
Petya777 #6407 Már annyira jónak látszik a server kérdés? NA ez jó hír! :)) -
Toya #6406 És hogy osztod csoportokba az embereket ?
Mert én összedobok itt neked olyan névsort akik mellől ha megszakadsz sem jutsz tovább.
Nem hiszem, hogy most már lenne értelme ezzel kavarni...
Shai-nak igaza van a szabályok akkor lettek kitalálva amikor te még nem voltál itt, amikor jelentkeztél ezeket elfogadtad.
Értsd meg ezek még csak összeszokó versenyek, nincs jelentőségük csak hogy fussunk minnél több kört. Erre azoknak is van lehetőségük akik csak EF-on indulnak és azoknak is akik csak a FF-on indulnak. -
Petya777 #6405 Ja akkor ok -
#6404 Mert nagy valoszinuseggel ez lesz az utolso EF, es mostma'r ne varialjunk szvsz. -
Petya777 #6403 Vegyük példának azt, hogy mondjuk Phoenixben Te indultál FFen, Marki meg nem. És tényleg nem azért, de most jobbb volt nálad azon a pályán ... -
#6402 Mennyit mész amugy Watkins Glenben? -
Petya777 #6401 Miért nem? -
Petya777 #6400 Nem minden teljesen igaz benne, de azért az már nagyon durva, hogy 2 jut be az EFről és kb 7 az előző FFről... Ahogy az igazi Nascarban is új pálya új esélyesek, nem olyan mint az F1
Petya -
#6399 o bazz ma lesz?? :((
remélem, tudok jönni -
#6398 Szivesen kiprobálnánk -
#6397 Nem, nem az lesz. -
#6396 korlátolt baromság :D -
Petya777 #6395 :))))))))))))))))))) Jó, de akkor ezentúl követelem, hogy minden helyes kiállásom után dícsérj meg! :))
Petya -
Petya777 #6394 Ja és nagyon remélem hogy már 2 EFes rendszer lesz ma, mert vkik azt mondták, hogy ezen a héten már így lesz.
Petya -
ShaiHulud #6393 erre meg inkabb nem mondok semmit, mert hulyeseg azis amit atis irt ott...ertem ezalatt ezt a tarsasag egyik felenek indulasanak garantalasat...hisz mindenki indul!!! es a rendszer meg azelott lett igy kitalalva hogy ti jottetek volna...De a gond megoldodik ha lesz szerver -
Toya #6392 Azért Norbi ti is meglennétek lőve a fix beállításokkal :-) -
Toya #6391 DO NOT MERGE INTO THE RACING LINE UNTIL YOU ARE UP TO SPEED!
Ez szól Petyának :-) -
#6390 -
ShaiHulud #6389 jaja :)) FREAK kizarva:)))) lol -
Petya777 #6388 NA végre egy ember ... :))) -
#6387 "The car must not contain any: nudity, sexual or adult themed logos or wording, drug or drug paraphernalia, vulgar language, or any racial or discriminatory wording or logos."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-
#6386 Meg hasznaljak a Gentleman's Rule-t. -
ShaiHulud #6385 najah de nem kell mindet egy az egyben atvenni...csak erdemes elolvasni es okulni belolle :) -
#6384 Hmmm, itt azert eleg kemeny buntetesek vannak. -
#6383 koszi, olvasom -
Toya #6382 Küldtem egy emailt Atis. -
#6381 Ha van idotok legyszives pillantsatok ra a otletekre es szabaly javaslatokra. Koszi. -
ShaiHulud #6380 Na itt egy link amit szerintem erdemes atnezni es esetleg atvenni egy ket szabalyt...vannak igen jok.
szabalyok -
Toya #6379 Gondolom itt rám gondoltál aki "bármit művel indulhat".
Felajánlottam önként, hogy kihagyok néhány futamot de a többség ezt nem támogatta - ha te ragaszkodsz hozzá, hogy ne induljak akkor nem fogok.
Amúgy elég érdekesnek tartom, hogy az előzmények ismerete nélkül mondasz véleményt a dolgokról. -
#6378 naja, pár izomgörcs, ízületi fájdalmak, szétszakadt mezőny :DD
/me nem szereti :) -
#6377 En amondo vagyok, hogy egyenlore ne erotessuk a dolgokat, mert ugy is lesz 1-2 teszt futam (teljes
mezonnyel) es akkor meglatjuk mennyire veszes a helyzet. -
#6376 Azert egy sarga nelkuli futamnak is megvan a maga szepsege. :-) -
#6375 Ez tipikus versenybalesett lenne. Ilyenkor nem lenne büntetés de figyelmeztetés igen a megcsúszó versenyzőnek.
Persze attól függ a mögötte jővő milyen messze volt stb. Mint pl amikor Jacek kiszállt az egészből mikor belémjött. Ott egy ilyen esetnél a hátulról jővő bizony kapna büntetést.
De ezért mondom, hogy már most be kénne ezt vezetni.
Pl. ezeknek az eseteknek az elemzésekor az is fontos lesz majd, hogy mit mutatt a visszajátszás. Ezért majd aki balesetbe keveredik ki kénne hogy mentse a visszajátszást. Ez azért fontos mert csak nála látszanak hogy mikor nyomott gázt fékezett és mennyire stb. Ezek fontos adatok lehetnek. -
#6374 semmi
minden balesetet nem kell büntetni, nem az a cél, hogy ne legyen sárga, hisz anélkül elég suxx
csak ne legyenek buta balesetek -
#6373 De mint korábban is írtam ezt a büntetés rendszert már most be kellene vezetni, hogy kialakuljon a dolog ne rögtön élesben legyen majd a főpróba. Addigra mindenki szépen hozzászokna.
Lenne ezzel kapcsolatban is majd egy-két javaslatom. -
#6372 En nem ilyen esetekre gondoltam, hanem olyanra mint a legutobbi Toya-Mode utkozes. -
#6371 ok, ertem, hogy mi a szandek. nekem az a bajom, hogy utolag nehez kielemezni azt, hogy mondjuk mi járt ket ember fejeben a futam egy pillanataban. az altalad emlitett pelda egyertelmu. de mondjuk abban a (tipikus) esetben, amikor a megcsuszo es kulso iv fele sodrodo autoba hatulrol megy bele valaki...talan mindketto tehetett volna ellene, de megis osszehoztak.ilyenkor mi van? -
#6370 Ok. -
#6369 Pumy, sajna innen a melohelyrol nem icq-zhatok, de otthonrol munka utan barmikor.